• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

    Καλά ξεκίνησε το δίσεκτο...

    O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας έκανε βαρυσήμαντη παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας (πράγμα σπάνιο για τις συνήθειες του Προέδρου ο οποίος κατοικοεδρεύει στον Άλφα του Κενταύρου): Ζήτησε σε αυστηρό ύφος από διάφορους κακοπροαίρετους ιθαγενείς να σταματήσουν τον πόλεμο στο Λουκά Ππαδήμο το δοτό πρωθυπουργό, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει απερίσπαστος το....
    έργο «Σωτηρία της Πατρίδος» που του ανατέθη.

    Το ραμολιμέντο ξαναχτύπησε προσφέροντας πλήρη στήριξη στην κατοχική κυβέρνηση. Συνέκρινε μάλιστα τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ημέτερου δοτού πρωθυπουργού με του γείτονα νεοταξίτη συναδέλφου του κυρίου Μόντι. Διαφεύγει φαίνεται στον Παπούλια ότι ακόμα και ο συνάδελφος Μόντι της Τριμερούς, φαίνεται αθώο νήπιο στα μάτια του ελληνικού λαού. Διότι έχει 11 υπουργούς μόνο και όχι 50 νοματαίους να ταΐζει από το αίμα του ελληνικού λαού και μάλιστα ο κύριος Μόντι αποποιήθηκε το μισθό του Πρωθυπουργού και Υπουργού Οικονομικών τη στιγμή που η χώρα που διοικεί δοκιμάζεται από την κρίση.

    Έτσι κύριε Παπούλια; Που παντελονιάζεις κάθε μήνα μισθό μεγαλύτερο από του Προέδρου Ομπάμα; Κι όλα εσείς τα γομάρια της Κατοχικής Κυβέρνησης που αμείβεστε σα βασιλιάδες την ώρα που οδηγείτε το λαό στην εξαθλίωση, την ανεργία, την πείνα, τα συσσίτια και τα 500 ευρώ πάνω –κάτω μηνιαίως.
    Άι σιχτίρ, αναίσχυντοι!


    picasonidis.blogspot.com, ksipnistere.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