Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Tο ανθρώπινο πρόσωπο του νοσοκομείου "Υγεία"

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε το νοσοκομείο Υγεία σε ασθενή που πέρασε από τον γολγοθά των δημόσιων νοσοκομείων. Με την άμεση ανταπόκρισή του, το νοσοκομείο του ομίλου MIG, χάρισε απλόχερα το πολύτιμο αγαθό της περίθαλψης και της άμεσης ιατρικής παρέμβασης σε έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας που έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Ο Σωτήρης Βερβενιώτης  νοσηλευόταν δύο μήνες σε δημόσια νοσοκομεία ,χειρουργήθηκε για καρκίνο ουροδόχου κύστης ,προκαλώντας του επιπλοκές , μικρόβια ,λοιμώξεις  ενώ παράλληλα έχρηζε χειρουργείου ανοικτής καρδιάς .
Στο δημόσιο νοσοκομείο, όμως είπαν στην οικογένειά του ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την επέμβαση αυτή.

Η οικογένεια του θέλησε να κυνηγήσει το θαύμα και να δώσει όσο μπορούσε την δυνατότητα σε αυτόν τον άνθρωπο να ζήσει.

Έφθασαν στο νοσοκομείο Υγεία.

Για 34 μέρες έμεινε στην εντατική. Η επέμβαση ανοικτής καρδιάς έγινε με επιτυχία.

Αν και ο ασθενής είχε ως μοναδική ασφάλεια το ΙΚΑ, το νοσοκομείο Υγεία πρόσφερε στον ασθενή υπηρεσίες και φροντίδες  υψηλότατου επιπέδου.

Δεν χρέωσε στο παραμικρό ,οικονομικά  τους συγγενείς  ,αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία μιας οικογένειας   που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να φροντίσει τον άνθρωπό της .

Η ομάδα του νοσοκομείου Υγεία  και ειδικά το τμήμα της καρδιολογικής κλινικής με διευθυντή τον κύριο Παττακό  έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα καταφέρει ο Σωτήρης Βερβενιώτης.

Όμως αν και τα κατάφερε με την καρδιά του η μάχη με τον καρκίνο ήταν άνιση.

Η οικογένεια βέβαια δεν μπορεί να ξεχάσει ότι δόθηκε στον άνθρωπό τους μια αξιοπρεπή φροντίδα από το νοσοκομείο Υγεία, γι αυτό σε ευχαριστήρια  επιστολή τους αναφέρουν:

Απόσπασμα επιστολής:

«Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας  στο νοσοκομείο Υγεία ,στην διοικήτρια  Ρίτα Σουβατζόγλου στον διευθυντή καρδιολογικής  κύριο Στρατή Παττακό και στην ομάδα του, που έδωσαν 34 μέρες μάχη  για τον άνθρωπό μας στην εντατική χωρίς οικονομικά οφέλη.

Του παρείχαν  υψηλή φροντίδα και υπηρεσίες παρόλο που η ασφάλεια του Σωτήρη δεν τις δικαιολογούσε . Φτάσαμε στο Υγεία κυνηγώντας ένα θαύμα γιατί ως εκείνη την στιγμή βρίσκαμε κλειστές πόρτες στα δημόσια νοσοκομεία. Η επέμβαση ανοικτής καρδιάς στο νοσοκομείο Υγεία έγινε με επιτυχία κάτι που μας είχαν αποκλείσει στα άλλα νοσοκομεία. Βέβαια ο καρκίνος που ταλαιπωρούσε τον Σωτήρη δεν τον άφησε να χαρεί το δώρο που του χάρισε ο κύριος Παττακός και η ομάδα του, οι οποίοι έκαναν με επιτυχία την επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Ευχαριστούμε θερμά για όλα

Οικογένεια Σωτηρίου Βερβενιώτη»

Να τονίσουμε ότι  το νοσοκομείο Υγεία είναι  ένα από  τα νοσοκομεία που φημίζεται για την ποιοτική φροντίδα των ασθενών , τις επιτυχίες στα δύσκολα περιστατικά που αναλαμβάνουν οι γιατροί , για τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά κυρίως για το ανθρώπινο πρόσωπο ενός  μεγάλου ομίλου.



http://www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.