• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

    Βαριά ήττα με 4-1 για Πανιώνιο

    Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

    Η ομάδα του Νίκου Παντελή "προδόθηκε" από τα αμυντικά της κενά και έτσι μοιραία δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το εν λόγω ματς.


    Το γκολ για τον Ιστορικό ο Αραβίδης με πέναλτι στο 81'.

    Πρώτη ήττα για τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον η συγκέντρωση της ομάδας περνάει στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

    Το παιχνίδι

    Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, κρατώντας την μπάλα στα πόδια τους, ενώ και ανασταλτικά δεν αντιμετώπιζαν τον παραμικρό πρόβλημα.

    Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου.

    Στο 31’ οι γηπεδούχοι, χωρίς ουσιαστικά να έχουν απειλήσει έως εκείνη την στιγμή την εστία του Γιαννακόπουλου, ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ.

    Ο Λούκας από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Αθανασίαδης πήρε την κεφαλιά, κάνοντας καθαρό φάουλ στον Παντίδο, και ο Σαλπιγγίδης από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

    Στη συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε –κυρίως- με τους Κολοβό και Ντούνη να χτυπήσει τον αντίπαλο του στις αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

    Το 1-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

    Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα.

    Στο 54’ ο Στοχ από αριστερά έκανε μία σέντρα-σουτ, ο Γιαννακόπουλος ήταν εκτός θέσης, δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα κυανέρυθρα δίχτυα.

    Αυτό το τέρμα υποχρέωσε τον Πανιώνιο να ανεβάσει την απόδοση του και στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Ιστορικού κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Χακόμπο.

    Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ μπόρεσε στο 76’ να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, με τον Κίτσιου να πιάνει το σουτ και να γράφει το 3-0.

    Λίγα λεπτά αργότερα (81’) ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαλπιγγίδη, με τον Αραβίδη να το εκτελεί εύστοχα και να μειώνει σε 3-1.

    Σκορ, όμως που δεν έμεινε για πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Στοχ κέρδισε πέναλτι από τον Κούρντι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το τελικό 4-1 για την ομάδα του.

    Τα αρκετά αμυντικά κενά της ομάδας στοίχησαν στον Πανιώνιο, ενώ και επιθετικά ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να βγάλει πολλές τελικές ενέργειες.

    ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου (89' Κωνσταντινίδης), Κατσουράνης, Βιτόρ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Πέρεθ Μαρτίνεθ, Στοχ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (86' Βούκιτς).

    Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης.

    Γκολ: 31' Σαλπιγγίδης, 54', 85΄πεν, Στοχ, 76' Κίτσιου / 81' Αραβίδης πεν.

    scorernews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