• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

    NASA!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ''ΖΟΜΠΙ''!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!

    Άρης 500, ένα Πείραμα-Εφιάλτης της NASA!

    Σόνια Μαυρίδου
    sonia_mavridou@hotmail.gr

                 Ο καθένας μας γνωρίζει πια πάρα πολύ καλά τις μεθόδους και τις πρακτικές που ακολουθούνε οι Αμερικανοσιωνιστές για να επιβληθούνε στην ανθρωπότητα! 


    Στους πολέμους που κάνουνε κατά των Εθνών δεν διστάζουνε να κάνουνε χρήση και των πιο απαγορευμένων όπλων και ουσιών, όπως π.χ. κάνανε στην Σερβία, στο Ιράκ, παλιότερα στο Βιετνάμ κτλ. κτλ. Αλλά και στις μεθόδους της κατασκοπείας τους, βγήκανε πολλές φορές στην φόρα τα απαράδεκτα πειράματα που κάνανε σε βάρος του ανθρώπινου ψυχισμού και του μυαλού, χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες όπως το «βαρύ» LSD, ψυχοτρονικά «όπλα» που βαράνε στον εγκέφαλο, ενέσεις αναισθησίας κτλ. Στα χέρια τους μπορείς να καταντήσεις άνετα «άνθρωπος-μαϊμού» και να χάσεις 100% τα λογικά σου! Κι ύστερα τολμάνε και μιλάνε για τον... Χίτλερ!!!
              Αυτά τα πράγματα, τα σατανικά και αντιανθρώπινα, τα κάνουνε οι μασόνοι δημοκράτες των ΗΠΑ και στα πειράματά τους για την κατάκτηση του διαστήματος. Κάποτε κατηγορούσανε τους Ρώσους ότι εκείνοι ήτανε που δεν σεβόντουσαν την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια, αλλά οι καουμπόηδες εβραιόδουλοι μας βγήκανε πεντακόσιες φορές χειρότεροι!... Να δούμε λοιπόν σήμερα ένα θέμα-αποκάλυψη, που δείχνει τι πειράματα πραγματοποιεί η NASA με τα ανθρώπινα πλάσματα για να κατακτήσει το σύμπαν...
              Αυτά που γράφω παρακάτω γίνανε απ’ το 2009 μέχρι το 2011. Αφορούνε το πείραμα-εφιάλτη (όπως το είπανε κάποιοι και δίκαια) της NASA με την ονομασία Άρης 500. Για να δούμε τι είναι πάλι αυτό το αμερικάνικο «φρούτο», που φυσικά έχει να κάνει με την προσπάθεια των Σιωνιστών να ελέγξουνε τον «κόκκινο πλανήτη». Είναι λοιπόν, σε βασικές γραμμές, αυτά που γράφω παρακάτω και φυσικά να πω πως πολύ λίγα στοιχεία βγήκανε στο φως από αυτό το πείραμα-εφιάλτη... Γενικός στόχος του πειράματος Άρης 500: να διαπιστώσουνε αν το ανθρώπινο μυαλό είναι ικανό να αντέξει ένα ταξίδι μέχρι τον πλανήτη Άρη!
              Το περίεργο στην υπόθεση, πρώτα-πρώτα, είναι πως το πείραμα της NASA δεν έγινε στην Αμερική, αλλά στην... Μόσχα! Εκεί πέρα, ήτανε Οκτώβριος του 2009, όταν 6 αστροναύτες των διαστημικών προγραμμάτων των ΗΠΑ, κλειστήκανε σαν τα ποντίκια (!) μέσα σε έναν μικρό χώρο-αντίγραφο διαστημόπλοιου, με την προϋπόθεση ότι θα βγαίνανε από εκεί μέσα μόλις τον Απρίλιο του 2011! Δηλ. μετά από 18 ολόκληρους μήνες (περίπου 500 μέρες, για την ακρίβεια 520, ίσως γι’ αυτό και το όνομα Άρης 500 του πειράματος). Θα ζούσανε 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα μέσα σ’ έναν χώρο που είχε τον όγκο οκτώ κοντέινερ πλοίου. Τροφή τους; Τα εφόδια που θα ’χανε στην διάθεσή τους από την αρχή του «ταξιδιού» και όλα όσα θα καλλιεργούσανε οι ίδιοι μέσα στο εικονικό «διαστημόπλοιο»... Τίποτα απολύτως άλλο δεν θα ’χανε στην διάθεσή τους, ακόμα και να κινδυνεύανε με θάνατο απ’ την πείνα! Αλλά και καμία άλλη επαφή δεν θα υπήρχε ανάμεσα σ’ αυτούς και στον έξω κόσμο, εκτός από δύο πράγματα: να παίρνουνε και να στέλνουνεe-mail στο κομπιούτερ που είχανε στην διάθεσή τους, καθώς επίσης και να μιλούνε στο τηλέφωνο μόνο όμως με το κέντρο ελέγχου της «αποστολής»!...
