Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σύγχρονος γέροντας ερμηνεύει γιατί δάκρυσε ο Αρχιστράτηγος

Συντάραξε ολάκερη τη Ρόδο και το Πανελλήνιο το θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου πιστές γυναίκες που μετέβησαν στο μικρό εκκλησάκι του Ταξιάρχη που βρίσκεται στο κοιμητήριο της Ιαλυσού βρέθηκαν ενώπιον ενός παράδοξου γεγονότος. Από τα μάτια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, της ιστορικής εικόνας που χρονολογείται από το 1896 είδαν να τρέχουν δάκρυα.

"ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

"ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

Η ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΑΣΑΦΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) ...

Οι Ιερές Ελιές (Μορίες) Της Αρχαίας Αθήνας

Ο μύθος της διαμάχης μεταξύ Αθηνάς και Ποσειδώνα για την πόλη του Κέκροπα είναι γνωστός. Ο Ποσειδώνας χτυπώντας την τρίαινα του έκανε να αναβλύσει μια πηγή, η Αθηνά εμφάνισε την πρώτη ήμερη ελιά με καρπό. Οι Αθηναίοι επέλεξαν την ελιά, η πόλη τους πήρε το όνομα της θεάς και έκτοτε μπορεί να είχαν πρόβλημα με το νερό αλλά ευδοκίμησαν λόγω του ευλογημένου καρπού.

Επανασύνδεσε κομμένο ρεύμα, δικάστηκε και αθωώθηκε

Αθωωτική ήταν η απόφαση του πλημμελειοδικείο Βέροιας, για υπόθεση όπου ακτιβιστής επανασύνδεσε το κομμένο ρεύμα σε σπίτι ανέργου λόγω αδυναμίας του ένοικου να εξοφλήσει το λογαριασμό της ΔΕΗ.


ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ Η προέλευση της αιώνιας φλόγας στη Νέα Υόρκη - Βίντεο

Για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες πίστευαν ότι η αιώνια φλόγα στη Νέα Υόρκη παράγεται μόνο με το αέριο και από καυτές πέτρες. Μια νέα μελέτη αντέκρουσε τη θεωρία αυτή, καθιστώντας την προέλευση αυτού του φαινομένου ακόμη πιο μυστηριώδη.
 
Η αιώνια φλόγα, η οποία βρίσκεται πίσω από έναν καταρράκτη στο Chestnut Ridge Park στη δυτική Νέα Υόρκη, θεωρήθηκε ότι είναι αιώνια η φλόγα της λόγο του φυσικού αερίου που προέρχεται κάτω από το έδαφος ή που δημιουργείται από υψηλή θερμότητα που αποτυπώνεται στους βράχους. 
 

Ταχεία επιστροφή στην οθωμανική αυτοκρατορία: Ανοιξαν τζαμί στις Σέρρες! ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

Eπιστροφή στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας με βήμα ταχύ χάρη σε μια κυβέρνηση που έχει υποσχεθεί στον Ρ.Τ.Ερντογάν να ανοίξει όλα τα ισλαμικά τεμένη: Έτσι, με δαπάνη πάνω από ενός εκατομμυρίου ευρώ άνοιξε το Ζινζιρλί τζαμί  στις Σέρρες, ένα κτίσμα της οθωμανικής σχολής Σινάν, που διέπρεψε στην οθωμανική αυτοκρατορία, για τα αρχιτεκτονικά της σχέδια.

ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ – Συμφωνία-σοκ Γερμανίας με Τουρκία για έρευνες επάνω σε ελληνική & κυπριακή ΑΟΖ

Σε μία φαινομενικά ακατανόητη κίνηση το Βερολίνο συμφώνησε με την Άγκυρα για από κοινού έρευνες υδρογονανθράκων επάνω στην (θεωρητική για την ώρα, αλλά απόλυτα σαφή) ελληνική υφαλοκρηπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο.


