Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Ο αριθμός π ισούται με 6,28 και όχι με 3,14".


Συντάκτης: Μαρία Παναγοπούλου


Μία ανατρεπτική θεωρία για την μαθηματική σταθερά "π", προτείνει ομάδα μαθηματικών και άλλων ειδικών από όλον τον κόσμο.
  Σύμφωνα με αυτήν, η επιστημονική κοινότητα πρέπει να παραδεχτεί πως μέχρι σήμερα έκανε λάθος στον υπολογισμό του αριθμού "π" αφού αυτός δεν ισούται, λένε, με 3,14 της περιφέρειας του κύκλου, αλλά με την ακριβώς διπλασια τιμή, δηλαδή με 6,28!
  Και οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ! Η ίδια ομάδα επιστημόνων, υποστηρίζει πως κακώς εκφράζεται η σταθερά με το ελληνικό γράμμα "π"- το οποίο προέρχεται από το αρχικό γράμμα της λέξης "περιφέρεια". Προτείνουν μάλιστα να αντικατασταθεί ο συμβολισμός αυτός από το -επίσης ελληνικό- γράμμα "Τ".
 

Συμβαίνει κι αλλού... Διαδηλώσεις, επεισόδια και συλλήψεις στο Λονδίνο - Δείτε ΦΩΤΟ




Διαδηλώσεις κατά της λιτότητας που συνοδεύονται από συλλήψεις και επεισόδια δεν είναι... προνόμιο της Ελλάδας. Συμβαίνει κι αλλού! 

Την Τετάρτη ήταν η Αθήνα, την Πέμπτη το Λονδίνο. Η Βρετανία παρέλυσε από την 24ωρη απεργία στο δημόσιο, χιλιάδες Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν κατά των περικοπών που φέρνει η κυβέρνηση Κάμερον, αλλά δεν έκατσαν όλοι... καλά!

Βρέθηκε το μακρινότερο και φωτεινότερο κβάζαρ στο σύμπαν



Ρίχνοντας «κλεφτές» ματιές στις εσχατιές του χώρου και του χρόνου, Ευρωπαίοι αστρονόμοι εντόπισαν φως από το πιο μακρινό «κβάζαρ» που έχει ποτέ βρεθεί στο νηπιακό σύμπαν.

Ρίχνοντας «κλεφτές» ματιές στις εσχατιές του χώρου και του χρόνου, Ευρωπαίοι αστρονόμοι εντόπισαν φως από το πιο μακρινό «κβάζαρ» που έχει ποτέ βρεθεί στο νηπιακό σύμπαν.
Κβάζαρ είναι κάθε εξαιρετικά λαμπρός και μακρινός ενεργός γαλαξιακός πυρήνας, που εμφανίζεται στο ορατό φως ως σημειακή πηγή (σαν αστέρας), παρά ως εκτεταμένο σώμα (όπως οι γαλαξίες).

Σουηδία: Eνοικιάζονται δωμάτια… πάνω σε δέντρο



Ένα ξενοδοχείο από πάγο και χιόνι στη Σουηδία. Ένα κινητό ξενοδοχείο-φορτηγό στη Βραζιλία (και… στη Χιλή και στην Αργεντινή).
Ένα ξενοδοχείο-φυλακή στην Αυστραλία. Ένα ξενοδοχείο μέσα σε υδρορροές στην Αυστρία. Εάν νομίζατε ότι είχατε ακούσει τα πάντα, το Treehotel στη βόρεια Σουηδία, μόλις άνοιξε τις πόρτες του για να σας διαψεύσει.

Συλλαμβάνουν αγωνιστή του Πολυτεχνείου και φυγαδεύουν κουκουλοφόρους!!!



Είναι το βίντεο της ντροπής, που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία πλέον για τη δράση χαφιέδων-κουκουλοφόρων στις τελευταίες διαδηλώσεις και συγκρούσεις.  Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν και τραβολογάνε διαδηλωτή,  μόνο που  για κακή τους τύχη ο συλληφθείς είναι ο Σήφης Καυκαλάς, αγωνιστής του Πολυτεχνείου…, ο οποίος είδε, άκουσε τους διαλόγους ΜΑΤ και προβοκατόρων και καταγγέλλει την αγαστή συνεργασία αστυνομίας και κουκούλας.

Ο εργασιακός «Μεσαίωνας» είναι εδώ!



Τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής τηςκυβέρνησης βιώνουν οιεργαζόμενοι, καθώς εμπεδώνεται η πλήρης ανατροπή τωνεργασιακών σχέσεων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΠΕ, το πρώτο πεντάμηνο του 2011 παρατηρείται μείωση τωνσυμβάσεων πλήρους απασχόλησης κατά 27,67% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.
Στο ίδιο διάστημα σημειώθηκε μικρή μείωση των συμβάσεωνμερικής απασχόλησης κατά 0,34% και σημαντική αύξηση 11% στις συμβάσεις εκ περιτροπής απασχόλησης.

Σοβαρή καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών «Ληγμένα από το '79 τα χημικά της ΕΛ.ΑΣ.!»


Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) κ. Γιώργος Πατούλης ζητώντας να διατάξει έρευνα για το θέμα της χρήσης χημικών από την ΕΛ.ΑΣ. τα οποία, όπως υποστήριξε, έχουν λήξει από το 1979.

