Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Παραπληγικό αγοράκι περπάτησε χωρίς τις πατερίτσες μόλις άγγιξε τον Τίμιο Σταυρό

Αγοράκι πέταξε τις πατερίτσες μόλις άγγιξε τον Τίμιο Σταυρό από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Ρίγη συγκίνησης και δέος προκαλεί το νέο θαύμα με ένα παραπληγικό παιδί που περπάτησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν το «σταύρωσαν» με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Επιχείρηση δίνει δώρο 20 κούτες σάλτσας σε οποίον ρίξει σάλτσες στους βουλευτές

Οι περισσότερες αντιδράσεις όσων διαφωνούσαν με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό ήταν απόλυτης οργής, ωστόσο η διαφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων έχει και την αστεία της πλευρά. Ο λόγος γα την οικοτεχνία σάλτσας Πορτοκαλίδη από τις Φέρες του Έβρου που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν στην κυριολεξία με τις… ντομάτες βουλευτές της συγκυβέρνησης, με όσους το πετύχουν να έχουν και το δωράκι τους!


Τρεις στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν

Το 28,7% των Ελλήνων πιστεύει ότι τα ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα είναι στην πραγματικότητα αέρια ψεκασμού, σύμφωνα με νέα έρευνα της διαΝΕΟσις. Το 61% δηλώνει -στην πρόσφατη έρευνα της ΔιαΝΕΟσις– ότι τα αέρια αυτά είναι απλά υδρατμοί. Το αποτέλεσμα της έρευνας δείχνει πόσο ισχυρές είναι ακόμα στην Ελλάδα οι θεωρίες συνωμοσίας και επιβεβαιώνει άλλες παλαιότερες μελέτες, όπου πολλοί πολίτες εμφανίζονται πεπεισμένοι για παράδειγμα, ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει ανακαλυφθεί αλλά μας το κρύβουν, αλλά ακόμα και ότι η θεωρία πως η Γη είναι επίπεδη έχει βάση. 

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Προβλέψεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες δεν γνωρίζατε.

Προβλέψεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες δεν γνωρίζατε.

Οι συζητήσεις για την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου ακούγονται ολοένα και περισσότερο, μερικοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι ήδη διεξάγεται σε υβριδική μορφή. Και τι λένε οι προφήτες γι ‘αυτό; Στη Ρωσία, η προφητεία της Vanga είναι γνωστή, αλλά στον κόσμο σπάνια αναφέρεται, πιθανώς λόγω της Ρωσοφιλίας. Σας προσφέρουμε τις προβλέψεις των δημοφιλών δυτικών διηγημάτων σχετικά με αυτό το θέμα.


Έρχεται φτώχεια – Συντάξεις Δημόσιο: Μειώσεις από 150 ως 320 ευρώ

Μπορεί η κυβέρνηση μέσω στελεχών της να αφήνει να εννοηθεί ότι οι μειώσεις στις συντάξεις δεν θα γίνουν ή θα παγώσουν για κάποιο διάστημα, ωστόσο το τσεκούρι ήδη φέρει την υπογραφή της και σύμφωνα με τα στοιχεία φέρνει περικοπές στο Δημόσιο που θα κυμανθούν από τα 150 ως τα 320 ευρώ.


Πώς να διώξετε τα κουνούπια με φυσικό τρόπο

Ανάμεσα στα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά του καλοκαιριού βρίσκονται τα κουνούπια. Ωστόσο, υπάρχουν φυσικοί τρόποι να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς… επισκέπτες του καλοκαιριού.
Μη δημιουργείτε ευνοϊκές προϋποθέσεις για να αφήσουν τα αβγά τους

Ο μικρότερος υπολογιστής του κόσμου

Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και η εταιρία IBM δημιούργησαν πρόσφατα τον μικρότερο υπολογιστή στον κόσμο, που έχει μήκος μόνο 0,3 χιλιοστά.


Πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή στον Άρη

Μια εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει η ζωή στον Άρη αποκαλύπτουν μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες.
Οι εντυπωσιακές λήψεις αποκαλύπτουν τα τρισδιάστατα σπίτια και τα αυτοματοποιημένα οχήματα που θα μπορούσαν μια μέρα να καλύψουν την επιφάνεια του Άρη.