Μοναδική ευκαιρία! Ο Τράγκας στο Ε TV με 3ωρη εκπομπή την 1/11/2013 με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, η Ομάδα Δράσης Αττικής και κατ'επέκταση όλο το ακτιβιστικό κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, έχει την μεγάλη ευκαιρία να ενώσει τις κραυγές και τις αγωνίες όλων των συμπολιτών μας και να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις τρεις μεγάλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς), σύμφωνα με τις αποφάσεις των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων, ενώ την Παρασκευή ξεκινούν οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν ως το

ΑΠΟ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Μείωση μισθών ως 55% και ατομικές συμβάσεις για 500.000 εμποροϋπαλλήλους

Του Γιώργου Γάτου
Μειώσεις αποδοχών από 32% έως και 55% φέρνει από αύριο, 1η Νοεμβρίου, για 500.000 εμποροϋπαλλήλους η οριστική λήξη της ισχύος της κλαδικής σύμβασης των εμπορικών επιχειρήσεων και η δυνατότητα επαναρρύθμισης των αμοιβών (μισθών και επιδομάτων) με ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης - Εισαγωγή από κεφάλια σκύλων στην Ιταλία

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τις εξισωτικές τάσεις ανάμεσα στις αμοιβές των κινέζων και των Ευρωπαίων (και ειδικότερα των Ελλήνων εργαζομένων) και την μεταφορά των διατροφικών συνηθειών του ασιατικού λαού στη γηραιά Ήπειρο.


ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Χαμός για το "μαγικό" νήπιο που θεραπεύει όλες τις ασθένειες!
Παροξυσμός για το δίχρονο αγοράκι, το οποίο -σύμφωνα με την μητέρα του- έχει μαγικές ικανότητες και θεραπεύει.

To Facebook εξαγοράσε την Ισραηλινή εταιρεία Face.com, η οποία αναπτύσσει λογισμικό για την αναγνώριση προσώπων και ηλικίας!

Την Ισραηλινή εταιρεία Face.com, η οποία αναπτύσσει λογισμικό για την αναγνώριση προσώπων εξαγόρασε το Facebook.

Το προσωπικό του Face.com θα ενταχθεί σε αυτό του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοινωνικού δικτύου, μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ "Θα εμφυτεύσουμε τσιπ στον εγκέφαλο μέχρι το 2020" (vid)

Μέχρι το 2020, δεν θα χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο και ποντίκι για τον έλεγχο του του υπολογιστή μας καθώς, με την βοήθεια ενός τσιπ που θα εμφυτεύεται στον εγκέφαλο, θα μπορούμε να ανοίγουμε έγγραφα και να σερφάρουμε στο Διαδίκτυο.


Και όμως ο Διογένης γνώριζε την ύπαρξη της Αμερικής!

Όποιον και αν ρωτήσεις, τι είπε ο Διογένης στον Μεγαλέξανδρο, θα σου απαντήσει εκείνο το χιλιοειπωμένο «μη μου κρύβεις τον ήλιο» ή «μη μου στερείς αυτό που δεν μπορείς να μου χαρίσεις». 

Οι νεοέλληνες ειδικοί κατά έναν περίεργο τρόπο, σταματούν εδώ χωρίς να επεκτείνονται στην υπόλοιπη συζήτηση του Αλεξάνδρου με τον Διογένη, η οποία είναι πραγματική διάλεξη πολιτικής κοινωνιολογίας.


Γερμανία, η πρώτη χώρα που θα δίνει πιστοποιητικά γέννησης για το... τρίτο φύλο

Οι γονείς δηλαδή θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το πεδίο με τις επιλογές των δύο φύλων κενό

Αύριο Παρασκευή, η Γερμανία θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα -και η δεύτερη στον κόσμο- που θα επιτρέπει στα πιστοποιητικά γέννησης το "τρίτο φύλο". 

Οι 11«ρασοφόροι» θα αποκαλυφθούν 1 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 11:11 GTM

Θα αποκαλυφθούν 1 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 11:11 GTM

Ήρθε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια των 11 μαυροφορεμένων μυστήριων ανδρών με τα ράσα;
Έσπειραν τον τρόμο στα γήπεδα της Ευρώπης, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται σχετικά με το ποιοι μπορεί να είναι, αλλά και το τι μπορεί να θέλουν…

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΚΚΕ (ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ): ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Αναγνώστης, μας έστειλε την παρακάτω θεματάρα, σχετικά με τη φύλαξη της βουλής που είχε αναλάβει εργολαβικά το ΚΚΕ, όταν ψηφιζόταν το 1ο Μνημόνιο και δεκάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με… απειλητικές διαθέσεις. Αν εκείνη την ημέρα έμπαιναν μέσα (έστω και στο προαύλιο…), σήμερα δε θα υπήρχε Μνημόνιο! Διαβάστε και δείτε και το βίντεο για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα ειδικά που οι… μακρυχέρηδες του συστήματος μας το παίζουν και… επαναστάτες:

Και 5 σοκολάτες κυρ Ανέστη μου! Βρήκα δουλειά!

