Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία της FEMA "The day before"

Σχόλιο Αφύπνισης: Φυσικά και δεν είναι τυχαίες οι προειδοποιήσεις της  FEMA, ούτε και εδώ στην Ελλάδα, με σποτάκια προετοιμασίας για ενδεχόμενο σεισμό. Κάτι περιμένουν και μάλιστα φαίνεται να είναι μεγάλης κλίμακας. 


Ισοπαλία στα Περιβόλια...Άνετα ο Αστέρας, 3-0 τον Παναιτωλικό...«Κόλλησε» στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

Ισοπαλία στα Περιβόλια

Ο Πλατανιάς και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα «Περιβόλια», σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τόρες στο 25’, ενώ το 1-1 διαμόρφωσε στο 37’ ο Παπαδόπουλος. 

Ο μεγάλος εκβιασμός της τρόικας: Κάντε πλειστηριασμούς και βρείτε νέα σπίτια σε όσους τα χάσουν! Κυβέρνηση: Θα επεκταθεί η ρύθμιση για την α' κατοικία

- Για πλήρη άρση των πλειστηριασμών χωρίς καμία προστασία επιμένει η τρόικα και δεν κάνει πίσω
- "Αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, βρείτε σπίτια σε όσους τα χάσουν"
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση; 
- Κόκκινη γραμμή και οι μαζικές απολύσεις που ζητούν οι δανειστές

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ[ΒΙΝΤΕΟ]ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΠΑΝΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ!!!!

Μετα απο την μπορα τη δαιμονικη, θα ελθη η λιακαδα η θεικη.

Πισω απο το κοσμικο πνευμα της σημερινης "ελευθεριας" της ελειψης σεβασμου στην Εκκλησια του Χριστου, στους μεγαλύτερους, γονεις και διδασκαλους, που εχουν φοβο θεου, κρυβεται η πνευματικη σκλαβια, το αγχος, και η αναρχια που οδηγουν τον κοσμο στο αδιεξοδο, στην ψυχικη και σωματικη καταστροφη.


Google: Μιλάς και ακούει, πώς γίνεται η φωνητική αναζήτηση (vid)

Δεν είναι δα και τίποτα ιδιαίτερα κοπιαστικό. Αλλά αφού γίνεται και πιο ξεκούραστα, γιατί να μην το δοκιμάσει κανείς; Πλέον λοιπόν οι χρήστες του υπολογιστή μπορούν να γλιτώσουν μερικά «κλικ» και την... αγγαρεία της πληκτρολόγησης των λέξεων-κλειδιά όταν ψάχνουν κάτι στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσουν προφορικά από το Google.

ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Αλβανοί: Toποθέτησαν ανθελληνικό μνημείο

 Σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Αλβανοί στα Ακροκεραύνεια όρη. Συγκεκριμένα τοποθέτησαν ανθελληνικο μνημείο στον αυχένα Λογαρά, στον δρόμο Χιμάρα - Αυλώνα, εκεί όπου ήταν τα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία το 1912 - 1917. Η επιγραφή στο μνημείο είναι στα αλβανικά και μεταφράζεται:

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ (live) Μεγάλη η συγκέντρωση της ΧΑ στο Σύνταγμα - Πάθος και ελληνικές σημαίες

Στην μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην πλατεία Συντάγματος τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ολόκληρη η πλατεία από το ύψος του Αγνωστου Στρατιώτη, την Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι και την Φιλελλήνων, την Σταδίου και την Καραγιώργη Σερβίας είναι γεμάτη από χιλιάδες οπαδούς του κόμματος που ζητούν την άμεση απελευθέρωση του γ.γ. Ν. Μιχαλολιάκου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Γιάννη Λαγού.

Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ H γιορτή του Αγίου Ανδρέα


Γιορτάζουμε σήμερα 30 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Αποστόλου Ανδρέα, του Πρωτοκλήτου. Ο Ανδρέας, ψαράς στο επάγγελμα και αδελφός του Αποστόλου Πέτρου, ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και τον πατέρα του τον έλεγαν Ιωνά. Επειδή κλήθηκε από τον Κύριο πρώτος στην ομάδα των μαθητών, ονομάστηκε πρωτόκλητος.

