Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δημοψήφισμα: Ποιοί θα μπορούν να συμμετέχουν και πώς



Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας προβλέπονται δύο τύποι δημοψηφίσματος
Δύο ειδών δημοψηφίσματα προβλέπονται στο Σύνταγμα και στον προσφάτως ψηφισθέντα από τη Βουλή εφαρμοστικό νόμο: το πρώτο είναι για "κρίσιμα εθνικά θέματα" και απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη 151 βουλευτών και το δεύτερο για ψηφισμένο νομοσχέδιο που προκηρύσσεται με τη σύμφωνη γνώμη αυξημένης πλειοψηφίας 180 βουλευτών.


Γυναίκα Δηλητήριο …

Μίρα Χίντλεϊ (1942-2002) Η Αγγλίδα serial killer είχε ως «χόμπι» τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τις… δολοφονίες μικρών παιδιών, Μαζί με τον συνεργάτη της, Ίαν Μπρέιντι, έδρασαν το ’60 στην περιοχή του Μάντσεστερ και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 3 παιδιών, ηλικίας 10-12 και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17. Η Χίντλεϊ συννελήφθει όταν η...

Ο καταρράκτης Baatara στο Λίβανο (7pics)


Ο καταρράκτης Baatara στο Λίβανο (7pics)

Ο καταρράκτης Baatara ανήκει στην πόλη Tannourine του Λιβάνου. Περνάει ανάμεσα από τις τρεις φυσικές γέφυρες μέσα στο φαράγγι Baatara και το νερό χάνεται στα βάθη μιας μεγάλης και πανέμορφης σπηλιάς η οποία ανακαλύφθηκε το 1952 και εξερευνήθηκε την δεκαετία του '80...

Νεαρός επιστήμονας έκανε πραγματικότητα το μαγικό χαλί! (videos)

Η τεχνολογία φτάνει στο σημείο να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τα παραμύθια.
Ένα μαγικό χαλί 10 εκατοστών κατάφερε να κατασκευάσει ένας μεταπτυχιακός φοιτητής του πανεπιστημίου του Πρίστον.

Η απίστευτη ιστορία της 11χρονης που αιωρούνταν πάνω από το κρεβάτι της!

Πάνω από 30 χρόνια μετά, τα τρομακτικά γεγονότα που μαστίζουν την οικογένεια Hodgson ακόμη “αντηχούν” μέχρι και σήμερα…
Είναι ίσως η πιο γνωστή περίπτωση poltergeist που έχει καταγραφεί ποτέ, σε ένα σπίτι σε έναν τυπικό προαστιακό δρόμο στην οικογένεια της 11χρονης Janet Hodgson.

Ήξερες τι σημαίνει το όνομα Coca Cola;



Η Coca Cola είναι το πιο διαδεδομένο ανθρακούχο ποτό...σε όλη την υδρόγειο.
Η λέξη Coca-Cola σημαίνει στα κινέζικα «κάνει το στόμα ευτυχισμένο». Μάθετε πολύτιμες πληροφορίες, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.

ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ



1)ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ
2)ΓΚΑΖΑΚΙΑ(ΤΟ EL GRECO,ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ)
3)ΟΣΠΡΙΑ
4)ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
5)ΚΟΡΝ ΦΛΕΗΚΣ
6)ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
7)ΣΠΙΡΤΑ-ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ(Ή ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΠΙΝΘΗΡΑ)
8)ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

Iceman: Τα μυστικά του άνθρώπου από τους πάγους.

"Iceman" ονόμασαν μια μούμια ανθρώπου που ανακαλύφθηκε το 1991 στις Άλπεις του Τιρόλο σε έναν παγετώνα στην κοιλάδα Ötztal Similaun σε υψόμετρο 3200 μέτρων.
Η μούμια, σύμφωνα με την μέθοδο της ραδιοχρονολόγησης είναι περίπου ...... 5.300 χρονών!



Στα Goody’ s του Λ. Πύργου...




