Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Σας λέγαμε ψέματα ότι το τσιγάρο δε βλάπτει σοβαρά την υγεία»

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στις ΗΠΑ καταδίκασε τις αμερικανικές καπνοβιομηχανίες να παραδεχτούν δημοσίως ότι έλεγαν ψέματα για τις επιπτώσεις που έχει το τσιγάρο στην υγεία και να εξηγήσουν με σαφήνεια τους κινδύνους που διατρέχουν οι καπνιστές.



Σε "μηδενική" απόσταση από την Γη περνά αστεροειδής τον ερχόμενο Φεβρουάριο !

Στις 15 Φεβρουαρίου του 2013 ένας αστεροειδής  πρόκειται να περάσει σε απόσταση αναπνοής από τη Γη, μια απόσταση που για τα αστρονομικά δεδομένα θεωρείται πρακτικά "μηδενική". Πρόκειται για τον αστεροειδή 2012 DA14 ο οποίος ήρθε "από το πουθενά" καθώς ανακαλύφθηκε μόλις στις αρχές του 2012 και πιο συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου από το αστεροσκοπείο του OAM Observatory, στην La Sagra της Ισπανίας

Το τελικό σχέδιο των σιωνιστών για την Ελλάδα αρχίζει το 2014! Η ταφόπλακα για τους Ορθόδοξους Έλληνες έρχεται …θα τους αφήσουμε…;


Απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά περιουσιακά δεδομένα και στις δοσοληψίες των Ελλήνων με το κράτος προωθεί η κυβέρνηση.
Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, οι καταθέσεις των πολιτών σε διαφορετικές τράπεζες θα παρακολουθούνται κεντρικά, όλοι οι πολίτες θα χρειάζονται ειδικό αριθμό μητρώου για να παίρνουν τη σύνταξη τους ή οποιοδήποτε βοήθημα από το κράτος.

Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

( για λόγους οικονομίας, λέει !!!!!!)
του Βλάση Γωγούση 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δυο (2) σχετικά σχέδια αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την Ελλάδα, με αντικείμενο την στρατιωτική θητεία και τίτλο: "THE SECOND ECONOMIC ADJUSTMENT PROGRAMME FOR GREECE – Το δεύτερο ...με ημερομηνία 27/11/2012, δημοσιεύτηκε στο «ΒΗΜΑ»

Agenda 21-Κάποτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σήμερα πραγματικότητα

Ενώ η κοινωνία ελπίζει να υπάρξει τόνωση ρευστότητας, όλοι αναρωτιούνται εάν τα χρήματα από την ανακεφαλαίωση των τραπεζών θα καταλήξουν στην πραγματική οικονομία. Λίγοι, ωστόσο, έχουν αντιληφθεί την οικονομική επιβάρυνση από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. 


Σοκ: Ετοιμάζουν μέτρα 1 δισ. αν αποτύχουν οι αποκρατικοποιήσεις


Νέα μέτρα ως 1 δισ. ευρώ θα επιβληθούν το 2013 αν δεν επιτευχθεί ο στόχος για την είσπραξη 2,6 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτό αναφέρεται ρητά στην Εκθεση της Τρόικα που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ


Πηγή atheatignosi: Τα άρρωστα παιδιά θα πρέπει να απαλλάσσονται  από τα νοσοκομεία του (Βρετανικού ΕΣΥ) για να πεθάνουν στο σπίτι ή σε άσυλα για αμφιλεγόμενες «πορείες θανάτου».
Μέχρι τώρα, το τέλος του καθεστώτος της ζωής ο δρόμος Φροντίδας στο Λίβερπουλ θεωρήθηκε ότι αφορούσε μόνο τους ηλικιωμένους και τους ανίατα άρρωστους ενήλικες.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS




Το άρθρο είναι απο το Truthout και μεταφράστηκε απο atheatignosi:
Οταν είδαν οι πληθυσμοί της Ελλάδας τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό τους Γιώργο Παπανδρέου να φεύγει από το γραφείο του το Νοέμβριο του 2011 και να αντικαθίσταται από ένα μη εκλεγμένο τεχνοκράτη, τον Λουκά Παπαδήμο, οι περισσότεροι αγνοούσαν την ευρύτερη εικόνα το τι συμβαίνει γύρω τους.

Ανακοίνωση του ΙΝΚΑ για το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα


Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για τα Κοινωνικά και τα Ατομικά Δικαιώματα των Πολιτών. 

