Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Απόδραση» Σαλμά – Καταγγελίες πως τραυμάτισε διαδηλωτές [Βίντεο]


Τα επεισόδια δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, στο Μεσολόγγι, για το Σχέδιο Αθηνά.
Οι συγκεντρωμένοι, επιχείρησαν να «σπάσουν» τον αστυνομικό κλοιό, με σκοπό να εισβάλουν στο ξενοδοχείο όπου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τοπικούς φορείς.

Ωστόσο, κάτοικοι καταγγέλλουν «απρόκλητη επίθεση» απο την Αστυνομία που έκανε χρήση δακρυγόνων, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και σύμφωνα με το nafsclick.blogspot.gr, στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Κάτοικοι της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου, που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Σαλμά, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να τους δει.
Ο ίδιος, στην προσπάθειά του να «αποδράσει» από το σημείο, παρέσυρε τρεις διαδηλωτές με το αμάξι του! Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας διαδηλωτής υπέστη καρδιακό επεισόδιο όταν είδε το γιο του να παρασύρεται από το υπουργικό αυτοκίνητο. Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκαν 4 τραυματίες με κατάγματα, αναπνευστικά και άλλους τραυματισμούς από την «απόδραση» του υπουργικού αυτοκινήτου.
Επίσης, άλλα 8 άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρύτερα τα οποία, επίσης, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ανάμεσά τους είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Το agriniopress.gr μίλησε με κάτοικο του Μεσολογγίου, τον Πέτρο Σκαρμούτσο, που όπως καταγγέλλει τραυματίστηκε ελαφρά από το αυτοκίνητο του υπουργού. «Είδαμε τον κ. Σαλμά, να μπαίνει στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο από την κουζίνα του ξενοδοχείου. Ο οδηγός έβαλε μπροστά και με τέρμα γκάζι και με ελιγμούς έπεσε πάνω στον κόσμο. Δεν πάτησε καθόλου φρένο! Ο καθρέφτης του συνοδηγού έσπασε στο χέρι μου. Eιδα άλλους διαδηλωτές να παρασέρνονται απο το αυτοκινητο, ευτυχώς δεν ειχαμε χειρότερα» λέει ο κ. Σκαρμούτσος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.