Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ισόπαλοι Άρης και Πανθρακικός...«Καθάρισε» με Παπάζογλου ο ΟΦΗ...«Κόλλησε» στον Τσέμα ο Πανιώνιος...Πανηγύρισε η Βέροια 4-3 τον Λεβαδειακό...Ανίκητος ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Εργοτέλη

Ισόπαλοι Άρης και Πανθρακικός

Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ του Κάσες στο 6’ και το 27’, ενώ ο Άρης απάντησε με γκολ του Μανιά στο 23’ και του Τσουμάνη στο 62’. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Το ξεκίνημα για τον Πανθρακικό ήταν εξαιρετικό. Μόλις στο 6΄ο Κάσες με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Από την άλλη, ο Άρης στη μοναδική φάση που δημιούργησε ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Μιχάλη Μανιά στο 23ο λεπτό.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κάσες με νέο σόλο σκόραρε για δεύτερη φορά και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 62’. Ο Ουντότζι πέρασε την κάθετη στον Τσουμάνη, ο οποίος σκόραρε και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του. 

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (37’ Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (57’ Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (79' Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Λαδάκης (79’ Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74’ Ζεκίνια), Τζανής (52’ Εμπόου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος

«Καθάρισε» με Παπάζογλου ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 της Καλλονής στο Ηράκλειο, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Λεοζίνιο, ενώ το παιχνίδι ήρθε… τούμπα με τα γκολ του Παπάζογλου στο 40’ και το 53’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μακουκούλα στο 88’. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 4’. Ο Παπάζογλου έστρωσε τη μπάλα στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 21’ ο σκόρερ των Κρητικών πλάσαρε άουτ, ενώ η Καλλονή κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε το 1-0. Ο Καζάκης με το κεφάλι βρήκε τον Λεοζίνιο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες. 

Οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Παπάζογλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, σκόραρε με το κεφάλι και πέτυχε το 1-1. Στο 53’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι με νέα κεφαλιά, μετά από πάσα με το κεφάλι από τον Μακρή, έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 2-1. 

Στο 88’ ο Μακουκούλα πήρε τη μπαλιά του Ζε Εντουάρντο, έκανε το κοντρόλ και με σουτ νίκησε τον Χογκ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. 

ΟΦΗ: 
Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (84' Μακουκούλα), Ζε, Όγιος, Παπάζογλου (90' Κυζιρίδης).

Καλλονή: 
Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Φαρία, Μανούσος (72' Γάλας), Καζάκης (72' Περόνε), Γκαρσία (81' Βλαστέλλης).

«Κόλλησε» στον Τσέμα ο Πανιώνιος

Στο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος με την Ξάνθη στο παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας των Ακριτών, Τσέμα, ο οποίος έπιασε στο 21’ πέναλτι του Αραβίδη, ενώ για τον Πανιώνιο ο Καμπάνταης είχε δοκάρι στο 78’. Η Ξάνθη, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 59’, λόγω αποβολής του Κάλβο, είχε δοκάρι στο 64’ με τον Χοσέμι. 

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις 

Στο 21’ ο Πανιώνιος είχε την πιο κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντε Γκουζμάν, όμως ο Τσέμα μπλόκαρε την εκτέλεση του Αραβίδη. 

Ο Πανιώνιος που είχε την πρωτοβουλία σε ολόκληρο το ματς, κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ, όταν ο Χοσέμι έστειλε τη μπάλα από την εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο στο δεύτερο μέρος ήταν η κεφαλιά του Καμπάνταη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλοχέρης, Κούρος, Κολοβός, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Γιάννου, Αραβιδης (77’ Καμπάνταης), Καλτσάς (65’ Ντούνης).

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Ντε Γκούζμαν (57’ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Χοσέμι, Σολτάνι, Σολάρι, Μάνταλος (76’ Μαρίν), Κάλβο.

Πανηγύρισε η Βέροια 4-3 τον Λεβαδειακό

Η Βέροια κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας 4-3 του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Μρντάκοβιτς (51’), Καλτσάς (63’), Πετράτσι (70’ αυτογκόλ) και Μοχάμεντ (79’) σκόραραν για τη «βασίλισσα», ενώ τα γκολ του Λεβαδειακού πέτυχαν οι Σανγκινέτι (3’), Ορτέγκα (60’) και Καπό (90+1'). 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με το… καλημέρα. Μόλις στο 3’ ο Σαγκινέτι με κεφαλιά σκόραρε για την ομάδα της Βοιωτίας. Το σκορ παρέμεινε σε όλο το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ξεκίνησε ο καταιγισμός από τη Βέροια. Στο 51’ η Βέροια ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Μρντάκοβιτς, ενώ στο 60’ ο Λεβαδειακός πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ που πέτυχε ο Ορτέγκα, έπειτα από ωραία ενέργεια. 

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ήρθε από τον Καλτσά, ο οποίος με κεφαλιά στο 63' ισοφάρισε σε 2-2. Το 3-2 πέτυχε στο 70’ ο Πετράτσι, ο οποίος έκανε ολέθριο λάθος κι έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του. Η νίκη για τη Βέροια κλείδωσε στο 79’ με το γκολ του Μπεν Μοχάμεντ. 

Ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλώς να μειώσει στο τελικό 4-3 με κεφαλιά του Καπό στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βέροια: 
Αναστασόπουλος, Μοχαμαντού, Γεωργιάδης, Σιόντης, Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54’ Ζεζίνιο), Όστοϊτς (75’ Παυλίδης), Τραπ

Λεβαδειακός: Πριζόφσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74’ Καπό), Πετράτσι, Ροτζέριο, Μάντζιος, Γιάντσης (58' Ορτέγκα), Κάντζι (85’ Βασιλείου)

Ανίκητος ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Εργοτέλη

Με σκορ 3-0 ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League και διατήρησε το αήττητο σερί του. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στους 37 βαθμούς, εννέα παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κοντράρεται τη Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ πέτυχαν οι Κάμπελ (3’), Ολαϊτάν (45’+2’) και Ντομίνγκες (62’). 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός «έσπασε» το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι που κρατούσε από την μακρινή σεζόν 1965-1966 και έγραψε ιστορία, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν με δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία.

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει! Μόλις στο 3’ ο Κάμπελ σκόραρε με μακρινό πλασέ από την γωνία της περιοχής, έπειτα από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό. Λίγο πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια, ο Σάμαρης έδωσε ασίστ στον Ολαϊτάν, ο οποίος πέτυχε το 2-0 και «καθάρισε» τη νίκη για τους Πειραιώτες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχιζαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο και ανταμείφθηκαν με ακόμα ένα γκολ. Ο Τσόρι Ντομίνγκες νίκησε τον Αθανασίου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μανιάτη. 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης (29’ λ.τ. Σάμαρης), Βάις (60’ Ντομίνγκεζ), Κάμπελ, Σαβιόλα (68’ Μασάντο), Ολαϊτάν.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (79’ Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης (71’ Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71’ Κούτρης), Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.