Οι Τούρκοι πιστεύουν στον Θεό αλλά όχι στον Αλλάχ!

Xαστούκι στον Ερντογάν από την νεολαία του αφού, οι περισσότεροι νέοι πιστεύουν στον Θεό, αλλά όχι στον Αλλάχ. Εκρηκτικές διαστάσεις διαβλέπει κοινωνική έρευνα για τη νεολαία

Οι τηλεοράσεις γίνονται (επικίνδυνα) έξυπνες

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις που συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να μετατραπούν σε ένα είδος Μεγάλου Αδελφού για τους κατόχους τους
Λειτουργώντας (και) ως υπολογιστής με πρόσβαση στο Internet, η τηλεόραση αυτόματα αποκτά και τις διάφορες όχι και τόσο ευχάριστες παρενέργειες των συμβατικών υπολογιστών και της online δραστηριότητας.

Ερευνητής επιστήμονας ταξιδεύει για την Κόλαση

Ο ιατρός Dr Donald Whitaker αρρωσταίνει και έχει μια επιθανάτια εμπειρία. Επιστρέφει με μια μαρτυρία για την ύπαρξη της Κόλασης και μια μετασχηματισμένη κοσμοθεωρία.
Αυτό είναι μέρος από μια σειρά από βίντεο (τα οποία ανάρτησε το κανάλι XtremeRealityCheck) που δείχνει άθεους υλιστές να μετασχηματίζονται, αφού έγιναν μάρτυρες της πνευματικής διάστασης της ζωής.

Μόνο τα σήματα καπνού δεν παρακολουθούνται

Oι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν υπογράψει συμφωνία με τις βρετανικές αρχές η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν ανυποψίαστους Βρετανούς πολίτες, να επεξεργάζονται τα στοιχεία της παρακολούθησης και να τα αποθηκεύουν σε βάση δεδομένων. Η συμφωνία υπογράφτηκε το 2007 και συμπεριλαμβάνει παρακολουθήσεις σε τηλεφωνικές διαλέξεις σταθερών και κινητών τηλεφώνων, σε φαξ, σε emails, αλλά και στο Διαδίκτυο.

Η ΕΦΟΠΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΗ.

Στις 9 Ιουνίου (27 Μαΐου) 2005 εγκατέλειψε την πρόσκαιρη ζωή και πορεύτηκε προς την αληθινή η μοναχή Μαρία Μυρτιδιώτισσα, κατά κόσμον Κατίγκω Πανάγου Πατέρα. Πήγε για να συναντήσει τον νυμφίο της Χριστό, Τον όποιο είχε αγαπήσει «εξ όλης της καρδίας και εξ όλης της ψυχής και εξ όλης της διανοίας και εξ όλης της ισχύος» της. Η μακαριά μοναχή Μαρία - Μυρτιδιώτισσα ήταν μια σπάνια πνευματική φυσιογνωμία που, από τη στιγμή που γνώρισε κι αγάπησε το Χριστό, δεν αρκέστηκε να Τον βιώσει η ίδια και μάλιστα απόλυτα, ολοκληρωτικά, αλλά προσπάθησε μ' όλη τη

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μισεί τους άστεγους

«Ο Φωτεινός Άστεγος», εγκατάσταση από
νέον, Μπρούκλιν
Πρόστιμα, σκηνές αντί για σπίτια και σκαλοπάτια με καρφιά. Αυτά επιφυλάσσει το λίκνο του ευρω-πολιτισμού για τους αστέγους
ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΞΩΣΕΩΝ: Με πρόστιμο που θα αγγίζει τα 750 ευρώ θα τιμωρείται η αστεγία στη Μαδρίτη. Στην Ισπανία, οι περιφέρειες είναι ελεύθερες να νομοθετούν κατά το δοκούν για την επαιτεία.

Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι δουλεύουν για τον ερχόμενο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και σαφώς υπηρετούν τα σχέδια του ΣΑΤΑΝΑ!!!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος (με την βοήθεια σχετικά μεγάλης βιβλιογραφίας).