Επιτέλους! Νίκη! Ας ανάψουν οι πυρσοί της ελπίδας και της αυτοέκφρασης! Βρήκα δουλειά! ΝΑΙ!

"Και 5 σοκολάτες κυρ-Ανέστη μου, και 2 κιλά λάδι! Μια καλή θέση! Μια πολύ σπουδαία θέση!"

Ναι, στο Voucher, 6ωρο με καθεστώς "δούλεψες τώρα - πάρε λεφτά σε κάνα χρόνο!". Και δώστου λεφτά σε μετακινήσεις, σε φαγητά, σε ενοίκια. Αν ζήσεις ...δικά σου. Ίσως για αυτό το λένε έτσι. Γιατί μ' αυτό το σύστημα, απο τους 29 επιβιώνουν οικονομικά μόνο οι 18.


Συνελήφθη ο «Αγαπητός» για χρέη στο ΙΚΑ.

Ο επιχειρηματίας των γνωστών θεσσαλονικιώτικων ζαχαροπλαστείων συνελήφθη την Τετάρτη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ ύψους 154.877,36 ευρώ

Ο Χίτλερ "σκηνοθέτησε" τη δολοφονία του;

Σάλος από το βιβλίο που αποκαλύπτει ότι ο Αδόλφος σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και έζησε στην Αργεντινή όπου έκανε δύο κόρες
Ο Αδόλφος Χίτλερ επινόησε την αυτοκτονία του και διέφυγε στην Αργεντινή, όπου έζησε μέχρι το θάνατό του. Αυτό εξηγείται από ορισμένα νέα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ...

Στο έλεος της ηπατίτιδας C με ανύπαρκτο ΕΟΠΥΥ

Στο έλεος της ηπατίτιδας C με ανύπαρκτο ΕΟΠΥΥ
Αποκλεισμένοι από τα νέα φάρμακα είναι εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς με ηπατίτιδα C, διότι δύσκολα εγκρίνονται από τον ΕΟΠΥΥ, σε σχέση με τα παλαιά κατασκευάσματα, τα οποία έχουν σαφώς μικρότερο κόστος.


Τι μπορεί να προκαλεί το συστηματικό επίμονο ρέψιμο; Οι ερυγές, τα ρεψίματα από ποιες παθήσεις προκαλούνται; Ποιες τροφές προκαλούν αέρια;

του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr

H ερυγή, όπως επιστημovικά οvoμάζεται το ρέψιμο, οφείλεται στην αποβολή αέρα από το στομάχι μέσω του oισoφάγoυ και του στόματος. Ο αέρας καθώς εξέρχεται μέσω του φάρυγγα είναι δυνατό να 
κινεί μαλακά μόρια, όπως είναι η γλωττίδα (σταφυλή), και να προκαλεί θόρυβο.

ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.

Υπάρχουν μερικά πράγματα μέσα στο γενικότερο κομφούζιο, που εισβάλουν ήσυχα, σαν επαγγελματίες κλέφτες στις ζωές μας, την ώρα που κοιμόμαστε. Δεν θα πάρουμε χαμπάρι την εισβολή παρά μόνο όταν ξυπνήσουμε το πρωί κι ανακαλύψουμε ότι στο σπίτι μας έχει γίνει 
άγριο πλιάτσικο κι εμείς ονειρευόμασταν....


Ποια είναι η διατροφική αξία των ζυμαρικών;

Πάντα τα ζυμαρικά υπήρξαν μια από τις αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων, ενώ παράλληλα αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης με πολλές παραλλαγές. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και με άλλες ομάδες τροφών ενώ αποτελούν μια από τις πιο αγαπημλενες διατριφικές επιλογές μικρών και μεγάλων.


