Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Διαβάστε πως κάνουμε αποτοξίνωση από το φθόριο στο σώμα μας

Όπως πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν, η χρήση του φθοριούχου νατρίου είναι εξαιρετικά τοξική και σε αντίθεση με τους περισσότερους “επαγγελματίες ιατρούς” (που συνιστούν προϊόντα με φθόριο) δεν είναι καλό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αλλά αν έχεις αλλάξει τηνσυνείδηση σου στα θέματα υγείας,και έχεις σταματήσει να πίνεις φθοριωμένο νερό, θα είσαι εντάξει; Και ναι, και όχι.


Οι τράπεζες που ανήκουν ή ελέγχονται από τους Rothschilds

From HEIL GAP (or mind the GAP)


Παραθέτω εδώ είναι μέρος του άρθρου του WilliamDeanΑ. Garner:
Πώς Οι Rothschilds Ελέγχουν τον κόσμο.
Η μετάφραση είναι ελεύθερη …
Πάει καιρός τώρα … που οι άνθρωποι άρχισαν να αποκαλύπτουν κάποιες αλήθειες μέσω του διαδικτύου ... αλήθειες που για αιώνες ήταν καλά κρυμμένες από τα βιβλία, τα εγχειρίδια, φυλλάδια, περιοδικά, τηλεόραση, την ρητορική των πολιτικών (τόσο των αριστερών όσο και των δεξιών), τον κινηματογράφο, τα βίντεο, όλα τα μέσα που ο άνθρωπος έχει χρησιμοποιήσει για επικοινωνήσει !  

ΓΗ: Τι συνέβη πριν από 66 εκατομμύρια χρόνια;

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τι συνέβη όταν πριν από 66 εκατομμύρια έτη ένας μεγάλος αστεροειδής έπεσε στη Γη προκαλώντας την εξαφάνιση των δεινοσαύρων...




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΑΛΒΑΝΟ: "ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...!". ΚΑΛΑ ΡΕ, ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;




Σαν πατέρας και  όχι σαν δημοσιογράφος ή δημοσιοκάφρος(όπως θέλετε πείτε με και σας δίνω και το δικαίωμα να με κρίνετε και να γράψετε ότι θέλετε για μένα, άλλωστε δεν το απαγόρευσα ποτέ), αγανάκτησα ακούγοντας τον κύριο με τα τρία αστέρια και τη φλόγα στα παράσημα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ «ΘΕΡΕΤΡΟ» ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ

Την αποκάλυψη πως η Ελλάδα δέχεται πιέσεις διεθνών οργανισμών να αρθεί το Άβατο του Αγίου Όρους έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπάστε τις τηλεοράσεις. Το 5λεπτο βίντεο λέει πολλά! Πρέπει να το δείτε. Και αντισταθείτε στους δολοφόνους μας!

Γ΄Ράιχ: Πρόγραμμα Ευθανασίας, Aktion Τ-4 - Ανατριχιαστικό!

Αυτό το, πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία, πρόγραμμα εφαρμόστηκε από τα ναζιστικά κτήνη και αποτελεί ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του Γ΄Ράιχ!


Η επαίσχυντη και αναμφίβολα ανατριχιαστική αφίσα που ακολουθεί αναφέρει:
“60000 RM (Μάρκα του Ράιχ) είναι το ισόβιο κόστος αυτού του ανάπηρου ατόμου για την κοινωνία. Σύντροφε, αυτά είναι και δικά Σου λεφτά.

Το αντιρατσιστικό, τάμα του Σαμαρά προς τους Εβραίους.

Έπεσαν οι μάσκες...
Ερωτηθείς ο Σίμος Κεδίκογλου σχετικά με την εντολή για την κατάρτιση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη και την «αλλαγή πλεύσης», είπε πως η μόνη δημόσια τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το ζήτημα ήταν στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, στην συγκινητική εκδήλωση για την επέτειο του Ολοκαυτώματος, όπου είχε δεσμευτεί ότι πολύ σύντομα στο νομικό οπλοστάσιο θα υπάρχει αναφορά στο Ολοκαύτωμα.

Ρατσισμος στην Γαλλια..Μεταναστες χτυπουν γυναικα επειδη ειναι.. λευκη!!! Βιντεο!

H εικόνα σοκάρει ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο. Μετανάστες εγκλωβίζουν Γαλλίδα και τη χτυπούν στη μέση του δρόμου. Πολλές οι αντιδράσεις από τον Γαλλικό λαό για τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στη νεαρή Γαλλίδα. Δείτε το βίντεο πιο κάτω...