 

  Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για τα Κοινωνικά και τα Ατομικά Δικαιώματα των Πολιτών. Απορρίπτει και αγωνίζεται εναντίον κάθε μορφής Ολοκληρωτισμού (παλιάς και Νέας Τάξης).

 

   

Η παγκοσμιοποίηση και οι... κτηνοβάτες!!


Σε μείζον θέμα στη Γερμανία, έχει εξελιχθεί η πρόθεση της γερμανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την… κτηνοβασία με ειδική πρόταση νόμου, που θα σταλεί προς ψήφιση στη βουλή εντός του Δεκεμβρίου. 

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ


Με τα μέχρις στιγμής δεδομένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι Έλληνες μέτοχοι δε θα μπορέσουν να καλύψουν τις μεγαλύτερες του αναμενομένου αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Μήνυμα προς όλους τους Ελεύθερους Συνέλληνες από τον Αρτέμη Σώρρα

Καταλαβαίνω απολυτως, όλα τα ερωτηματικά, τις απορίες και την καχυποψία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Οι τηλεοράσεις μας πούλησαν το μνημόνιο σαν «σωτηρία» και την εθνοκτονία του λαού μας σαν «απαραίτητο βήμα για την πρόοδο». Και πολλοί το πίστεψαν, κι αλλοι 
τόσοι έσκυψαν το κεφάλι.

«Σας παρακαλώ, αφήστε το κοριτσάκι μου να ζήσει!»

Τα λόγια της σπαρακτικά, η γενναιότητά της κάτι παραπάνω από αυτήν της μητέρας που δίνει τη ζωή της για το παιδί της...

Η ιστορία της 36χρονης Maria Santos Gorrostieta, δημάρχου της πόλης Tiquicheo του δυτικού Μεξικού συνταράσσει ακόμα και τον πιο ανθεκτικό –συναισθηματικά- άνθρωπο.


Γιατί στο καλό ψεκάζουν;


Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι οι καιρικές συνθήκες του πλανήτη μας αλλάζουν δραματικά.

Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα που έχουν οδηγήσει εκατομμύρια να αποδεχθούν την πραγματικότητα τον chemtrails και του προγράμματος γεωμηχανικής.

Το πρώτο τζαμί για ομοφυλόφιλους στην Ευρώπη

Το πρώτο τζαμί για ομοφυλόφιλους στην Ευρώπη ανοίγει σήμερα τις πύλες του στη Γαλλία, κοντά στο Παρίσι. Ομοφυλόφιλοι , αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ θα είναι ευπρόσδεκτοι στο τζαμί. Τα γαλλικά ΜΜΕ αναρωτιούνται αν η λειτουργία του τζαμιού θα προκαλέσει τους πολίτες της χώρας του Φρανσουά Ολάντ.



Στου φορομπήχτη την πόρτα… η ανάπτυξη δεν πλησιάζει


Η πολυνομία, η αδιαφάνεια και οι συχνές αλλαγές που χαρακτηρίζουν το φορολογικό σύστημα επιτρέπουν τις ηθελημένες ή αθέλητες παρερμηνείες. Ολη η Ελλάδα γνωρίζει ότι όχι μόνο κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της… φορολογίας, αλλά ότι είναι ολόκληρο σάπιο. Αποκαλυπτική της απαράδεκτης κατάστασης η ερμηνεία νόμων με εγκυκλίους και εγκυκλίων με άλλες εγκυκλίους.

Όχι άλλον Παπούλια


Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσαν έντονες φήμες που κυκλοφορούν, ότι ο σάπιος, προδοτικός, και διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος, ετοιμάζει τον- Μπάρμπα Φώτη-(όπως τον αποκαλεί ο λαός), για νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, άμα τη λήξει της θητείας του παρόντος προέδρου.
Εμείς αναφωνούμεν, ΟΧΙ  ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Έλεος πιά!!! Λυπηθείτε μας!!!

Γάλλοι της Μαρσέιγ: «Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας»


ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΟΛΙΣΤΙΚΟ!

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, πιστοί στην Ελληνική τους καταγωγή όπως δηλώνουν, αντέταξαν μία τεράστια ανθρώπινη Ελληνική σημαία, με αφορμή την κόντρα με την τουρκική...
Φενέρμπαχτσε στο «Βελοντρόμ» στον αγώνα του Europa League, την περασμένη εβδομάδα. 

Υπέρ της νομιμοποίησης της ευθανασίας οι δυτικοευρωπαίοι

Πολλοί δυτικοευρωπαίοι τάσσονται υπέρ της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασία), η οποία προς το παρόν επιτρέπεται μόνο σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, προκύπτει από νέα δημοσκόπηση με πρωτοβουλία της Ελβετικής Ένωσης Δικηγόρων Ειδικευμένων στο Ιατρικό Δίκαιο.

