Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γκέλα που... φωνάζει για ενίσχυση και οφσάιντ!

Πρώτη απώλεια βαθμών στη Λεωφόρο για τους πράσινους που δεν έπιασαν καλή απόδοση και έμειναν στο 1-1 με τη Βέροια, δικαιούνται όμως να... φωνάζουν για οσφάιντ στο ξεκίνημα της φάσης της ισοφάρισης της «βασίλισσας».


Δεν θα γίνει πόλεμος στη Συρία – Μίλησε…η Ομάδα Ε -Δείτε την ανακοίνωση-φωτιά...!!!

Σχόλιο S.R.T.Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη
Το ίδιο και εμείς Π.Α.Τ.Κ
Πάταγο κάνει τις τελευταίες ώρες μία ανακοίνωση η οποία αποδίδεται στην πασίγνωση Ομάδα Ε, η οποία απειλέι την Δύση να μην γίνει καμία επέμβαση στην Συρία διότι θα παρέμβει η ίδια με τα όπλα της...

Πατηρ Ελπίδιος: Μέτα την ''Κρίση του Πολέμου' στη Συριά θα Εμφανίσουν τον Αντίχριστο!!!!

Πραγματικά ανατριχίλα προκαλούν τα όσα προβλέπει ο πατέρας Ελπίδιος για τον ερχομό του Αντίχριστου. Οι δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, η επικείμενη εισβολή στη Συρία, καθώς και η εμπλοκή του Ισραήλ και του Ιράν, σύμφωνα με τον πατέρα Ελπίδιο, θα σταθούν το

Kίσινγκερ - Αν είστε ένας απλός άνθρωπος μετακομίστε στην επαρχία για να σωθείτε. Να έχετε και όπλα μαζί σας!

Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. 
Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη.

"Μύρισε αίμα" και βέβαια η Τουρκία πρώτη !!!

ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ: "ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ... ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ"!
Η Τουρκία έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία- Αποσφραγίστηκαν όπλα στο Εσκισεχίρ

"Μύρισε αίμα" και βέβαια η Τουρκία δεν θα μπορούσε να λείψει από μία "σφαγή εκ του ασφαλούς". 
Έτσι, με δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, στρατηγού Νετζντέτ Οζέλ, δηλώνει παρούσα και έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία...

Οι νέοι είναι... ωραίοι – Φιλική νίκη της ΑΕΚ στην Καλλιθέα

Με τους νεοφερμένους Πλατέλλα και Ντακόλ να βρίσκουν δίχτυα η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέα σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο “Ελ Πάσο”.
Οι πρόσφατες προσθήκες βελτίωσαν την εικόνα της ΑΕΚ και έφεραν τη νίκη στο φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Πριγκίπισσα Diana: 16χρόνια μετά το θάνατό της! Δες όλες τις τρυφερές στιγμές με τους γιους

Δεκάξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Αγγλία. Η πριγκίπισσα που κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων με το αληθινό και ζεστό χαμόγελό της, αλλά και να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στους κανόνες του παλατιού, έχει μείνει στην ιστορία και στην καρδιά όλων μας.
 

Πάρτε του το Νόμπελ Eιρήνης

Bρυξέλλες, Δ.Πορφύρης /Π.Σταφυλά
«Να πάρουμε το Νόμπελ Eιρήνης από τον Ομπάμα», τιτλοφορείται άρθρο του Uli Windisch που φιλοξενείται στο ελβετικό Les observateurs.ch . Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κάποιοι ειδικοί αναλυτές κατηγορούν τον πρόεδρο Ομπάμα ότι θέλει να βοηθήσει τους ισλαμιστές και κυρίως τους λεγόμενους Αδελφούς Μουσουλμάνους , παντού και όπου αυτό είναι δυνατό, χωρίς να υπολογίζει τις καταστροφικές συνέπειες για τις χώρες.

Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ...! (vid)

Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω.

«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι.

Τίτλοι τέλους για την ελληνική έκδοση του Μίκυ Μάους

Αθήνα
Τη διακοπή της έκδοσης των περιοδικών κόμιξ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο εκδότης Χρήστος Τερζόπουλος. Ανάμεσά τους τα θρυλικά Μίκυ Μάους, Κόμιξ, Κλασικά, Ντόναλντ, Αλμανάκο.

