Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Οι άνθρωποι «ξυπνούν» καθώς η κυριαρχία τους «χάνεται» – «Ξεσηκωμός» στο Λας Βέγκας με μήνυμα για όλον τον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εποχή της αυτοματοποίησης, δεν πανηγυρίζουν όλοι για την τεχνολογική επανάσταση των ρομπότ.
Οι άνθρωποι αρχίζουν σιγά-σιγά και «ξυπνούν», αντιλαμβανόμενοι πως τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη τους παραγκωνίζουν από τις θέσεις εργασίας τους.


Λύσσαξαν και προσπαθούν να επινοήσουν τα πιο απίθανα αλλά και απάνθρωπα μέσα για να λυγίσουν τους Έλληνες…

Άγιος Παΐσιος: Θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα καταστρέφοντας Παιδεία και Ορθοδοξία
Οι παραδόσεις , τα ήθη και έθιμα, η παιδεία και η θρησκεία αποτελούν από αιώνες τώρα τα ιερότερα ιδανικά των Ελλήνων

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο κατακλυσμός του Νώε συνέβη πραγματικά εδώ είναι η απόδειξη του Robert Ballard

Η ιστορία της κιβωτού του Νώεθα μπορούσε να είναι αλήθεια; Ο Robert Ballard, διευθυντής και καθηγητής Ωκεανογραφίας στο Ινστιτούτο Αρχαιολογίας του Ωκεανογραφικού « Πανεπιστήμιο του Rhode Island , καλύτερα γνωστός για το ερευνητικό έργο του στην υποβρύχια αρχαιολογία, η οποία έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο για τις ανακαλύψεις και τις θέσεις των ναυαγίων του Τιτανικού, ισχυρίζεται ότι έχει βρει αποδείξεις για μια μεγάλη πλημμύρα που έγινε γύρω στο 5600 π.Χ.στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας.

Δέκα μυστικές αδελφότητες και οι παράξενοι νόμοι τους [Βίντεο]

Οι παρακάτω αδελφότητες μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αφού άλλες ήταν επικίνδυνες και έσπερναν τον τρόμο και άλλες βοηθούσαν όσους είχαν ανάγκη.

Το ηφαίστειο της Αίτνα καταρρέει γλιστρώντας προς τη θάλασσα του Ιονίου με τον κίνδυνο να προκαλέσει τσουνάμι

Η Αίτνα στη Σικελία, το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης που κατά καιρούς ξερνάει λάβα, «γλιστράει» αργά προς τη θάλασσα του Ιονίου στα ανατολικά του, μία κίνηση η οποία στο μέλλον μπορεί να επιταχυνθεί και να οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση της νοτιοανατολικής πλευράς του, κάτι που πιθανώς θα προκαλέσει επικίνδυνο τσουνάμι. 

Το 2050 πιθανότατα στη Σελήνη θα κατοικούν 1.000 άνθρωποι

AFP VIA GETTY IMAGES
-, SPACE: This artist's impression shows the location of the SMART-1 impact on the Moon surface, expected for 3 September 2006 at 07:41 CEST (05:41 UT). Europe's first probe to the Moon SMART-1 crashed onto the lunar surface as scheduled at 7.42 am (0542 GMT) 03 September 2006 ending a successful 16-month mission, the European Space Agency announced today. SMART-1 smashed into the Moon at a speed of two kilometres per second (7,200 kmph) in a plain called the Lake of Excellence, a volcanic plane area surrounded by highlands, but also characterised by ground heterogeneities, on the southwestern side of the Moon's face. The probe fell in exactly the right place (36.44? south of latitude and 46.25? west of longitude) after a 'pretty spectacular' drop, said Bernard Von Weyhe, spokesman for the ESA, which was able to follow its trajectory by telescope. AFP PHOTO / ESA / C.Carreau (Photo credit should read C. CARREAU/AFP/Getty Images)
Αποικία έξι έως δέκα ατόμων θα υπάρχει έως το 2030 στο φεγγάρι, ενώ μέχρι το 2040 οι κάτοικοι του σεληνιακού χωριού θα έχουν γίνει 100. Δέκα χρόνια αργότερα δε, θα αγγίζουν τους 1.000 και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον εκεί να κατοικούν ολόκληρες οικογένειες που θα διαιωνίζουν το είδος. Όλα αυτά έχει βάλει στόχο η ESA, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα του ibtimes.com.

