Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μεταφυσικό πάρτι στην Υγεία - Νεκροί γιατροί έγραφαν συνταγές σε ασθενείς - φαντάσματα!




Υπερφυσικές διαστάσεις στο απίστευτο φαγοπότι στην Υγεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους αποκαλύπτονται “ασθενείς – φαντάσματα” και νεκροί γιατροί που όμως... συνταγογραφούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μικροβιολόγος της Αττικής χρησιμοποιούσε τις σφραγίδες και πλαστογραφούσε τις υπογραφές επτά γιατρών που είχαν αποβιώσει προ πολλού, για να κατακλέβει το Ταμείο των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Αυτό αποκαλύφθηκε μετά τους ελέγχους της Υπηρεσίας Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου. Στον έλεγχο που έχει μπει και το ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε – μετά από δειγμαγοληπτικό έλεγχο- επίσης ότι εκτός από πεθαμένους γιατρούς, στην υπόθεση εμπλέκονται και ασθενείς – φαντάσματα. Κάλεσαν δειγματοληπτικά 58 ασφαλισμένους για τους οποίους είχαν εκδοθεί συνταγές και διαπιστώθηκε ότι οι 4 είχαν εξεταστεί, ενώ οι 54 εκείνη την περίοδο ούτε είχαν εξεταστεί, ούτε είχαν καν αρρωστήσει..

Από ελέγχους που διενεργεί το υπουργείο Εργασίας σε γιατρούς και φαρμακοποιούς αποκαλύπτονται πολλά. Ο ένας στους πέντε γιατρούς που έχουν ελεγχθεί δεν.. περνά τις εξετάσεις. Από 1000 γιατρούς που ελέγχθηκαν οι 200 έχουν πρόβλημα, κυρίως καθώς φαίνεται να προτιμούν συγκεκριμένα φάρμακα τα οποία είναι και τα πιο ακριβά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.