 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ 
ΣΤΑ GOODY’S Λ. ΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Γ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ
Στις 4/10 κοινοποιήθηκε εξώδικη απόλυση στον συνάδελφο ψήστη Γ. Τσουκαλά με την αιτιολογία ότι διώκεται για αξιόποινες πράξεις σε βαθμό πλημμελήματος και συγκεκριμένα για «εξύβριση και άσκηση βίας» κατά ενός άλλου «συναδέλφου» του Σταύρου Αλεξίου, στο κατάστημα όπου...
 

Θεωρία συνωμοσίας...



Του Τάκη Μίχα

Ας υποθέσουμε ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης και των πολιτικών είναι να διατηρηθεί εν ζωή το πελατειακό σύστημα με όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές. Αυτό σημαίνει στην ουσία όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, όχι στην απόλυση των αργόμισθων, όχι σε διώξεις εναντίον του πιο διεφθαρμένου δημόσιου τομέα της Ευρώπης, όχι στο κλείσιμο διαφόρων κρατικών οργανισμών, όχι στην κατάργηση των σκληρύνσεων στις αγορές εργασίας και προϊόντων.

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ": ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΟΧΙ"!

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου του "ΟΧΙ", ο ψευτοπατριώτης Καρατζαφέρης βεβήλωσε βάναυσα τους Ήρωες που αντιστάθηκαν στην απόπειρα υποδούλωσης της χώρας μας:






Σκάνδαλο Διαμαντοπούλου...


Της Τζένης Κ.
Να χαρώ εγώ διαφάνεια, αντικειμενικότητα και ολίγη από σωτηρία της χώρας! Αν τα στοιχεία που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν στην πιάτσα των Eκτυπώσεων και τελικά αφίχθησαν στις 25/10  –δια στόματος Αργύρη Ντινόπουλου- στη Βουλή, είναι αληθινά…,

Δημοψήφισμα και ψήφος εμπιστοσύνης για τη νέα δανειακή σύμβαση


Δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση που επετεύχθη στις Βρυξέλλες προανήγγειλε από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός καλώντας τους πολίτες να πουν το «μεγάλο ναι ή το  μεγάλο όχι».
«Έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες, η εντολή τους θα μας δεσμεύσει. Λέμε όχι στις εθνικές εκλογές τώρα γιατί θα ήταν υπεκφυγή και θα οδηγούσε σε διχόνοιες» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Κατακερματισμός της Ελλάδας και άμεση απειλή γεωγραφικής συρρίκνωσής της



Θετικά βλέπει η ΕΕ τη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» στην Ελλάδα
Σιγά - σιγά φανερώνουν τις διαθέσεις τους οι "εταίροι" μας

Στο όνομα της "Δημοκρατίας"


Οι εξελίξεις και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι λυπηρά κι ενδεικτικά μαζί. Στις παρελάσεις, την 28η Οκτωβρίου, σε όλη τη χώρα, είδαμε καθαρά την αγανάκτηση και την απελπισία των Ελλήνων. Δεν είναι μόνο η βαθιά οικονομική κρίση που έφτασε τον κόσμο να αντιδράσει με αυτό τον πρωτόγνωρο τρόπο, αλλά η βαθιά συνειδητοποίηση, ότι εξαπατήθηκε και δεν έχει πιά που να ακουμπήσει τις ελπίδες του για το μέλλον.

Αυτό που δεν κατάλαβαν είναι, ότι όσο και να απειλείς, να τρομοκρατείς και να εξαθλιώνεις ένα λαό, και κυρίως τον Ελληνικό λαό, που στο πέρασμα των αιώνων δεν άντεξε το ζυγό και πολέμησε πολλές φορές για την ανεξαρτησία του, κάποτε αυτός ο λαός θα αντιδράσει.

Την πληρωμή της ΔΕΗ δεν θα την δέχεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων χωρίς το τέλος ακινήτων

Απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ύστερα από ερώτημα του Ταμείου
Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν μπορεί να δέχεται καταθέσεις για οφειλές προς τη ΔΕΗ χωρίς το ειδικό τέλος ακινήτων, έκρινε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ύστερα από σχετικό ερώτημα που απηύθυνε το Ταμείο.

