Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σταυροί εμφανίζονται μέσα στην Αγιά Σοφιά.

Παράδοξο και ανεξήγητο γεγονός που έρχεται μετά την περυσινή εμφάνιση των εξαπτέρυγων αγγέλων.
Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της Αγιογραφικής είναι οτι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.


Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ... ΠΟΙΟΥΣ -ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ- ΤΡΕΦΟΥΝ;(ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΜΑΤRΙΧ" Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΝΗΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ: "ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ [ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ]". ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.


Ατιμωρησία για τους πολιτικούς, τιμωρίες για τους πολίτες

Σοφία Βούλτεψη


Τραγελαφικές και συνάμα πολύ επικίνδυνες καταστάσεις εκτυλίσσονται πλέον στη χώρα, καθώς η μία εξαγγελία αναιρεί την άλλη, η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη και η κυβέρνηση δείχνει να έχει παραδοθεί σε ένα κύμα πανικού που εμποδίζει κάθε λογική σκέψη.

Ειμαστε κατω των 55...Δολοφονείστε μας....

ΠΡΟΣ -Τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ
-Τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΠΑΝΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
-Πολιτική ηγεσία της χώρας 
Κύριε Αντιπρόεδρε και κύριε Υ.ΕΘ.Α.,

1. Στην δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας, εκτός από τα Βάρη και τους Φόρους που υφιστάμεθα όλοι οι Έλληνες πολίτες, το Υπουργείο Οικονομικών με το άρθρο 44του Ν.3986/2011, επέβαλε στους εκουσίως απομακρυνθέντες αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πάγκαλος ζητά 1 εκατομμύριο € απο 26χρονο blogger - Δείτε το βίντεο!

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!
Βρήκε τρόπο ο Πάγκαλοςνα πληρώσει τελικά το χαράτσι στα ακίνητα!!


 Για μια ανάρτηση, ζητά 1 εκατ. € απο 26χρονο blogger ως αποζημίωση.. 



Δείτε το βίντεο!!


Τι θα γινόταν αν η Ελλάδα ή η Γερμανία έφευγαν από το ευρώ;




Αν η Ελλάδα αποφάσιζε την έξοδό της από την ευρωζώνη κάτι που θα συνεπαγόταν και την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι συνέπειες σύμφωνα με την HSBC Bank plc, θα μπορούσαν να κωδικοποιηθούν ως εξής:

Θέλουν νέο παγκόσμιο νόμισμα για τις διεθνείς συναλλαγές



Οι κορυφαίοι οικονομικοί  και πολιτικοί παράγοντες της  Ευρωζώνης και οι επικεφαλής των  διεθνών οικονομικών οργανισμών εξετάζουν την προοπτική μεταρρύθμισης  του διεθνούς νομισματικού συστήματος, με δυο λόγια επιχειρούν να ξαναγράψουν ιστορία, ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά το 1971 και την κατάργηση της μετατρεψιμότητας των νομισμάτων σε χρυσό!

Πρωταθλητής Ευρώπης στο σκάκι ο Ευ.Ιωαννίδης

Ο 10χρονος σκακιστής της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, Ευγένιος Ιωαννίδης, τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία της ηλικίας του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με επτά βαθμούς σε εννιά αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός ξεκίνησε από την θέση Νο14 του πίνακα, αλλά στο τέλος προσπέρασε όλα τα μεγάλα ονόματα της ηλικίας του, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Έκλεισαν 8χρονο σε βαλίτσα και ταξίδεψε στο χώρο αποσκευών του ΚΤΕΛ!



Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό και συνέβη στη χώρα μας. Για την ακρίβεια η υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Ηγουμενίτσα.
Έκπληκτοι οι λιμενικοί, βρήκαν κρυμμένο σε βαλίτσα ένα 8χρονο αγόρι το οποίο οι συνοδοί του σκόπευαν να το επιβιβάσουν με αυτό τον τρόπο σε πλοίο που προορισμό είχε την Ιταλία.

Συνελήφθη ένας Ιρανός με γερμανικό διαβατήριο, μια γυναίκα Αφγανή, συνοδοί της βαλίτσας με το παιδί, αλλά και μια άλλη γυναίκα, Αφρικανή, που εμφανίζεται ως μητέρα του και συνόδευε ένα ακόμη αγόρι 2 χρόνων.

Νέα αποκάλυψη: Τo Facebook παρακολουθεί τους χρήστες του ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι!


Σύμφωνα με τον Αυστραλό hacker, Nik Cubrilovic, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μπορεί και συλλέγει πληροφορίες για τις δραστηριότητες των χρηστών του ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι συνδεδεμένοι σε αυτό.

