Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σοκ: Δωδεκάχρονος βίαζε επί ένα χρόνο τη δεκάχρονη αδερφή του

Την αποτρόπαια πράξη περιέγραψε ο ίδιος ο πιτσιρικάς, ο οποίος προηγουμένως είχε δει με ένα συμμαθητή του ταινία πορνογραφικού περιεχομένου στο σχολείο και θέλησε να εφαρμόσει όσα είδε στη μικρή αδερφή του και αυτό συνέβαινε επί ένα χρόνο, αφού κοιμόντουσαν και στο ίδιο δωμάτιο.



Το περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο 12χρονος αποκάλυψε ενώπιον του δικαστηρίου του Νιούπορτ τα όσα διαδραματίζονταν κάθε βράδυ στο δωμάτιο.

Οι γονείς έμαθαν τις πράξεις του γιου τους από ένα συγγενικό πρόσωπο στο οποίο το 10χρονο κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί τι υφίστατο. Το πιο σοβαρό ζήτημα είναι ότι τόσο ο 12χρονος όσο και ο φίλος του είδαν την ταινία πορνό σε υπολογιστή του σχολείου και η αστυνομία ερευνά το πως έγινε δυνατό κάτι τέτοιο.

Όσο για την τύχη του αγοριού, ο δικαστής αποφάσισε ότι το αγόρι πρέπει να ακολουθήσει ένα τριετές πρόγραμμα αποκατάστασης για νέους, ενώ θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι του με την οικογένειά του, ενώ θα θεωρείται δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.