H Victoria βλέπει UFO



Η Victoria Beckham είδε κάτι που περιέγραψε ως UFO έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες. Την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, η Victoria είδε μια φωτεινή σφαίρα στον ουρανό και έσπευσε να γράψει στο λογαριασμό της στο Twitter, «Ένα UFO ήταν πάνω από το σπίτι μας χθες το βράδυ!!!!!», και για του λόγου το αληθές, έβαλε και την παραπάνω φωτογραφία.


Για περισσότερα διαβάστε εδώ

ΝΟΤΙΟ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ


Το Σέλας είναι το φωτεινό φαντασμαγορικό ουράνιο φαινόμενο που συμβαίνει στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και που παρατηρείται κυρίως στις πολικές περιοχές (εξ ου και Πολικό Σέλας), τόσο στο βόρειο ημισφαίριο όσο και στο νότιο και αποκαλείται αντίστοιχα "Βόρειο Σέλας" και "Νότιο Σέλας".


Αιτία για το φαινόμενο αποτελεί ο βομβαρδισμός των υψηλών στρωμάτων της γήινης ατμόσφαιρας από ηλεκτρόνια, που προέρχονται από ρεύματα φορτισμένων σωματίων από τον Ήλιο.

UFO στόλος πάνω από το Tome, της Χιλής 30-Oct-2011 (VIDEO)


Τελευταίες UFO κατοπτεύσεις - Αυτή η δραστηριότητα UFO καταγράφηκε πάνω από το Τομέ, μια πόλη λιμάνι και κοινότητα στην περιοχή Biobío της Χιλής. Γυρισμένο την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 2011 γύρω στις τρεις.





Δείτε το video:

Πολιτικό θράσος… μεγατόνων!


Τελικά το ελληνικό πολιτικό προσωπικό είναι τόσο σάπιο, τόσοκούφιο που δεν έχει ούτε τα αντανακλαστικά της επιβίωσης. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τις επικίνδυνα ανόητες δηλώσεις για το «κούρεμα» ή για την αντίδραση του κόσμου την 28η Οκτωβρίου.
Σύμφωνοι, η ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν μια υπερβολή.

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Το Οχι του 1940 είναι μία από τις ιερότερες παρακαταθήκες του ελληνικού έθνους. Ενα ιδεώδες που θα πρέπει να το σεβόμαστε, όχι μόνο με γιορτές και παράτες, αλλά με την καθημερινή μας στάση και συμπεριφορά και που κυρίως θα πρέπει να το σέβεται και να το τιμά με τη στάση της και κάθε της πράξη η εξουσία.

"Η μαμά μας φοβόταν τελευταία για τη ζωή της!" Μαρτυρία σοκ από τα παιδιά της 49χρονης που δολοφονήθηκε.

Η εξιχνίαση του εγκλήματος στο Σχηματάρι συγκλονίζει τόσο την τοπική κοινωνία του Αυλώνα, όσο και ολόκληρη τη Ελλάδα αφού πίσω από αυτό κρύβεται αστυνομικός και μάλιστα το ομολόγησε. 

Η 49χρονη Αλβανίδα  που πατήθηκε από το αυτοκίνητο του 35χρονου αστυνομικού, αφού πρώτα πήρε το μπουφάν της  και το πίεσε στο πρόσωπό της για να της προκαλέσει ασφυξία, ήταν μητέρα τεσσάρων ενήλικων παιδιών, τριών κοριτσιών και ενός αγοριού.

Χωριό της Φθιώτιδας δεν θα πληρώσει το ''χαράτσι'' της ΔΕΗ



Οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού στην Φθιώτιδα οργανώνονται για να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ...

Στην Ανθήλη του δήμου Λαμίας ο πολιτιστικός σύλλογος καλεί την ερχόμενη Τετάρτη σε ενημερωτική συνάντηση προκειμένου να οργανωθεί το μπλόκο στο τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Παπαρήγα: "Ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ επειδή ήταν Αγγλόφιλος"

Άντε να συμφωνήσουμε Αλέκα, σε αυτό που είπες στον ΑΝΤ1:
"Ο Μεταξάς δεν είπε το ΟΧΙ επειδή ήταν πατριώτης, αλλά επειδή ήταν Αγγλόφιλος και εναντίον της Γερμανίας".
Ωραία, αλλά ας υποθέσουμε ότι ήταν κάποιος άλλος στη θέση του.
Τι θα έπρεπε να πεί;
Για να καταλάβουμε δηλαδή και να μείνουμε στο..
 αποτέλεσμα κι όχι στα κίνητρα.
Ερμηνεία των κινήτρων μπορεί να γίνει κατά το δοκούν.

