Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: Οι Σκοπιανοί περίμεναν να βρουν τον Ηλίθιο και Προδότη … O Τσίπρας ήταν ο κατάλληλος !


ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: “Προστατευόμενη” πηγή της πρεσβείας των ΗΠΑ από το ᾽08 ο Νίκολα Ντιμίτροφ για το Μακεδονικό!
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ διαπραγματευτής της κυβέρνησης της πΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας ο…Νικόλα Ντιμιτρόφ από το 2008 σύμφωνα με την αμερικανική κυβέρνηση…!!!…

Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Χτύπημα στο Αιγαίο» το παιχνίδι του 1986 που «προέβλεψε» Ρώσο-Τουρκικό πόλεμο και τη πτώση του Καστελόριζου

Το 1986 η αμερικανική εταιρία επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής victory games κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι με σενάριο ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΟΥ πολέμου,με θέατρο επιχειρήσεων το Αιγαίο πέλαγος.

Το έγκλημα του Μαρόκου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, αγνοώντας το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και την εγκαταλείπουν μαζικά τα παιδιά της, τοποθετήθηκε υπέρ της συμφωνίας, με την οποία η παράνομη μετανάστευση γίνεται νόμιμη, ενώ οι επικρίσεις εναντίον των μεταναστών ποινικά αδικήματα.

Κατά εκατομμύρια, απελπισμένοι πολίτες της Βενεζουέλας εγκαταλείπουν την χώρα της ελέω Μαδούρο

Ως και δύο εκατομμύρια πολίτες της Βενεζουέλας εκτιμάται ότι μπορεί να μετατραπούν σε μετανάστες και πρόσφυγες το 2019, αυξάνοντας το σύνολό τους σε 5,3 εκατομμύρια, καθώς η οικονομική και πολιτική κρίση που έχει πυροδοτήσει τις μεταναστευτικές ροές συνεχίζεται, τόνισαν τα Ηνωμένα Έθνη την Παρασκευή.


Ιαχές πολέμου από Ερντογάν: «Θα τους θάψουμε στα ορύγματα που σκάβουν»

Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας έπληξαν θέσεις της κουρδικής αυτονομιστικής οργάνωσης PKK στο βόρειο Ιράκ το Σάββατο, ανακοίνωσε το τουρκικό γενικό επιτελείο, καθώς η Άγκυρα μοιάζει αποφασισμένη να συνεχίσει να αψηφά τις διαμαρτυρίες της Βαγδάτης, η οποία καταγγέλλει πως οι επανειλημμένες τουρκικές αεροπορικές επιδρομές παραβιάζουν την ιρακινή εθνική κυριαρχία και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές αμάχων.


Ο ALEX COLLIER Έμεινε 90 Ημέρες σε Ανδρομέδιο Μητρικό Σκάφος και μας Άφησε Άφωνους

Ο ALEX COLLIER Έμεινε 90 Ημέρες σε Ανδρομέδιο Μητρικό Σκάφος και μας Άφησε Άφωνους
ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Ο ALEX COLLIER
Ας δούμε μερικά από αυτά που είπε:

– Έφτιαξαν τουαλέτα ειδικά γι’ αυτόν οι Ανδρομέδιοι, αφού οι ίδιοι δεν έχουν τέτοιες ανάγκες!

Τσέχοι πολιτικοί θέλουν να απαγορευθεί πλήρως το Ισλάμ καθώς είναι "βίαιη ιδεολογία" και "αποικίζει την κοινωνία"

Πολιτικοί ηγέτες στην Τσεχική Δημοκρατία έχουν ήδη καταδικάσει έντονα το Ισλάμ. Τώρα, πολιτικοί στο Τσεχικό Κοινοβούλιο συζητούν την πλήρη απαγόρευση της μωαμεθανικής θρησκείας.

Αν κάποιος ζητάει τη δολοφονία των «άπιστων» και των Εβραίων, τότε δεν είναι θρησκεία ειρήνης, λέει ο βουλευτής Jiri Kobza.

Σπατάλη χρόνου: το σύγχρονο υπερόπλο του διαβόλου

Ο διάβολος από την στιγμή που εξέπεσε από άγγελος του φωτός και έγινε άγγελος του σκότους, έβαλε στόχο να συμπαρασύρει όσο περισσότερες ψυχές στην απώλεια. Αιώνες τώρα αυτό είναι το έργο του και για να το κατορθώσει χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο για να απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ Πλανητικό Πακέτο για τη Μετανάστευση: "ανοίξαμε και σας περιμένουμε..." (Και η μεγάλη ΑΠΑΤΗ περί ... μη νομικά δευσμευτικού)

Μετά την υπογραφή του, από όσους το υπογράψουν, θα δρομολογηθεί και επισήμως η νέα φάση του Δόγματος του Σοκ, για την εξαναγκαστική πλανητική επιβολή της Παγκοσμιοποίησης, της Πανθρησκείας και της Πολυπολιτισμικότητας.