Δευτέρα,η κατάλληλη μέρα για να κόψεις το κάπνισμα

Αν σκέπτεται κανείς να κόψει το τσιγάρο, τότε η Δευτέρα είναι η πιθανότερη ημέρα να συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι έχουν μια αυξημένη τάση να σταματήσουν το κάπνισμα στην αρχή της εβδομάδας και ιδίως κάθε Δευτέρα.
 

Βρέθηκε εξωπλανήτης «δίδυμος» της Γης

Οι αστρονόμοι βρήκαν για πρώτη φορά ένα εξωπλανήτη που είναι σχεδόν «δίδυμος» της Γης, αφού συνδυάζει όλα τα «γήινα» χαρακτηριστικά, έχει περίπου το ίδιο μέγεθος και την ίδια μάζα, ενώ φαίνεται να είναι εξίσου βραχώδης και περιεκτικός σε σίδηρο. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν βρεί εξωπλανήτες που είτε είχαν περίπου το μέγεθος της Γης, είτε τη μάζα της, είτε τη βραχώδη σύστασή της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ Μαζικές αποποιήσεις κληρονομιών για να αποφύγουν τη δήμευση μέσω φορολογίας

Η υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας οδηγεί πλέον τους Έλληνες να αποποιούνται ακόμη και τις κληρονομιές από τους γονείς και τους παππούδες τους προκειμένου να αποφύγουν τη νέα καταιγίδα φόρων που προωθεί η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τους δανειστές. Τους εξαναγκάζουν δηλαδή να παρατούν ολόκληρες περιουσίες για να μην τις δεσμεύσει η εφορία και τους πάρει ακόμη και το σπίτι, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν άλλους φόρους.

Η πολιτική ορθότητα προκαλεί ακρωτηριασμό σκέψης. Ακτιβίστρια κατά του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων σοκάρεται όταν διαπιστώνει ότι οι Βρετανοί δέχονται να υποστηρίξουν τον ακρωτηριασμό, μόνο και μόνο για να μην τους πουν «ρατσιστές»

Η γεννημένη στη Σομαλία και μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, Leyla Hussein, η οποία έχει υποστεί ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων, προειδοποιεί την «πολιτισμένη Δύση» ότι η ‘πολιτική ορθότητα’ παρακωλύει τον αγώνα για να την εξάλειψη αυτής της βάρβαρης πρακτικής μετά το «πείραμα» που έκανε όπου ζητούσε από τους πολίτες να υπογράψουν μια ψεύτικη αναφορά υπέρ της.


Σε δύο χρόνια το «βραχιολάκι» για τους κρατούμενους, που θα εκτίουν την ποινή τους κατ’ οίκον

Η τιμή του κάθε βραχιολίου κυμαίνεται σήμερα από τα 1.500 έως 2.500 ευρώ και θα επιβαρύνει τον κατηγορούμενο

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;;;ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ;;;ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Μαρία Τουφεξή 
Το σχέδιο των εβραίων για την έλευση του αντιχρίστου,την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!!Και τέλειο έδαφος θα βρεί ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος!!!Θα τα βρεί όλα έτοιμα!!!Γιατί μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν και ο κόσμος τα δέχεται θελει δεν θέλει!!!Ήδη κάποιοι έχουν διαλέξει στρατόπεδο!!!

Η σκοτεινή πλευρά του Halloween κάθε 31/10..

Στις 31 Οκτωβρίου, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί  γιορτάζουν το ‘Halloween’ με το έθιμο του ‘trick-or-treating’ και με τα πάρτυ των μασκαρεμένων. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το Halloweenείναι ένα διασκεδαστικό βράδυ που μεταμφιέζεσαι και τρως πάρα πολλές καραμέλες και είναι μία γιορτή που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από την National Retail Federation, επτά στους δέκα Αμερικανούς σχεδιάζουν να γιορτάσουν το Halloween φέτος.

Παράξενη ευθυγράμμιση πλανητικών νεφελωμάτων στον Γαλαξία μας

Μια έκπληξη περίμενε τους αστρονόμους του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble, όταν εξέτασαν 130 εικόνες πλανητικών νεφελωμάτων που βρίσκονται στο κεντρικό εξόγκωμα του Γαλαξία μας. Τα πλανητικά νεφελώματα σχήματος πεταλούδας ή κλεψύδρας, έχουν τέτοιο προσανατολισμό, ώστε ο άξονας περιστροφής τους είναι παράλληλος στο επίπεδο του Γαλαξία μας.

