Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Εκλεισε τις εσωτερικές του... μεταγραφές

Ενεργοποιήθηκε και τυπικά η οψιόν αγοράς του Μιραλάς από τον Ολυμπιακό (φωτoγραφία: INTIMEsports)

Ενεργοποιήθηκε και τυπικά η οψιόν αγοράς του Μιραλάς από τον Ολυμπιακό (φωτoγραφία: INTIMEsports)Αγόρασε τον Μιραλάς, αγοράζει τον Πάρντο, δεν δίνει τον Πάντελιτς...
Μπορεί χθες ο Ολυμπιακός να μην απέκτησε κάποιον νέο ποδοσφαιριστή, αλλά ουσιαστικά έκλεισε τρεις εσωτερικές «μεταγραφές».
Πρώτο και καλύτερο τον Μιραλάς, καθώς χθες οριστικοποιήθηκε η αγορά του Βέλγου επιθετικού από τη Σεντ Ετιέν. Οι Πειραιώτες κατέβαλαν στη Σεντ Ετιέν 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να υπάρξει συνάντηση με τον ατζέντη του 23χρονου επιθετικού για το θέμα του συμβολαίου του (θα αποφασιστεί αν θα ισχύσει το υπάρχον ή θα υπογραφεί νέο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους και χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης).
Ο ίδιος πάντως χθες δήλωσε πιστός στους «ερυθρόλευκους»: «Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια».
Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Β. Μαρινάκης, συναντήθηκε με τους Πάρντο και Πάντελιτς και τους καθησύχασε για το μέλλον τους στην ομάδα.

Στον Ισπανό πορτιέρο του είπε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για τα ονόματα των γκολκίπερ που ακούγονται ως υποψήφιοι στόχοι: «Μην ακούς τι γράφεται. Σε πιστεύει πολύ και ο προπονητής και η διοίκηση και σύντομα θα ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς σου. Γι' αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις να δείχνεις την αξία σου».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του προς τον Πάντελιτς: «Ποτέ δεν εκδηλώσαμε ενδιαφέρον να σε πουλήσουμε. Είσαι σημαντική μονάδα για την ομάδα και πάνω σου στηρίζουμε πολλά», ενώ ο Σέρβος επιθετικός επανέλαβε τα λόγια που προέβαλε χθες το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ»: «Είμαι δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό...».
Η διοίκηση διέψευσε πως έχει γίνει πρόταση στον Μεξικανό πορτιέρο Οτσόα, ενώ αντίθετα για τον Ντεγκρά επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον. Για τον Γιοβάνοβιτς της Λίβερπουλ ο Β. Μαρινάκης έχει πολύ καλή άποψη και μπορεί ο Ολυμπιακός να κινηθεί για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.
Το γεύμα
Τέλος, για τον Φορτούνη οι Πειραιώτες προσφέρουν 600 χιλιάδες ευρώ στον Αστέρα Τρ.
Από την άλλη πλευρά ο Ερν. Βαλβέρδε, στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε χθες ο Τοροσίδης για την ονομαστική εορτή του, μίλησε για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και για τον ΠΑΟΚ.
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το σημαντικότερο από αυτά που έχουμε δώσει. Και αυτό γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά των επτά βαθμών, αλλά και επειδή ο αντίπαλός μας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, που κέρδισε δύο φορές την ΑΕΚ, εκτός έδρας τον ΠΑΟ, έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ μας δυσκόλεψε στο παιχνίδι του α΄ γύρου.
Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μη σκεφτόμαστε ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε το Κύπελλο, ώστε να πάρουμε τη νίκη» έλεγε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. «Το φυσιολογικό είναι τα παιχνίδια να διεξάγονται με γεμάτες εξέδρες. Αυτό θέλω κι εγώ είτε παίζουμε στο Καραϊσκάκη είτε εκτός έδρας. Η βία βέβαια δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο. Εμείς πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε και στην Τούμπα, ανεξάρτητα αν θα αγωνιστούμε σε γεμάτο ή άδειο γήπεδο».
Ο Ντουντού έλεγε χθες ότι θέλει να είναι ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν θα αγωνιστεί στον Βόλο, ενώ ο Μέλμπεργκ προπονήθηκε κανονικά. Στη 18άδα μπορεί να βρίσκεται ο Τζιμπούρ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΔΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.