Στην ανακοίνωσή του στο Facebook, ο Χρ.Τερζόπουλος ανέφερε: «Μερικά πράγματα όπως ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, η υποτίμηση του νομίσματος και το κλείσιμο εφημερίδας ή περιοδικού δεν ανακοινώνονται εκ των προτέρων». 

Καλλονή... όνομα και πράγμα, έσπασε το αήττητο του ΠΑΣ

Με γκολ του Λεοζίνιο η εξαιρετική Καλλονή επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και παράλληλα έσπασε το αήττητο της ομάδας των Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα.

“Άντεξε” στα Πηγάδια ο Εργοτέλης

Ο κακός Εργοτέλης του πρώτου ημιχρόνου, βελτιώθηκε στο δεύτερο και μετά το 0-0 με την Ξάνθη διατήρησε το αήττητο μετά από 3 αγωνιστικές. Από ένα δοκάρι είχε κάθε ομάδα.

Αυτό είναι το σχέδιο της τρόικας για να "αρπάξουν" δημόσια περιουσία - Μας δίνουν ως αντάλλαγμα μηδενικά επιτόκια!

- Μηδενικά επιτόκια δανεισμού εως το 2020 με αντάλλαγμα ακίνητα του Δημοσίου είναι το σχέδιο για το χρέος
- Η κρατική ακίνητη περιουσία που θα δοθεί ως εγγύηση θα αξιοποιηθεί από εταιρεία συμμετοχών με έδρα το Λουξεμβούργο
- Στουρνάρας: Διαψεύδω κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μεταφοράς του ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό  

Φτιάχνουν κάμπινγκ για τους εργάτες της Μανωλάδας

Στη δημιουργία κάμπινγκ με σκοπό τη φιλοξενία των εποχιακών εργατών στην περιοχή της Μανωλάδας Ηλείας σκοπεύει να προχωρήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Και αυτό προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργάτες στην περιοχή.

Γερμανική εφημερίδα του 1897 περιγράφει την Ελλάδα του σήμερα

Το απόσπασμα που ακολουθεί αποτελεί δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Schlei-Bote στις 17 Μαϊου 1897 και αναφέρεται στην τότε πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. 

Αν και περισσότερο από 100 χρόνια πριν το δημοσίευμα βγάζει να ναι βγαλμένο από τη σημερινή πραγματικότητα.

Ρόφημα με αντιφλεγμονώδη δράση!

όλο και περισσότερες έρευνες υποστηρίζουν την ιδέα ότι η φλεγμονή είναι στο επίκεντρο των περισσότερων χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων όπως



Η Ιστορία της ανακάλυψης της δομής του DNA

Στις 25του περασμένου Απριλίου συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από τη δημοσιοποίηση της σημαντικότερης επιστημονικής ανακάλυψης του 20ού αιώνα: σε τρία διαδοχικά άρθρα στο εβδομαδιαίο διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Nature δημοσιεύθηκε η δομή του DNA, το πρώτο από τους James Watson και Francis Crick, το δεύτερο από τον Maurice Wilkins με δύο άλλους συνεργάτες του κρυσταλλογράφους και το τρίτο από την εξαίρετη κρυσταλλογράφο Rosalind Franklin με έναν συνεργάτη της.

Το απαγορευμένο και επικίνδυνο βιβλίο.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα βιβλίο που ξεκινάει κάπως έτσι....

''Κρατήστε όλα τα αντίγραφα κλειδωμένα,κανείς απ'όσους το διαβάσουν να μην αποκαλύψει την ύπαρξη του στους αδαείς,που είναι ακατάλληλοι να σηκώσουν τόσο βαρύ φορτίο,καλύτερα να βγουν τα μάτια τους με κάρβουνα πυρωμένα και να σφραγιστούν τα χείλη τους με κερί,παρά να προφέρουν τα λόγια αυτού του βιβλίου..''