Η αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους



Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές αναπτύσσουν με ταχείς ρυθμούς τη δημιουργία «απαγορευμένων», για μη Μουσουλμάνους, περιοχών στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Πολλές από αυτές τις «no-go» ζώνες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, υπαγόμενες στον ισλαμικό νόμο της Σαρίας. Οι επίσημες κρατικές αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο τους, και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν ακόμη και να παράσχουν τα βασικά δημόσια αγαθά, όπως είναι η αστυνόμευση, η πυρόσβεση, και η διακομιδή ασθενών.

Από το Ειρηνοδικείο Λάρισας «Ιστορική» απόφαση υπέρ άνεργης δανειολήπτριας

Το 100% των χρεών άνεργης δανειολήπτριας προς τράπεζα (26.179,65 ευρώ) διέγραψε το Ειρηνοδικείο Λάρισας, με μια «ιστορική» απόφασή του, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα.

Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται τέτοια απόφαση από ελληνικό δικαστήριο, ανοίγοντας το δρόμο για ανάλογες περιπτώσεις.

Συνεργασία Fiat...Jennifer Lopez

Με την ευκαιρία της έκθεσης της Φρανκφούρτης 2011, ο Olivier Francois (υπεύθυνος της Fiat EMEA – Brand Marketing Communication) ανακοίνωσε ότι η Fiat ΗΠΑ και η Jennifer Lopez πρόκειται να συνεργαστούν, παρουσιάζοντας απόσπασμα του νέου βιντεοκλίπ της για το «Papi», το τελευταίο σίνγκλ της από το άλμπουμ «Love?» (Island Def Jam).

 

"Να απομακρυνθούν βιαίως"

Αποχώρησε από το προαύλιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η ομάδα των αποστράτων αξιωματικών που είχε εισέλθει νωρίτερα στο χώρο, χωρίς επίσημη άδεια, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Π. Μπεγλίτη, ο οποίος από τη Βουλή έστειλε τελεσίγραφο, καλώντας τους να αποχωρήσουν πριναπομακρυνθούν βιαίως.

ΕΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ


eranos-1-nai


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, απόλυτα ειλικρινής, δήλωσε προ ημερών σε πρωινή εκπομπή, πως αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, το οποίο ψήφισε και ο ίδιος στη Βουλή.
Είπε μάλιστα ότι αφού δεν έχει να το πληρώσει, να στείλει ο Βενιζέλος να τον συλλάβουν.

Εισβολή αποστράτων στο ΥΠΕΘΑ - Έστειλαν Στρατό εναντίον τους! (upd)


Εισβολή εκατοντάδων απόστρατων σημειώθηκε πριν λίγο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την κεντρική πύλη της Μεσογείων! Προσπάθησαν να τους εμποδίσει η ασφάλεια, δεν τα κατάφεραν έσπασαν τζάμια στο φυλάκιο της εισόδου και με εντολή της πολιτικής ηγεσίας έγινε δεύτερη γραμμή άμυνας από ... στρατιώτες στο εσωτερικό του περιβόλου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πάνε να μας χρεώσουν για έναν αιώνα!!! Σκέφτονται να μεταθέσουν το χρέος για 100 χρόνια!


Ελλάδα και Ευρώπη προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να βρουν τρόπους με τους οποίους θα ελαφρυνθεί το δημόσιο χρέος της χώρας μας.
Μία από τις προτάσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος για την Ελλάδα, είναι το swap βραχυπρόθεσμων κρατικών τίτλων με τίτλους διάρκειας 100 ετών, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τραπεζίτη ενός εκ των οργανισμών που λειτουργούν ως σύμβουλοι της Ελλάδας.

Τα πράγματα είναι χειρότερα: Ο ΓΑΠ πιστεύει ότι μας … σώζει




του Κώστα Ροδινού

Ο κ. Παπανδρέου, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, επαναλαμβάνει, σχεδόν μονότονα πια, ότι αγωνίζεται για να σώσει την Ελλάδα.  Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ούτε κάν η επανεκλογή του! Αυτό το τελευταίο δεν νομίζω να το πιστεύει κανένας. Απλώς το χρησιμοποιεί  γιατί προσδίδει μια αίσθηση αυτοθυσίας στην αποστολή που δήθεν επιτελεί.

Υπό γερμανική κατοχή – έλεγχο και στην …δικαιοσύνη έκανε η Τρόικα!




Συνάντηση στο πρωτοδικείο Αθηνών με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι της Τρόικας προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του ελληνικού δικαστικού συστήματος και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των αποφάσεων.
Να περιμένουμε δηλαδή και Γερμανό πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Μήπως θα στήσουν και έκτακτα στρατοδικεία στα πρότυπα της πρώτης γερμανικής κατοχής; Την Αστυνομία πότε θα την αναλάβουν;

Φθιώτιδα: ''Έκαναν τελετή μαύρης μαγείας στο μαγαζί μου''-Δείτε φωτό!