Σκληρή απάντηση της δημάρχου Σουλίου στη Μαρία Ρεπούση

Αδιανόητα θεωρεί η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη τα όσα φέρεται να είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση για τον «χορό του Ζαλόγγου» σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κα Μπραΐμη τόνισε:

Οι Ρώσοι,διώχνουν τους λαθρομετανάστες.(Δήμαρχος Μόσχας: «Η Μόσχα είναι και θα παραμείνει ρωσική πόλη»)

«Οι διακινούμενοι εργαζόμενοι μετανάστες που προέρχονται από την Κεντρική Ασία δεν θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παραμείνουν στην Ρωσία», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στην εφημερίδα Moskovsky Novosty (Νέα της Μόσχας) ο δήμαρχος της Μόσχας Sergei Sobyanin. 

Δεν έχουν ιδέα πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα!

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Έλενα Κοντουρά για το μέγεθος της παράνομης μετανάστευσης
Άρθρο της Έλενας Κουντουρά,

Βουλευτού Α’ Αθηνών με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Ενας νεκρός στην Κωνσταντινούπολη – Ξύλο και χημικά σε διαδήλωση κατά του Ερντογάν [εικόνες&βίντεο]

Πολεμικές εικόνες έρχονται από την Κωνσταντινούπολη, καθώς η κατάληψη του πάρκου Γκεζί, στην πλατεία Ταξίμ, το οποίο η κυβέρνηση ετοιμάζει να διαλύσει, μετατρέπεται
σε μαζική διαδήλωση κατά της πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν με βίαια επέμβαση της αστυνομίας,

Οι Έλληνες στα συσσίτια αλλά δίνουν 1 εκατ. ευρώ για τζαμί στον Βοτανικό ....

Απόφαση για την διάθεση ποσού 946.000 ευρώ για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης.


Ένα μόνο τούβλο έσωσε ολόκληρο το κτίσμα

Μια εξαιρετική εικόνα που απαθανάτισε ο χρήστης του livejournal.com, με το όνομα Muph,ερασιτέχνης φωτογράφος και «εξερευνητής πόλεων», όπως αυτοαποκαλείται, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη δύναμη του ενός.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: “Όταν είναι να κόψετε μισθούς και συντάξεις, Δεξιά και Αριστερά ειστε μια χαρά ενωμένοι!!!” Τώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται, εσείς μιλάτε για “αντιρατσιστικούς”!

Τους ισοπέδωσε η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας την επικοινωνιακή οπερέτα του “αντιρατσιστικού” που ήλθε για να κρύψει την οικονομική εξόντωση της κοινωνίας.


Βιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως "πρώτο έρωτα" με ρομαντική διάθεση!!!!!!!

τοαυτονοητο: Λάβαμε το κείμενο από Κατερινιώτη εκπαιδευτικό και το δημοσιεύουμε με τα συγχαρητήριά μας. Θυμίζουμε πως το κείμενο απευθύνεται σε 13χρονα παιδιά........

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός που "απήγαγε" την 13χρονη Χριστίνα

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι τον οποίο πήγε να βρει στην Καβάλα η 13χρονη  Χριστίνα Κρασσά...

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με προηγούμενες αναρτήσεις,  η 13χρονη εδώ και καιρό διατηρεί επαφή μέσω Facebook με τον 23χρονο ο οποίος την έπεισε να αφήσει τους δικούς της στα Σπάτα και να πάει να τον βρει.


Τι είπε ο Paul Heyller στο Citizen Hearing for Disclosure (Συγκλονιστικές αποκαλύψεις) - Βίντεο

Μία ασυνήθιστη Συνεδρίαση της Επιτροπής Citizen Hearing for Disclosure (Ακρόαση του Πολίτη) στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, αποτελούμενη από

Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχουν ανοσία στον καρκίνο;

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν... και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!ΗΡΘΕ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ!!!!ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]!!!!



Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!

ΟΙ ΗΠΑ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Το Κατοχικό σχέδιο προβλέπει!!!

Πρώτος στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων – η Παγκόσμια φτώχεια

Το Census Bureau ανέφερε ότι το 15% των Αμερικανών ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Μια συγκλονιστική εικόνα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Η ανισότητα εξαπλώνεται στις Η.Π.Α σαν μολυσματική ασθένεια, μολύνοντας όλο και περισσότερα νοικοκυριά, και μειώνοντας τον αριθμό των οικονομικά ασφαλών οικογενειών, ενώ αποκρύπτουν την αλήθεια μόνο και μόνο για να διατηρηθεί ο μύθος της ευημερίας, της Αμερικής σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ετσι είδαν το χορό του Ζαλόγγου τα Κλασσικά Εικονογραφημένα 60 χρόνια πριν [εικόνες]

Μπορεί χθες η δήλωση της Μαρίας Ρεπούση πως ο χορός του Ζαλόγγου ανήκει στη σφαίρα των εθνικών μύθων να αποπροσανατόλισε, αλλά και να εξόργισε πολλούς, όμως πολλοί θυμούνται πως στα παιδικά τους χρόνια έμαθαν τα πάντα για τις Σουλιώτισσες όχι στο σχολείο, αλλά ξεφυλλίζοντας τα θρυλικά Κλασσικά Εικονογραφημένα.