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε από γιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου να του προσκομίσουν υπόμνημα με περισσότερα στοιχεία για τη χρήση χημικών και τις επιπτώσεις που έχουν στην υγεία των πολιτών. Αφού λάβει το υπόμνημα, θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΙΣΑ απέστειλε στο Γενικό Χημείο του Κράτους πέντε φιαλίδια χημικών που χρησιμοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη από τα ΜΑΤ προκειμένου να εξεταστούν και να γίνει γνωστή η σύστασή τους.

Η θεία συνάντηση Σωκράτη και Ιησού!


Ομοιότητες και διαφορές του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου με τον Ιησού Χριστό, που προβλημάτισαν ολόκληρη την Οικουμένη, αφού στη νοητή αυτή και θεία συνάντηση μεταξύ των μεγάλων αυτών μορφών σφυρηλατήθηκε η πιο υγιής ιδέα του Ελληνοχριστιανικού Ιδεώδους!..

Μπράβο Μαρία!!! (ΜΕΝΟΥΝΟΣ)



ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ … ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ!!!».
Χωρίς να σημαίνει ότι οι Φιλέλληνες δεν χρησιμεύουν και δεν είναι «καλοδεχούμενοι, ειδικά σε αυτήν την «περίεργη για την χώρα στιγμή», θα θέλαμε να συμπληρώσουμε, ότι «εάν υπάρχουν τόσο δυνατοί νέοι Έλληνες (έστω και μακρυά –σωματικά- από την Πατρίδα μας), που να δακρύζουν με τον πόνο της Ελλάδας μας και να ΠΟΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ», τότε Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! Για άλλη μία φορά,  ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ!!!!!!! (ΜΕΝΟΥΝΟΣ)
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «MACEDONIA TV».
Γιώργος Τσαγγαρίδης – ΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ   www.epihirimatias.gr

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!!! – ΧΟΥΝΤΑ!!! – ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!



Χρήση χημικώνχειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ασφυξιογόνα, αφιονισμένα ΜΑΤΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣομάδες ΔΙΑΣ ως ΡΟΜΠΟΚΟΠ, χτυπάνε αδιακρίτως νέους, γέρους και παιδιά, στον βωμό της απόλυτης υπακοής του Γιώργου Παπανδρέου στην Ο.Ν.Ε.
Δεν είναι δημοκρατία αυτή.
Είναι ΧΟΥΝΤΑ!!! Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και το ΕΑΤ-ΕΣΑδεν άσκησαν

Μίσος κατά των φύλων: Σουηδικός Παιδικός Σταθμός προωθεί το ‘ά-φυλο’ παιδαγωγικό πρόγραμμα και απαγορεύει τις λέξεις «τον» και «τη»


Ο χρηματοδοτούμενος από το κράτος Παιδικός Σταθμός πολεμάει τα ‘στερεότυπα’, απαγορεύει τα παρωχημένα και ομοφοβικά παραμύθια τύπου 'Σταχτοπούτα' και 'Χιονάτη' και διαβάζει 'πολιτικά ορθά' παραμύθια με ομοφυλόφιλους γονείς.

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, 27 Ιουνίου 2011 - Σύμφωνα με το εθνικό σχολικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στην καταπολέμηση των «στερεότυπων» των ρόλων των δύο φύλων, ένας παιδικός σταθμός στην περιοχή Sodermalm της Στοκχόλμης, έχει ενσωματώσει ένα ά-φυλο παιδαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο εξαλείφει κάθε αναφορά στο φύλο εντελώς.
Το προσωπικό του προσχολικού σταθμού "Egalia"αποφεύγει να χρησιμοποιεί λέξεις όπως «τον» ή «τη» και αντί για αυτό αποκαλεί τα 30 περίπου αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 1 έως 6 ετών, ως "φίλοι" (στα αγγλικά το friend είναι άφυλο).
Σύνδεσμος

Από τον βυθό της θάλασσας στο Μουσείο

Ναυάγια και βυθισμένοι οικισμοί στο νέο Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά
Από τον βυθό της θάλασσας στο μουσείο



Σταθμοί στον χρόνο με ολόκληρα ναυάγια, που θα προσφέρουν στον επισκέπτη την εμπειρία της «καταβύθισης» στο παρελθόν. Ομοιώματα πλοίων, βιντεοπροβολές, χάρτες και διαγράμματα, η ψηφιακή εφαρμογή με το ταξίδι του Οδυσσέα στην Ιθάκη, φορτία εμπορικών πλοίων, τα σκαριά και ο εξοπλισμός τους, καταβυθισμένοι οικισμοί και λιμάνια και φυσικά τα σπουδαία ευρήματα που έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα: αγάλματα και άλλα έργα τέχνης, χρηστικά αντικείμενα, νομίσματα, εμπορικοί αμφορείς.