Τελειώνει ο Τσιώλης από τον Άρη

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην 7μηνη σχέση του Σάκη Τσιώλη με τον ποδοσφαιρικό Άρη. Η απόφαση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς η ομάδα δεν... τραβάει. Το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό είναι βαρύ, οι "κίτρινοι" δεν έχουν "σταυρώσει" ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, έχουν πετύχει μόλις 2 γκολ  και η πορεία τους θυμίζει πολύ εκείνη της χρονιάς που η ομάδα πήρε το δρόμο για τη Β' εθνική.

N. ΝΤΕΜ: Ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του γερμανού βουλευτή Ντίτερ Ντεμ...

του κόμματος της Αριστεράς, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.


Κινδυνεύει να αποβληθεί ο μαθητής με την μούντζα!!

Ο μαθητής που μούντζωσε προς την πλευρά των επισήμων, κινδυνεύει με αποβολή απο το σχολείο του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω των blogs και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει αντιδράσεις ορισμένων που ζητούν την αποβολή του.. Μετά το τέλος της παρέλασης, ο....

Σόιμπλε: Η Ελλάδα εκχωρεί μέρος της εθνικής της κυριαρχίας

Η βοήθεια δεν συνοδεύεται μόνο από οικονομικές επιβαρύνσεις αλλά και πολιτικές

Δώρο άδωρο: Η βοήθεια προς την Ελλάδα συνοδεύεται όχι μόνο από αφόρητες οικονομικές επιβαρύνσεις, αλλά και από πολιτικές. Αυτό προκύπτει από συνέντευξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Der Spiegel». 

Γεννήθηκε το μωρό που ανεβάζει στα 7 δισ. τον πληθυσμό της Γης

Η Danica May Camacho γεννήθηκε δύο λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, ξημέρωμα της 31ης Οκτωβρίου στη Μανίλα, πρωτεύουσα των Φιλιππίνων κι έγινε ο 7.000.000.000 κάτοικος του πλανήτη μας. Κάμερες, φωτογράφοι, ρεπόρτερ, αλλά και ο 6 δισ. κάτοικος της Γης, η 12χρονη πλέον Lorrize Mae Guevarra ήταν παρόντες στη γέννηση της Danica. 

Ομολογία-σοκ από αστυνομικό: την έριξα αναίσθητη και την πάτησα με το αυτοκίνητο



Δεν πίστευαν στ' αφτιά τους οι αστυνομικοί ακούγοντας την ομολογία του 35χρονου συναδέλφου τους που υπηρετεί στη Βουλή.
Όλοι μιλούσαν για έναν ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε μια 49χρονη γυναίκα στο 
Σχηματάρι την περασμένη, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα το οποίο μάλιστα διέπραξε ένας ανθυπαστυνόμος.


Αίτημα φτώχειας μπλοκάρει το χαράτσι στα ακίνητα



Αδυναμία πληρωμής επικαλείται πολίτης με ετήσιο εισόδημα 4.332 ευρώ, σε προσφυγή που έγραψε μόνος του επειδή δεν έχει χρήματα να πληρώσει δικηγόρο!
Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη γκαρσονιέρας, μικρότερης από 50 τετραγωνικά μέτρα, που καλείται να πληρώσει μέσω ΔΕΗ 350 ευρώ για το ειδικό τέλος ακινήτων όταν το μηνιαίο του εισόδημα είναι 361 ευρώ.


