• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

    Super League: Η Αγωνιστική κίνηση της ημέρας

    Εύκολα ο Ατρόμητος, 3-0 τον Λεβαδειακό

    Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League. Πρωταγωνιστής ήταν ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος δημιούργησε τα τρία γκολ της ομάδας του, τα οποία πέτυχαν οι Ιγκλέσιας (12’), Λαζαρίδης (14’) και Ναπολεόνι (76’).





    Η ομάδα του Ατρόμητου καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη, αφού μέσα σε δύο λεπτά σκόραρε δύο φορές. Στο 12’ ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες και δύο λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδη έπιασε νέα κεφαλιά και σημείωσε το 2-0. 

    Από τη μεριά του ο Λεβαδειακός δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο 56’, με το Μάντζιο να σουτάρει. Από την άλλη, ο Ατρόμητος πριν πετύχει το 3-0 θα μπορούσε να σκοράρει με τους Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο. 

    Στο 76’ ο Ναπολεόνι δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικός Ατρόμητος – Λεβαδειακός 3-0. 

    Ατρόμητος – Λεβαδειακός 3-0 (Nova 2)

    Γκολ: 12’ Ιγκλέσιας, 14΄Λαζαρίδης, 76' Ναπολεόνι

    Κίτρινες κάρτες: Λαζαρίδης - Κάντζι, Κονέ

    Κόκκινες κάρτες: -

    Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης (77' Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ουμπίδες (84' Καραμάνος), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (71' Μπρίτο). 

    Λεβαδειακός (Γρηγόρης Φαράντος): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μανόλο, Μάγκας, Λυκογιάννης (66' Νικολακάκης), Κονέ, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (46' Μπούστο), Μάρτινς, Κάντζι (81' Βασιλείου), Μάντζιος.
    Πατήστε εδω και δείτε τα γκολ
    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

    «Καθάρισε» με Βίτορ ο ΠΑΟΚ


    Με δύο γκολ του Μιγκέλ Βίτορ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην «Τούμπα» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. 



    Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στον αγώνα και πριν ανοίξει το σκορ είχε τρεις καλές στιγμές. Στο 19’ ο Κίτσιου και στο 16’ και το 35’ ο Αθανασιάδης προειδοποίησαν τους Αρκάδες, πριν βάλει το γκολ ο Βίτορ. Στο 39’ ο Πορτογάλος αμυντικός πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Στοχ και έβαλε τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ.

    Για τον Αστέρα μία καλή στιγμή είχε ο Ουρτάδο στο 20’, ενώ στο πρώτο μέρος το ματς διεκόπη για 2 λεπτά λόγω υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του διαιτητή Ιωαννίδη. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι του Κουρμπέλη πάνω στον Λάζαρ στο 21ο λεπτό.

    Στο 52’ ο Κατσουράνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά μετά, ξανά ο Βίτορ, ύστερα από φάουλ του Λίνο πέτυχε το 2-0. Στο 61' δυνατό σουτ του Νίνη απέκρουσε με δυσκολία ο Ερνάντες, με τον Αστέρα να απειλεί στο 64' με τον Κάφα, ο οποίος, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χακόμπο. 

    Ο Αστέρας προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και είχε δυο καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Μπαράλες, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χακόμπο. Στο 90' ο Νίνης σε άδειο τέρμα έχασε την ευκαιρία να σκοράρει σουτάροντας… άουτ. 

    ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Nova 1)

    Γκολ: 40', 57' Βίτορ

    Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης - Κουρμπέλης, Έντο, Σέτι, Πιπίνης

    Κόκκινες κάρτες: -

    ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου (69' Τζαβέλλας), Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης (85' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (72' Πέρεθ).

    Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κουρμπέλης (59' Κάφα), Ουσέρο, Εντό (74' Ντελγκάδο), Πολ (68' Καράσκο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Σέτι.


    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


    Χρειάστηκε ένα ημίχρονο…


    Παίζοντας αποτελεσματικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2’ με τον Τόρες, ενώ τα γκολ του Ολυμπιακού μπήκαν όλα στο δεύτερο μέρος. Στο 66’ ο Βάσκο Φερνάντες ισοφάρισε με αυτογκόλ και ακολούθησαν τα γκολ των Μήτρογλου (68’), Σαβιόλα (73’) και Βάις (87’).

    Πλατανιάς – Ολυμπιακός 1-4 (Nova 2)

    Γκολ: 2' Tόρες - 66' αυτ. Φερνάντες, 68' Μήτρογλου, 73' Σαβιόλα, Βάις

    Κίτρινες κάρτες: Tόρες, Ζουμπουλάκης, Τετέ, Μοράλ

    Κόκκινες κάρτες: -

    Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε (77' Μπεριάν), Μπέλιτς (88' Πόποβιτς), Τόρες, Στόλερ, Μοράλ (64' Γουνδουλάκης).

    Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Εντινγκά (46' Κάμπελ), Μανωλάς, Παπαδόπουλος (65' Μανιάτης), Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαλίνο, Φουστέρ (46' Τσόρι), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