Βρετανική αεροπορική εταιρία βάζει τρανσέξουαλ στο πλήρωμα της

Η Pride Flight, όπως είναι το κωδικό όνομα της πτήσης, θα απογειωθεί στις 28 Ιουνίου από το Λονδίνο και θα έχει προορισμό τη Νέα Υόρκη Την πρώτη πτήση στην οποία όλα τα μέλη του πληρώματος θα είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ανακοίνωσε η Virgin Atlantic. 


Αυτό το μαγνητάκι το δίνουν στα Σκόπια ενθύμιο στους τουρίστες

Ένα από τα πιο διαδεδομένα ενθύμια όταν ταξιδεύουμε είναι τα μαγνητάκια που κολλάμε στο ψυγείο. Πολλοί μάλιστα κάνουν συλλογή από διάφορα μέρη εκτός και εντός Ελλάδας. Τα μαγνητάκι αποτελούν χρόνια πρώτη επιλογή των τουριστών ως ενθύμια μιας και είναι φτηνά και μικρά. Μια ανάρτηση στο facebook μιας γυναίκα που πήγε διακοπές στα Σκόπια και αγόρασε μαγνητάκι ένα έχει προκαλέσει αντιδράσεις μια και όπως θα δείτε στην φωτογραφία γράφει «Μακεδονία» και μάλιστα περιλαμβάνει και Ελληνικά εδάφη!

Αρχίζουν τα όργανα: «Ζητάμε 3.000 δις ευρώ από την Ελλάδα για την «κατεχόμενη Μακεδονία»

Η καθηγήτρια, Τάνια Καρακαμίσεβα, αναρωτιέται, προκαλώντας, ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, αναρωτήθηκε αν αιτία είναι αυτό που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.


Σοκάρει νέα «πράσινη» έρευνα: «Αποφύγετε την κατανάλωση κρέατος για να…σώσετε τον πλανήτη!»

Τι άλλο θα ακούσουμε; Η ανθρωπότητα πρέπει να περικόψει δραστικά την κατανάλωση κρέατος, έως και κατά 90%, για να αποφύγει την...επιδείνωση της κλιματικής αλλαγής στο μέλλον.



Πως το δέχθηκε η ελληνική πλευρά; Αυτοί θα αναθεωρήσουν τα βιβλία ιστορίας για την Μακεδονία – Διαδώστε το

Στην Βουλή διαβιβάστηκε, όπως είναι πλέον ευρέως γνωστό, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά η σύνθεση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας - Σκοπίων
η οποία θα εξετάσει τα σχολικά βιβλία των δύο χωρών, αλλάζοντας την ιστορία της Μακεδονίας, όπως την γνωρίζουμε.