Μια ημέρα από τη ζωή ενός αρχαίου Αθηναίου


Στην Αθήνα η μέρα άρχιζε με την ανατολή του ήλιου. Στον Αθηναίο δεν άρεσε η τεμπελιά. Πλούσιος ή φτωχός, σηκωνόταν μόλις φώτιζε η μέρα. Η ζωή της Αθήνας ήταν έτσι ρυθμισμένη, που εκείνος που θα επέτρεπε στον εαυτό του να τεμπελιάσει τις πρώτες ώρες της μέρας δεν θα εβρισκε κανέναν στο σπίτι.
Όταν ο Ιπποκράτης ήθελε να περάσει από τον Σωκράτη να τον πάρει για να κάνουν μαζί μια επίσκεψη στον Πρωταγόρα, που είχε έρθει στην Αθήνα, πήγε στον Σωκράτη πριν από την ανατολή του ήλιου, κι όπως λέει ο Πλάτωνας "έκανε μεγάλη φασαρία χτυπώντας τη θύρα με ένα ραβδί".
Ο Σωκράτης κοιμόταν. Ο Ιπποκράτης τον σήκωσε απ' το κρεβάτι και επέμεινε να πάνε χωρίς καθυστέρηση. Αλλά ο φιλόσοφος του απάντησε: "Όχι, είναι πολύ νωρίς. Να πάμε όταν φέξει".

Ιερές Φωτιές. Τα Πύραυνα του Εξαγνισμού


«Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η φωτιά δοκιμάζει το φόβο και τις ελπίδες των ανθρώπων, με τρόπο που κάποτε καθόριζε τη ζωή τους για πολλούς αιώνες»

«Ο ήλιος, είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις φωτιές, αφού ανάβουν προς τιμήν του, με τους ανθρώπους να υπακούν σε αρχεγονικές δοξασίες, για τη ζωή»

Κίνδυνο εκτροπής του πολιτεύματος βλέπουν οι δικηγόροι!


Αρκετά σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνήλθε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τόσο για την ψήφιση από τη Βουλή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, το οποίο το χαρακτηρίζουν «μόρφωμα», όσο και για τα χθεσινά γεγονότα στο Σύνταγμα που υποκρύπτουν σοβαρούς κινδύνους εκτροπών του πολιτεύματός μας, σύμφωνα με τους δικηγόρους. 

«Τραυματίας σε άμυνα» ο κουκουλοφόρος με το στυλιάρι


Εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ, φέρονται ότι είναι οι δύο «διαδηλωτές» με τους λοστούς που υποθάλπονται από τα ΜΑΤ στη Βουλή όπως φαίνεται καθαρά σε βίντεο τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με συνδικαλιστή της ΕΘΕΛ, ο οποίος έκανε δηλώσεις σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ημίγυμνος άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο να κρατάει ένα μεταλλικό στυλιάρι, δεν είναι κουκουλοφόρος αλλά έχει το κεφάλι του τυλιγμένο με γάζες διότι νωρίτερα τραυματίστηκε από "αναρχικούς", όπως λέει ο ίδιος και τον περιέθαλψαν οι άνδρες των ΜΑΤ. Όσο για το μαύρο πανί που καλύπτει τη μύτη και το στόμα του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η σκισμένη του μπλούζα η οποία από το τράβηγμα… ανέβηκε. 
Ο Αποστόλης

Και φόρος αίματος

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΑΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ



Πολυτεχνείο 1973: «Σας ομιλεί ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων...». Σύνταγμα 2011: «Σας ομιλεί ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου... Κάνω έκκληση στην Αστυνομία να σταματήσει να ρίχνει χημικά (...)». Η φωνή του καλύπτεται από το διαδοχικό κρότο των χημικών, που πέφτουν καταιγιστικά. «(...) Σταματήστε. Αυτό που κάνετε είναι εγκληματικό», συνεχίζει.
Διαδηλωτές κατεβαίνουν με ερυθρό σταυρό το δρόμο της «Μ. Βρετάννιας»Διαδηλωτές κατεβαίνουν με ερυθρό σταυρό το δρόμο της «Μ. Βρετάννιας»Το σκηνικό στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους γύρω απ' αυτήν ομιχλώδες, ασφυκτικό, στραγγαλιστικό· Με το μετρό να έχει μετατραπεί σε θάλαμο αερίων από τα χημικά που πετούσαν σωρηδόν στις εισόδους του οι «προστάτες του Πολίτη» -παρ' ότι γνώριζαν ότι το ιατρείο του Ερυθρού Σταυρού που έχει στηθεί εκεί ήταν το μοναδικό που μπορούσε να παράσχει ιατρική βοήθεια στους τραυματίες- και τη νομικό από την ομάδα βοήθειας να ομολογεί δημόσια: «Ημουν μέσα στο Πολυτεχνείο... Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί».

Το πολύτιμο καρπούζι

Δρα ως ασπίδα για τον καρκίνο, αλλά θέλει λελογισμένη κατανάλωση, λόγω της περιεκτικότητας φυσικής ζάχαρης
Το πολύτιμο καρπούζι
Ασπίδα για τον καρκίνο αποτελεί η λελογισμένη καταν'αλωση καρπουζιού



«Καλοκαίρι, στόμα υγρό, μικροί λαγώνες, καλοκαίρι, με τη φέτα το καρπούζι στο ΄να χέρι, με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι, λίγες φλούδες στης κουζίνας το μαχαίρι…».