Νύχτα αγωνίας στη Θεσσαλονίκη: Έσπασε το φράγμα του Στρυμονικού - Δεκάδες διασώσεις ατόμων

Τεράστια επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να σώσουν τους κατοίκους σε Σταυρό και Βρασνά - Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα


Εικόνες αποκάλυψης σε Μάνδρα και Μαγούλα – Ζουν με τον τρόμο οι κάτοικοι

Θλίψη και απόγνωση στις λάσπες - Μέσα σε οχτώ μήνες η δυτική Αττική έζησε τον ίδιο εφιάλτη

Οι πλημμύρες που τον περασμένο Νοέμβριο στοίχισαν τη ζωή σε 24 άτομα, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, σκορπώντας φόβο και αγωνία στους κατοίκους.

Ιδού ΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ τον ΚΑΙΡΟ στην Ελλάδα κι Εξαφανίζεται το Καλοκαίρι !!! ΔΕΝ είναι Αυτό που Νομίζετε

Υδροστρόβιλοι σάρωσαν τα νησιά των Κυκλάδων. Στη Σέριφο, την παραλία Μέγα Λιβάδι, στα ανοικτά των Κυθήρων οι λουόμενοι είδαν ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Ανοιχτά του νησιού και μέσα στη θάλασσα εμφανίσθηκε ένας υδροστρόβιλος.  Το καλοκαίρι αγνοείται στην Ελλάδα. Η εμφάνιση της «Νεφέλης» δημιούργησε φθινοπωρινό σκηνικό στα περισσότερα τμήματα της χώρας.

Σκάφη της Μεγάλης Ανδρομέδας Επεμβαίνουν στον Πλανήτη. Η Διαδικασία Ξεκίνησε

Αρκετοί επαφικοί και ψυχικοί που λαμβάνουν «μηνύματα» από αλλού ή γενικότερες από άλλους πολιτισμούς, φέρνουν στην επιφάνεια αυτές τις «άνωθεν» ενημερώσεις, προειδοποιήσεις κλπ που λαμβάνουν.


Τελικά ο Μυστηριώδης Αστεροειδής σε Σχήμα Πούρου είναι Κάτι Καμουφλαρισμένο

Οουμουαμούα: Ένα περίεργο και παράξενο μακρουλό και μακρόστενο αντικείμενο είχε προβληματίσει την επιστημονική κοινότητα πριν λίγους μήνες, σε σημείο που αρκετοί από αυτούς υπέθεταν ότι θα μπορούσε να είναι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που περνούσε από το ηλιακό μας σύστημα.


Η Κρόνια Εποχή και τα Εβραϊκά Σύμβολα των Κρονίων

Η κρόνια εποχή ήταν η εποχή που το χρυσό γένος έπεσε πολλά σκαλοπάτια κάτω.
Ήταν η εποχή που έγιναν όλες οι γενετικές επιμιξίες & αλλοιώσεις.
Κρόνια ιερατεία διοικούσαν την

Ατλαντίδα, και την Βαβυλώνα.

Γι΄αυτό οι Άτλαντες και οι Πέρσες στράφηκαν εναντίον των Ελλήνων.

Βάλτε αυτό στο Στόμα σας και θα Δείτε τα Ούλα σας να Μεταμορφώνονται σε Χρόνο Μηδέν!

Τα άρρωστα ούλα μπορούν να προκαλέσουν ντροπή και δυσφορία. Τότε, απομακρύνονται από τα δόντια και δημιουργείται κενό που γεμίζει με βακτήρια.

Αυτό προκαλείται από κληρονομικότητα, κακή υγιεινή και κάπνισμα. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αγνοήσουμε και δεν θα φύγει από μόνο του. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση και τελικά να χαλάσουν τα δόντια. Ωστόσο, μην νιώθετε πως όλα είναι χαμένα.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

Τί είναι η Αγία Γραφή και ποια τα βιβλία της;

Όταν λέμε Αγία Γραφή, εννοούμε το σύνολο των βιβλίων, τα οποία όπως αναφέραμε και πιο πάνω, γράφτηκαν από ευσεβείς άνδρες υπό την έμπνευση και καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος, γι’ αυτό δε λέγονται και είναι θεόπνευστα.


Τι έλεγε ο Θεόφραστος περί της μυθικής Ατλαντίδος…

Ένα απόσπασμα του Αιμιλιανού ο οποίος διέσωσε μία άγνωστη αναφορά στην μυθική Ατλαντίδα του Θεόφραστου * (σύγχρονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου). Πρόκειται περί ενός διαλόγου μεταξύ του Μίδα ( του Φρυγός) και του Σειληνού.


