• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

    Σώρρας VS Νέα Τάξη Πραγμάτων


    Δεν γνωρίζω εάν όντος υπάρχουν τα 600 δις δολάρια ή όχι για τα οποία γίνετε όλος αυτός ο καυγάς και έχουν γραφτεί τόσα και τόσα. Άλλωστε ούτε δημοσιογράφος είμαι, ούτε ερευνητής για να έχω ολοκληρωμένη πρόσβαση σε ένα τέτοιο βαθύ θέμα. Σαν ένας παρατηρητής όμως μπορώ να έχω μία άποψη. Και ξεκινώ με την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε τον Σώρρα και τον συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη μετά από μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων που τους είχε υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Δαραβίγκας. 'Ενα δικαστήριο για να αθωώσει κάποιον θα πρέπει αυτός ο κάποιος να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθώωσή του. Άρα αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο χτες με την απόφασή του νομιμοποίησε τους ισχυρισμούς του κυρίου Σώρρα για τα 600 δις. Άρα προκύπτουν δύο ερωτήματα. Το ένα από αυτά είναι, τα λεφτά υπάρχουν; και αν υπάρχουν σε τι εξυπηρετεί όλο αυτό το κυνήγι που τους γίνετε; Εδώ τώρα μπαίνει το σενάριο.
    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ως στόχο της τον έλεγχο των κρατών και μέσα από κάποιες διαδικασίες που ακολουθεί βάση σχεδίου την τελική δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης (Για κάποιους είναι ο Αντίχριστος) και την απόλυτη σκλαβιά των ανθρώπων κάτω από αυτή. 'Ένα από τα μέσα που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή ως όπλο, είναι ο οικονομικός πόλεμος που έχει στίσει εναντίον των κρατών συμπεριλαμβανομένης και την Ελλάδας. (Για κάποιους λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ, στην Ελλάδα ο πόλεμος γίνεται με μεγαλύτερο μένος) Ο πόλεμος αυτός θα οδηγήσει στην εξοντωτική εξαθλίωση των ανθρώπων, ώστε τελικά να υποκύψουν στην τελική τους υποδούλωση. 
    Και εδώ μπαίνει ο Σώρρας. Είναι κάποιος που φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, μπλέκεται στα πόδια τους, φέρνει 600 δις και τα προσφέρει για την εξόφληση του χρέους της Ελλάδος ( Κάτω βέβαια από ορισμένες προϋποθέσεις ) και τον απεγκλωβισμό της από τα μνημόνια την Τρόικα και το Δ.Ν.Τ. Για πέστε μου τώρα. Εάν ήσασταν ένα από τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων τι θα κάνατε; θα παίρνατε τα λεφτά και θα βγάζατε την Ελλάδα εκτός; Θα αφήνατε την Ελλάδα να γίνει ισχυρή; Θα αφήνατε την Ελλάδα να γίνει το αντίπαλο δέος κόντρα στα σχέδιά σας όπως ήταν ανέκαθεν στην ιστορία; Θα αφήνατε τους Έλληνες για μια ακόμα φορά να σας πάρουν φαλάγγι; Όχι βέβαια. Στο σημείο που έχουν φέρει σήμερα την Ελλάδα και εμάς τους Έλληνες ούτε στα όνειρά τους δεν το περίμεναν. Άρα πρέπει να βγει ο Σώρρας απατεώνας, αναξιόπιστος και όλα αυτά που του έχουν σούρει κατά καιρούς. Πρέπει το θέμα να θαφτεί να εξαφανιστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ. Έλα όμως που ότι και να κάνουν δεν τους βγαίνει όπως προκύπτει και από την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου. Όπως ανάφερα στην αρχή δεν ξέρω αν υπάρχουν τα 600 δις δολάρια η όχι απλά εγώ έφτιαξα ένα σενάριο που ίσως να παίζει. Αν είναι σωστό η λάθος το αφήνω στο δικό σας σκεφτικό Άλλωστε η πορεία των γεγονότων θα δείξει αργά η γρήγορα ποιος είναι ο Καλός ο Κακός και ο Άσχημος.