Λίγα φρούτα σηματοδοτούν το θέρος, όσο το καρπούζι. Το έχει καταγράψει με τον καλύτερο τρόπο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ποια φάρμακα θα έχουν νέες φθηνότερες τιμές

Το μεσημέρι της Πέμπτης εκδόθηκε το νέο δελτίο τιμών


Ποια φάρμακα θα έχουν νέες φθηνότερες τιμές
Η ανακοστολόγηση αφορά σε 1.200 πρωτότυπα φάρμακα, 3.500 σκευάσματα η πατέντα των οποίων έχει λήξει και 7.000 αντίγραφα



Αθήνα 
Μειώνονται οι τιμές πολλών φαρμάκων. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προέβη σε ανακοστολόγηση όλων των φαρμάκων που έχουν άδεια κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά, εκδίδοντας το μεσημέρι της Πέμπτης το δεύτερο Δελτίο Τιμών. Η ανακοστολόγηση αφορά σε 1.200 πρωτότυπα φάρμακα, 3.500 σκευάσματα η πατέντα των οποίων έχει λήξει και 7.000 αντίγραφα.

Με συναίνεση στα άρθρα ψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος

155 «ναι» και 136 «όχι» επί της αρχής


Με συναίνεση στα άρθρα ψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος



Αθήνα 
Ψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 με μικρές διαφοροποιήσεις και από τα δυο μεγάλα κόμματα. Επί της αρχής, τον εφαρμοστικό νόμο υπερψήφισαν οι 155 βουλευτές που στήριξαν το μεσοπρόθεσμο και τον καταψήφισαν 136, ενώ υπήρξαν και πέντε «παρόντες» (της Δημοκρατικής Συμμαχίας). Όσον αφορά την ψήφιση επί των άρθρων η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠαΣοΚ κυρία Χρύσα Αράπογλου αν και ψήφισε «ναι» επί της αρχής, καταψήφισε τα άρθρα που αφορούν στην σύσταση του Ταμείου αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και το άρθρο για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας. Ωστόσο, όπως βεβαίωναν πηγές της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ δεν υπάρχει πρόθεση για επιβολή πειθαρχικών μέτρων εις βάρος της.

Επίθεση στον Σαρκοζί! – Τον βούτηξαν από το πέτο – Δείτε το βίντεο




Του ‘ρθε από εκεί που δεν το περίμενε! Ενώ ο Γάλλος πρόεδρος χαιρετούσε το πλήθος στην πόλη Μπραξ, κάποιον τον άρπαξε από το πέτο. Για κακή του τύχη, το περιστατικό «συνελήφθη» από τις κάμερες... 

Στο βίντεο που μεταδόθηκε από τα γαλλικά κανάλια, διακρίνεται ο Νικολά Σαρκοζί να χαιρετά το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο πίσω από ένα σιδερένιο κιγκλίδωμα. Ξαφνικά ένας άνδρας τον αρπάζει από το πέτο και τον τραβάει προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο Γάλλος πρόεδρος να χάσει –προς στιγμήν- την ισορροπία του. Δεν έπαθε, πάντως, το παραμικρό.

Νέο ραντεβού απόψε στην πλατεία Συντάγματος που μετρά ακόμα τις πληγές της - Φόβοι για νέα επεισόδια



- Μποτιλιαρισμένο όλο το κέντρο από τις προετοιμασίες για τις μεγάλες πορείες
- Οι Αγανακτισμένοι πιστοί στο ραντεβού τους βρέθηκαν και πάλι στο Σύνταγμα
- Εμφανή τα σημάδια από τα χθεσινά έκτροπα με ένα Σύνταγμα που μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο
- Σε ετοιμότητα τα ΜΑΤ με το ατσαλένιο τείχος επί της Βασιλίσσης Σοφίας - Φόβοι για νέα επεισόδια




Η Αθήνα δεν λέει να συνέλθει από τα επεισόδια της Τετάρτης, από τα επεισόδια που ρήμαξαν το Συνταγμα και τους γύρω δρόμους και απόψε μια νέα συγκέντρωση προκαλεί εκνευρισμό και ανησυχία σε αστυνομία και κυβέρνηση.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αποκαλυπτικό βίντεο! "Τι είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι;"




Τα σχόλια για αυτό το βίντεο είναι αποκλειστικά δικά σας.

Η σημερινή ημέρα στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια σε όλο το κέντρο της Αθήνας με την αστυνομία να κάνει πραγματικά αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και φυσικά να αφήνει ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους να σπέρνουν το χάος και την καταστροφή στην Αθήνα.


Η στάση των ΜΑΤ έχει καταγγελθεί σήμερα από πολλούς, ενώ χιλιάδες ήταν και οι καταγγελίες από πολίτες για ξυλοδαρμούς και χρήση δακρυγόνων, ακόμα και σε ανυποψίαστους πολίτες που για παράδειγμα έπιναν τον καφέ τους σε καφετέριες στο Μοναστηράκι.

Το Alter σήμερα παρουσίασε ένα βίντεο το οποίο πραγματικά προκαλεί έκπληξη και δεκάδες ερωτήματα. Στο βίντεο φαίνεται ένας κουκουλοφόρος να προστατεύεται από τα ΜΑΤ στη Βουλή και μάλιστα να φυγαδεύεται.

Το γιαούρτωμα της Λιάνας Κανέλλη!



Η βουλευτής έπεσε σε μπλόκο των αγανακτισμένων και δέχτηκε γιαούρτια!