Η ιδιοκτήτρια πήγε το πρωί να ανοίξει το κατάστημα αισθητικής που διατηρεί στο κέντρο της Λαμίας και την έλουσε κρύος ιδρώτας!

Ακριβώς μπροστά στην πόρτα υπήρχε ένα καβούκι χελώνας με κάποια άλλα αντικείμενα επάνω σαν χέρια και πόδια κομμένα, γεμάτο καρφίτσες και λιωμένο μαύρο κερί.

Από Δευτέρα όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με τη φοροκάρτα



- Από που θα την προμηθευτείτε- Πως θα την ενεργοποιήσετε- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε- Ανέτοιμη η αγορά για τη φοροκάρτα λένε στο Νewsit οι φοροτεχνικοί

Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η φοροκάρτα μπαίνει στη ζωή μας.


Μέσα στον Οκτωβριο όλα τα βιβλία στα σχολεία


Διαβεβαιώσεις από την υφυπουργό Παιδείας

Τη διαβεβαίωση ότι εντός του Οκτωβρίου θα έχει εξομαλυνθεί πλήρως το ζήτημα με την καθυστέρηση στην παράδοση των βιβλίων στα σχολεία, παρέσχε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΈΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ!

Τυχερή η 58χρονη µαλαισιανή αστροφυσικός Μαζλάν Οτµάν (στη φωτογραφία), η οποία πρόκειται να παρουσιάσει τον νέο ρόλο της την επόµενη εβδοµάδα σε ένα επιστηµονικό συνέδριο στο Μπάκιγχαµ, στη Βρετανία.

Συνέντευξη τύπου με φόντο την "νέα σημαία" της κατοχικής Ελλάδας ( Χωρίς τον Τίμιο Σταυρό)


Τα σχόλια για τα όσα είπε και θα  πεί ο αντιπρόεδρος της  "ελληνικής" κυβέρνησης θα τα δημοσιεύσουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.
Αυτό που θα σχολιάσουμε  προς το παρόν είναι η  το "φόντο" που χρησιμοποιεί  σε αυτήν την συνέντευξη τύπου ο  κ. Βενιζέλος και που έχει την δική του σημειολογική "αξία".

Η αφύπνισή μας είναι ο φόβος τους…. by DareDevil




Πότε αλήθεια θα καταλάβει στο σύνολό του ο ελληνικός λαός, πως αυτό που ζει δεν είναι απλώς μία οικονομική κρίση;
Η πατρίδα μας πλήττεται καθημερινά και εδώ και χρόνια σε πολλαπλό επίπεδο. Οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό, πολιτισμικό, ιστορικό.

Η ΡΙΨΗ ΑΥΓΟY ΤΙΜΩΡΕIΤΑΙ, Η ΡIΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓOΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΧΙ…


«Εγώ ήμουν η αυγοβόλος»
Την ευθύνη για την… αυγοβολή κατά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μαν. Όθωνα, πριν από λίγες μέρες, στο Ρέθυμνο, αναλαμβάνει η ιστορικός κ. Μαρίνα Δημητριάδου, με κείμενο που απέστειλε στο enet.gr (κείμενο το οποίο έχει αναρτήσει και σε blog, που δημιούργησε επί τούτου).
Η κ Δημητριάδου αναφέρει:
“Προβληματίστηκα αν θα έπρεπε να συνεχίσω αυτή την ιστορία αυγοβολής που…..
έλαβε χώρα ένα κυριακάτικο πρωινό (25/9/2011) στη μαρίνα Ρεθύμνου με δράστρια εμένα και θύμα τον κ. Όθωνα, βουλευτή Ρεθύμνου και υφυπουργό του υπουργείου Δήθεν Προστασίας του Πολίτη.

Ο Ερμής αποκαλύπτεται


Προχωρεί η «χαρτογράφησή» του

Μόλις έξι μήνες βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Ερμή το σκάφος «Messenger» της NASA και ήδη στέλνει πίσω πληροφορίες που θεωρούνται επαναστατικές για το πώς έβλεπαν έως σήμερα οι επιστήμονες τον πλανήτη που χωρίζεται με τη μικρότερη απόσταση από τον Ήλιο. 

Η ανάλυση των πληροφοριών από το διαστημικό σκάφος παρέχει, μεταξύ άλλων, νέες ενδείξεις για την επιφάνεια και τη σύσταση του. 