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ

    2 σχόλια:

    1. Με όσες πληροφορίες έχεις φίλε Γίωργο τα πήγες πολύ καλά. Η υπόθεση αυτή για κάποιον που δεν έχει την πληροφορία είναι δύσκολο να την εννοήσει και να δει την αλήθεια. Εάν όμως δεν έχει κολλήματα(ψυχολογικά) είναι ανοιχτός και δεν λαδώνεται στο να πάρει θέση τότε είναι το πιο εύκολο παζλ να λύσει. Λογική είναι το εργαλείο που πίστευα δεν ξέρουν πολλοί να χρησιμοποιήσουν αλλά τώρα βλεπω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην πληροφορία που θα βάλει κάποιος στην εφαρμογή της λογικής ανάλυσης.
      Όταν πέρσι το καλοκαίρι ασχοληθήκαμε (εγώ με 4 άλλους φίλους) στην Κύπρο με το θέμα της END ήμασταν καχύποπτοι και πολύ περίεργοι. Η καχυποψία δεν ήταν τόσο όσο εαν υπάρχουν τα λεφτά αλλά περισσότερο γιατί δεν ανταποκρίνεται κανένας Κυβερνητικός φορέας στις προσφορές.
      Γνωρίζουμε το σ΄συστημα σαν έκτακτοι δημόσιοι υπάλληλοι που ήμασταν και ερευνήσαμε τις διαδικασίες που έκανε η END. Προς μεγάλη μας έκπληξη όλα τους έγγραφα είχαν αριθμό πρωτοκόλλου. Για κάποιον που δεν γνωρίζει τι σημαίνει δεν του δίνει μεγάλη βαρύτητα. Πρέπει όμως να μάθει τι σημαίνει πρωτοκόλληση αρχείων και ειδικά στο Προεδρικό Μέγαρο με αριθμό του ηλεκτρονικού συστήματος και προεδρική σφραγίδα. Σας πληροφορώ ότι είναι υψηλής προτεραιότητας επιπέδου για την Κυβέρνηση. Δια νόμου οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να δώσουν απάντηση εγγράφως εντός 15 ημερών. Όταν τα είδαμε αυτά μαζί με όλες τις προσφορές τότε ήμασταν βέβαιοι ότι η END λέει την αλήθεια.
      Εκείνη την περίοδο ετοιμαζόμασταν για εκλογές, το ΔΝΤ και η Τρόικα είχαν το μνημόνιο τους τυπωμένο και όλοι ξέραμε με την Moodys να μας υποβαθμίζει σε 'σκουπίδι' (ενώ είχαμε ήδη εκτίμηση της γεώτρησης του φυσικού αερίου για μερικές εκατοντάδες δις ευρώ) η ποινή μας ήταν μια. Πλήρη εξολόθρευση των Κύπριων. Κάποιοι όταν τα λέγαμε είχαν πρόβλημα με την λέξη συνωμοσία και δεν έδιναν προσοχή. Όταν έκλεισαν οι τράπεζες για 10 μέρες όμως έδωσαν. Στην Κύπρο δεν ακούστηκε ούτε μια περίπτωση αυτοκτονίας. Κανένα μμε δεν είπε έστω και για ένα κρούσμα (όπως τους αρέσει να το λένε) Ωστόσο να πω ότι είχαμε και έχουμε πάρα πολλές αυτοκτονίες. Γνωρίζω από φίλο μου που εργάζεται σε γραφείο κηδειών ότι από την περίοδο με το κούρεμα των καταθέσεων οι αυτοκτονίες (ειδικά νεαρών ατόμων) είναι πάρα πολλές στην Κύπρο.