Η Λιάνα Κανέλλη, βουλετής του ΚΚΕ, βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με κατεύθυνση την Βουλή όπου σήμερα έλαβε χώρα η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Στο ύψος του Χίλτον, έπεσε σε μπλόκο διαδηλωτών οι οποίοι, όταν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για όχημα βουλευτή, άρχισαν να εκσφενδονίζουν γιαούρτια και καφέδες!

Δείτε το βίντεο:


Σκλάβωσαν την Ελλάδα με 155 ψήφους - Πέρασε η τρομοκρατία (ανανέωση 3)



(Ανανέωση 16.05): Με 154 της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ συν την Έλσα Παπαδημητρίου, επί συνόλου 298 (απουσίαζε ο Γ.Καραγκούνης της Ν.Δ. και ο ανεξάρτητος Γ.Λιάνης), πέρασε το ξεπούλημα της χώρας και η υπερχρέωσή της. Αδιαφορώντας πλήρως για τις λαϊκές αντιδράσεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το σκλάβωμα της Ελλάδας...
Συγκεκριμένα είχαμε 155 "ναι", 138 "όχι" και 5 "παρών" στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015.
Τελικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ακολούθησε αυτό που του λέει η συνείδησή του και καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Εν συνεχεία διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε το λάθος Φλωρίδη και Νασιώκα να παραιτηθεί από βουλευτής και έτσι η κοινοβουλευτή δύναμη του ΠΑΣΟΚ μειώνεται στους 154 βουλευτές.
"Λάκισε" ο Αλ.Αθανασιάδης της Κοζάνης, ο οποίος με ένα λογίδριο εκτός Κανονισμού, είπε ότι "Τον έπεισε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός" και ψηφίζει "Ναι"!
Έξω από την Βουλή οι δυνάμεις καταστολής κτυπάνε κυριολεκτικά "στο ψαχνό" αδιακρίτως
Με μαύρα γράμματα θα γραφεί στην Ελληνική Ιστορία η 29η Ιουνίου 2011...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Αληθινός στόχος των κουκουλοφόρων είναι τελικά ο Έλληνας πολίτης και ότι συμβολίζει την Ελλάδα


Για άλλη μία φορά ο ελληνικός λαός γίνεται μάρτυρας απίστευτων γεγονότων βίας και καταστροφής με τους γνωστούς ανθέλληνες κουκουλοφόρους να καίνε ελληνικές σημαίες μπροστά στα μάτια του κόσμου που κατέβηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσει για το αβέβαιο μέλλον του.
Τα άτομα αυτά όπως φαίνεται από την συνεχόμενη κάλυψη των γεγονότων δεν τρέφουν καμία συμπάθεια για τον ιερό αγώνα των Ελλήνων πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά προσπαθούν για άλλη μία φορά να εκμεταλλευτούν την κοσμοσυρροή για να επιδοθούν σε μία καταστροφική επιδρομή και σπίλωση του αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων που όπως φαίνεται και από τις μέχρι στιγμής επιθέσεις τους εναντίον αυτών τους απεχθάνονται γιατί απλά είναι Έλληνες.
Αυτό που βιώνει το κέντρο της Αθήνας είναι μία επίθεση κατά του ελληνικού λαού από συμμορίες μπαχαλάκιδων υπό την κάλυψη μίας ψευδοιδεολογίας που προσβάλει τους αληθινούς και γνήσιους υποστηρικτές αυτής της ιδεολογία.

Σκηνές φρίκης από ένστολους εγκληματίες (φωτορεπορτάζ)


Δεν θα περάσει ο φασισμός...

Το υπηρετικό προσωπικό του καθεστώτος Παπανδρέου έπιασε δουλειά. Ήταν υπόθεση χρόνου να πέσουν οι μάσκες και να φανεί η ιδιότητα και η ιδεολογία του Παπανδρέου, αλλά και το ότι στα Σώματα Ασφαλείας υπάρχουν άνθρωποι που για 27 ευρώ την ημέρα μπορούν να σκοτώσουν πολίτες!

Η φρίκη έχει πλημμυρίσει την Αθήνα!



Την ίδια στιγμή τα κόμματα έχουν αφήσει τον Ελληνικό λαό στο έλεος των ΜΑΤ! Η σιωπή τους αποτελεί την αδιάψευστη μαρτυρία της συνενοχής τους στο έγκλημα που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα... Σκοτώνουν και σκυλεύουν το πτώμα της δημοκρατίας...

Θαυμάστε το έργο του Παπανδρέου... τη στιγμή που οι νταβατζήδες της ενημέρωσης "βλέπουν" μάχες μεταξύ ΜΑΤ και... κουκουλοφόρων!!!

Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΟΜΕΛΙΤΙΔΑΣ!


Σύμφωνα με άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Natural News, ιός που προκαλεί καρκίνο, βρίσκετε μέσα στο εμβόλιο της πολυομελίτιδας. Η διαπίστωση αυτή έγινε από ομάδα Επιστημόνων, που ύστερα από μια σειρά ερευνών και πειραμάτων, κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό. Επίσης ομάδες ατόμων και παιδιών που είχαν εμβολιαστεί με το εν λόγο εμβόλιο, άρχισαν μακροπρόθεσμα να εμφανίζουν σημάδια καρκινογενέσεων...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Εδώ         

Η Αθήνα καίγεται,ΗΠΑ και Ευρωπαίοι πανηγυρίζουν!




