• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

    Βγήκαν τα όπλα στην Ηλία...Νεκροί Πατέρας Γιος και Κόρη

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γαστούνης από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε δύο οικογένειες. 
    Η βεντέτα που "χώριζε" τις δύο οικογένειες Ρομά όπλισε το χέρι των δραστών, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο.



    Όπως αναφέρουν πληροφορίες μέλη της μιας οικογένειας φέρονται να επιτέθηκαν μετά από λογομαχία στον 50χρονο αθίγγανο από την περιοχή του Λευκοχωρίου, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν με καραμπίνα. Στη  θέα του νεκρού τους πατέρα, οι γιοί του επιτέθηκαν και σκότωσαν εξ΄ επαφής τους δύο άνδρες και την μια γυναίκα από την άλλη οικογένεια.

    Πρόκειται για τον πατέρα, γιο και κόρη, ενώ ο ένας από τους δύο τραυματίες της αντίπαλης οικογένειας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα της οικογένειας του τέταρτου θύματος.

    Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το Κέντρο Υγείας Γαστούνης βρέθηκε σε κατάσταση «πολιορκίας» από τους φίλους και τους συγγενείς της οικογένειας που ξεκληρίστηκε, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να μην μπορούν να περιγραφούν.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews.com, η υπόθεση αφορά βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών, οι οποίες βρίσκονταν σε προστριβές εδώ και ημέρες.

    Ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είναι 45 ετών και να έχει διαφύγει με Ι.Χ. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με μπλόκα και ελέγχους σε κάθε άκρη του νομού για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στην περιοχή βρίσκεται αστυνομική δύναμη για το ενδεχόμενο συνέχισης της βεντέτας.

    Επίσης, δύο από τους τραυματίες φέρονται επίσης ως δράστες της επίθεσης και παραμένουν φρουρούμενοι στο νοσοκομείο ενώ έχει συλληφθεί ακόμα ένα άτομο. Οι πληροφορίες για την υπόθεση αυτή είναι συγκεχυμένες, από την Αστυνομία ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.





    Δείτε και το βίντεο: 



    briefingnews

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