• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

    Για πόσο χαϊβάνια μας περνούν τελικά; Προβάδισμα 2,3 μονάδες για τη ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

    Έχω αυτή την απορία. Είναι ποτέ δυνατόν, την ώρα που η άνεργοι στην Ελλάδα έχουν φτάσει κοντά το ενάμιση εκατομμύριο, στους νέους να καλπάζει ασταμάτητα, και κάποιοι λεν ότι έχει φτάσει το 70%, να υπάρχουν πάνω από 4000 αυτοκτονίες στην χώρα, να βγαίνει η κυβέρνηση, να μας παραμυθιάζει δήθεν  για ανάπτυξη την ώρα που τα πάντα στην χώρα έχουν διαλυθεί και συνεχίζουν να διαλύονται, δες υγεία συντάξεις μισθοί  εργατικά δικαιώματα νέοι να φεύγουν στο εξωτερικό, φόροι χαράτσια σε λίγο να έρχονται και οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας οι οικονομικές ζώνες,...
    οι συντάξεις των 360 ευρώ, να γίνονται δημοσκοπήσεις και να δείχνουν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Σαμαρά και να αυξάνει μάλιστα την διαφορά του από τον Τσίπρα; Δεν μπορώ να το καταλάβω για πόσο χαϊβάνια μας περνούν τελικά; Πόση προπαγάνδα μπορούμε να φάμε ακόμα; Ως νοήμον ακόμα άνθρωπος έχω αυτή την απορία. Αλλά ξέχασα. Ένα από τα όπλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την χειραγώγηση των μαζών είναι και αυτό, και όσο έχει πέραση θα το χρησιμοποιούν, απλά εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε, εμείς πρέπει να πούμε το ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ.
    Η νέα δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Realnews και σας την παρουσιάζω παρακάτω μέσα από την σελίδα της newsit 


    - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Σαμαράς
    - Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή
    - Το 38,5% δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα
    - Δείτε τα ποσοστά που συγκεντρώνουν όλα τα κόμματα σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση
    Προβάδισμα 2,3 μονάδες στην εκτίμηση ψήφου έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 

    Συγκεκριμένα στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά έχουν εως εξής:

    ΝΔ 27,9%, ΣΥΡΙΖΑ 25,6%, ΠΑΣΟΚ 6,4%, ΑΝΕΛ 6,9%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,4%, ΔΗΜΑΡ 6,2%, ΚΚΕ 5,8%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1,5%, ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 6,3%.

    Στην ικανότητα διακυβέρνησης το 38,5% δηλώνει ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου, το 31,6% δηλώνει ότι η ΝΔ είναι καταλληλότερη και το 21,1% αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Το 43,2% θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά έναντι 23,7% που συγκεντρώνει ο Αλ. Τσίπρας και 31,2 % που αναφέρουν κανένας από τους δύο.

    Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 43,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,3%.

    Εάν τώρα αυτό είναι πραγματικό, τι να πω; ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.



    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ

    1 σχόλιο:

    1. ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ!!! ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ??? ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ????
      ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!! ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ = ΧΑΪΒΑΝΙ !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