Χρυσή Αυγή: Ο πρωθυπουργός αποκαλεί νεοναζί ένα εκατομμύριο Ελληνες

Η Χρυσή Αυγή απαντά στον Αντώνη Σαμαρά, διότι «τόλμησε να αποκαλέσει νεοναζί ένα και πλέον εκατομμύριο Ελληνες».

Η Daily Mail έβγαλε στη φόρα, το πορνό που έπαιζε στην ΕΤ3 (BINTEO)...

Μέχρι τα ξένα ΜΜΕ έφτασε το πορνό που έπαιζε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3, με τη βρετανική Daily Mail να κάνει ένα ...
αφιέρωμα στο επίμαχο γεγονός με διόλου κολακευτικά σχόλια για το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

Διαψεύδει τα αυτιά μας η Ρεπούση!

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ παίζει με τη νοημοσύνη μας!
Χθες, προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα χαρακτηρίζοντας «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου. Σήμερα, προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτό που ακούσαμε, δεν το... ακούσαμε!
«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους»

ΗΠΑ: Τρεις ηλικιωμένοι χριστιανοί ειρηνιστές καταδικάστηκαν ως επικίνδυνοι... τρομοκράτες

Μέσα σε δέκα μόλις μήνες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, κατάφερε να μετατρέψει μια 82χρονη καθολική καλόγρια και δυο ειρηνιστές, από μη βίαιους ακτιβιστές ενάντια στην πυρηνική ενέργεια, κατηγορούμενους για ασήμαντα παραπτώματα, σε βίαιους εγκληματίες που διώκονται για τρομοκρατία. 


Λεξικόν της νέας ελληνικής (πραγματικότητας)…

Η στήλη σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει πρώτη, τις αλλαγές που προωθούνται, στα ελληνικά λεξικά, λόγω των αλλαγών που έχουν προηγηθεί στην ελληνική πραγματικότητα. Ξεκινάμε με αποσπάσματα από το γράμμα Ε και σύντομα θα ακολουθήσουν συνταρακτικές αποκαλύψεις και για άλλα γράμματα.


Πόσοι μπορούν να δραπετεύσουν από το "σπήλαιο του Πλάτωνα" στο φως μιας άλλης πραγματικότητας;

του ανιχνευτή

Υπάρχουν ή υπήρξαν άπειρες πραγματικότητες γύρω μας:

  • η πραγματικότητα που αντιλαμβάνονται τα έντομα και τα πουλιά τα οποία βλέπουν στην περιοχή του υπεριώδους φωτός, κάτι που αδυνατεί να κάνει ο άνθρωπος

Ιούλιος Βέρν : Άνω κάτω! ...πως η φαντασία γίνεται πραγματικότητα!

Πόσοι από σας γνωρίζετε τον Ιούλιο Βερν; Φαντάζομαι όλοι. Πόσοι όμως γνωρίζετε το βιβλίου του "Άνω Κάτω"; Υποθέτω λίγοι. Πολλοί λίγοι. Πρόλογος του βιβλίου:

Το "Άνω Κάτω" γράφτηκε το 1889, είναι η βασική συνέχεια των δυο 'διαστημικών' μυθιστορημάτων του Ι.Βερν, "Από τη γη στη σελήνη" και " Γύρω από τη Σελήνη".

Μήνυμα IIF σε Στουρνάρα: Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές μετά το 2020

Ο κ. Στουρνάρας είχε προαναγγείλει την έκδοση ενός μικρού ομολόγου εντός του 2014
Τέλος στα όποια σενάρια για να βγεί η χώρα μας ξανά στι αγορές το 2014, βάζει το IIF.
To Διεθνές Ινστιτούτο Χρηματοπιστωτικής (IIF), σε έκθεσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά για την Ελλάδα:

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:41 το πρωί στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε απόσταση 25 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Πλατάνου Κισάμου ή 63 χιλιομέτρνων δυτικά της πόλης των Χανίων.

