Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: Σεβαστείτε τις προσπάθειες μας


Κάλεσμα Παπανδρέου σε Γερμανούς βιομηχάνους να επενδύσουν στην Ελλάδα.
"Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε Γερμανούς βιομηχάνους και τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ως στόχο να αποπληρώσει τα δάνεια για να ανεξαρτητοποιηθεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, τόνισε ότι η Ευρώπη χρειάζεται ομοφωνία και υπογράμμισε ότι "πρέπει να πάψουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο.
Αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τους καρχαρίες πρέπει να είμαστε όλοι μαζί".  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και είπε ότι η Ελλάδα θέλει την τεχνογνωσία των Γερμανών.
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις περικοπές που γίνονται στην Ελλάδα και είπε ότι "οι Έλληνες πονάνε" , πρόσθεσε όμως ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να δώσει πολλά ακόμη, και επεσήμανε: "Δεν ζητάμε να μας χειροκροτήσετε. Ζητάμε να σεβαστείτε τις προσπάθειες μας". Ο Έλληνας πρωθυπουργος εγγυήθηκε ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί σε όλες τις δεσμεύσεις που έχει λάβει απέναντι στο ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους, ενώ πρόσθεσε ότι οι ουσιαστικές αλλαγές χρειάζονται μεταβατική περίοδο. 
"Δεν με νοιάζει η επανεκλογή μου. Με νοιάζει να σώσω τη χώρα μου" είπε ο πρωθυπουργός.


24h

Σχόλιο ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: Αντί να καλέσει τους Έλληνες Βιομηχάνους, να πάψουν να βγάζουν τις επιχειρήσεις τους εκτός Έλλάδος  (Βουλγαρία, Σκόπια κ.λ.π) μειώνοντας  τον φόρο που πρέπει να πληρώνουν, καλεί Γερμανούς να έρθουν εδώ. Αυτό θα πει ξεπούλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.