Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Με μία ματιά ο αντίλογος στις λεζάντες των κατοχικών ειδήσεων



Σχολιάζουμε  ελεύθερα  και με το στόμα της καρδιάς,  τους τίτλους  των κατοχικών ειδήσεων που διαβάζουμε  είτε στον κιτρινόμαυρο τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό)  που στηρίζει τον δωσιλογισμό, είτε  σε ελεύθερα  ιστολόγια και ιστοσελίδες.

Η Fitch υποβάθμισε την Ελλάδα από CCC σε C
Σε υποβάθμιση της Ελλάδας από CCC σε C προχώρησε πριν από λίγο ο οίκος αξιολόγησης Fitch. Ο οίκος μάλιστα προειδοποίησε ότι θα βαθμολογήσει την Ελλάδα σε «Restricted Default» λόγω του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων.
Αυτό είναι το πρώτο δείγμα απο την  "επιτυχή"  έκβαση  της σκληρής  εθνοσωτηρίου μάχης που έδωσαν  ο Παπαδήμιος και ο Βενιζέλος στις Βρυξέλλες.Μέχρι και σήμερα   η κυβερνητική  προπαγάνδα  μας ξεπλένει   τους εγκεφάλους , λέγοντάς μας ότι αυτό που  επετεύχθη προχθές ήταν  ιστορικής σημασίας γεγονός και ότι  εκ του "κουρέματος" ο ελληνικός λαός θα  απαλλαγεί  απο ένα βάρος  100 και βάλε δισεκατομμυρίων.Πριν  στεγνώσει το σάλιο τους  στα μικρόφωνα  των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης,  βγήκαν  οι  "δικοί" τους  και τους διέψευσαν  τονίζοντας μάλιστα  ότι απο αυτή  το  ...σωτήριο κούρεμα  θα  προκύψει  "περιορισμένη χρεοκοπία".Ποιός αντέχει τώρα  να ακούει πάλι τα  τρεμάμενα λιπώδη τριπλοσάγονα να ρητορούν  παρουσιάζοντας ως επιτυχία   γιγαντιαίου μεγέθους  την  "περιορισμένη χρεοκοπία".Θα μας πούν ότι όχι μόνο "γλυτώσαμε" την "άτακτη χρεοκοπία" αλλά αποφύγαμε και την "ελεγχόμενη" στην οποία ήθελαν  να μας ρίξουν οι δανειστές μας.
Για να τελειώνουν αυτές οι αηδίες  με τους επιθετικούς προσδιορισμούς  του όρου "χρεοκοπία", θα τονίσουμε  για μια  ακόμα φορά ότι αυτοί  προσδιορίζουν  μόνο το μέγεθος  του κέρδους ή  της χασούρας  εκείνων  που  τζογάρουν  στην εξόντωση  ενός λαού και την  εξαφάνιση  ενός  έθνους -κράτους.

Αναδρομική αφαίμαξη για 50.000 υπαλλήλους
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
Με βίαιο τρόπο εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο 50.000 υπάλληλοι του Δημοσίου. Εκτός από τη μείωση κατά 25% των αποδοχών τους, θα κληθούν να αποδώσουν αναδρομικά το επιπλέον ποσό που οι διοικητικές υπηρεσίες συμπεριελάμβαναν μέχρι τώρα στον καταβαλλόμενο μισθό. Σε δεινή θέση βρίσκονται οι εργαζόμενοι που βαρύνονται με τραπεζικά δάνεια. Τα εκκαθαριστικά τους θα αθροίσουν ελάχιστα ευρώ ή θα είναι μηδενικά
Τί λέγαμε   προηγουμένως για τα  ..οφέλη  της  "περιορισμένης χρεοκοπίας" έναντι  της  "ελεγχόμενης" ή  και της "άτακτης";
Μας έλεγαν  ότι αν  δεν  κάνουμε τώρα  "αυτό που πρέπει" τότε   η εικόνα του αύριο  θα  είναι εκείνη των πανικοβλημένων και απελπισμένων  Ελλήνων  που θα  σπρώχνονται  στα άδεια ράφια  των super markets για ένα σακουλάκι φακιές , που  θα  τρέχουν να βρούν βενζίνη  στα άδεια βενζινάδικα,που θα ζούν  με λάμπες πετρελαίου  μιας και οι διακοπές του ρεύματος  θα είναι  μεγάλες και καθημερινές,  που δεν θα βρίσκουν δεκάρα  στα ATM των τραπεζών.
Η είδηση  όμως  μας λέει  ότι παρ΄όλο που "σωθήκαμε",50.000 οικογένειες εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που  δεν θα απολυθούν  αλλά  θα εργάζονται  χωρίς να πληρώνονται  για κάποιους μήνες, επειδή  θα τους κρατήσουν αναδρομικά  τις μειώσεις, θα  πρέπει να κόψουν το λαιμό τους.Αυτοί όλοι  μαζί με εκείνους που  βρίσκονται στην ανεργία  ή στο έλεος των  ασύδοτων  πλέον  εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα, με τι λεφτά  θα  αγοράσουν φακιές  τώρα  που  θα είναι γεμάτα τα ράφια των super markets, με τι λεφτά  θα  βάλουν πετρέλαιο στο σπίτι τους  τώρα που  "γλυτώσαμε" το  ..στράγγιγμα  των  βενζινάδικων,με τι λεφτά  θα πληρώσουν  το ρεύμα  τώρα που  ξεφύγαμε απο τον κίνδυνο των καθημερινών πολύωρων διακοπών, πως θα  γλυτώσουν  το σπίτι τους  απο τα νύχια  των  νόμιμων τοκογλύφων (τράπεζες)  αφού δεν θα έχουν να πληρώσουν  τη δόση του στεγαστικού δανείου;
Ας αναφωνήσωμεν  λοιπόν τρίς : "Ζήτω  η εθνοσωτήριος κυβέρνησις  της εθνικής σωτηρίας!"


