• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

    (Ξανα-)«σαλτάρησε» ο Χατζατζάρας και επαναφέρει παλαιώτερο διαμελιστικό αίτημά του, για... «Αυτόνομη Αττική». Για... «μίνι κράτος - Σιγκαπούρη» την προορίζουν κάποιοι την Αττική (οι βάσεις ετέθησαν με τα σχέδια «Καποδίστριας» / «Καλλικράτης» και την ανακήρυξη τής Αττικής ως μιας εκ των (υπερ-) Περιφερειών τής... Ελληνικής Δημοκρατίας). Γι' αυτό συγκέντρωσαν τον μισό πληθυσμό τής χώρας (στην κυριολεξία) στην Αττική από την εποχή τού '50 - '60 (επί γέρου Καραμανλή) και τη δεκαετία τού '70 (επί Χούντας των Συνταγματαρχών και (ξανά) επί γέρου Καραμανλή - «Εθνάρχου»).

    Διαβάστε το άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τη δράση των δήθεν ''πατριωτών'' που έχουν όλες τις ''λύσεις'' στά χέρια και τα μυαλά τους.Αυτό που προτείνεται είναι,κατά τα πρότυπα της ν.τ.π.,η διάσπαση και η ομοσπονδοποίηση της πατρίδας...(τυχαίο ;)

    Διαβάστε απο το Δελτίο των 11 :



    Μια πρόταση

    Η λύση στο πρόβλημα μας : Αυτόνομη Αττική!

    Με δικό της νόμισμα , την Αττική Δραχμή, δικό της φορολογικό σύστημα, και δικό της έλεγχο στις τράπεζες, μέσω της Νομισματικής Επιτροπής της περιφέρειας. 
    Αυτόνομη Αττική, που δεν θα χρωστάει τίποτα σε κανένα και θα αρχίσει από το μηδέν. Αυτόνομη Αττική, με διαγραφή όλων των χρεών προς τους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους την τρόικα και το ψευτορωμέικο.
    Αυτόνομη Αττική, με την εθνικοποίηση των δημόσιων κτημάτων που δόθηκαν τσάμπα στους εβραίους από την Ολλανδία, και με την υψηλή φορολόγηση των ακινήτων των ΝΠΔΔ ώστε να πληρώσουν επιτέλους φόρο και οι αφορολόγητοι του ΚΙΣ. 
    Αυτόνομη Αττική: Χωρίς Τζαμιά και χωρίς Λαθραίους, που θα αποβληθούν άμεσα εκτός λεκανοπεδίου. 
    Αυτόνομη Αττική: Με δική της αστυνομία και λαϊκή πολιτοφυλακή . 
    Αυτόνομη Αττική: Με δικά της ελληνοπρεπή σχολεία! 
    Αυτόνομη Αττική: Με τον Ναό του Σωτήρα Χριστού. (Επιτέλους).
    Αυτόνομη Αττική: Το Πεδεμόντιο του νέου Ελληνισμού τον 21ο Αιώνα. 

    Να χτυπήσουμε το τέρας της ξένης κατοχής στην καρδιά του. Να διαλύσουμε το «κράτος» τους, το ψευτορωμέικο, και να το ανασυνθέσουμε σαν εάν εθνικό κράτος των Ελλήνων!



    Αυτή τη διαμελισμένη Ελλάδα έχει μάλλον στο μυαλό του όποιος γράφει τέτοιου είδους άρθρα.Αυτή την Ελλάδα θέλουν και οι δοσίλογοι των Αθηνών κατά παραγγελία της τρόικας...(τυχαίο ;...)

    ΠΗΓΗ ΚΕΦΑΛΙΔΑΣ & ΦΩΤΟ
    ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