Προειδοποίηση από ΝΑΣΑ: Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη

Ένας από τους μεγαλύτερους αστεροειδείς του ηλιακού μας συστήματος έχει πλησιάσει τόσο κοντά στον πλανήτη μας, που είναι ορατός στον νυχτερινό ουρανό ακόμη και με γυμνό μάτι.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η τεχνητή νοημοσύνη βλέπει τον θάνατό σου

Τι θα συμβαίνει δηλαδή με όσους θεωρεί η τεχνητή νοημοσύνη πως θα πεθάνουν;
Διαβάζουμε στο Iatropedia:


Ποιοι και γιατί ζητούν να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στα απολυτήρια Γυμνασίου-Λυκείου;

Τι ζητάνε επακριβώς με ερώτησή τους στον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, συνολικά 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:
“ΕΡΩΤΗΣΗ


Ο πλανήτης κινδυνεύει και θα το πληρώσουμε όλοι ακριβά ΒΙΝΤΕΟ

Η Νέα Τάξη εντείνει τις προσπάθειές της να αναγκάσει τα κράτη να υλοποιήσουν όσα δεσμεύτηκαν στη συμφωνία του Παρισιού για την πραγματοποίηση των στόχων της Ατζέντας 2030.

Οι 10 μεγαλύτερες διαστημικές καταστροφές που κατέγραψε η κάμερα!



Δείτε 10 από τις μεγαλύτερες αποτυχίες εκτόξευσης πυραυλικών φορέων που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα.

Σοκ από την Γερμανία μετά την υπογραφή Τσίπρα: Ετοιμάζουν ένωση της Μακεδονίας – Δείτε τον χάρτη της κρατικής DW

Η εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς με την συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι μόνο εθνικά επιζήμια αλλά μπορεί να αποβεί και συνολικά εθνικά επικίνδυνη για όλη την Ελλάδα.


Εκπομπή της ΕΡΤ παρουσίασε μαντράχαλους πακιστανούς ως… «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»!

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του παραλόγου και του παραμορφωτικού καθρέφτη, καλώς ήρθατε στην «ζώνη του λυκόφωτος», καλώς ήρθατε στην ΕΡΤ.

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ερντογάν – Επίσημα αποτελέσματα: 52,8% στο 80.1% των ψήφων

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ερντογάν – Βγήκαν στους δρόμους και πανηγυρίζουν οι ψηφοφόροι του

«Ερχεται πόλεμος στα Βαλκάνια» – Ιδού γιατί ΗΠΑ και Γερμανία επέβαλαν την εκχώρηση της Μακεδονίας

Αμερικανός Εμπειρογνώμων: Έρχεται πόλεμος στα Βαλκάνια… είναι θέμα χρόνου!
Ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής, Τζορτζ Φρίντμαν, πρώην επικεφαλής του Stratfor, (που πολλοί χαρακτηρίζουν ως think tank της CIA) και πλέον πρόεδρος του ιδρύματος Geopolitical Futures, λίγο μετά την υπογραφή Κοτζιά-Ντιμιτρόφ, για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια που υποτίθεται ότι «σταθεροποιεί» τα Βαλκάνια λέει ότι το μέλλον των Βαλκανίων και ειδικά των δυτικών Βαλκανίων, δεν είναι ελπιδοφόρο και ότι είναι απλά «Θέμα χρόνου ο πόλεμος στην περιοχή αυτή».

Γιατί έρχονται οι νεκροί στον ύπνο μας;

Οι μεν ψυχές των δικαίων προαπολαμβάνοντας την χαρά του Παραδείσου, οι δε των αδίκων προαπολαμβάνοντας τον πόνον της κολάσεως.

Αποκάλυψη : Ο Σωτήρας Είναι Ήδη Εδώ !!!

Υπάρχουν εποχές που ένας άνθρωπος ή μεγάλες ομάδες ανθρώπων αισθάνονται ή είναι εγκλωβισμένοι σε μία αόρατη φυλακή.
Κάποιες φορές νιώθουν ή βιώνουν ότι είναι σκλάβοι μίας κατάστασης από την οποία δεν μπορούν να δραπετεύσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις περιμένουν μία εξωτερική βοήθεια, έναν «από μηχανή θεό» για τους σώσει, έναν σωτήρα.


Τις περισσότερες φορές η κατάσταση αυτή δεν είναι πραγματική. Την έχουμε προβάλει μόνοι μας, ή παρέα με πολλούς άλλους, επειδή «κάποιοι» φρόντισαν να γίνει έτσι… -d-

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ… η Μία και Μοναδική Αλήθεια που ΚΡΥΒΟΥΝ εδώ και Χρόνια !!!