Έμπειροι και σοβαροί

Αν η Ελλάδα ήταν μια κανονική χώρα με ένα κράτος που λειτουργεί, οι άμεσες εκλογές θα ήταν μια αναγκαία και ενδεχομένως σοφή λύση. Δεν είμαστε μια κανονική χώρα αυτήν τη στιγμή και το κράτος μας έχει σταματήσει να λειτουργεί. Παρ' όλα αυτά, εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και η θέληση της πλειοψηφίας πρέπει να εκφρασθεί στις κάλπες. Το κρίσιμο και μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσον θα μπορούσε ο κ. Παπαδήμος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να αναθέσει σε συγκεκριμένα άτομα κοινής αποδοχής και ειδικές ομάδες εργασίαςορισμένες κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που η χώρα χρειάζεται άμεσα, άσχετα από τις δανειακές της υποχρεώσεις ή το ποιος βρίσκεται στην εξουσία. Να συμφωνήσουν, δηλαδή, τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί με τον κ. Παπαδήμο πως ακόμη και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κάποιοι έμπειροι και σοβαροί άνθρωποι θα προχωρούν όσα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τον Ιούνιο. Αν δεν συμβεί αυτό, και με δεδομένη την παράλυση του κρατικού μηχανισμού, την ένταση της προεκλογικής περιόδου και την περίοδο προσαρμογής της νέας κυβέρνησης, το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό όσο και αναμενόμενο.
Φαντάζομαι πως  αυτό το άρθρο της  αγαπημένης εφημερίδας του κ. Soros  το έγραψε  ο επίσης αγαπημένος του  και αγαπημένος  της  λέσχης Bildeberg κ.Παπαχελάς, αυτός δηλαδή που πριν  λίγες εβδομάδες μας παρουσίαζε απο το "οικολογικό " κανάλι  των  επτά μολυσμένων θαλασσών  και των  χρυσοκάνθαρων  της   καναλο- πετρελαϊκής   ολιγαρχίας, ως "πολύτιμο συμβουλάτορα", τον τέως διοικητή της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής (επί χούντας) και υπουργό οικονομικών  της πτώχευσης (επί ...δημοκρατίας) κ. Καβάγιο.
Το κύριο άρθρο αυτής της φυλλάδας μας προτείνει  με την  χαρακτηριστική  αναίδεια  του  αριστοκράτη  και εκλεκτού  της  κομανατατούρ , να πετάξουμε στα σκουπίδια  και το τελευταίο  ψήγμα  της ήδη κουρελιασμένης  δημοκρατίας , απεμπολώντας ως "προς το παρόν επιζήμιο" το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.Αν παρ΄όλα αυτά,  όπως λέει,  δεν αποφύγουμε τις εκλογές, πρέπει με τη συναίνεση των δύο  μεγάλων (;)  κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να παρακαμφθεί προεκλογικά  η εξουσία  της  όποιας "υπηρεσιακής" κυβέρνησης  και να δοθεί  στα χέρια μιας ομάδας "έμπειρων και σοβαρών ανθρώπων " ώστε να  υπάρξει στους  ξένους η βεβαιότητα ότι  θα αποπερατωθεί  η κατεδάφιση της χώρας μας  μέχρι  τον Ιούνιο,  οπότε  θα μας δώσουν και την χαριστική βολή.
Οι πρώτοι που θα έπρεπε να κράξουν τον Παπαχελά ή  τέλος πάντων όποιον έγραψε αυτό το κατάπτυστο άρθρο, θα έπρεπε να είναι  οι δύο  πατερίτσες  του "έμπειρου και σοβαρού" Παπαδήμου, αφού τους λέει κατάμουτρα  ότι  ακόμα και αν  συνεργαστούν   για να σχηματίσουν μεθαύριο κυβέρνηση "ενότητας" (ό μη γένοιτο)  δεν είναι  ούτε έμπειροι , ούτε και σοβαροί.
Ως προς αυτή την διαπίστωση  φυσικά δεν έχουμε καμία απολύτως διαφωνία , απλώς  καταγράφουμε την  αηδιαστική δειλία τους  και την  παντελή έλλειψη  αξιοπρέπειας  που τους διακατέχει.

