• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

    Ελένη Λουκά η γραφική: Άραγε είναι;

    Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση η οποία αναρτήθηκε στο NEWSIT, μπήκα στον κόπο να αναρωτηθώ. Είναι η Λουκά γραφική ή όλοι εμείς που είμαστε οι αραχτοί καναπεδάκιδες την βλέπουμε έτσι; Στο Gay Pride ήταν εκεί, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα ήταν εκεί.
    Μια μοναχική φωνή που φωνάζει με πάθος για την Ελλάδα, για την Ελλάδα που χάνετε για την Ελλάδα που την καταστρέφουν με γοργούς ρυθμούς , για μια πατρίδα που ίσως αύριο να μην υπάρχει για τα παιδιά μας. Είναι εκεί και φωνάζει σε αυτούς που την καταστρέφουν. Στην τελική νομίζω ότι φωνάζει για όλους εμάς, για όλους εμάς που ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά τις συνέπειες τον όσων παραπάνω προανέφερα  (μια που οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε βιώσει στο πετσί μας) και σίγουρα τις συζητάμε μεταξύ μας, δεν έχουμε το θάρρος να φωνάξουμε όπως αυτή προτιμώντας την σιγουριά του καναπέ μας (αναρωτιέμαι μέχρι πότε;). Τελικά είναι γραφική; θα ήθελα να το αναρωτηθείτε και εσείς.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ

    Από το Newsit
    Ίσως να ήθελε να πει τη γνώμη της για το λουκέτο στην ΕΡΤ και το "μαύρο" που έπεσε ξαφνικά πριν από μερικές μέρες. Η Ελένη Λουκά βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν... ακολούθησε τους πολιτικούς αρχηγούς στο εσωτερικό... 
    Μετά το Gay Pride, η Ελένη Λουκά έκανε την εμφάνισή της και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. 

    Μόνο που δεν την περίμενε κανείς και οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν. 

    Τελικά, με τα... χίλια ζόρια, την απομάκρυναν. 

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI 

    http://www.newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