Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Την έβγαλαν σε διαθεσιμότητα ενώ είχε πεθάνει!

Η είδηση πως μια καθηγήτρια στη Λάρισα προδόθηκε από την καρδιά της και έφυγε από τη ζωή όταν έμαθε πως θα τεθεί σε διαθεσιμότητα σκόρπισε θλίψη. Η εμφάνιση του ονόματός της στις λίστες του υπουργείου Παιδείας, παρά το θάνατό της, προκάλεσαν οργή.

Γκάφα ή προχειρότητα, το θέμα είναι πως στις λίστες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα βγουν σε διαθεσιμότητα άμεσα βρίσκεται και εκείνο της Κλεοπάτρας Καψαχάτη, μιας γυναίκας που δεν είναι πια στη ζωή.

Η Κλαίρη (όπως τη φώναζαν) Καψαχάτη έφυγε από τη ζωή στις 27 Ιουλίου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε όταν έμαθε πως απορρίφθηκε η αίτησή της για εξαίρεση από τη διαθεσιμότητα.
Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου και ήταν καθηγήτρια νοσηλευτικής. Είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass και όταν έμαθε πως η αίτησή της να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα απορρίφθηκε, δεν άντεξε. 

Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, ένιωσε αδιαθεσία. Έχασε τις αισθήσεις της και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Λίστα της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών, απ' όπου δε διαγράφηκε το όνομα της άτυχης γυναίκας
Λίστα της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών, απ' όπου δε διαγράφηκε το όνομα της άτυχης γυναίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.