• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

    "Καλώς το Θάνο Τζήμερο, το νέο παλικάρι της πολιτικής μας σκηνής"

    Άλλη μία απάντηση στον καταδότη Τζήμερο...

    Βρε, βρε καλώς το το παλικάρι. Ενας εκ των νέων πολιτικών που διεκδικούν ρόλο αναμορφωτή της χώρας, ο κ. Θάνος Τζήμερος, έφτασε στο σημείο να καλεί την Μέρκελ να βάλει τάξη στην Ελλάδα.....



    Σε επιστολή που έστειλε τον περασμένο Οκτώβριο στη γερμανίδα καγκελάριο εκθέτει με περισσή ενάργεια τα κακώς κείμενα της χώρας, της μαφίας που διαφεντεύει το κράτος και τους διεφθαρμένους πολιτικούς.

    Αφού την αποκαλεί τουλάχιστον τρεις φορές εξοχότατη καταλήγει με την επίκληση να παρέμβη λέγοντας: Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό Ελληνικό πνεύμα – αυτό που ποτέ δεν έσβησε σ΄ αυτόν τον τόπο.

    Σημείωση: Ονομάζομαι Θανάσης Λυρτσογιάννης. Είμαι ο άθλιος, απαράδεκτος, δημοσιοκάφρος, απατεώνας και λοιπά κοσμητικά επίθετα με τα οποία ορισμένοι συνηθίζουν να στολίζουν όσους διαφωνούν μαζί τους, που έγραψε τον πρόλογο.

    Για όποιον διαβάζει προσεκτικά θα διαπιστώσει πως δεν έκανα κανένα σχόλιο για το περιεχόμενο και όποιος τυχόν παρακολουθεί την αρθρογραφία μου στο site θα γνωρίζει πως είμαι πιο σκληρός από τον κύριο Τζήμερο με το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

    Δεν ζητώ όμως από την εξοχότατη Μέρκελ (η οποία σημειωτέον μας έκανε πειραματόζωα και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την πολιτική που εφαρμόζεται. Προσοχή! Τη μεγάλη, την κύρια ευθύνη έχουν οι Ελληνες πολιτικοί που δεν αντιστάθηκαν και εφάρμοσαν αυτή την πολιτική), ούτε από κανένα άλλο ξενόφερτο σωτήρα να σώσει τη χώρα.

    Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο ελληνικός λαός καικανένας άλλος.

    Εχουμε μπουχτίσει από ξενόφερτους σωτήρες οι οποίοι τελικά κατέστρεψαν τη χώρα (βλέπε μικρασιατική καταστροφή).

    Και ο κ. Τζήμερος συνεχίζει την άθλια παράδοση (από την αρχαιότητα και πολύ περισσότερο μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους) να καλούν οι πολιτικοί τους ξένους να βάλουν τάξη στη χώρα, δηλαδή να τους βοηθήσουν να πάρουν αυτοί την εξουσία.

    Αυτή είναι η μεγάλη αθλιότητα και όχι η κριτική στα κακώς κείμενα την οποία συνυπογράφω.

    Σημείωση 2. Προσπερνώ τους χαρακτηρισμούς. Είναι ανάξιοι σχολιασμού. Γουστάρω, όμως, την ανταπόκριση ακόμα και εκείνων που βρίζουν. Δείχνουν μία ανησυχία για το μέλλον της πατρίδας και προτείνω αφού όλοι συμφωνούμε ότι το κράτος είναι διεφθαρμένο και θέλει ριζικές αλλαγές και ανατροπές, ας κάνουμε την πρότασή μας. Να είμαστε χρήσιμοι, να δώσουμε ιδέες. Να κάνουμε επίσης την αυστηρή κριτική και να στείλουμε το μήνυμα.

    Οσον αφορά στο Madison η απάντηση είναι πως πριν από το κ. Τζήμερο δημοσιογράφοι που κάνουν έντιμα τη δουλειά τους ήταν αυτοί που αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα. Δημοσιογράφοι που δεν αμείβονται πλουσιοπάροχα (πλην εξαιρέσεων) όπως νομίζουν ορισμένοι. Δημοσιογράφοι που εργάζονται σκληρά και κάνουν το καθήκον τους συνειδητά. Θανάσης Λυρτσογιάννης.

    Σημείωση 3. Και επειδή ορισμένοι αναφέρθηκαν στο αγγελιόσημο, θα θέσω ένα ερώτημα. Αλήθεια γιατί ο κύριος Τζήμερος έκανε τόσο σημαντική προεκλογική αναφορά στο αγγελιόσημο; Μήπως γιατί δεν το θέλουν οι διαφημιστικές εταιρείες και οι επιχειρήσεις που διαφημίζονται, δηλαδή οι πελάτες του; 

    Θανάσης Λυρτσογιάννης - δημοσιογράφος στην εφημερίδα Ημερησία



    planet-greece.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