Μεγάλη προβολή δίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ στην έγκριση από τη Βουλή των Ελλήνων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, σημειώνοντας ότι στην Ουάσιγκτον και στη Γουόλ Στριτ επικρατεί ευφορία. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις και δηλώσεις από εκπροσώπους του Λευκού Οίκου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

   

Με ανταποκρίσεις και αναλύσεις σημειώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αλλά παράλληλα και το νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, οι αντιδράσεις, οι απεργίες και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. 

   

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι η ψήφιση του προγράμματος από τους βουλευτές του σοσιαλιστικού κόμματος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι ένα "αποφασιστικό βήμα" που ανοίγει το δρόμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να αποδεσμεύσουν 17 δισεκατομμύρια δολάρια που χρειάζεται η Ελλάδα να πληρώσει τα έξοδα της μέσα στο καλοκαίρι και στη συνέχεια να αρχίσουν οι εργασίες για μια δεύτερη διάσωση, υπογραμμίζοντας επίσης ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στις 3 Ιουλίου στις Βρυξέλλες.

   

Με το "καλημέρα" ,ασχολήθηκε με Ελλάδα η Λαγκάρντ.



Από τα πρώτα πράγματα στα οποία αναφέρθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ σχεδόν αμέσως μόλις διορίστηκε στη θέση της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα. Και δεν ξέχασε τις... ευρωπαϊκές καταβολές της, ζητώντας συναίνεση και εθνική ενότητα.

"Αν έχω να στείλω ένα μήνυμα, όσον αφορά την Ελλάδα, αυτό είναι μία έκκληση στα κόμματα της ελληνικής αντιπολίτευσης, να ξανασυναντηθούν με πνεύμα εθνικής πολιτικής συνεννόησης με το κυβερνών κόμμα. Από αυτό εξαρτάται το μέλλον μιας χώρας", επισήμανε το νέο «αφεντικό» του ΔΝΤ.



Αυτοί Ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο! 155 Ηροστρατοι + 5 Πιλάτοι!



AYTOI ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  1. Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣragousis@pasok.gr
  2. Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.prosperityunbound.com
  3. Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
  4. Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
  5. Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4
  6. Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α’ ΑΘΗΝΩΝkskan@pasok.gr
  7. Διαμαντοπούλου Δημητρίου ‘Αννα Α’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.diamantopoulou.gr
  8. Παπουτσής Δημητρίου Χρήστος Α’ ΑΘΗΝΩΝpapoutsi@otenet.gr
  9. Αλευράς Γεωργίου Αθανάσιος (Νάσος) Α’ ΑΘΗΝΩΝhttp://www.alevras.gr
  10. Τσούρας Αγγέλου Αθανάσιος Α’ ΑΘΗΝΩΝatsouras@otenet.gr

ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ .ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ...ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ !!!



Με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ υπερψηφίστηκε επί της αρχής από την επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλή το νομοσχέδιο για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος. Ωστόσο, ορισμένοι από τους βουλευτές της συμπολίτευσης εξέφρασαν επιφυλάξεις για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι η τιμή στην οποία θα πωληθούν περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματική τους αξία, δεδομένου ότι το πωλητήριο μπαίνει σε περίοδο ύφεσης. Η τέως υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη εξέφρασε την ανησυχία της για το γεγονός ότι θα διορίζονται τεχνοκράτες στο ταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Σημείωσε ότι τρεις θα διορίζονται από την τρόικα, γεγονός που εκτίμησε ότι μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση συμφερόντων. 

Πόλη-φάντασμα στον ουρανό της Κίνας!



Αυτόπτες μάρτυρες μιας μαζικής οφθαλμαπάτης έγιναν οι κάτοικοι της πόλης Χουανσάν στην ανατολική Κίνα.
Η εμφάνιση μιας «πόλης-φαντάσματος»πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, αφού είχαν προηγηθεί καταρρακτώδεις βροχές κι ενώ η ατμόσφαιρα ήταν ακόμα υγρή.
Ο ποταμός Xin'an έγινε ο«καθρέφτης» στον ορίζοντα κτηρίων, λόφων και δέντρων. Όλα αυτά υψώνονταν πάνω από την ομίχλη, που είχε κατέβει χαμηλά στις όχθες του ποταμού.

Στις φλόγες το Υπουργείο Οικονομικών



Φωτιά έχει ξεσπάσει στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται το Υπουργείο Οικονομικών…
Εκεί είναι και το υποκατάστηματων Τ.Τ το οποίο κυριολεκτικά έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Η παρέμβαση της πυροσβεστικήςήταν άμεση και αυτή την ώρα η φωτιά έχει σβήσει.