Αυτό το κείμενο γράφτηκε με πόνο και πολύ αγάπη για όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά όμως για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Για αυτούς, που τους διακρίνει το ατίθασο ισχυρό Ελληνικό πνεύμα, η καλή διάθεση, οι αγνές προθέσεις και η υγιής αναζήτηση, αλλά κυρίως η πίστη στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ γιατί σε αυτούς θα προσφέρει πολλά.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ!!!!

Ίσως πριν από λίγα μόνο χρόνια οι παρακάτω σκέψεις να θεωρούνταν, από τους περισσότερους ανθρώπους σε αυτή τη γη, κινδυνολογικές, συνομωσιολογικές, επιστημονικής φαντασίας και εξωπραγματικές…μα…σήμερα, με δεδομένη την παγκόσμια εικόνα και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθώς και την κατάσταση του πλανήτη, ποιος αλήθεια θα εξακολουθούσε να βλέπει τα πράγματα με τον ίδιο αφελή τρόπο?

ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ!!!Μα γίνεται όντως να «καταστραφεί» το μυαλό ενός αναγνώστη;

Τι μπορεί να είναι ένα κείμενο που αποκαλείται θανάσιμο; Μπορεί μία σειρά από λέξεις-προτάσεις να καταστρέψει τον ανθρώπινο νου; Ας δούμε παρακάτω: 

Με απλά λόγια, το Φονικό Κείμενο όταν διαβάζεται καθιστά τον Αναγνώστη ανίκανο να συνεχίσει. Καταστρέφει το νου. Αυξάνει την παράνοια…

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!Φαίνεται απίστευτο,αλλά είναι αληθινό!!!!

Και δώσω τοις δυσί μάρτυσί μου, και προφητεύσουσιν ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους. ούτοι εισιν αι δύο ελαίαι και αι δύο λυχνίαι αι ενώπιον του Κυρίου της γης εστώσαι και ει τις αυτούς θέλει αδικήσαι, πυρ εκπορεύεται εκ του στόματος αυτών και κατεσθίει τους εχθρούς αυτών· και ει τις θέλει αυτούς αδικήσαι, ούτω δει αυτόν αποκτανθήναι. (Αποκ. ια’, 3-5)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ..ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ο υπαλληλάκος της γνωστή τραπεζικής οικογένειας των Ρόθτσιλντ, ο Πολ Τόμσεν, ζήτησε μόλις έφτασε στην Ελλάδα, να ενημερωθεί για την οικονομική επιφάνεια των Ελλήνων νοικοκυραίων, απαιτώντας στοιχεία ανά την επικράτεια, αναφορικά με την ιδιοκτησία ακινήτων ! 


ΓΚΙΟΛΒΑΣ, Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΤΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ -ΠΩΣ ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Γράφει ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Υπάρχει τεράστιο θέμα με τον Γιώργο Γκιόλβα, κορυφαίο επιστήμονα. Μυαλό που έτρεχε με ταχύτητα φωτός, Ανακάλυψε μέχρι και το οπλικό σύστημα ΑΡΤΕΜΙΣ ... που το νέμεται σήμερα το Ισραηλ...Ανακάλυψε κι το υπερόπλο που μάλλον κατά τις φήμες, έχει στα χέρια της η Ρωσία του Πούτιν...

Το τεράστιο μυστικό που κρύβει η JP Morgan & Chase κάτω από τους πολυσύχναστους δρόμους του Μανχάταν

JP Morgan & Chase... Ο τραπεζικο-επενδυτικός κολοσσός που ορίζει τη μοίρα ολόκληρων ηπείρων, δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Μία επωνυμία που ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο «πάνω» του, αλλά και «κάτω» απ' αυτόν!

«Τεχνολογία» φτερών κουκουβάγιας για αθόρυβα αεροσκάφη και υποβρύχια

Τα χαρακτηριστικά των φτερών της κουκουβάγιας που επιτρέπουν στα συγκεκριμένα πουλιά να κυνηγούν αθόρυβα τη νύχτα εξετάζει αμερικανική επιστημονική ομάδα που παρουσίασε την έρευνά της στην 66η ετήσια συνάντηση Fluid Dynamics της American Physical Society στο Πίτσμπεργκ.