              Το πείραμα-εφιάλτης Άρης 500 αποσκοπούσε στην ουσία στο να δει πόσο μπορεί ο ανθρώπινος οργανισμός να αντέξει σε ένα πιθανό ταξίδι προς τον πλανήτη Άρη. Να δει δηλ. ως πού φτάνουνε τα ανθρώπινα όρια. Πρόκειται δηλ. για ψυχολογικό πείραμα πάνω απ’ όλα και βασίζεται σε μία κατάσταση προσομοίωσης, όπου σε μια εικονική πραγματικότητα μπορούνε να βγούνε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Βασική διαπίστωση της NASA πριν από το πείραμα αυτό ήτανε ότι το ταξίδι στον Άρη μοιάζει Γολγοθάς, όχι τόσο λόγω των τεχνολογικών περιορισμών που μπορούνε να υπάρξουνε, αλλά βασικά λόγω των ανθρώπινων ορίων (ψυχολογικών, πνευματικών και σωματικών), που είναι έτσι κι αλλιώς εύθραυστα και περιορισμένα...
              Το «πλήρωμα» λοιπόν βίωσε επί 18 ολόκληρους μήνες το «ταξίδι-μαϊμού» σαν να ήτανε αληθινό! Δουλεύανε σε βάρδιες, που βασιζόντουσαν στο πρόγραμμα που είχε ορίσει ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) και που ήτανε 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ξεκούραση και 8 ώρες ύπνο (τις νύχτες τις κάλυπτε με ξενύχτι ένα μόνο άτομο). Στα μισά ακριβώς του προγράμματος (περί τον Ιούλιο του 2010) το «διαστημόπλοιο» υποτίθεται ότι έφτανε στον «Άρη». Τότε έγινε η «προσεδάφιση» που έμοιαζε πάντως με αληθινή, αφού πραγματοποιήθηκε πάνω σε προσομοίωση αρειανής επιφάνειας! Από την «αποστολή» των 6 ατόμων, τα μισά, δηλ. τα 3 από αυτά, «κατεβήκανε» από το ψευτοδιαστημόπλοιο-ποντικότρυπα και μπήκανε σε ένα άλλο δωμάτιο, που προσομοίαζε ένα «σκάφος αρειανής προσεδάφισης». Από εκεί και πέρα ξεκινούσε το πιο εντυπωσιακό πράγμα: γίνανε «εκδρομές» πάνω στην «αρειανή επιφάνεια», που ήτανε στην πραγματικότητα 50 τετραγωνικά μέτρα...
              Νάτο τώρα το «πρόγραμμα αποστολής» που ανακοίνωσε η NASA για το πείραμα-εφιάλτη Άρης 500:
    1. Ημέρα 1, έναρξη «ταξιδιού».
    2. Ημέρες 2-250, «έλευση στον Άρη», δηλ. το «ταξίδι» από την Γη μας προς τον «Κόκκινο πλανήτη» με τα... «πράσινα ανθρωπάκια»!!!
    3. Ημέρα 250, «προσεδάφιση στον Άρη».
    4. Ημέρες 250-280, «περιήγηση-έρευνα στον Άρη», όπου το «πλήρωμα» έσπασε στα δύο, με τους μισούς να ’ναι «έξω», δήθεν στον «Άρη», ενώ τους άλλους μισούς να περιμένουνε «μέσα» στο «διαστημόπλοιο».
    5. Ημέρες 280-520, «επιστροφή στην Γη».
    6. Ημέρα 520, «προσγείωση»...
    Φυσικά εδώ πέρα να πούμε πως λεπτομέρειες κτλ. του «ταξιδιού», αλλά και τα πραγματικά συμπεράσματα της NASA μετά την λήξη του πειράματος-εφιάλτη κρατιούνται «επτασφράγιστο μυστικό». Κάτι παραπάνω θα ξέρουνε αυτοί... Σίγουρα όμως ήτανε μια μεγάλη εμπειρία γι’ αυτούς που την ζήσανε. Και δείχνει πόσο είναι ικανοί να κάνουνε πειράματα με ανθρώπους, μετατρέποντάς τους ακόμα και σε... «ζόμπι» (!), οι δημοκράτες φιλελεύθεροι των σιωνιστικών ΗΠΑ!
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