• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

    Όχι σ’ αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς!...


    Σήμερα πρέπει να βουλιάξει το Σύνταγμα!.. Όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, άνδρες, γυναίκες, γέροι, παιδιά, όσοι πιστεύουν στα ιδανικά αυτής της Φυλής, που κάποιοι ανερυθρίαστα θέλουν να ξεπουλήσουν «αντί πινακίου φακής», ας αντισταθούμε ειρηνικά, έτσι όπως μας έμαθαν επί χιλιετίες οι προπάτορές μας και μας δίδαξαν επί αιώνες οι πατεράδες μας!..
    Ο ΘΕΟΣ της Ελλάδος, που έλεγε ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης, αυτός που  «έβαλε την υπογραφή του δια την ελευθερίας την Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω», είναι πάλι μαζί μας!
    Αυτός ο Θεός, που κάποιοι ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες θέλησαν να αμφισβητήσουν, για μια ακόμη φορά στέκεται παρά το πλευρόν του Έλληνος. Δεν τον αφήνει μόνο του. Είναι κοντά του! Δίπλα του! Σιμά του!.
    Σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα δεν θα μιλήσουν πολιτικοί!.. Δεν θα μιλήσουν βουλευτές!.. Αρκετά μας ταλάνισαν!.. Αρκετά μας βασάνισαν!.. Αρκετά μας τυράννησαν με τις αμπελοφιλοσοφίες τους!.. Αρκετά μας προκάλεσαν με τον πολυτελή και πανάκριβο τρόπο διαβιώσεών τους!..
    Είναι αυτοί οι χλιδάτοι!.. Οι γκλαμουράτοι!.. Αυτοί που κάθονται στις Εκάλες και τις Κηφισιές με τα πανάκριβα πολυτελή αυτοκίνητα!.. Που βγαίνουν και ομιλούν από τηλεοράσεως «για το καλό μας», όπως έλεγε κι ο Γιάννης Μηλιώκας, ενώ στην πραγματικότητα εκείνο που ήθελαν ήταν να μας παραδώσουν ως ένα «γύναιον ελευθερίων ηθών» στους «επιβήτορες» του Έθνους μας!
    Μόνον που τα «γύναια» αυτά έχουν τιμή!.. Έχουν υπόληψη!.. Και υποκλινόμεθα μπροστά τους διότι όταν πουλάνε το κορμί τους παζαρεύουν την πραμάτειά τους!..
    Αλλά εμείς οι Έλληνες και οι περήφανες Ελληνίδες, δεν είχαμε ούτε αυτό το δικαίωμα!.. Κάποιοι επιβήτορες και «νταβατζήδες» της Πατρίδας μας, μας στέρησαν τη δυνατότητα κι αυτού ακόμη του «παζαρέματος»!.. Της διεκδικήσεως της τιμής μας!
    Έπρεπε αυτοί οι ανάλγητοι και απάνθρωποι τοκογλύφοι , οι αποκρουστικοί και αποτρόπαιοι ρουφήχτρες του αίματος του ελληνικού λαού, οι τύραννοι και ολετήρες των πάλαι ποτέ εκπροσώπων των δερματοφόρων ανθρώπων των σπηλαίων της Ευρώπης, να «γονατίσουν» την Ελλάδα!
    Αλλά δεν θα το καταφέρουν!.. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα γεννάει συνεχώς επαναστάτες!.. Νέους Σπάρτακους!
    Σήμερα θα μιλήσει ο λαός!.. Ο Ελληνικός Λαός!.. Αυτός που επί χρόνια «κατάπινε» αμίλητος τις ταπεινώσεις και τις προσβολές, που μας έκαναν οι «τριακόσιοι» της Βουλής με ελάχιστες εξαιρέσεις!
    Και αυτός ο λαός, ο Ελληνικός Λαός, ξέρει πώς θα μιλήσει!
    Θα «βουλιάξει» με τρόπο ειρηνικό και πολιτισμένο το Σύνταγμα!.. Εκεί που άνθισε για τα καλά το λουλούδι της ελπίδας!..
    Με σεβασμό και τιμή
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