Τι κρύβουν οι εγκαταστάσεις των σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού; (εικόνες & βίντεο)

Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Lafayette Ron Hubbard (1911-1986) Πολλά έχουν ακουστεί για τη φανερή και κρυφή δράση της, εκτενώς καταγεγραμμένα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Κάτι όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η σχετική με την οργάνωση ύπαρξη ενός μυστηριώδους συμπλέγματος υπόγειων εγκαταστάσεων σε σπήλαιο στη μέση του πουθενά, συγκεκριμένα στην έρημο του Νέου Μεξικού, για τον ακριβή σκοπό και την ακριβή χρήση της οποίας κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Κούρεμα 50% σε οφειλές από καταναλωτικά και δάνεια

Στα χέρια της Τραπέζης της Ελλάδος βρίσκονται οι εισηγήσεις τεσσάρων τραπεζών για τις εσωτερικές «bad banks» που καλούνται να αναπτύξουν.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι Πειραιώς, ΕΤΕ, Alpha και Eurobank, υπέβαλαν προτάσεις για τα τμήματα που θα αναπτύξουν προκειμένου να διαχωρίσουν από το συνολικό χαρτοφυλάκιο των χορηγήσεων τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και να τα διαχειριστούν.

Η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα κοστίζει πάνω από 56 ευρώ

Έρχονται αυξήσεις ως 60% στα διόδια
Νέες αυξήσεις «φωτιά» έρχονται από το 2014, με τα νέα τιμολόγια που θα ισχύουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους. Ενδεικτικό είναι ότι τα διόδια στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Ι.Χ. θα κοστίζουν πάνω από 56 ευρώ μετ’ επιστροφής. 

Το πιο πρωτότυπο βιογραφικό του κόσμου -Μαζί με το CV του στέλνει και μια κούκλα-ομοίωμά του [εικόνες]

Συνήθως, η πλειοψήφια των ανθρώπων που ψάχνει δουλειά, μαζί με το βιογραφικό στέλνει και μια συνοδευτική επιστολή που περιγράφει με απλά λόγια τις φιλοδοξίες της, τα ταλέντα της και τα προσόντα της. Ενας Σουηδός φωτογράφος, προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω μαζί με το CV του και ένα μικρό δείγμα της δουλειά του στέλνει στους υποψηφίους εργοδότες του και... κούκλες, φιγούρες του εαυτού του.

Σε εποχές δραχμής έχουν επιστρέψει οι μισθοί – Κάτω από τα επίπεδα του 2000

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία του ΟΟΣΑ που φανερώνουν την ελεύθερη πτώση στην οποία βρίσκονται οι μισθοί, καθώς, οι απολαβές των περισσότερων εργαζομένων έχουν επιστρέψει σε επίπεδα πριν από το 2000.

Όμορφη από κούνια – Δείτε την Αντζελίνα Τζολί σε νεαρή ηλικία [εικόνα]

Είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη που σίγουρα είχε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά.

Η Αντζελίνα Τζολί όμως δεν είναι από τις γυναίκες που έγιναν όμορφες στην ενηλικίωση τους. Ήταν όμορφη από νεαρό κορίτσι και ξεχώριζε για το λαμπερό της πρόσωπο και τα σαρκώδη της χείλη.

Την κοπάνισε από την φυλακή για να πάει οδοντίατρο!

Με τέτοιο πονόδοντο «μάσησε» και τα σίδερα – Κρατούμενος απέδρασε για να πάει στον οδοντίατρο!
Ένας κρατούμενος σε σουηδική φυλακή δραπέτευσε για να πάει στον... οδοντίατρο και αφού του πέρασε ο πονόδοντος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.

Στρίπερ μηνύει αστυνομικό γιατί της έριξε σπρέι πιπεριού στο αιδοίο

Μία στρίπερ έκανε μήνυση σε αστυνομικό επειδή ψέκασε το αιδοίο της με σπρέι πιπεριού κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας.Τα έγγραφα του δικαστηρίου γράφουν ότι έγινε σωματικός έλεγχος στην Μαρλέν Τάπια από την αστυνομικό Μπλάνκα Ζάπατερ κατά τη διάρκεια του οποίο βρέθηκε ένα πλαστικό σακουλάκι μέσα στο αιδοίο της στρίπερ.

