• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

    Εξωφρενικό!!! Η Βρετανική κυβέρνηση δίνει το πράσινο φως σε μετανάστες να κατέχουν παράνομες κατοικίες

    Μια οικογένεια μεταναστών Τσιγγάνων έκλεψε ένα ολοκαίνουργιο $ 46k τροχόσπιτο. Η αστυνομία βρήκε το τροχόσπιτο μετά από 18 μήνες, με τους κλέφτες να ζουν μέσα σε αυτό. Οι βρετανικές αρχές λένε ότι θα παραβίαζε τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των Τσιγγάνων, εφόσον επιστραφεί το κλεμμένο Caravan στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.



    Από το Ηνωμένο Βασίλειο Mail on-line ...

    Ένα ζευγάρι των οποίων το ονειρικό τους £ 30.000 τροχόσπιτο είχε κλαπεί είπε, ότι η αστυνομία δεν έχει καμία εξουσία να βγάλει μια οικογένεια τσιγγάνων που ζουν σήμερα μέσα σε αυτό, διότι «θα παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματά τους».

    Η Kathleen McLelland και ο σύντροφός της, Michael Curry είχαν ξοδέψει 20.000 από τις οικονομίες τους  σε ένα 26ft μακρύ Bailey Louisiana τροχόσπιτο και επιπλέον £ 10.000, σε διάφορα άλλα έξοδα πριν κλαπεί από κλέφτες από ένα χωριό στο Hampshire το 2011.

    Το ζευγάρι χάρηκε όταν η αστυνομία ήρθε σε επαφή μαζί τους μετά από 18 μήνες για τους πει ότι το Caravan είχε βρεθεί με ένα ζευγάρι ταξιδιωτών και τα δύο παιδιά τους να ζουν μέσα σε αυτό σε λιγότερο από δέκα μίλια μακριά από το Hook.

    Όμως, η ανακούφισή τους σύντομα μετατράπηκε σε απόγνωση όταν οι αξιωματικοί τους είπαν αργότερα ότι δεν είχαν «ούτε την νόμιμη εξουσία» για να πάρουν το τροχόσπιτο τους πίσω.

    Η Κα McLelland και ο κ. Curry λένε ότι η μόνη επιλογή τους είναι τώρα να ξεκινήσουν αστικές διαδικασίες κατά της οικογένειας που ζει τώρα εκεί, αλλά φοβούνται ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδα.

    Η Κα McLelland, 68, δήλωσε  «Μας είπαν ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες θα πρέπει να αναλάβουν την διαμονή της οικογένειας προτού να μπορέσουμε να το ξανά χρησιμοποιήσουμε, αλλιώς είπαν ότι κάτι άλλο θα μπορούσε να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

    «Έχουμε καταστραφεί - ήταν όλα όσα είχαμε».

    Το ζευγάρι, από το Tongham, κατά τη στιγμή της κλοπής ήταν στις διαδικασίες των ασφαλιστηρίων συμβολαίων , και έτσι δεν πρόλαβαν να καλυφθούν από την ασφάλεια.


    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ / ΠΗΓΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