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Η Μεικτή Επιτροπή θα εξετάζει και, εφόσον το κρίνει κατάλληλο, θα αναθεωρεί τα σχολικά βιβλία και εγχειρίδια (χάρτες, βοηθητικό υλικό, κ.τλ.) της Ελλάδας και των Σκοπίων
Σύμφωνα με το έγγραφο που διαβιβάστηκε στην Βουλή, Από πλευράς πΓΔΜ, όπως ανακοινώθηκε από την πλευρά των Σκοπίων, η Επιτροπή περιλαμβάνει τους:
  1. Ambassador Victor Gaber, Head
  2. Professor Dalibor Jovanovski, PhD, Member
  3. Professor Nikos Chausidis, PhD, Member
  4. Professor LjudmilSpasov, PhD, Member
  5. Assistant Professor Ana Chupeska-Stanishkovska, PhD, Member
  6. Professor FahriRamadani, PhD Member
  7. Professor Kica Kolbe, PhD, Member.
Ποιοι είναι όμως αυτοί;
Πρόεδρος του τμήματος της Επιτροπής είναι ο πρώην πρέσβης της FYROM στην Αυστραλία, όπου το σκοπιανό στοιχείο προκαλεί συστηματικά τον Ελληνισμό, Victor Gaber.
Τι είχε δηλώσει παλαιότερα;
Πως οι «Μακεδόνες» ανήκουν στο «αρχαιότερο» εθνολογικό υπόστρωμα της Μεσογείου και δεν έχουν σχέση με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν ανήκουν στο εν λόγω «αρχαιότερο» υπόστρωμα.
Πιο αρχαίοι λοιπόν οι Σκοπιανοί από εμάς και φυσικά εφόσον οι «Μακεδόνες», όπως ονομάζουν τους εαυτούς τους, αναγνωριστούν επίσημα έτσι, θα ζητήσουν την παράδοση της Μακεδονίας από τους Έλληνες που μένουν εκεί.
Πρόεδρος της Επιτροπής ο κ. Gaber.
Έχει γράψει το βιβλίο του με τίτλο Αναγνώριση και άρνηση: η Ελλάδα και οι Μακεδόνες μετά τις Βερσαλίες.
Απόσπασμα από την περίληψη του βιβλίου:
«Το παρόν πόνημα επιχειρεί να παρουσιάσει και να αναδείξει με συστηματικό τρόπο τα ζητήματα σχετικά με τη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη Συνθήκη των Βερσαλλιών»
Ναι καλά διαβάζετε, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, από πλευρά των Σκοπίων, η οποία θα αναθεωρήσει τα ιστορικά βιβλία, κάνει λόγο για «εθνική μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.
Ο κ. Γκάμπερ υπήρξε μέλος της πρώτης σκοπιανής διαπραγματευτικής ομάδας, το 1993.
Το βιβλίο του «Το όνομα της Μακεδονίας – Ιστορικά, Νομικά και Πολιτικά ζητήματα» έχει βραβευθεί (το 2010) με το κρατικό βραβείο δημοσιογραφίας.
Ποιος είναι ο δεύτερος κατά σειρά Επίτροπος;
Ο καθηγητής ιστορίας του Πανεπιστημίου των Σκοπίων Dalibor Jovanovski.
Τι υποστηρίζει;
Πως η σύγχρονη ελληνική ιστοριογραφία αντιμετωπίζει με εχθρότητα το βασίλειο της αρχαίας Μακεδονίας, αναδεικνύοντας διαφορές, όπως ισχυρίζεται, μεταξύ αρχαίας Μακεδονίας και Ελλάδας.
Γράφει για υποδούλωση των Ελλήνων από τον Φίλιππο και τον «μακεδονικό ζυγό».
Είναι μέλος του προπαγανδιστικού συντακτικού συμβουλίου του περιοδικού «Istorija» της γείτονος.
Ο Νίκος Τσαουσίδης (ελληνικότατο όνομα) είναι μέλος της σκοπιανής επιτροπής, με διδακτορικό στην αρχαιολογία.
Μεταξύ άλλων, υπήρξε παραγωγός ενός cd για τις… «μακεδονικές αρχαιότητες»!
Ποιοί είναι ο Ljudmil Spasov και η Kica Kolbe;
Ο Spasov είναι καθηγητής ιστορίας της «μακεδονικής» γλώσσας.
Έχει λάβει μέρος σε συνέδριο με τίτλο «Μακεδονία είναι το όνομά μου, ο ρόλος της μακεδονικής διασποράς και ο διχασμός των Μακεδόνων κατά την δημιουργία ενιαίου μακεδονικού έθνους».
Διδάσκει «σύγχρονη μακεδονική γλώσσα», φωνολογία της «μακεδονικής» γλώσσας, ιστορία της γλώσσας, κοινωνιογλωσσική έρευνα στο «Μακεδονικό»,
Η Kolbe, έχει πολιτογραφηθεί ως παιδί προσφύγων «εθνικών Μακεδόνων» και «Αιγαιατών φυγάδων», οι οποίοι εξορίστηκαν από την πατρίδα τους, την Ελλάδα, η οποία, σύμφωνα με τους Σκοπιανούς, κατέχει την Θεσσαλονίκη.
Το 1999 έγραψε το βιβλίο «Αιγαιάτες», όπου αναφέρεται στο «θέμα της εξορίας της οικογένειάς της στα Βαλκάνια».
Γιατί άραγε το Υπουργείο Εξωτερικών δέχθηκε αυτά τα ονόματα να απαρτίζουν την συγκεκριμένη Επιτροπή, η οποία, το ξαναγράφουμε, θα αναθεωρήσει τα ιστορικά βιβλία Ελλάδας-Σκοπίων;
Πρόκειται ξεκάθαρα για πρόσωπα που υποστηρίζουν σοβινιστικές, επεκτατικές θέσεις ενάντια στον Ελληνισμό.
Πολύ φοβόμαστε πως αν προχωρήσει το όλον θέμα, τότε η ελληνικότητα της Μακεδονίας στα ιστορικά βιβλία θα τεθεί εν αμφιβόλω, ανοίγοντας τον δρόμο για «αρπαγή» και απόσχιση ελληνικών εδαφών, καθώς όποιος ξεχνά την ιστορία του, δεν ενδιαφέρεται και για τα εδάφη του.
Θα επανέλθουμε στο θέμα…