Bugarach: Ένα κομβικό σημείο για πολλούς πιστούς της Αποκάλυψης


Μέσα στο μύθο των αιώνων, το χωριό Bugarach με το βουνό του, έχει γίνει ένα κομβικό σημείο για πολλούς πιστούς της Αποκάλυψης γιατί οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει είναι ότι το βουνό περιέχει πύλες για άλλους κόσμους , ή ότι οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν εκεί στη βάση τους.

Οι 4 Έλληνες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως...


Περίεργο… Ο γιος της Μάργκαρετ δεν είναι μέσα!
Τέσσερις αρχαίοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα του ΜΙΤ με τις προσωπικότητες που έχουν σήμερα τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Μπορεί να έζησαν πριν από σχεδόν 2.500 χρόνια, όμως το όνομα του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Αρχιμήδη και του Σωκράτη, που έχουν επηρεάσει βαθύτατα τη δυτική φιλοσοφική και επιστημονική σκέψη ανά τους αιώνες, είναι μεταξύ των κορυφαίων λημμάτων στη δημοφιλέστερη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, τη Wikipedia.

Τέλος οι φυσιοθεραπευτές του ΕΟΠΥΥ από την 1η Δεκεμβρίου


Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν για τις φυσιοθεραπείες και στη συνέχεια να προσκομίζουν στον ΕΟΠΥΥ τις αποδείξεις, μαζί με παραπεμπτικό, για να τους καταβληθεί η δαπάνη

Ψωμί που δεν μουχλιάζει


Θα διατηρείται για 60 ημέρες με «φούρνισμα» που ανέπτυξε αμερικανική εταιρεία
Χάρη σε «φούρνισμα» στα μικροκύματα το ψωμί της Microzap δεν θα μουχλιάζει για 60 μέρες

Δείτε αναλυτικά πόσα παίρνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ

«Ο Όμιλος ΔΕΗ είναι από τις εταιρείες, οι οποίες εφάρμοσαν, άμεσα και αμελλητί, το σύνολο της νομοθεσίας που αφορούσε τις μειώσεις του μισθολογικού κόστους, για το σύνολο του προσωπικού και των στελεχών»

Επεισόδιο με τουρκική κορβέτα στο Αιγαίο


Σε άλλη μια παραβίαση των χωρικών υδάτων προχώρησε χθες το πρωί (06:00) το τουρκικό πολεμικό πλοίο «Karaburun 1201», παρενοχλώντας τα ελληνικά αλιευτικά που βρίσκονταν στα βόρεια των Οινουσσών.

Η Γερμανική Βουλή ενέκρινε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα

Εγκρίθηκε το ελληνικό πακέτο από τη γερμανική Βουλή

Oι γερμανοί  βουλευτές ενέκριναν την λύση που αποφασίστηκε στο Eurogroup της Τρίτης σχετικά με το ελληνικό χρέος που αποσκοπεί στην μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 124% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος της ως το 2020.

Πολύ επώδυνες μεταρρυθμίσεις προανήγγειλε για την Ελλάδα ο Σόιμπλε

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών κ.Σόιμπλε στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, κατά τη συζήτηση για την επικύρωση της συμφωνίας του Eurogroup που αφορά την Ελλάδα.

Ένταση στα Κατεχόμενα- Σε θέσης μάχης Τούρκοι στρατιώτες


Ένταση προκάλεσε σήμερα στην περιοχή του κατεχόμενου χωριού Αυλώνα στην Κύπρο ο τουρκικός στρατός, παρεμποδίζοντας άνδρες της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ να απομακρύνουν περίφραξη που είχαν τοποθετήσει πριν από δύο εβδομάδες Τούρκοι στρατιώτες σε γεώτρηση από την οποία τροφοδοτείται με πόσιμο νερό το χωριό.

«Αν μας διαγράψουν θα ιδρύσουμε την Ελληνική Αυγή»


Το είχε πει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, προ ημερών. Ότι δηλαδή σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, έχει τη λύση έτοιμη. Το επιβεβαίωσε τώρα και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» και τον Γιώργο Τράγκα ότι «εάν κάνουν το λάθος και θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, θα υπάρξει η Ελληνική Αυγή».

