Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Χαμός στη Κρήτη με Αλβανίδα σημαιοφόρο

Αρίστευσε με κόπο και διάβασμα χρόνων και τώρα...
καλείται να «ζευτεί» την επιβράβευση των προσπαθειών της έτσι όπως κάθε μαθητής βάζει στόχο, λίγοι όμως τον κατακτούν!Η μαθήτρια ενός σχολείου στην Κρήτη με καταγωγή από την Αλβανία, είναι αυτή που κλήθηκε να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση από γονείς.



Το επεισόδιο σημειώθηκε σε σχολείο της Χερσονήσου και σύμφωνα με το candianews.gr μερίδα γονέων και μαθητών αντέδρασε στο ενδεχόμενο και δεν αποδέχονται σημαιοφόρο του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να είναι μια μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Λάζαρος Μάρκου, δήλωσε: «Η αριστούχος είναι Αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα. Υπήρξαν αντιδράσεις. Τόσο οι καθηγητές όσο και ο διευθυντής προσπάθησαν να πείσουν εκείνους που διαφωνούσαν πως δεν χωρούν σε μια σχολική μονάδα ρατσιστικές αντιλήψεις».

pistepseto.eu

2 σχόλια:

  1. kala RE PAIDIA ETSI EINAI OI MATHHTRIES SHMERA ?KAI META MHLATE GIA KSRISH OIKONOMIKH? EDW EXOUME TERASASTIA KOINWNIKH KRISH APO THN STIGMH POU OLA EXOUN ISOPEDOTHEI STO ONOMA TAXA THS EKSELHKSHS KAI THS APELEUTHERWSH THS OPOIADHPOTE EKFRASHS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να απαγορευτεί στους αλλοδαπούς να σηκώνουν την Ελληνική σημαία. Αυτό ντροπιάζει την Ελλάδα και τους ήρωες της. Οι αλλοδαποί δεν έχουν θέση γενικά στην Ελλάδα, πόσο μάλλον να σηκώνουν αυτό το ιερό σύμβολο. Εφόσον οι ανθελληνική κυβέρνηση δεν κάνει κάτι για αυτό, να το πράξει ο Ελληνικός λαός δια της βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.