Μονογονεϊκή μία στις πέντε οικογένειες στην Ελλάδα


Ένας γονιός σε δύο ρόλους

Στο 21,9% του συνολικού αριθμού των οικογενειών με παιδιά, φτάνουν οι μονογονεϊκές οικογένειες, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας και της Eurostat.Οι οικογένειες με έναν γονέα που μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά έχουν πολλαπλασιαστεί ενώ η δημογραφική έρευνα στην Ευρώπη αποκαλύπτει ότι 8% από τα 72 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 16 χρόνων, που ζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή 5,62 εκατομμύρια παιδιά, ζουν σε μονογονεϊκές οικογένειες.

Σοσιαλισμός για τους λίγους, βαρβαρότητα για τους πολλούς




Καθώς πλησιάζει η επέτειος ανάληψης της εξουσίας από την «σωτήρια» διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κρίνουμε σκόπιμο να συνοψίσουμε το τιτάνιο έργο του. Χωρίς ρήματα, καθώς αυτά συνήθως υποδηλώνουν κάποια ενέργεια:
Ένα νησί ανά Μνημόνιο.
Ένα μέτρο ανά ημέρα.
Ένα χαράτσι ανά εβδομάδα.
Ένα DVD ανά Τζούλια
Ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια
Ένας ασφαλισμένος ανά οικοδομικό τετράγωνο.
Ένας μετανάστης ανά νέο.
Ένας μισθός, ανά τέσσερις εργαζόμενους.

3.896.826,16€ για…. διακίνηση εφημερίδων…

Μέχρι και τα μεταφορικά για τα έντυπα των χρεωκοπημένων εκδοτών επιβαρύνονται οι Έλληνες πολίτες!!


Η καταστροφική συμφωνία της 21ης Ιουλίου

Πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραδώσει το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Μετά τα καταστροφικά αποτελέσματα του Μνημονίου, που παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο ως η “σωτηρία” της χώρας από την κυβέρνησή της, τώρα έχουμε δύο ακόμα προγράμματα “σωτηρίας”, που, αν εφαρμοσθούν, δεν θα υπάρχει τίποτα για να σωθεί!

«Νηφάλιο» χάπι εξαφανίζει τη...μέθη Περιορίζει την δράση του αλκοόλ στον εγκέφαλο


«Νηφάλιο» χάπι εξαφανίζει τη...μέθη

Ομάδα ερευνητών από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία αναπτύσσει ένα χάπι το οποίο περιορίζει σημαντικά τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ επιτρέποντας έτσι σε κάποιον να πίνει χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα μέθης.

Τα κύτταρα και το χάπι

"Τελειώνουν" τον Χιμένεθ – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού διοίκησης και προπονητή ΑΕΚ



Η απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού απ’ τον πάγκο της Ένωσης φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου. Μεταμεσονύκτιο ραντεβού της διοίκησης με τον Ισπανό τεχνικό, σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού. Μοναδικό αλλά σοβαρό εμπόδιο, το κόστος της αποζημίωσης του, που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.
Η νέα ήττα της ΑΕΚ, αυτή την φορά απ' τη Στουρμ Γκρατς, αλλά και η εν γένει κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, έχουν οδηγήσει την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να του δείξει… την πόρτα της εξόδου.
 

"Οι Έλληνες,αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα"!Γερμανός Καθηγητής στο Spiegel!



Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι …κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η συνέντευξη του  Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) που δημοσιεύει είναι εκπληκτική και πρέπει να τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ,ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!

Παραλήρημα Ερντογάν στα Σκόπια: "η Μακεδονία ΔΕΝ είναι ελληνική"!!




  MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
     Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία στα Σκόπια για να επιτεθεί στην Ελλάδα. Κατηγόρησε τη χώρα μας επειδή δεν αναγνωρίζει την πΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία».
   Ο τούρκος πρωθυπουργός με τις προκλητικές του δηλώσεις ισχυρίστηκε πως « το όνομα «Μακεδονία είναι φυσικό δικαίωμα της «Μακεδονίας». Αυτό το υποστηρίζουμε και δεν καταλαβαίνουμε τη στάση της Ελλάδας.   Η Ελλάδα έχει ένα όνομαGreece. Eίναι ξεκάθαρο.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η προετοιμασία της Κάρτα του Πολίτη και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση κατευθύνεται από τους Γερμανούς.


Πιο συγκεκριμένα, στις αρμοδιότητες του κου Hans Reichenbach (ΡΑΪΧ-ενμπαχ) μαζί με τους πρώτους 200 (task force) του, και με άλλους 200 που θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή, θα είναι να "συμβουλεύουν" την Ελληνική Κυβέρνηση πάνω σε διάφορα θέματα. Ένα εξ αυτών είναι - όπως διαβάζουμε στο κατωτέρω δημοσίευμα - και η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, τμήμα της οποίας είναι η Κάρτα του Πολίτη.