• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

    'Αγρια επίθεση με πέτρες στον Πεταλωτή



    Άγρια επίθεση δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, την Πέμπτη το βράδυ, στο Α’ ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης. Περισσότερα από χίλια άτομα έχουν μαζευτεί έξω από το κτίριο αυτήν την ώρα, ενώ ο βουλευτής αποχώρησε από την πίσω πόρτα.
    Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, ήταν προγραμματισμένη ομιλία του Γ. Πεταλωτή. Την ώρα που έφτασε ο βουλευτής, μια ομάδα περίπου 60-70 ατόμων που βρισκόταν εκεί, τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Επικράτησε  ένταση στο σημείο, ενώ όταν οι παρευρισκόμενοι και η προσωπική φρουρά του προσπάθησε να τον προστατεύσει, οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να πετούν πέτρες, γιαούρτια και αυγά στον Γ. Πεταλωτή.
    Ο βουλευτής φυγαδεύτηκε μέσα στο κτίριο, ενώ ήταν τόσο το μένος του συγκεντρωμένου πλήθους, ώστε χρειάστηκε να τοποθετηθούν μαξιλάρια και τραπέζια στα σπασμένα παράθυρα, προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματίες στο εσωτερικό του κτιρίου.
    Αυτήν την ώρα έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 1000 άτομα στο σημείο ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί γύρω από την είσοδο του ΚΑΠΗ, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εμποδίσουν τον κόσμο να προσεγγίσει το εσωτερικό της αίθουσας.
    Πριν από λίγη ώρα ο Γ. Πεταλωτής μέσα από το κτίριο, μίλησε για «τραμπούκους και φασίστες», τονίζοντας πως θα φύγει από «την πόρτα που μπήκε». Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ομαλή έξοδο του βουλευτή, καθώς ο δρόμος είναι στενός και μια πιθανή χρήση χημικών θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για το συγκεντρωμένο πλήθος. Συνεπώς, ο υπουργός αποχώρησε από την πίσω πόρτα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