Επίδειξη θράσους από την Τουρκία!
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου, ο οποίος αμφισβητεί ευθέως την ελληνική κυριαρχία στο Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι. Κατέθεσε μάλιστα ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας του Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος από την πλευρά του άφησε ανοικτό το θέμα της διεκδίκησης των νησιών από την Τουρκία!

Ζούμε τη χειρότερη στιγμή της  νεοελληνικής ιστορίας.
Έχουμε  δωσίλογους στην εξουσία που αγωνίζονται να μετατρέψουν τη χώρα σε δουλοπαροικία  του Δ΄Ράιχ  και  ταυτοχρόνως οι γκρίζοι  λύκοι  της αμερικανοθρεμένης  και αμερικανοκίνητης  νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας να μας δείχνουν απειλητικά   τα δόντια τους  .
Το χειρότερο όμως είναι, ότι η  σύσσωμη η αριστερά,  ενισχύει  τον εθνομηδενιστικό ρόλο  των εραστών  του παπανδρεϊκού  "νέου πατριωτισμού", υποτιμώντας  τον εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα  του  αναγκαίου πλέον "υπερ πάντων" αγώνα  θεωρώντας τον μόνο ως  "ταξικό".
Οι ταξικές παράμετροι  έτσι κι αλλιώς υπάρχουν και ο καθείς τις αντιλαμβάνεται απο την δική  του σκοπιά και θέση.Ωστόσο  δεν πρέπει αυτός ο αναγκαίος  κοινός αγώνας  των Ελλήνων  να περιοριστεί  μόνο ως προς  τα ταξικά του χαρακτηριστικά, διότι ακόμα και αν "κερδίσουμε"  η  νίκη  θα είναι  "πύρρειος", αφού  ο κίνδυνος κατακερματισμού  της πατρίδας μας  θα εξακολουθεί να είναι τεράστιος, πράγμα  που  σημαίνει  ότι  τελικά  έστω και "νικητές" πάλι θα καταλήξουμε "ραγιάδες".
Αφιερώνουμε λοιπόν  την παραπάνω είδηση  σε όλα τα  επιδοτούμενα απο το αίμα του λαού δεξιά και αριστερά κόμματα  του κοινοβουλίου, που  θεωρούν πως   λέξεις  όπως  "πατρίδα" , "πατριωτισμός" , "εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας"κλπ , πρέπει να προφέρονται μόνο απο  τα στόματα ελλαδεμπόρων , φασιστών  και άλλων πατριδοκάπηλων.

Προβλήματα στη λειτουργία των ιστοσελίδων του πρωθυπουργού, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της ΕΛ.ΑΣ και της Βουλής