Η ασπιρίνη μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του εντέρου


Ιατρική έρευνα ,που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Lancet κατέδειξε ότι η χρήση της ασπιρίνης μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου του εντέρου.
Δύο χάπια  ασπιρίνης την ημέρα για δύο έτη ελάττωσε την συχνότητα ανάπτυξης του καρκίνου του εντέρου κατά 63% σε μια ομάδα 861 ασθενών  που διέτρεχαν  τον κίνδυνο εμφάνισης του.  

«Η χώρα διατρέχει κινδύνους που δεν συνειδητοποιεί»


Άρθρο-παρέμβαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών

Με άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι η χώρα πρέπει να οργανωθεί και πάλι εκ του μηδενός και προσθέτει πως πρέπει να ξαναγραφεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Αγωγή της Β.Σχοιναράκη κατά δημοσιογράφου για σχόλια στο ... Facebook!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Η σύμβουλος του πρωθυπουργού,πρώην νομάρχης και βουλευτής ζητά αποζημίωση και...φυλάκιση δημοσιογράφου για σχόλια σε ιδιωτικές συζητήσεις και...like που έκανε στο Facebook! - Διαβάστε το περιεχόμενο της αγωγής

Πρωτάκουστο!

Πανικός από τις προσφυγές κατά του χαρατσιού στα ακίνητα




Πανικός έχει πιάσει την κυβέρνηση από τις απανωτές προσφυγές κατά της έκτακτης εισφοράςαλληλεγγύης, του χαρατσιού  για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ αλλά και της επικείμενης απόφασης για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα.
Ολόκληρο το δημοσιονομικό οικοδόμημα της κυβέρνησης θα κριθεί από τους δικαστές με πολλά κυβερνητικά στελέχη να εκφράζουν φόβους ότι αν υπάρξουν εκπλήξεις μπορεί να τιναχτεί στον αέρα όλο το σχέδιο για μείωση του χρέους και η Ελλάδα να χρεοκοπήσει χωρίς να μπορεί κανείς να βοηθήσει.

Δίδυμο «Ήλιο» μπορεί να αποκτήσει η Γη

Η Γη μπορεί να αποκτήσει και δεύτερο Ήλιο, έστω και αν αυτό κρατήσει μόνο για λίγες εβδομάδες. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Δρ. Brad Carter λέκτορας φυσικής στο πανεπιστήμιο του Southern Queensland στην Αυστραλία.
Ο επίμαχος δεύτερος «Ήλιος» που μπορεί να φανεί στη Γη είναι το άστρο του Betelgeuse επιστημονικώς γνωστό ως Alpha Orionis, που βρίσκεται στον αστερισμό του Ωρίωνα και σε απόσταση 640 έτη φωτός από.... τη Γη.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

Ο Έλλην είναι εκείνος που αγαπά και  ξέρει να συγχωρεί τον διπλανό του και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε:
ΤΟΝ ΔΕ ΕΧΘΡΟΝ ΣΟΥ ΦΙΛΟΝ ΠΟΙΕΙΝ" και " ΤΟΝ ΔΕ ΕΧΘΡΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΝ"
(ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ)

"ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ" (Πλάτων).
 Τα ίδια φυσικά δίδασκε και ο ΙΗΣΟΥΣ στους μαθητές του, ώστε να επιτύχουν  το
ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ" και το " ΠΟΛΛΟΙ ΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ"
Για τον Αριστοτέλη ο Θεός είναι ο Νους.
Ενώ για τον Θαλή τον Μιλήσιο είναι:"ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΘΕΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΝ ΓΑΡ". 


The Procession of the Ghouls’ : Η παραδοσιακή αποκρυφιστική - σατανική τελετή σε εκκλησία της Ν. Υόρκης!

The Procession of the Ghouls ( Η Πομπή τωνGhouls)




Το ghoul, κατά την παράδοση, θεωρείται ότι είναι ένα φολκλορικό τέρας που συχνάζει στα νεκροταφεία και τρώει ανθρώπινη σάρκα, κάτι σαν ζόμπι. Ο όρος εμφανίζεται πρώτη φορά το 1786 και προέρχεται από την αραβική παράδοση









To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρo 27 – ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !




H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ!
ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !
ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ!
ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε η Κρήτη τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ)
Το “και” να γινει “κι” παρακαλω για λογους ευφωνιας ….!!!