Η φωτογραφία που σαρώνει στο facebook!! “Kαμαρώστε το μισθό μου”!!

Εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις για την εικόνα που με λεπτομέρειες αναφέρει το που πηγαίνει ένας μισθός 820 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα.
Πολλά σχόλια οργής συνοδεύουν την εικόνα που δείχνει το πόσο υψηλό είναι… το κόστος ζωής στην Ελλάδα αλλά και το ότι οι περικοπές…. οδηγούν ξεκάθαρα τους Έλληνες πλέον στην εξαθλίωση.

Κατά τον Άδωνη, σε όποιον δεν αρέσει αυτή η φωτογραφία, είναι κομμουνιστής (βίντεο)

Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, οι εικόνες των ασθενών να είναι στριμωγμένοι στους διαδρόμους περιμένοντας να εξεταστούν, είναι σοκαριστικές...

Το όνομα που προτείνει η Ελλάδα για τα Σκόπια

Την ονομασία «Σλαβο-Αλβανική Μακεδονία» φέρεται να πρότεινε για τα Σκόπια στον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ για την ονομασία, Μάθιου Νίμιτς, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης....
Αυτό υποστηρίζει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Dnevnik των Σκοπίων, που είναι γνωστή για τις σχέσεις της με την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Τα κοινοβούλια των Εθνικών Κρατών θα καταλήξουν να γίνουν άμεσοι συνεργοί των διεθνών ελίτ, εναντίον των λαών τους

Η παγκοσμιοποίηση μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Είναι ένα φαινόμενο που κινείται πλέον ανεξέλεγκτα και κανείς δεν γνωρίζει πως θα καταλήξει. Ξεκίνησε ως ένα οικονομικό φαινόμενο απελευθέρωσης των αγορών διεθνώς και δημιουργίας ενιαίων κανόνων στο εμπόριο και γενικότερα στην οικονομική ζωή. Όπως ήταν επόμενο παρασύρει πλέον τα πολιτικά συστήματα και μέσω αυτών τα εθνικά κράτη. Βιώνουμε λοιπόν μια νέα μεταβατική φάση στην ιστορία της ανθρωπότητας, όπου όλα τα ισχύοντα πρότυπα θα αλλάξουν.

Με όλα τα ιπτάμενα τους μέσα προχώρησαν οι Τούρκοι σε παραβάσεις-παραβιάσεις στο Αιγαίο

Ότι είχαν και δεν είχαν μας έστειλαν χθες οι Τούρκοι στο Αιγαίο  ,από F-16 οπλισμένα μέχρι Ναυτικής Συνεργασίας και επιθετικά Ελικόπτερα από τη φρεγάτα που βγήκε στο Αιγαίο ....σύνολο εννιά (9)

Ελληνικά μαχητικά  απογειώθηκαν από τέσσερα σημεία για να αναχαιτίσουν τα Τούρκικα

Απο το 1834 μας διοικούν οι Ρόθτσιλντ! -Δούκισσα της Πλακεντίας, οι Ρότσιλντς και ο Όθωνας

"Η Δούκισσα της Πλακεντίας ανέπτυξε μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό!!" 

Απο ιδρύσεως του ελληνικού κράτους οι πραγματικοί διοικητές της Ελλάδος ήταν οι Ρόθτσιλντ. Ηλθαν σαν ακόλουθοι του Οθωνα και διοίκησαν απο το παρασκήνιο...



Πώς σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τους ψεκασμούς;

Πώς σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τους ψεκασμούς; Δείτε τι ακριβώς σχολίασε η Φωτεινή Πιπιλή...
Με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο (αυτό το χιούμορ της), σχολίασε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τους ψεκασμούς.

ΥΠΗΡΧΕ Και γυναικα μαζι με Σαντα και Γλεζο στο κατεβασμα;

Ρε παιδια ακομα και ενα ΤΑΥΓΕΤΗΣ μπορει να τρελλαθει με αυτα που διαβαζει
Ψαχνωντας για αλλο θεμα στα πρακτικα της βουλης βρηκα το παρακατω κειμενο 


ΠΡΑΚΤΙΚΑ συνεδριασεως της βουλης 23/12/1958 

Κ. Μανιαδάκης. 