      Όσο αφορά τα σχέδια των εισβολέων για την Κύπρο ως χώρα και ελληνισμό ξέχασα να πω οι Τουρκία περίμενε τον Αναστασιάδη εναγωνίως να συνεχίσουν μαζί τα Τουρκικά σχέδια που ετοίμασαν με Χριστόφια. Έτσι είχαμε από την μια το ΔΝΤ και την Τουρκία από την άλλη σε πλήρη συνεννόηση με την Κυβερνηση μας. Ο κόσμος έτρωγε κουτόχορτο από τα κανάλια και τις εφημερίδες και εγώ βλέποντας ότι σε 2 χρόνια θα ήμασταν υπό διπλή κατοχή πλέων, με μερικούς καλούς φίλους αποφασίσαμε να πουλήσουμε ότι έχουμε και να φύγουμε με τες οικογένειες μας για Αυστραλία. Ακριβώς όπως έκαναν και οι γονείς μας το 74.
      Όμως έπρεπε πρώτα να μάθουμε τα πάντα για τις προτάσεις της END. Αν ευσταθούσαν, δεσμευτήκαμε να μείνουμε Κύπρο και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια της END. Ίσως μια άλλη φορά να γράψω το τι κάναμε, που πήγαμε, ποιους είδαμε και πόσες επιστολές στείλαμε. Προς το παρών να πω απλά ότι γίναμε δημοσιογράφοι, πολιτικοί, οικονομολόγοι, επιστήμονες, ερευνητές και δικηγόροι. Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Πιέσαμε όσο δεν μπορεί κανένας να φανταστεί. Οργανωθήκαμε σε χρόνο ρεκόρ και δεν υπήρχε κανένας πολιτικός ή βουλευτής που δεν ενημερώθηκε. Φανταστείτε ότι η Λευκωσία είναι μόνο 50 χιλιάδες κόσμος. Μιλώ για τον Δήμο Λευκωσίας όπου είναι όλα τα Υπουργεία η Βουλή, η Αρχιεπισκοπή, τα κανάλια, οι εφημερίδες. Όλα σε μια έκταση 25 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Έτσι είναι το πιο εύκολο πράγμα μα μάθεις μια πληροφορία. π.χ. να σας πω ένα τραγικό και ταυτόχρονα γελοιο παράδειγμα όταν πριν λίγες μέρες έμαθα ότι ο λόγος που δεν υπάρχουν κόκα κόλα στα περισσότερα μεγάλα εστιατόρια και μπαρακια της Λευκωσίας είναι επειδή ένας συγκεκριμένος mafia τύπος (δεν θα πω το όνομα του για προφανείς λόγους ;-)) εισάγει pepsi από την Ρουμανία και υποχρέωσε εν μέσω σοβαρών απειλών τους πάντες να προμηθεύονται μόνον από αυτόν. (...μια μικρογραφία του τι παίζει γύρω μας)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Η γνωστή φράση "ε μιτσιά η Κύπρος" ισχύει και το να μάθεις οτιδήποτε πολύ εύκολο αν θέλεις. Επίσης εύκολο είναι να έρθεις σε άμεση επαφή με τον οποιοδήποτε Γ. Εισαγγελέα, ή Υπουργό ή Πρόεδρο ή Αρχιεπίσκοπο ή «βαρόνο του υπόκοσμου».
      Έτσι, όλοι οι αρμόδιοι (καμιά 20αριά) συν 56 βουλευτές πήραν όλοι τες προτάσεις που κατατέθηκαν. Αυτό γινόταν συνέχεια διότι αφού δεν απαντούσαν πηγαίναμε με νέες προτάσεις. Διαφορετικές και κάποιες σε μετρητά. Πιέσαμε τους πάντες στην Κυβέρνηση για να ανακοινώσει στον κόσμο τις προσφορές μαζί με το πόρισμα του ελέγχου εγγράφως. Κάναμε τα πάντα ως νόμιμοι πολίτες και έχω να πω ότι, ό,τι λέει ο κ. Σώρρας 100%  η πραγματικότητα. Τα ομόλογα και τώρα CDR είναι είναι στους λογαριασμούς και ρευστοποιούνται μόλις γίνει η συμφωνία. Μιλήσαμε με δημοσιογράφους και οι περισσότεροι δεν το πίστευαν όταν η διεύθυνση τους τους απαγόρευε να μιλήσουν για το θέμα. Για να καταλάβετε στον ΑΝΤ1 Κύπρου φίλος δημοσιογράφος μου είπε ότι αν και καταχωρήθηκε η ομιλία/παρουσίαση Σώρρα- Λαμπάκη στην Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου στον server την ίδια μέρα δόθηκε εντολή να διαγραφεί. Αυτό δεν ξανάγινε μου είπε καθώς είναι παράνομο. Ο σταθμός είναι υποχρεωμένος δια νόμου να κρατήσει το αρχείο για 40 ημέρες. Μιλήσαμε με άτομα κλειδιά σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και στάθηκε αδύνατο να την έχουμε. Μόνο ένα μικρό απόσπασμα από τον EXTRA μπορέσαμε να πάρουμε και αυτό μετά από τεράστια προσπάθεια.
