• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

    Στο «παρά πέντε» γλύτωσε η Ιαπωνία από την καταστροφή!

    Δεν της έφταναν η Φουκουσίμα και οι απανωτοί μεγάλοι σεισμοί, η Ιαπωνία δέχεται και επιθέσεις από το…
    Διάστημα! Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, βρέθηκε τρεις φορές στο χείλος μιας ανυπολόγιστης καταστροφής από φλεγόμενα ουράνια (;) σώματα τα οποία έπεφταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
    Και η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σώθηκε κυριολεκτικά στο «παρά πέντε», αφού τα απειλητικά σώματα εξερράγησαν σε σχετικά χαμηλό ύψος, ακριβώς όπως συνέβη πρόσφατα στη Ρωσία! Τυχαία ή με «άνωθεν» βοήθεια; Κανείς δεν ξέρει…
    Όπως κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτές οι φλεγόμενες ουράνιες απειλές. Η τελευταία έκανε την εμφάνισή της στις 3.58΄ τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου στον ουρανό της Saitama Prefecture κοντά στο Τόκιο. Οι εικόνες που κατέγραψε τυχαία ένας ερασιτέχνης αστρονόμος, έκαναν το γύρο του κόσμου.


    UFO-meteor-Japan-Feb
    Τρεις μήνες νωρίτερα, στις 14 Φεβρουαρίου, ένα άλλο μετέωρο καταγράφηκε την στιγμή της έκρηξής του στου ουρανό της Ιαπωνίας. Το περίεργο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δευτερόλεπτα πριν εκραγεί, στα αριστερά του φαίνεται ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δείχνει να ανακόπτει την ταχύτητά του για μερικές στιγμές και να εξαφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα στο Διάστημα. Γιατί ανέκοψε ταχύτητα; Μήπως για να πυροβολήσει με κάποιο άγνωστης τεχνολογίας όπλο το επικίνδυνο μετέωρο; Πολύ πιθανό, αφού κατά τη στιγμή της έκρηξης γύρω από το UFO εμφανίζεται ένα φως, σαν ασπίδα προστασίας!

    japan-meter-january

    Η Saitama Prefecture είχε γίνει στόχος ενός μετέωρου και στις 20 Ιανουαρίου. Η κάμερα ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν εν κινήσει, έτυχε να καταγράψει τη στιγμή της έκρηξής του.
    Η πύρινη μπάλα εθεάθη όταν βρισκόταν σε ύψος 100 χιλιομέτρων ανατολικά της Chichibu City και εξερράγη κοντά στην ακτή της πόλης Mito, πέφτοντας με γωνία 30ο και με ταχύτητα 20 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο! Τα κομμάτια που σκόρπισαν από την έκρηξη έπεσαν μέσα στη θάλασσα κι έτσι δεν βρέθηκε κανένα.






    http://axioperierga.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