Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες Έχτιζαν Θολωτούς «Τάφους» !!! Τι Μυστικό Γνώριζαν !!!

Οι «γεωακτίνες» είναι ένα σχετικά άγνωστο φαινόμενο της γης που φαίνεται να γνώριζαν οι αρχαίοι πολιτισμοί αλλά στην πορεία της ιστορίας ξεχάστηκε.
Η γη, όπως και άλλοι πλανήτες είναι έμβιοι οργανισμοί, δηλαδή παράγουν ενέργεια.

Ο Ιχώρ της Γης: Το Αφύλαχτο Μυστικό που μας Κρύβουν

Φίλες και φίλοι
Είναι γνωστό από τη μυθολογία ότι ο Ιχώρ είναι το αίμα των θεών και των αθάνατων.
Τι είναι όμως ο πετριχώρος; Είναι το αίμα της γης.
Η λέξη πετριχώρος είναι σύνθετη από την «πέτρα» και τη λέξη «ιχώρ». Ο ιχώρ της πέτρας.

Ρωσικά αντίποινα για τις απελάσεις σε Τσίπρα-Κοτζιά & Καμμένο: Επισπεύδουν την παράδοση των S-400 στην Τουρκία!

Επισπεύδει και άλλο την παράδοση των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία, η Ρωσία ιδιαίτερα μετά την δραματικά αρνητική τροπή την οποία έχουν πάρει οι ελληνο-ρωσικές σχέσεις.

Απέλαση Ρώσων διπλωματών: Η κυβέρνηση τους κατηγορεί ότι οργάνωναν τις διαδηλώσεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας

Που αποσκοπούσε η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την ελληνική κυβέρνηση; Μα φυσικά να «απονομιμοποιήσουν» τις διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών αλλά και τις αντιδράσεις όσων δεν δέχονται την εκχώρηση της Μακεδονίας συκοφαντώντας τους και παρουσιάζοντάς τους ως καθοδηγούμενους και «πιόνια» των Ρώσων

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Πολλοί τα Βλέπουν ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ σε ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ το 96% των ΜΜΕ του ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
«Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησής τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν

είναι σε θέση να μας προκαλέσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο.

Κατάλαβες Γιατί Καίγονται να Ξεπουλήσουν τη Μακεδονία; ΔΕΝ είναι Αυτό που Νομίζετε

Μεγάλος ο πόνος κι ο καημός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να λύσουν ξαφνικά και με συνοπτικές διαδικασίες το δήθεν πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με τα Σκόπια, λες και η Ελλάδα είχε ποτέ ανάγκη το μικρό αυτό κρατίδιο, το οποίο οφείλει την ύπαρξή του στην οικονομική στήριξη, που κατά το πλείστον, παρέχουν Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκεί επαγγελματικά, μεταφέροντας τις επιχειρήσεις τους, ώστε να γλυτώσουν από τη φορολογική αφαίμαξη της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης.


Γιατί δεν πρέπει να σκοτώσετε μία σαρανταποδαρούσα στο σπίτι σας!

Μπορεί να είναι ενάντια στο ένστικτο και τη θέλησή σας, αλλά δεν πρέπει ποτέ να σκοτώνετε μια σαρανταποδαρούσα μέσα στο σπίτι σας.

Ακόμη κι αν έχετε την ευκαιρία, καλύτερα να το αποφύγετε. Υπάρχουν λίγα έντομα τόσο ανατριχιαστικά και γρήγορα στην κίνηση, όσο αυτές. Δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί και να μην ανατριχιάσει ή φοβηθεί μπροστά τους.


Φρίκη στις ΗΠΑ (για ακόμα μια φορά): Τρελάρας μαχαίρωσε έξι παιδιά σε παιδικό πάρτι!

Ένας άνδρας άρχισε να μαχαιρώνει αδιακρίτως ανθρώπους στο πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού τριών χρονών μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διαμένουν κυρίως οικογένειες προσφύγων, στην πόλη Μπόισι της Πολιτείας Άινταχο το Σάββατο, τραυματίζοντας εννιά πρόσωπα, ανάμεσά τους έξι παιδιά, ανακοίνωσε η αστυνομία την Κυριακή.


Φοροτρέλα: Τέρμα η επιστροφή φόρου - Μπλόκο στο ΑΦΜ αν χρωστάτε πρόστιμα στους δήμους σε βάθος 10 ετών!

Το φορολογικό σύστημα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα έχει ως στόχο δύο πράγματα: Την πλήρη πτωχοποίηση των πολιτών και τον μελλοντικό εγκλεισμό τους σε κάποιο ίδρυμα ψυχικών νοσημάτων