      Αυτά γίνονται και τα βιώνουμε. Όπως επίσης βιώνουμε την απίστευτη αισχρή προδοσία των Κυβερνώντων της Ελλάδας και της Κύπρου με το επιμένουν και επιλέγουν Τρόικα και ΔΝΤ. Επιλέγουν μνημόνια, εξαθλίωση του λαού και εξολόθρευση του Ελληνισμού ως έθνος και ύπαρξη στη Γη. Ποτέ δεν ήμουν με κόμμα ή δόγμα. Είμαι άνθρωπος με βασική αρχή την ισότητα και την συνύπαρξη. Όταν όμως πρέπει να πω της κόρης μου ότι πρέπει να φύγουμε από το σπίτι μας διότι κάποιοι θέλουν να μας σκοτώσουν τότε δεν γυρίζω το μάγουλο και από την άλλη αλλά με ό,τι όπλα έχω υπερασπίζομαι αυτό που μου/μας ανήκει. Είτε είναι η ζωή μου είτε είναι το σπίτι και η χώρα μου.
      Είμαστε στα χαρακώματα πρέπει να σας πω και πολεμάμε. Οι περισσότεροι όπως και σε κάθε αγώνα, που έγινε ή γίνεται στον κόσμο, βλέπουν από την θαλπωρή του καναπέ τους τες εξελίξεις και λένε την βλακεία τους. Δεν πειράζει. Αυτοί δεν ζουν anyway. Ζωή (είπαμε) δεν είναι να ξυπνάς να τρώς να θέτεις πάλι, ζωή 'ναι να σαι ξυπνητός όντε κοιμούνται οι άλλοι.
      Έτσι δεν μας επηρεάζουν και δεν είναι αυτοί ο λόγος που δεν τέλειωσε ακόμα ο αγώνας. Ο αιτία είναι τύποι όπως τον Ιγνατίου τον δημοσιογράφο που πληρώνονται να παραπληροφορούν αυτούς που ενδιαφέρονται και ως πραγματικοί πολίτες θέλουν να μάθουν.
      Έτσι όταν ο 'διαπιστευμένος' Ιγνατίου του MEGA/Μπόμπολα ρίχνει πυραύλους με λάσπη στην END, πως εμείς με ένα φτυάρι να καθαρίσουμε την βρωμιά; Το ίδιο ισχύει για όλα τα μέσα του συστήματος.
      Με την δίκη αυτή όμως, επιτέλους, στις 28/6/2013 (ίσως η σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό που θα μείνει στην νέα καλή ιστορία μας) το ποτάμι διαπέρασε και παρέσυρε κάθε εμπόδιο του σαθρού συστήματος. Πάει σαν χείμαρρος τώρα και θα καθαρίσει τον κάθε 'προδο-καριολο-πράκτορα' (όπως είπε και ο Αρτέμης) βρει μπροστά του. Που είναι τώρα ο Ιγνατίου, ο Γιαλτουρίδης, ο Ρήνος ή ο Αγγελάτος. Αυτοί που πληρώνονται να λοιδορούν ακατάπαυστα χωρίς καμία νόμιμη κατάθεση εγγράφων. Εκ του ασφαλούς από τον internet προκαλούσαν σύγχυση στον κόσμο γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μόνη περίπτωση να ελευθερωθούμε είναι να ξυπνήσει ο λαός απ' τον ύπνο του δικαίου.

      Χ.Α.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