Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Φανταστικό σουφλέ με αυγά και λουκάνικα

Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο φαγητό είναι να ετοιμάσετε και να αναμείξετε όλα τα υλικά από το βράδυ και να το ψήσετε το πρωί της επόμενης. Τα κοπλιμέντα που θα πάρετε θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.






Υλικά
600γρ. χοιρινό λουκάνικο
1κ.σ. βούτυρο
4 πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
250γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα
10 αυγά, χτυπημένα
1 πακέτο cottage cheese με χαμηλά λιπαρά
500γρ. πεκορίνο, τριμμένο
4 μεγάλες πιπεριές, πολύχρωμες, ψιλοκομμένες
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1κ.γ. baking powder
1/2κ.γ. αλάτι
1/3 κούπας βούτυρο, λιωμένο

Εκτέλεση
1. Βάλτε το λουκάνικο σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και τσιγαρίστε το σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Στραγγίξτε το από το λάδι και βάλτε το στην άκρη. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι και σοτάρετε εκεί τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τα αυγά, το cottage cheese, το πεκορίνο και τις πιπεριές. Ρίξτε μέσα το λουκάνικο, τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια, καλύψτε το μπολ και αφήστε το στο ψυγείο όλο το βράδυ.
3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175C και λαδώστε ελαφρά ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος.
4. Σε ένα μπολ αναμείξτε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι και έπειτα προσθέστε το λιωμένο βούτυρο. Ρίξτε το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα με τα αυγά, ανακατέψτε και ρίξτε το μέσα στο πυρέξ.
5. Ψήστε το για 40 με 50 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα. Αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.



queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.