Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τριπλό χτύπημα με γκαζάκια σε βουλευτικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη. (Βίντεο)

Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν αναστατώσει τις αστυνομικές αρχές. Ένας από τους στόχους ήταν το βουλευτικό γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα, στην οδό Πρασακάκη, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Μία εργαζόμενη μάλιστα,..

σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας, εγκλωβίστηκε λόγω του καπνού μέσα στο γραφείο και εξήλθε από τον χώρο με τη βοήθεια πυροσβεστών. Δεύτερος στόχος ήταν το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Ορφανού στην οδό Γρηγορίου παμαλά και τρίτος το γραφείο του αν. υπουργού ΥΠΕΚΑ, Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη.

Την ώρα της έκρηξης του μηχανισμού στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη, στον χώρο βρίσκονταν δύο εργαζόμενες, οι οποίες πήδηξαν από τον 8ο όροφο στον 7ο, με αποτέλεσμα μια από τις δύο να υποστεί κάκωση στο πόδι.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις ταυτόχρονες εμπρηστικές επιθέσεις επισήμανε πως δεν πτοούν πράξεις τρομοκρατίας την κυβέρνηση.

"Αντίθετα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Στη Δημοκρατία δεν αποφασίζει ο κουκουλοφόρος βομβιστής, αλλά ο λαός με την ψήφο του και οι εκπρόσωποί του στη Βουλή", υπογράμμισε.


via



http://miva-rate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.