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ Αναγνωρίστηκε ως κράτος η Παλαιστίνη από τον ΟΗΕ! - Συγκαταβατικό το Ισραήλ


H Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ψήφισε υπέρ της αναβάθμισης του στάτους των Παλαιστινίων – μέσω της Παλαιστινιακής Αρχής – στο Οργανισμό, από το καθεστώς του «οντότητας παρατηρητή, μη μέλους» αναβαθμίζεται σε «κράτος παρατηρητή, μη μέλος». 

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Εξοντώνουν την Ελληνική Φυλή με φόρους στα ... παιδιά - 7,5 εκατ. οι Έλληνες το 2050!


H τρόϊκα πέρα από όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα, τώρα κτυπά "στην καρδιά" και το ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το σε πληθυσμιακή συρρίκνωση μέσω της φορολόγησης των παιδιών που θα κάνει η κάθε οικογέναια.

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ;


Η Ανταρκτική είναι η πηγή με τα πιο πολλά παράξενα φαινόμενα και ιστορίες. Το παρακάτω βίντεο είναι το πιο πρόσφατο που γυρίστηκε. Συμβαίνει στο σταθμό του Neumayer ΙΙΙ στην Ανταρκτική. 

Τι έγραψαν στο Facebook του Σαμαρά για το διαφημιστικό βίντεο.

Με ειρωνείες, κριτικά σχόλια και -σε ορισμένες περιπτώσεις- ύβρεις απάντησαν οι πολίτες στην ανάρτηση του διαφημιστικού βίντεο «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει» στην σελίδα του στο Facebook.


Το νέο βιβλίο Γραμματικής και τι εξυπηρετεί.

Η εξόντωση της ιστορικής μας εθνό-
τητας προωθείται μεθοδευμένα
και συστηματικά, ακόμη κι από την
εκπαίδευση των παιδιών του
δημοτικού

9 στους 10 θέλουν να φύγουν !

Εγκαταλείπουν τη χώρα, τις περισσότερες φορές χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς εδώ το μέλλον τους είναι αβέβαιο και οι προοπτικές ανέλιξης μηδαμινές. Χιλιάδες νέοι αλλά και ολόκληρες οικογένειες παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα, προκειμένου να βρούν εργασία και να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή σε κάποια άλλη χώρα.


Αποκάλυψη-βόμβα Καμμένου για τον Υπουργό Επικρατείας, και στενό συνεργάτη του Σαμαρά, Δ. Σταμάτη!! (βίντεο)

Ο Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε μία ομιλία – κόλαφο απο το βημα της Βουλής, έκανε και μία αποκάλυψη που ενδέχεται να κρύβει μεγάλες προεκτάσεις, που μπορεί να εξηγούν ακόμα και το σημερινό πολιτικό σκηνικό. 

«Όχι» από την Βουλή σε Εξεταστική για το μνημόνιο!!

Απορρίφθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την είσοδο της χώρας στο πρώτο μνημόνιο. 

Από τους 286 βουλευτές που ψήφισαν167 είπαν όχι και 119 ναι. 

Η συζήτηση επί της πρότασης έγινε σε υψηλούς τόνους στην Ολομέλεια της Βουλής.


Λοιμώξεις, AIDS και ελονοσία απειλούν τη χώρα

Κινδύνους για τους ασθενείς συνεπάγονται οι συνεχώς αυξανόμενες λοιμώξεις από ανθεκτικά μικρόβια στη χώρα μας
Γι΄ αυτό υπάρχει ανάγκη για συντονισμένα μέτρα ελέγχου των λοιμώξεων στη χώρα, μέσω απλών και φθηνών προγραμμάτων που αφορούν την υγιεινή των χεριών στο προσωπικό των νοσοκομείων.


Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η Φωκάς

Ο όμιλος Φωκά, ένας από τους σημαντικότερους ομίλους λιανικού εμπορίου στη Βόρεια Ελλάδα, κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 12 του Ν.4013/2011 και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του Ν.4072/2012.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΛΑ ΤΑΜΗΛΟΣ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
     Μνημόνιο για κάθε υπουργείο λοιπόν. Θα κάνει δηλαδή ο κάθε υπουργός, αυτό που δεν ξέρει πώς γίνεται- ελέω πολιτικού κόστους- χρηστή και οικονομικά  λελογισμένη  διαχείριση. Πλάκα μας κάνουν και στο τέλος πάλι εμείς θα την πληρώσουμε 

Τρόμος στη Σερβία: Το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς έχει βγει στη γύρα

Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Μπάγινα Μπάστα στη δυτική Σερβία ήταν σαφές στην προειδοποίηση για τη δημόσια υγεία που εξέδωσε: το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς κυκλοφορεί ελεύθερο στην περιοχή.