Στα συντρίμμια του Νότου «χτίζεται» η ηγεμονία του Βερολίνου



Το 4ο Ράιχ, που προσπαθεί να «χτίσει» η Γερμανία πάνω στα κοινωνικά και τα οικονομικά ερείπια του ευρωπαϊκού Νότου, ίσως να μπορεί να εξηγηθεί μόνο από τις συλλογικές φοβίες του πολυπληθέστερου ευρωπαϊκού λαού.
Όχοι τόσο από τα «πρόσφατα» τραύματα του 20ού αιώνα όσο από το αρχέγονο αίσθημα περικύκλωσης και ανασφάλειας λόγω έλλειψης φυσικής οχύρωσης που βίωναν ανέκαθεν οι Τεύτονες.

Επεισόδιο Πάγκαλου και κολυμβήτριας στη Λίμνη Βουλιαγμένης


Η λουόμενη διαμαρτυρήθηκε γιατί ο αντιπρόεδρος δεν πλήρωσε εισιτήριο και ο κ. Πάγκαλος την απείλησε οτι θα της κάνει μήνυση.
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη λίμνη της Βουλιαγμένης με πρωταγωνιστές τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και μια ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με το vimaonline.gr που επικαλείται ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ την ίδια στιγμή μαζί με τον αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Στέλνουν "χαράτσι" της ΔΕΗ,σε στρατιωτικούς που μένουν σε ΣΟΑ!!!



Είναι απίστευτοι!!! Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε τίποτα να μας εκπλήσσει πια. Στέλνουν “χαράτσια” της ΔΕΗ σε αξιωματικούς που διαμένουν σε ΣΟΑ!!!

Τι έχει συμβεί; Στα ΣΟΑ, που ως γνωστόν στεγάζονται οι ασθενέστερα οικονομικά στρατιωτικοί -αν και υπάρχουν …παρατράγουδα- ο μετρητής της ΔΕΗ, συνδέεται στο όνομα του αξιωματικού και της οικογένειάς του που διαμένει σε κάποιο σπίτι των ΣΟΑ. Η ΔΕΗ προφανώς δεν έχει ενημερωθεί κι έτσι έχει αρχίσει να εκδίδει “χαράτσια” για τους στρατιωτικούς!


Επιστήμη που φαντάζει εξωγήινη



Χρόνια οι αλχημιστές προσπαθούσαν παρασκευάσουν τη φιλοσοφική λίθο η οποία μεταξύ άλλων θα επέτρεπε τη μετατροπή οποιουδήποτε μετάλλου σε χρυσό.
Ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν αλχημιστές, που βέβαια με απόλυτα επιστημονική προσέγγιση προσπαθούν να εξηγήσουν και να αναλύσουν τις ιδιότητες των διαφόρων υλικών. Η συγκεκριμένη επιστήμη είναι η Επιστήμη Υλικών.

Συνεχίζονται οι προσφυγές για το χαράτσι της ΔΕΗ

Στη δικαιοσύνη υποβάλλοντας παράλληλα και αίτημα πενίας,ζητώντας δηλαδή η Πολιτεία να του ορίσει δικηγόρο, προσέφυγε ιδιοκτήτης διαμερίσματος 48 τετραγωνικών μέτρων που καλείται να πληρώσει ειδικό τέλος στη ΔΕΗ 350 ευρώ ,την ώρα που το μηνιαίο εισόδημά του ανέρχεται στα 361 ευρώ!
Ο ιδιοκτήτης λόγω οικονομικής αδυναμίας συνέταξε μόνος του την προσφυγή του υποστηρίζοντας ότι η πληρωμή του ειδικού τέλους στη ΔΕΗ αποτελεί γι αυτόν δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος λόγω του πενιχρού εισοδήματός του.

«Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα»



Η αγανάκτηση για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι φανερή και στις κερκίδες των γηπέδων. Οι οπαδοί της ΑΕΚ με τα πανό που «σήκωσαν» στον αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ εξέφρασαν το θυμό τους από τις συνέπειες της κρίσης.

greek-radar