Μελιτζανοσαλάτα της μαμάς μου

Τι χρειαζόμαστε:
2 μετριες μελιτζάνες
μιση κουταλια του γλυκου αλατι
30 μλ λαδι
15 μλ ξυδι
1 σκελιδα σκορδο
1 κουταλια του γλυκού μουσταρδα
2 καρυδια καθαρισμενα (ψιχα)

Απίστευτες τεχνολογίες που βρίσκονται υπό ανάπτυξη!

Καθώς η επιστημονική έρευνα προχωρά καινούριες τεχνολογικές ανακαλύψεις
κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους. Μερικές από αυτές μας είναι αρκετά οικείες, άλλες πάλι φαίνεται να έρχονται από το μακρινό μέλλον.

Τρία πιθανά σοκ για τις παγκόσμιες αγορές

Παρότι την περασμένη άνοιξη τα ρίσκα για την παγκόσμια οικονομία και τις αγορές έδειχναν να μετριάζονται, σήμερα εισερχόμαστε σε μία περίοδο αυξημένων κινδύνων, με τρία πιθανά σοκ στον ορίζοντα, σύμφωνα με τον Ethan Harris, της Bank of America Merrill Lynch.

Τα θαλάσσια τέρατα έχουν διαχρονικούς οπαδούς

Η είδηση για το θαλάσσιο τέρας στην Ισπανία έκανε τον γύρο του κόσμου. Όμως οι επιστήμονες μας προσγείωσαν στην πραγματικότητα
Θα πίστευε κανείς ότι το πιο περίεργο πράγμα που ξεβράστηκε στις ακτές, φέτος το καλοκαίρι, ήταν ένα ρωσικό hovercraft.
Στην παραλία του Καλίνινγκραντ, οι λουόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν προσάραξε στην άμμο, προκαλώντας τεράστια έκπληξη.

Βίντεο: Γυναίκα προστατεύει αστυνομικούς από επίθεση διαδηλωτών

Με κίνδυνο της ζωής της μια Κολομβιανή προσπαθεί να απομακρύνει τους διαδηλωτές που πετούν πέτρες και καρέκλες στους αστυνομικούς στην Μπογκοτά. (Vid)

Νέο είδος καρχαρία που "περπατάει" εντοπίστηκε στην Ινδονησία

Νέο είδος καρχαρία που... "περπατάει" εντόπισαν οι επιστήμονες (Vid)
Ένα νέο είδος καρχαρία που… "περπατάει" με τη βοήθεια των πτερυγίων του, εντόπισαν επιστήμονες στα ανοιχτά της Ινδονησίας.

Έβαλε 21 σκορπιούς στο στόμα του!

Ο Dean Sheldon έβαλε 21 σκορπιούς στο στόμα του και τους κράτησε για ένα λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα. Κρατάει το ρεκόρ του από τις 24 Νοεμβρίου του 2001.

Μετατρέψετε το νυχτερινό ουρανό σε… πλοηγό

Οι εξερευνητές χρησιμοποιούσαν τα αστέρια ως πυξίδα για χιλιάδες χρόνια κι αν κι εσείς θέλετε να ζήσετε ονειρικές βραδιές κοιτώντας τα άστρα, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε το βραδινό ουρανό σε προσωπικό σας χάρτη.

Συνωστισμός και Δάκρυα στο Ισραήλ για τις αντιασφυξιογόνες μάσκες

Εργοστάσιο παραγωγής kiryat gat
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Όπως μεταφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ του το ισραηλινό δίκτυο ενημέρωσης (ynet.com 
,29/08/13),τεράστιες ουρές είχαν ήδη σχηματισθεί με το πρώτο φως της ημέρας στους σταθμούς 
διανομής ώστε οι πολίτες να εξασφαλίσουν τις αντισφυξιογόνες μάσκες.

Οι σπηλιές του Σαμπλίνσκ – ένα μέρος, απ’ όπου δεν επιστρέφουν

Οι σπηλιές του Σαμπλίνσκ, είναι ένα από εκείνα τα μέρη στο χάρτη της Ρωσίας, το οποίο κατά τη διάρκεια πολλών ετών ήταν απαγορευμένο. Πρακτικά, ένα απλός άνθρωπος δεν μπορούσε να γνωρίζει τίποτα για αυτές. Εκείνοι οι λίγοι, που πήγαιναν εκεί, διηγούνταν για κάτι παράξενα πράγματα, τα οποίο γίνονταν στα σπλάχνα τους.