Αρχίζει τώρα το μεγάλο πλιάτσικο στην Ελλάδα


Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμασημαίνει και άμεση εφαρμογή των διατάξεών του. Και μία από αυτές είναι η δημιουργία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., που θα πουλήσει τα λεγόμενα «ασημικά» του ελληνικού κράτους για την αποπληρωμή τουΔημόσιου Χρέους της χώρας.
Το μεγάλο μας μυστικό σε αυτήν την ιστορία είναι ότι μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου θα υπάρχουν και δύο, χωρίς δικαίωμα ψήφου, εκπρόσωποι της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα ενημερώνονται (και θα εγκρίνουν τελικά;) για το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, αλλά και θα ξέρουν τα απόρρητα στοιχεία, τιμές, προσφορές κ.λ.π. των διαγωνισμών που θα γίνονται. Δηλαδή, αυτοί οι δύο κύριοι θα μπορούν να λειτουργούν σαν «τα μάτια» των ενδιαφερόμενων ξένων επιχειρήσεων για αγορές στην Ελλάδα και άρα να καθορίζουν που θα πηγαίνουν τα «ασημικά» μας και με ποιες τιμές.

«Καπνόσημο» στα μπουζούκια και τα καζίνο


Μετά την πολύμηνη εξαίρεσή τους από τις διατάξεις του νόμου



Άνοιξε διάπλατα και επισήμως το πρώτο μεγάλο «παράθυρο» του αντικαπνιστικού νόμου στη χώρα μας για τα καζίνο και τα κέντρα διασκέδασης. 

Επειτα από την πολύμηνη εξαίρεσή τους από τις διατάξεις του νόμου για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους, οι χώροι διασκέδασης με ζωντανή μουσική και τα καζίνο απαλλάσσονται οριστικά πλέον από την υποχρέωση για συμμόρφωση στην αντικαπνιστική νομοθεσία, αλλά με το… αζημίωτο. 

Ψηφίστηκε με 155 «ναι» το Μεσοπρόθεσμο


Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ψήφους από τη Βουλή, σε μια διαδικασία που ανέδειξε τρεις εμφανείς και τρεις αφανείς πρωταγωνιστές.

Αναλυτικά, στους εμφανείς πρωταγωνιστές συγκαταλέγονται ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής -τον οποίο ο πρωθυπουργός διέγραψε- , για τον οποίο λίγοι περίμεναν ότι θα επέμενε στην στάση του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο, ο κ. Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος την τελευταία στιγμή διαφοροποιήθηκε και υπερψήφισε το Μεσοπρόθεσμο και η κυρία Ελσα Παπαδημητρίου, που και αυτή, κόντρα στην κομματική γραμμή της ΝΔ, ψήφισε «ναι» στο Μεσοπρόθεσμο.


Νεκροί 18 μαθητές από κεραυνό σε σχολείο


Δεκαοχτώ μαθητές του δημοτικού βρήκαν ακαριαίο θάνατο και 51 ακόμη φέρουν σοβαρά εγκαύματα όταν κεραυνός έπεσε χθες το απόγευμα στο σχολείο τους στη βόρεια Ουγκάντα, γράφουν σήμερα οι εφημερίδες.

Ο κεραυνός έπληξε στο δημοτικό σχολείο Ρανιάνια, σχεδόν 250 χλμ. από την Καμπάλα, καθώς τα παιδιά περίμεναν να περάσει η ισχυρή βροχόπτωση για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Vision.

"Κλεφτοπόλεμος" στο Σύνταγμα - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα ΔΕIΤΕ LIVE


15.10 Οδοφράγματα έχουν στήσει οι διαδηλωτές στη συμβολή της οδού Σταδίου με την Πλατεία Συντάγματος, ενώ συνεχίζεται ο "πετροπόλεμος".

15.00 Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 27 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.

14.30 Η εκτεταμένη χρήση χημικών έχει σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών από την Λεωφόρο Αμαλίας και τη Βασ. Γεωργίου Α'. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Το τελευταίο μάθημα του εκσυγχρονισμού




Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών αφήνοντας πίσω τα χρόνια της συμπάθειας, των αγνών αισθημάτων, του ξεροκόμματου και της ελιάς, αρχίσαμε να ακροπατούμε στα ήθη και τα έθιμα μιας νέας σύγχρονης και εκπολιτισμένης Ελλάδας.

Έτσι αρχίσαμε να εξευγενιζόμαστε. Όλα αυτά τα χρόνια, εκπαιδευτήκαμε στην πουστιά, στην αδιαφορία, στην αρπαγή, στον καιροσκοπισμό, στον κυνισμό, στην κλεψιά, στη φοροδιαφυγή, στην αναλγησία, στην υποκρισία, στον τυχοδιωκτισμό, και στα πολλά άλλα αξεσουάρ που έφεραν μαζί τους οι εκσυγχρονιστές. Μα, έλλειπε κάτι. Ώσπου ήρθε και αυτό, στο τελευταίο κεφάλαιο αυτής της πολύχρονης και επίπονης μαθητείας.

Το Ελληνοελβετικό έπος του 2010-2011




Τα χιονισμένα βουνά τις Ελβετίας είναι το θέατρο του νέου εθνικού έπους.

Όσο κι αν μοιάζουν μακρινά εκεί δίνει την μάχη η κυβέρνηση για την υπεράσπιση των καταθέσεων που με πολύ ιδρώτα (των άλλων) απέκτησαν κάποιοι Έλληνες.

“Λεφτά υπάρχουν” και η κυβέρνηση, με συμμάχους στον πατριωτικό της αγώνα, το επίσης πατριωτικό ΛΑΟΣ, τους Τραπεζήτουλες, τον ΣΕΒ, τους Πρετεντέρηδες κ.α. θα φροντίσει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να ξεκουράζονται στις ελβετικές τράπεζες.