Αρκούδα έσπειρε τον πανικό σε παιδικό πάρτι – Τα παιδιά νόμιζαν ότι ήταν ανιματέρ! [βίντεο]

Με έναν απρόσμενο καλεσμένος βρέθηκαν αντιμέτωπα μικρά παιδιά στη Φλόριντα των ΗΠΑ στο πάρτι γενεθλίων του 12χρονου συμμαθητή τους.


Τέλος η πορνεία στην Γαλλία – Πρόστιμα σε όσους «αγοράζουν» και όχι «πωλούν» έρωτα

Το γαλλικό κοινοβούλιο υιοθέτησε χθες Παρασκευή βράδυ το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της πορνείας που προβλέπει την επιβολή προστίμων σε όσους αγοράζουν σεξουαλικές υπηρεσίες και όχι σε όσους τις παρέχουν.


ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ στα Τρίκαλα! – Κατασκεύασαν το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου

Στα Ρεκόρ Γκίνες για πρώτη φορά βρέθηκαν τα Τρίκαλα αφού κατασκεύασαν το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου...


13 λόγοι που πάντα πας καθυστερημένος στη δουλειά!

Πάνω από το 80% του πληθυσμού πηγαίνει καθυστερημένο στη δουλειά του, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το παρακάνουν κιόλας....
Ο καθένας ωστόσο έχει μια καλή δικαιολογία γι’ αυτό αν και λίγο ως πολύ η καθημερινή ρουτίνα είναι ίδια για όλους όσοι καθυστερούν κάθε μέρα στη δουλειά τους. Κι αν δυσκολεύεστε να σκεφτείτε –πράγμα απίθανο, νομίζω- δείτε παρακάτω μερικούς βασικούς λόγους…

Τουριστικά αξιοθέατα… στα έγκατα της Γης

Θέλετε να ζήσετε κάτι ξεχωριστό; Να γνωρίσετε «αξιοθέατα» που δε μπορεί να δει κανείς περπατώντας στους δρόμους μιας πόλης, αλλά…
εισχωρώντας στα «ενδότερά» της;

Τροφές που "καθαρίζουν" το συκώτι

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στο να καθαρίσει το συκώτι φυσικά, τονώνοντας τη φυσική ικανότητά του να καθαρίζει τοξικά απόβλητα από το σώμα....
Η σύγχρονη ζωή, οδηγεί ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων να καταπονούν το συκώτι τους.

Κάμερα τραβά πεντακάθαρες φωτογραφίες μέσα στο σκοτάδι!

Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει σε μια κάμερα να τραβά πολύ καθαρές φωτογραφίες ακόμα και μέσα σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.
Η νέα τεχνική καταφέρνει να ανακατασκευάζει τρισδιάστατες εικόνες από τα λιγοστά φωτόνια, τα οποία αντανακλώνται από ένα αχνά φωτισμένο αντικείμενο.

«Παίζοντας» με το Σύνταγμα από το 1875

Και αν νομίζετε ότι το επικύνδυνο "παιχνίδι" στα όρια της συνταγματικής εκτροπής, το οποίο απαξίωσε δεκάδες φορές κάθε έννοια κοινοβουλευτισμού, "παίζεται", όπως υποστηρίζουν αρκετοί Συνταγματολόγοι, μόνο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, είστε γελασμένοι.
Σαν σήμερα, 30 Νοεμβρίου του 1874. Δύο χρόνια πριν, το 1873 έχει προηγηθεί η παραίτηση της κυβέρνησης Δεληγιώργη, υπό τον βάρος του σκανδάλου των Λαυρετικών, συνέπεια του οποίου η εκτίναξη της τιμής μετοχών των Μεταλλείων Λαυρίου.

Πάτρα: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη δολοφονία της δημοσιογράφου!

«Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα» είπε ο δολοφόνος της 43χρονης δημοσιογράφου όταν παραδόθηκε στην αστυνομία.
 Ακόμα δεν μπορούν οι συγγενείς να εξηγήσουν το «γιατί»  έβαψε με αίμα τα χέρια του ο δράστης της δολοφονίας της δημοσιογράφου και επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά.