Χρονο - οφθαλμαπάτες ή πώς να βρεθείτε στο παρελθόν

Οι χρονο-οφθαλμαπάτες είναι ένα μυστηριώδες φαινόμενο και ελάχιστα μελετημένο αυτή τη στιγμή, αν και είναι γνωστό στην ανθρωπότητα από αρχαιοτάτων χρόνων. Η πρώτη αναφορά για τις «παράξενες οφθαλμαπάτες» γίνονται σε αρχαίες αιγυπτιακές πηγές.

Οι δηλώσεις των πολιτικών Μαυρογυαλούρων που έμειναν στην ιστορία και έγραψαν τη (μαύρη) μοίρα της Ελλάδας!

Βίντεο συλλεκτικό: Από Ανδρέα μέχρι Γιώργο, από Μητσοτάκη μέχρι Σαμαρά... Με Σημίτη, με Λοβέρδο, με Καραμανλή, με Παπακωνσταντίνου, με Πάγκαλο και πολλούς άλλους σταρ. Που ο ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε. Πολλές φορές Το αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι...


Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης θέλει τα καταστήματα να εργάζονται τις Κυριακές

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θέλει να ευχαριστήσει τους τουρίστες από τα Σκόπια, την Αλβανία, τη Σερβία, την Τουρκία και τη Ρουμανία και ζητά να ανοίγουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.
Ο Μπουτάρης πρότεινε τα καταστήματα να εργάζονται 12 με 13 αργίες κατά τη διάρκεια του έτους, παρά το γεγονός ότι ο νέος νόμος στην Ελλάδα αναφέρεται σε επτά αργίες όλο το έτος πέρα των συνήθων εργάσιμων ημερών.

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ

Όταν λέμε ανοίγουμε αρχεία, τα ανοίγουμε όλα… Κείμενα από γνωστή μασονική στοά που δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα της για ευνόητους λόγους, έφτασαν στα χέρια μας και αυτή την στιγμή είναι στην βιβλιοθήκη του ΕΟΕ. Από σήμερα θα ξεκινήσουμε τα δικά μας wikileaks με αυτά τα κείμενα… Πρώτο κείμενο…

Στα πέναλτι η Μπάγερν, 5-4 την Τσέλσι (video)

Με την Μπάγερν Μονάχου να ισοφαρίζει στο 120' την Τσέλσι σε 2-2 κατάφερε να επικρατήσει στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 και κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο για τη φετινή σεζόν.


ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Να πληρώνει μια ζωή τα ασφαλιστικά ταμεία, και όταν εισαχθείς σε ένα δημόσιο νοσοκομείο- με τις όποιες υπηρεσίες γνωρίζουμε ότι παρέχει- θα πρέπει να πληρώσει 25 ευρώ.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Eνδείξεις για τρομοκρατικό χτύπημα με «στόχο» πρόσωπο της Οικονομίας

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει πληροφορίες και ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, με στόχο πρόσωπο από τον τομέα της οικονομίας.

Κινδυνεύουν από χολολιθίαση οι παχύσαρκοι

Το 80% των χολόλιθων δημιουργούνται από την χοληστερόλη

Όσοι έχουν αυξημένο Δείκτη Μάζας Σώματος και ιδιαίτερα οι γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν χολολιθίαση, σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Hepatology» της Αμερικανικής Ένωσης για τη μελέτη νοσημάτων του ήπατος.

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Κίνα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πτώση βράχων

Ένας νεκρός, από πτώση βράχων πάνω σε τουριστικό λεωφορείο, είναι ο πρώτος έως τώρα απολογισμός των θυμάτων από τον σεισμό 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα σε απομονωμένη περιοχή της νοτιοδυτικής Κίνας, μεταδίδει το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Ήπειρος: "Ευχήθηκαν" στον Καχριμάνη με πέτρες και ξύλα!