Μίκης Θεοδωράκης: Ο λαός θα ξεριζώσει τις κουκούλες!



Καταγέλλουμε το σατανικό σχέδιο της Κυβέρνησης με τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή που δεν δίστασε δύο φορές να κάψει το κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να τρομοκρατήσει και να εμποδίσει την Ειρηνική παρουσία των Ανεξάρτητων και Αγανακτισμένων διαδηλωτών μπροστά και γύρω από τη Βουλή.

Η ΚΑΠ θα πρέπει να επιστρατεύσει από σήμερα το πρωί όλες της τις δυνάμεις για να παροτρύνουν το λαό και να τον καλέσουν να συγκεντρωθεί μαζικά στο Σύνταγμα.

Ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών θα μπορέσει να απομονώσει και να αχρηστεύσει τους προβοκάτορες του Παπουτσή.

Παράλληλα, η ΚΑΠ, με ειδικά τμήματα, θα επιχειρήσει να τους αντιμετωπίσει δυναμικά, και αν είναι δυνατόν να τους ξεσκεπάσει, για να μάθει ο λαός την αλήθεια.

ΦΥΓΕ...


Φύγε γιατί με έκανες να γυρίζω στο σπίτι μου κάθε βράδυ και να μη μιλάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Άρχισα τα ψυχοφάρμακα μετά από οκτώ μήνες που έγινες πρωθυπουργός.
Φύγε γιατί η κόρη μου πέρασε πέρυσι στο πανεπιστήμιο σε άλλη πόλη και δεν πήγε γιατί δεν είχα λεφτά.

Ηλεία Έκλεψαν πειραματικά οπωροκηπευτικά για να φάνε!


Οι γνώριμοι «πεινασμένοι» επέστρεψαν στην Ηλεία και μάλιστα με… εντυπωσιακό τρόπο, αφού δεν δίστασαν να λεηλατήσουν τα οπωροκηπευτικά ενός πολυετούς ερευνητικού προγράμματος για να χορτάσουν την πείνα τους, αφήνοντας άφωνους τους ερευνητές!

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το γυάλινο θερμοκήπιο του Ινστιτούτου Αμπέλου και Οπωροκηπευτικών Πύργου στον Κόροιβο Ηλείας, που χρησιμοποιείται για την διατήρηση 39 ποικιλιών κηπευτικών στο πλαίσιο προγράμματος σποροπαραγωγής και δεν άφησαν τίποτα! Άρπαξαν όλες τις ώριμες τομάτες και τα πεπόνια και έγιναν καπνός, αφήνοντας σύξυλους τους υπαλλήλους, που διαπίστωσαν το επόμενο πρωί ότι το πρόγραμμα για το οποίο είχαν κουραστεί τόσο πολύ, απλώς δεν… υπήρχε πια!

Και ειρωνείες με αναφορές σε… Greece Inc Financial Times: Πουλήστε γη και μνημεία!


Αμφιβολίες για  το κατά πόσον μπορεί να υλοποιηθεί το σύνολο του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, τουλάχιστον όσον αφορά στο ύψος των προσδοκώμενων εσόδων, ύψους 50 δις ευρώ σε βάθος τετραετίας (2015), εκφράζουν αρθρογράφοι των Financial Times.

Στο κείμενο  το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιγράφεται ως “πώληση – εξπρές” (Σ.Σ: “fire sale”), ενώ γίνεται αναφορά στην μεθοδολογία  που θα ακολουθηθεί με την σύσταση μιας ανεξάρτητης υπηρεσίας ιδιωτικοποιήσεων που θα αναλάβει να διαχειριστεί την όλη διαδικασία εκποιήσεων των κρατικών assets.

Ξύλο, χημικά και δακρυγόνα στο Σύνταγμα - Χιλιάδες Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία




 'Εσπασε το κιγκλίδωμα μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη
- Προπηλάκισαν την Λιάνα Κανέλη - Πεδία μάχης τα σημεία προσυγκεντρώσεων
- 8 πολίτες στο νοσοκομείο με τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα
- Κυκλοφοριακό χάος! - Από την Αλεξάνδρας έως την Συγγρού αδιάβατη η Αθήνα
- Σε λίγο ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο

Μάχες σώμα με σώμα αυτή την ώρα διαδηλωτών και ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος. Τα χημικά εχουν καλύψει τα πάντα, ενώ την ώρα που ο κόσμος ετρεχε πανικόβλητος να ξεφύγει τα ΜΑΤ τον ποδοπατούσαν!

Είπε “ναι” η Έλσα Παπαδημητρίου και ανεξαρτητοποιήθηκε




Η πορεία μου μου δίνει το δικαίωμα να μην εθελοτυφλώ και να μην στρουθοκαμηλίζω, ήταν το σχόλιο της βουλευτού Αργολίδος.

“Ναι” λοιπόν και ελπίζω κύριοι της Κυβέρνησης να μην με απογοητεύσετε” συνέχισε τονίζοντας ότι ουσιαστικά ανεξαρτητοποιείται.
“Συναίνεση και συνεργασία είναι η απάντηση και η λύση σήμερα, είπε ο βουλευτής Αργολίδας.
Το μεσοπρόθεσμο είναι μια λύση, καλή, κακή θα δείξει, απαραίτητη όμως”.