Προφητεία Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα και ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ότι Έρχεται το Τέλος του Κόσμου

Προφητεία Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα και ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ότι Έρχεται το Τέλος του Κόσμου
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μπορούν άραγε, κάποια λόγια που ειπώθηκαν στο μακρινό παρελθόν να αποκαλούνται προφητείες; Μπορεί να κάτι που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί -αλλά τελικά συμβαίνει- να αποτελεί το κατώφλι για το τέλος του κόσμου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πως οι Πλούταρχος, Στράβων, Αρριανός ΔΙΑΛΥΟΥΝ τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πως οι Πλούταρχος, Στράβων, Αρριανός ΔΙΑΛΥΟΥΝ τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό !!!
Περί Ἀλβανῶν ὁμιλοῦν τά γραπτά κείμενα, καί λέγουν ὁτι δέν εἶναι Εὐρωπαϊκός λαός.
Ο Πλούταρχος (βίοι παράλληλοι) γράφει:

«Καταλιπών δέ φρουρόν Αρμενίας Αφράνιον αυτός εβάδιζε δια τών περιοικούντων τον Καύκασον εθνών άναγκαίως έπί Μιθριδάτην. Μέγιστα δε αυτών εστίν έθνη, Αλβανοί και Ίβηρες»

Ανακαλύφθηκαν Τεράστια Κενά Κάτω από το Θιβέτ. Πύλες που Κάποιοι Σφράγισαν στο Παρελθόν;

Ανακαλύφθηκαν Τεράστια Κενά Κάτω από το Θιβέτ. Πύλες που Κάποιοι Σφράγισαν στο Παρελθόν;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία παράξενη θεωρία φαίνεται πως είναι στα πρόθυρα να ξεδιπλωθεί καθώς μία επιστημονική μελέτη έκανε μία συνταρακτική διάγνωση στην ευρύτερη περιοχή του Θοβέτ και της Ινδίας.

Το μυστικό της μεταθανάτιας ζωής

Το μεγάλο μυστικό της μεταθανάτιας ζωής, Ἁγίου Ἰουστίνου Πόποβιτς.

Ὅταν πεθάνει τό σῶμα, μέ τήν ψυχή πηγαίνουμε ἀπό τή γῆ στό μεταθανάτιο κόσμο, στόν ὁποῖο παραμένουμε «ἄχρις ἡμέρας Ἰησοῦ Χριστοῦ». Μά καί ἐκεῖ συνεχίζεται τό «ἔργον ἀγαθόν» πού ἀρχίσαμε στή γῆ; 


H Μάχη του Μαραθώνα: Άλλαξε τον ρου της Ιστορίας (βίντεο)

ΟΙ Πέρσες, υπό τον Δάτι και τον Αρταφέρνη, αφήνουν στο πεδίο της μάχης 6.500 νεκρούς, ενώ οι απώλειες από την ελληνική πλευρά είναι μόλις 192, ανάμεσά τους και ο Καλλίμαχος. Η ακριβής ημερομηνία αμφισβητείται από πολλούς ιστορικούς, οι οποίοι υπολογίζουν ότι η μάχη διεξήχθη στις 13 ή 14 Αυγούστου (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Εκδοτική Αθηνών).

Ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από τη Μ.Ανατολή ανάμεσα σε μουσουλμάνους και Εβραίους

Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης της αμερικανικής μασονίας, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»