Στόχος των αντιεξουσιαστών, έγινε τα μεσάνυχτα, ο ξενώνας όπου ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, γιόρταζε την οναμαστική εορτή του, μαζί με συγγενείς και φίλους.

Εθνική που… ξέρει από τίτλους! (pics)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι επέλεξε του δώδεκα που θα ταξιδέψουν για τη Σλοβενία και άπαντες -πλην Βασίλη Καββαδά- γνωρίζουν πως είναι να… φτάνεις στην κορυφή. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.

Ξεκίνησε η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη - Συντετριμμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς του

- Στον τόπο που γεννήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής στη Χαλκίδα γίνεται σήμερα η κηδεία του
- Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι της μόδας υπό βροχή στην εκκλησία για να τον αποχαιρετήσουν 

- "Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε" λέει ο δικηγόρος του Μιχάλη Ασλάνη

BINTEO - Άλεξ Τζόουνς: "Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου"

"Βρισκόμαστε στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου" υποστηρίζει ο γνωστός αμερικανός αναλυτής Alex Jones σχετικά με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις από το μέτωπο της Συρίας και της πιθανής στρατιωτικής επέμβασης από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

Με την υπακοή όλα ξεπερνιούνται...

Γέροντας Παΐσιος

Γέροντα, πώς μπορεί νά βοηθηθή κανείς, όταν νομίζη ότι πάσχει άπό κάτι;

- Γιά νά βοηθηθή, πρέπει νά έχη πνευματικό, νά τού έχη εμπιστοσύνη καί νά τού κάνη υπακοή. Θά πή τόν λογισμό του καί εκείνος θά τού πή: Σ’ αυτό μή δίνης σημασία, εκείνο πρόσεξε το κ.λπ.

«Χάος αν σταματήσουν να τυπώνονται τώρα λεφτά»

Με το βλέμμα στραμμένο στη συνεδρίαση της Fed στις 17-18 Σεπτεμβρίου βρίσκονται οι παγκόσμιες αγορές, προσπαθώντας να μαντέψουν αν ο Μπεν Μπερνάνκι της Fed θα διατηρήσει ή θα γκρεμίσει το τείχος ασφαλείας που προσφέρει το τύπωμα χρήματος. 

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η μεγαλύτερη μαζική εξαφάνιση ειδών ευνόησε την εξέλιξή μας


Η μεγαλύτερη μαζική εξαφάνιση ειδών, που αφάνισε το 90% της θαλάσσιας και το 70% της της επίγειας ζωής, πριν από 250 εκατομμύρια χρόνια, ήταν ο λόγος που υπάρχουμε σήμερα εμείς, ισχυρίζεται μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Proceedings of the Royal Society of Biological Sciences.

Έλληνας κάτοικος Δαμασκού στο STAR: "Περιμένουμε να πεθάνουμε"

Μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού των περίπου 1.200 Ελλήνων που ζουν αυτή τη στιγμή στη Συρία είναι έτοιμες, αν χρειαστεί, να φέρουν σε πέρας οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 


Απίστευτο...Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και το νοσοκομείο το πέταξε στα σκουπίδια!

Είναι από τα απίστευτα που απλά όταν συμβαίνουν δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Εφηβος δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του με σκοπό να της γίνει μεταμόσχευση και το νοσοκομείο που είχε αναλάβει την επέμβαση το πέταξε... κατά λάθος στα σκουπίδια!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Εξάχρονη σκοτώθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οκτάχρονος αδελφός της

Θρήνος και οδύνη για το θάνατο ενός εξάχρονου κοριτσιού, που μαζί με τον αδελφό της, έκαναν βόλτες με το αμάξι του μπαμπά τους.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ‏

Βαριά μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον ορίζοντα... οι συχνές αστραπές στο βάθος προμηνύουν αυτό που θα έρθει... ο δυνατός αέρας φέρνει στ΄αυτιά μας τις απόκοσμες βροντές τους! Η μητέρα των καταιγίδων, πλησιάζει, έρχεται για να μας χτυπήσει αλύπητα και να μας καταστρέψει...Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι πλέον το έχουμε καταλάβει, όλοι το ζούμε καθημερινά.