Κάηκε η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η κάποιοι κρύβουνε την γνώση;

Του Κώστα Σπίνου

Ιδρύθηκε άπο τον Μέγα Αλέξανδρο την άνοιξη του 331 π.Χ. και για χίλια περίπου ετη, ώς το έτος 641 μ.Χ που κατακτήθηκε άπο τους Άραβες, υπήρξε η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της Μεσογείου, ή οποία ώς άειφεγγής φάρος σκόρπισε σε όλο τον κόσμο την υλική και την πνευματική της λάμψη.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «δράκου» των Πετραλώνων - Ασελγησε σε 21 κοριτσακια

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών», τα στοιχεία της ταυτότητας καθώς και η φωτογραφία του συλληφθέντος για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Η αλήθεια για το χορό του Ζαλόγγου και τη Ρεπούση

Είναι ομολογουμένως έξυπνη η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, καθώς επιτυγχάνει με τερτίπια του λόγου να βγάλει “ιστορικές αναλήθειες”, ιστορικά αποδεδειγμένα γεγονότα. Και φυσικά είναι δικαίωμά της να αμφισβητεί ό,τι εκείνη κρίνει, ή τη βολεύει, πως δεν έγινε ποτέ, όμως, όπως και να το κάνουμε, οι ιστορικές καταγραφές τη διαψεύδουν.

Αποκάλυψη: Νέο κόμμα φτιάχνει ο ΓΑΠ! Ποιοι θα μετέχουν

Νομίζατε ότι τελειώσαμε μαζί του; Όχι! Ο πρώην πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στο Μνημόνιο, που μας έφερε την Τρόικα, το ΔΝΤ, ετοιμάζεται να επανακάμψει στην πολιτική. Ναι!

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» - ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι πρόκληση," είπε ο Κίσινγκερ στην Asia Society την περασμένη εβδομάδα, «πώς να χτίσουμε μια παγκόσμια τάξη, για πρώτη φορά στην ιστορία σε παγκόσμια βάση.
Μιλάμε πολύ για την παγκόσμια κοινότητα, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ πριν μια 
παγκόσμια κοινότητα "προτείνοντας στην Κίνα και τις ΗΠΑ να συνεργαστούν για μια τέτοια προσπάθεια.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Παράξενες προετοιμασίες)

Κάτι πολύ παράξενο μαγειρεύεται στον πλανήτη, κάτι που ακόμη και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί.

Η οικονομική κρίση προμηνύει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον για πολλούς και δεν υπάρχουν ακόμη 
σαφείς απαντήσεις για να εξηγήσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.

Ποιος Έλληνας "μιλά" με τους εξωγήϊνους

O ελληνικής καταγωγής Iasos (προφέρεται Γιάσος), ζει στην επαρχία βόρεια του Σαν Φραντσίσκο και θεωρείται ένας από τους δύο ιδρυτές της new age μουσικής. Μαζί με τον φίλο του Steve Halpern, κυκλοφόρησαν τα ντεμπούτο άλμπουμ τους το 1975 και δημιούργησαν τους πρώτους παράξενους ήχους πριν διαδοθούν τα synthesizers!
Δεν βαφτίστηκε Iasos. Αυτό το όνομα προέρχεται από την Αρχαϊκή εποχή και το υιοθέτησε ένα απόγευμα όταν ξαφνικά είχε μια αιφνίδια πολύ δυνατή και έντονη ανάμνηση σε μία βόλτα του.

Στο σφυρί το σπίτι άνεργου μεταλλεργάτη για 831 ευρώ!

Το σπίτι ενός άνεργου μεταλλεργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης βγαίνει στο σφυρί, λόγω οφειλή ύψους 831 ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ! Ο άνεργος μεταλλεργάτης, πατέρας δύο παιδιών, δεν κατάφερε να εξοφλήσει στην ΕΥΔΑΠ τους λογαριασμούς από το 2012, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη.

Εκτός Ευρώπης οι ελληνικές ομάδες; – Έγγραφο-φωτιά της FIFA στην ΕΠΟ

Μπροστά στον καταστροφικό αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων, μεταξύ αυτών και της Εθνικής μας, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται η ΕΠΟ μετά το έγγραφο-φωτιά της FIFA. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της SportDay το έγγραφο που έλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία φέρει την υπογραφή του εκτελεστικού γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε.

Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα – Λεπτό προς λεπτό η γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της αναζήτησης της 13χρονης Χριστίνας από τα Σπάτα η οποία αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό των ιχνών της στην Καβάλα βρέθηκε και η ίδια σε μία παραλία της περιοχής. Ο εντοπισμός έγινε κατά την διάρκεια μίας περιπόλου της Αστυνομίας στα Λουτρά Ελευθερών, μια παραλιακή κωμόπολη με ιαματικά λουτρά που απέχει 33 χιλιόμετρα από το Παλιό Τσιφλίκι όπου κατοικεί ο 23χρονος Αλβανός που την είχε παρασύρει.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο στόχος των οικονομικών μέτρων

Παϊσιος: "Για να δεχτεί ο λαός το σφράγισμα" 


"Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα" έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος. Έλεγε μάλιστα ο Γέροντας ότι τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

KIRTLAND, Οχάιο: Το πιστεύεται ή όχι, η εικόνα πίσω από την Erin Potter, ένα κορίτσι απο το Kirtland που μάχεται με την λευχαιμία, είναι κάτι το εκπληκτικό. Είναι βέβαιο ότι εξέπληξε την μητέρα της.
«Η αντίδρασή μου αμέσως, ήταν ότι η Παναγία, μας ακούει, αυτή βρίσκεται εκεί," είπε η Jen Potter.

Monsanto: Η εταιρία που θέλει τον εκφυλισμό και τον θάνατο των ανθρώπων

Νέο σοκ προκαλεί στη διεθνή κοινή γνώμη η αναφορά επιστημόνων για τις δραματικές επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό το μεγαλύτερο σε πωλήσεις ζιζανιοκτόνο στον κόσμο, το Roundup της εταιρείας Monsanto.

Οι ερευνητές, στην αναφορά τους και αφού επανεξέτασαν εκατοντάδες μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δίνουν νέα διάσταση για τις επιπτώσεις που επιφέρει το Glyphosate, που είναι το ενεργό συστατικό του Roundup.

Λόγος της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας προς τους Έλληνας προκρίτους. Η πολιτική διαθήκη της Μπουμπουλίνας

"Έχασα το σύζυγό  μου. Ευλογητός ο Θεός!
Ο πρεσβύτερος υιός μου έπεσε με τα όπλα ανά χείρας. Ευλογητός ο Θεός!
Ο δεύτερος υιός μου δεκατετραετής την ηλικίαν μάχεται μετά των Ελλήνων και πιθανώς να εύρη ένδοξον θάνατον. Ευλογητός ο Θεός!
Υπό την σκιάν του σταυρού θα ρεύση επίσης το αίμα μου. Ευλογητός ο Θεός!
Αλλά θα νικήσωμεν ή θα παύσομεν να ζώμεν. Θα έχομεν όμως την παρηγορίαν ότι δεν αφήσαμεν όπισθεν ημών δούλους Έλληνας"

Γιατί πρέπει να ζητάμε από τον Θεό να μας βοηθάει, αφού ξέρει τις ανάγκες μας;

- Γέροντα, γιατί πρέπει να ζητάμε από τον Θεό να μας βοηθάη, αφού ξέρει τις ανάγκες μας;
- Γιατί υπάρχει ελευθερία. Και μάλιστα, όταν πονάμε για τον πλησίον μας και Τον παρακαλούμε να τον βοηθήση, πολύ συγκινείται ο Θεός, γιατί τότε επεμβαίνει, χωρίς να παραβιάζεται το αυτεξούσιο. Ο Θεός έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήση τους ανθρώπους που υποφέρουν.
Για να τους βοηθήση όμως, πρέπει κάποιος να Τον παρακαλέση. Γιατί, αν βοηθήση κάποιον, χωρίς κανείς να Τον παρακαλέση, τότε ο διάβολος θα διαμαρτυρηθεί και θα πη: «Γιατί τον βοηθάς και παραβιάζεις το αυτεξούσιο; Αφού είναι αμαρτωλός, ανήκει σε εμένα».

Οι Τούρκοι διεκδικούν και το άγαλμα της Ελευθερίας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Το γνωστό άγαλμα της Ελευθερίας, σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών που δεσπόζει στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Υόρκης και είναι το πρώτο μεγάλο δημιούργημα που αντικρίζουν όσοι φτάνουν με πλοία από την Ευρώπη, διεκδικούν…

Ο πολιτισμός των χασάπηδων και των ηλιθίων

Η Ατζελίνα δείχνει το δρόμο για την εποχή των εθελοντικών ακρωτηριασμών. Φοβάσαι πως με κάποιο μέρος του σώματος δεν θα τα πας και τόσο καλά; Κόφτο! Γιατί να ζεις στο φόβο. Γιατί να περιμένεις μήπως κάποτε και με κάποιο τρόπο κάτι συμβεί. Διάβαζα κάπου πως μετά τους ακρωτηριασμούς μαστών, ξεκινάνε κι ακρωτηριασμοί προστατικών αδένων.