Η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών εκδόθηκε όταν κατέρρευσε ο παλιός νερόμυλος, για τον οποίο λέγεται ότι ήταν η κατοικία του πιο διάσημου βαμπίρ της Σερβίας, του Σάβα Σαβάνοβιτς.

Αμετανόητος ο Μπερίσα: Δίκαιος ο σκοπός της «Μεγάλης Αλβανίας»!

«Υπάρχει μία γαλλική έκφραση που λέει: οι φίλοι λάμπουν δια της απουσίας τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, απαντώντας σε ερώτηση για τη ματαίωση της χθεσινής επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου στα Τίρανα, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας των σημερινών συνομιλιών του με τον Σλοβένο ομόλογό του Γιάνεζ Γιάνσα.

ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!


Δείτε τι αναφέρει ο Ν. 4093/2012 με τον οποίο εγκρίθηκε το Μεσοπρόθεσμο Πλαισίο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 (Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016) δηλαδή το Μνημόνιο 3, για τις συντάξεις του ΟΓΑ.

Το Λούβρο θέλει “να προωθήσει τη μελλοντική συνεργασία” με την Τουρκία για την αρχαιολογία και τον οθωμανικό πολιτισμό

Το Μουσείο του Λούβρου θεωρεί “σημαντικό να προωθηθεί η μελλοντική συνεργασία με την Τουρκία σχετικά με την αρχαιολογία και τον Οθωμανικό πολιτισμό”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ανρί Λοϊρέτ, πρόεδρος και γενικός διευθυντής του γαλλικού μουσείου, που έχει στην κατοχή του αρχαιότητες την επιστροφή των οποίων ζητεί η Άγκυρα.Ο κ. Λοϊρέτ αντέδρασε στις …δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού Ερτουγρούλ Γκιουνάι που κάλεσε τις γαλλικές αρχές να συμμετάσχουν σε ένα “διάλογο” για την επιστροφή στη χώρα του, ορισμένων αρχαιοτήτων που έχει στην κατοχή του το Λούβρο.

Φως από το Συμβούλιο της Ευρώπης στις συνθήκες κράτησης των φυλακών

Τις συνθήκες διαβίωσης στις ελληνικές φυλακές και τα ψυχιατρεία θα ελέγξει το 2013 η Επιτροπή για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων και της Απάνθρωπης ή Ταπεινωτικής Μεταχείρισης και Τιμωρίας (CPT) του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Οπέντζα, οθωμανικός φόρος παίδων


τώρα, «νέο φορολογικό νομοσχέδιο»
Όταν καταργήθηκε το παιδομάζωμα της πρώτης περιόδου, επιβλήθηκε στα παιδιά από ηλικίας 9 έως 18 χρόνων, η οπέντζα, που την εισέπρατταν κι αυτήν οι σπαχήδες.-

'Οταν οι διπλωμάτες μας στην Αμερική συνεχίζουν τον... τουρισμό τους και το ΥΠΕΞ... κοιμάται


Κορυφώνεται η προπαγάνδα περί Τσαμουριάς, των Αλβανόφωνων στις ΗΠΑ
Είναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα γιά... ''γενοκτονία''. Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες  (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντητρόϊτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), δικτυώνονται στο Κογκρέσσο και συγκεντρώνουν χρήματα, όχι γιά... φιλανθρωπικούς σκοπούς. Υποστηρίζουν ότι Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μπουμπουλίνα και άλλοι ήρωες της επανάστασης ήταν... Αλβανοί.

Αρθρο για τα ευρήματα του Γκράντ Κάνυον της Αμερικής


132
ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ GRAND CANYON
Όπως είχα υποσχεθεί σε ένα από τα άρθρα μου της Μέσης Γης ότι θα έκανα ένα άρθρο για τα ευρήματα του Γκράντ Κάνυον της Αμερικής!!!!

Η Γωγώ Ατζολετάκη γράφει ανοικτά στον πρωθυπουργό την αλήθεια


Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ
Παρακολούθησα τις θριαμβολογίες σας για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, που αφορούν στην επιτυχή έκβαση της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την χειμαζόμενη χώρα μας.
Και άκουσα δια των πρωθυπουργικών χειλέων σας, πως πλέον αρχίζει μια “καινούργια μέρα” για την Ελλάδα, πως πλέον η πατρίδα μας θαμπει σε τροχιά ανάπτυξης !