• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

    Τον ξυλοκόπησε ο εργοδότης του!


    Μήνυσε κατέθεσε ο υπάλληλος για σωματικές βλάβες

    Τον ξυλοκόπησε το αφεντικό του, επειδή έφυγε από τη δουλειά χωρίς να τον περιμένει! Ο λόγος για έναν 42χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του 35χρονου, πρώην, πλέον, εργοδότη του για πρόκληση σωματικών βλαβών, οι οποίες είναι αρκετά σοβαρές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ηΡοδιακή αλλά και τα όσα ο ίδιος ο 42χρονος καταγγέλλει το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ για την κατάσταση της υγείας του έχει ήδη συνταχθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

    Ο 42χρονος εργάζεται σε ταχυφαγείο και παραδίδει κατ’ οίκον τις παραγγελίες σε πελάτες του καταστήματος. Όπως ο ίδιος αφηγείται, η συμφωνία που είχε κάνει με τον 35χρονο ήταν να εργάζεται 4 ώρες, όμως αρκετές φορές, δούλευε πολύ περισσότερο.

    Στις 9 Σεπτεμβρίου και έχοντας ήδη περάσει δύο ώρες ακόμη και από το εξάωρο εργασίας που συνήθως κάνει, αποφάσισε να σχολάσει και να φύγει από το μαγαζί.

    Η «πρωτοβουλία» του όμως αυτή, φαίνεται πως εξαγρίωσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος την επομένη μέρα το μεσημέρι, όταν πήγε να πιάσει δουλειά, τον χτύπησε.

    Σε κάθε περίπτωση ο υπάλληλος, ο οποίος φέρει αρκετά τραύματα από το ξυλοδαρμό, έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες σε βάρος του εργοδότη του και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