Προβληματισμός υπάρχει στις αρχές μετά την πτώση των ιστοσελίδων του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών, κομματικών και κρατικών ιστοσελίδων, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ειδικότερα, εκτός λειτουργίας βρέθηκαν οι δικτυακοί τόποι του πρωθυπουργού, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της ΕΛ.ΑΣ και της Βουλής.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από μαζική και ταυτόχρονη είσοδο χρηστών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, στην οποία δεν μπορούσε να ανταποκριθεί το σύστημα.
Οι τεχνικές υπηρεσίες κατάφεραν να αποκαστήσουν τις βλάβες κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά αυτό επαναλήφθηκε και πάλι σε κάποιες ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και της αστυνομίας. Εκτός λειτουργίας βρέθηκαν και οι δικτυακοί τόποι τουΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του υπουργείου Οικονομικών και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί θεωρούν πολύ πιθανόν να πρόκειται για σκόπιμη και οργανωμένη ενέργεια από χάκερς, γι΄αυτό γίνεται έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 Πηγή: Express.gr  13/02/12-09:38
Πρίν απο λίγες βδομάδες οι υφυπουργοί, εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλος και διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ. Τζωρτζάκης , σε κοινή συνέντευξη τύπου, προανήγγειλαν την δημιουργία του λεγομένου "Εθνικού ληξιαρχείου " ,που όπως είπαν , είναι αναγκαίο για την επιβολή της κάρτας του πολίτη.Ο "πολλά βαρύς" σοσιαλίσταρχος κ. Κουκουλόπουλος τόνισε μάλιστα ότι :“… το επόμενο βήμα βέβαια δεν είναι άλλο από την κάρτα του πολίτη. Έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο στην Ελλάδα συζητώντας περί του αν πρόκειται για ηλεκτρονικό φακέλωμα ή οτιδήποτε άλλο ”.
Και λέω εγώ ο απλός Έλληνας, το θύμα δηλαδή του συμμοριτισμού των προηγουμένων κυβερνήσεων:
 Δεν φτάνει  που μας  πετάξατε σαν τα ζώα  στο  μαντρί των ευρωατλαντικών λύκων , θέλετε και να μας μαρκάρετε και απο πάνω;
Δεν σας αρκεί που  περιορίσατε κατά την "προφητεία"  της  τέως προέδρου της Βουλής κ. Μπενάκη, τα ανθρώπινα - ατομικά δικαιώματα και την εθνική μας κυριαρχία, θέλετε  να εξασφαλίσετε  και την μακροζωϊα αυτούτου τυρρανικού  παγκόσμιου συστήματος μέσω  της ηλεκτρονικής δικτατορίας της "κάρτας αιχμαλώτου"  που  για επικοινωνιακούς καιμόνο λόγους βαφτίσατε  "καρτα του πολίτη".
Ενώ δεν απάντησε κανείς απο εσάς στις δεκάδες χιλιάδες  πολιτικά  και επιστημονικά  τεκμηριωμένες και αιτιολογημένες ενστάσεις για αυτό το μείζον  για την ελευθερία μας ζήτημα, μας  βομβαρδίσατε μέσω των  διαύλων της μισθωμένης για αυτό τηλετύφλωσης με  δεκάδες άοριστες υποσχέσεις  ότι το σύστημα   θα είναι δήθεν αδιάβλητο ώστε να προστευονται επαρκώς  τα  εκατομμύρια  προσωπικά δεδομένα που παρανόμως  θα συλλέγει το  σημερινό   και ασφαλώς το αυριανό καθεστώς.
Μα αν δεν μπορείτε να προστατεύσετε τις ιστοσελίδες  του πρωθυπουργού , της ΕΛΑΣ , του υπ. οικονομικών, του υπ. δικαιποσύνης και τόσων άλλων  φορέων και οργανισμών,  στα "απόκρυφα" των οποίων  έκαναν  με την άνεσή τους "σουλάτσο"  μερικοί ανήλικοι "crackers" (κατά τις πρόσφατες δηλώσεις της αστυνομίας), τότε με ποιά ικανότητα ή πολύ περισσότερο βούληση  θα προστατεύσετε τα προσωπικά μας δεδομένα  όχι μόνο  απο τους  "έξωθεν Hackers" αλλά και απο  διεφθαρμένους εσωτερικούς "διαχειριστές" του συστήματος;
Αφήστε λοιπόν τις σαχλαμάρες  και πείτε ευθέως ότι ο νέος ολοκληρωτισμός του οποίου είστε όργανα και υπηρέτες  δεν μπορεί να υπάρξει αν πρώτα δεν έχει εξασφαλίσει ότι διαχειρίζεται  απόλυτα και με ηλεκτρονικό τρόπο την ελευθερία και τη ζωή του καθε ενός  πολίτη ξεχωριστά.
Να γιατί  σας έχει πιάσει σκορδοκαϊλα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το εθνικό  ενοποιημένο ψηφιακό ληξιαρχείο ,την  απαγόρευση συναλλαγών με μετρητά, την ενεργοποίηση της συμφωνίας ACTA   και  τελικά την κάρτα του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.