Απίστευτη ιστορία:«Βρήκαν» το κλεμμένο παιδί τους στο Facebook

Ηλεία: «Βρήκαν» το κλεμμένο παιδί τους στο Facebook 
Ο Παναγιώτης και η Βούλα, ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους πολύ νέοι. Εκείνη ήταν μόλις 22 χρονών και εκείνος 23 κι ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν οικογένεια και να δώσουν ζωή στην αγάπη τους, νόημα στην ζωή τους, φέρνοντας στον κόσμο τα παιδιά τους.

Σύμβουλος Στουρνάρα: Δεν καταλαβαίνω πού είναι οι αδικίες στο φόρο ακινήτων

Σύμβουλος Στουρνάρα: Δεν καταλαβαίνω πού είναι οι αδικίες στο φόρο ακινήτων
Τις έντονες ενδοκυβερνητικές -και όχι μόνο- αντιδράσεις για το φόρο ακινήτων σχολίασε ο σύμβουλος του Γιάννη Στουρνάρα, κ. Καραβίτης, στην εμπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου και μάλιστα δεν δίστασε να... αναρωτηθεί ποιες είναι οι αδικίες στο συγκεκριμένο φόρο. 

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πρώτο βήμα για τους 10.000 ωφελούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ- Ποιοι μπήκαν στον προσωρινό πίνακα κατάταξης [pdf]

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για το πρόγραμμα «Κοινωφελούς εργασίας». Αφορά 10.000 ωφελούμενους ανέργους υποχρεωτικής εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων, οι οποίοι θα εργαστούν για 5 μήνες σε Περιφέρειες και δήμους.

Σπόροι της Καταστροφής: Η Κρυφή Ατζέντα της Γενετικής

Συγκλονιστικά στοιχεία από το βιβλίο του F. William Engdahl 
για τα Γενετικώς Μεταλλαγμένα Τρόφιμα 
της Αλίκης Στεφάνου 
Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει υπάρξει ένας αριθμός βιβλίων, εγγράφων και άρθρων που αφορούν στους κινδύνους των Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων ( Γ.Τ.Σ ). 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ»

Έγγραφα που παράγονται από την παγκόσμια εταιρεία εκπαίδευσης. Μέρος του προγράμματος «No Child Left Behind» 
Ένας γονέας ενός δεκάχρονου παιδιού, ήταν συγκλονισμένος όταν ανακαλύψε ενα έγγραφο απο σχολικό διαγώνισμα του παιδιού τους που έφερε στο σπίτι από το σχολείο που μοιάζει περισσότερο σαν έγγραφο από μια αυταρχική χώρα, όπως η Κίνα.


Ένας χρόνος με διετή αναστολή στον «δράκο» της Πάρου για ψευδορκία

Το 2012 ο Πακιστανός είχε κακοποιήσει την 16χρονη Μυρτώ - Είχε δηλώσει ότι είναι ανήλικος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς
Την ώρα που η 16χρονη Μυρτώ δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο Πακιστανός «δράκος» της Πάρου που την κακοποίησε το 2012, καταδικάστηκε σήμερα για το αδίκημα της ψευδορκίας.

ΠΑΟΚ: Καταψηφίσαμε την πρόταση της Σούπερ Λίγκας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι ψήφισε αρνητικά στη διάταξη της Σούπερ Λίγκας περί απαγόρευσης κρίσεων μελών του Συνεταιρισμού.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Σχετικά με τη διάταξη της Super League περί απαγόρευσης κρίσεων μελών του Συνεταιρισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ ζήτησε αναβολή της ψηφοφορίας της επίμαχης διάταξης.

Κούγιας: Ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα αυτά που κάνει η λίγκα

Για αντισυνταγματική διάταξη που συναντάται μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα  έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τη διάταξη περί  δυσφήμισης που πέρασε η Superleague.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Πρακτικές γερμανικής κατοχής!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παίρνει θέση για το νέο άρθρο της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας λόγο για “αναγκαστική συμφωνία των συλλόγων… που προκαλεί αηδία στους φιλάθλους”. 

(Χθές) “Πέρασε” η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια – Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε η νέα διάταξη της Superleague που προβλέπει τιμωρία σε Μέσα που ασκούν δυσφημιστική κριτική στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τους χορηγούς της.