Χριστούγεννα στη φυλακή για Γιάννο και Μαντέλη;

Οι δύο πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη θα καθίσουν στο... σκαμνί εντός του Δεκεμβρίου - «Πόθεν έσχες» και υποβρύχια «καίνε» τον Παπαντωνίου, ενώ οι μίζες της Siemens απειλούν να στείλουν τον Μαντέλη πίσω από τα κάγκελα.
Με την χώρα να βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα μέτρα και το λαό να στενάζει κάτω τα βάρβαρα Μνημόνια, δικαστικές υποθέσεις πρώην υπουργών λιμνάζουν επί χρόνια. Οι άνθρωποι που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το σημερινό κατάντημα της χώρας παραμένουν ελεύθεροι και η οργή του λαού ξεχειλίζει.

Χατζηδάκης: Εντός 20 ημερών το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τους πλειστηριασμούς ακινήτων, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη σε οροφή παμπ (ΦΩΤΟ,BINTEO)

Αρκετοί είναι οι τραυματίες μετά τη συντριβή ελικοπτέρου της αστυνομίας στην οροφή πολυσύχναστης παμπ στη Γλασκώβη, ενώ μερικοί παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του κτιρίου.
Το ελικόπτερο που ανήκει στην αστυνομία, έπεσε στην οροφή της παμπ Clutha λίγο πριν τις 23:00 (τοπική ώρα) την Παρασκευή.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σπιτικό γλυκό ρολό με γέμιση μαρμελάδα

Μια εξαιρετικά γευστική ιδέα χωρίς κορεσμένα λιπαρά και με πολλές φυτικές ίνες







Ισπανικό τραγούδι… με εντελώς ελληνικές λέξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ισπανικό τραγούδι με τίτλο «Mi Ultimo Tango en Atenas» οι στίχοι του οποίου περιέχουν μόνο λέξεις με ελληνικές ρίζες σαρώνει στα ελληνικά social media. Πρόκειται για ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε ο Αργεντίνος συνθέτης Daniel Armando, όταν είδε σε ένα βιβλιοπωλείο στην Κούβα ένα βιβλίο με τίτλο: «Οι 17.000 Ελληνικές λέξεις στην Ισπανική γλώσσα».

ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!ΣΤΟ VIDEO CLIP ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Δείτε μία ανάλυση του video clip του τραγουδιού της Φουρέιρα ΠΙΟ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
Τα Μασονικά και σατανιστικά σύμβολα έχουν τον πρώτο ρόλο. Ακολουθεί και το κανονικό Βίντεο εδώ, να υποθέσω ότι δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το τι περνούν οι Νεοταξίτες μέσω της μουσικής βιομηχανίας στην Νεολαία μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Εταιρίες (πυραμίδα) μια σύγχρονη απάτη...Αξίζει να το διαβάσετε όλοι, ειδικά τώρα που η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι εξαθλιωτική και ορισμένοι καλοθελητές βρίσκουν ευκαιρίες εκμετάλλευσης.

Ο Charles Ponzi ήταν ένας Αμερικανός απατεώνας, ιταλικής καταγωγής. Τον Ιούνιο του 1919 κατόρθωσε να πείσει μερικούς να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους υπό την μορφή επένδυσης, με την προϋπόθεση ότι θα τους τα επέστρεφε σε 45-90 μέρες προσαυξημένα κατά 50%.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ !!!!

Xρονίρ ακούγεται τόσο παράξενη αυτή η ονομασία……. Τι είναι τα Χρονίρ; Από πού προέκυψε η ονομασία; Ας τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα για να καταλάβετε το τι ακριβώς θεωρείται πως είναι για πολύ λίγους ερευνητές τα ή οι Χρονίρ!!!


Μάθετε να ξεχωρίζετε τα χημικά μέσα στα φαγητά

Αν είστε από τους ανθρώπους που ελέγχουν τα συστατικά των τροφίμων και δεν ξέρετε τη σημασία κάποιων όρων όπως «βελτιωτικά», «πρόσθετα», «σταθεροποιητικά», «γλουταμινικό μονονάτριο», «ένζυμα», «ζαχαρίνη», «ραφιναρισμένο», «κορεσμένα και ακόρεστα λίπη» είναι καιρός να τα μάθουμε.