Οἱ Ἀλβανοί φωνάζουν καί λέγουν πολλά διά τήν καταγωγήν τους….
ἀλλά ἡ ἀλήθεια εἶναι μία καί εἶναι μοναδική

Περί Ἀλβανῶν, ὁμιλοῦν τά γραπτά κείμενα καί λέγουν ὅτι δέν εἶναι Εὐρωπαϊκός λαός. Κατοικοῦσαν περί τήν Κασπίαν, τό σημερινόν Νταγκεστάν καί βόρειον Ἀτζερμπαϊστάν. Ἦταν κτηνοτρόφοι, λάτρευαν τόν Ἥλιο καί τήν

Σελήνην, πού τούς προσέφεραν ἀνθρωποθυσίας. Ὑποτάχθησαν εἰς τούς Ρωμαίους τόν 1ον Π.Χ αἰῶνα.

Ο λαός του ΠΑΟΚ για την εκχώρηση της Μακεδονίας: «ΣΥΡΙΖΑίοι ελάτε αύριο στη Τούμπα - Θα καλοπεράσετε»

Oι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι «Η παράδοση της Μακεδονικής πολιτισμικής κληρονομιάς σε ένα κρατίδιο Σλάβων» δεν πρόκειται «να περάσει» και ότι αναμένουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να τα πουν «από κοντά» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.


Μεγάλος σεισμός 5.3 ρίχτερ στην Πύλο

Μεγάλο σεισμός πριν από λίγο νότια της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πύλου. Ο σεισμός είχε μέγεθος 5,3 ρίχτερ και το εστιακό βάθος προσδιορίζεται στα 10 χλμ.


Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση υπέρ Μακεδονίας με κρεμάλες (!) για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Επίθεση στα γραφεία των ΑΝΕΛ (βίντεο) (upd)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή περίπου 10.000 ατόμων.
Οι διαδηλωτές ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχαν παλμό και πάθος.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

One Card to Rule Them All

FAKE NEWS: Το «προσφυγόπουλο» που κλαίει και που η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε ως "σύμβολο" από το TIME και το CNN, δεν χωρίστηκε ποτέ από την μητέρα του


(Infowars/ΚΟ) Η εικόνα ενός παιδιού που κλαίει στα αμερικάνικα σύνορα που χρησιμοποιήθηκε ως «σύμβολο» από το περιοδικό Time και το CNN προκειμένου να προωθηθεί η προπαγάνδα των ανοιχτών συνόρων έχει αποδειχθεί εντελώς παραπλανητική, δεδομένου ότι το κορίτσι από την Ονδούρα δεν χωρίστηκε ποτέ από τη μητέρα του. 


Αγριο ξύλο στην Πιερία με τραυματίες, ανάμεσα σε «Μακεδόνες» και Ελληνες Τι λένε Σκοπιανά ΜΜΕ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στους Νέους Πόρους Πιερίας μεταξύ Σκοπιανών και Ελλήνων εφήβων «για το όνομα της Μακεδονίας», όπως αναφέρουν ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καβγάς έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκδρομής στην περιοχή ενός καμπ χάντμπολ που διατηρεί στα Σκόπια η παλαίμαχη Σέρβα παίκτρια Αντριάνα Μπούντιμιρ.



Τι μένει από τη γραβάτα του Τσίπρα -Δεσμεύσεις και λιτότητα έως το 2022

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, φτάσαμε στο τέλος των μνημονίων, διακήρυξε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, στη «φιέστα» του Ζαππείου για το Eurogroup, όμως, η χώρα θα παραμείνει υπό σφικτή εποπτεία για τη δημοσιονομική πολιτική και τις μεταρρυθμίσεις, μετά το, τυπικό, τέλος του τρίτου προγράμματος.

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με σύνθημα «Δεν θα περάσει!»
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Λευκό Πύργο, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσαν στο facebook οι διοργανωτές.

Ατζέντα 2030: Ποιοί Είναι οι Στόχοι που θα Εφαρμοστούν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ έως το 2020 (video)

Πιέζουν απροκάλυπτα πλέον για την εφαρμογή της ανθρωποκτόνου Ατζέντας 2030 σε παγκόσμιο επίπεδο.
Του Άρη Δημόπουλου
Αυτή τη φορά ήταν σειρά των Ηνωμένων Εθνών να…επισημάνει σε όλα τα κράτη πως τα χρονικά όρια στενεύουν για την εφαρμογή όλων των στόχων «βιώσιμης ανάπτυξης» το
γρηγορότερο δυνατό.

Η Διάλυση Ενός Κράτους και του Λαού του σε ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

Αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά μελετημένα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πολύ εύκολα ο καθένας από εμάς με μεγάλη όρεξη, μπορεί να μελετήσει τις ιστορίες διαφόρων λαών και των κρατών τους ξεκινώντας από το πως ήταν και πως τελικά έφτασαν να είναι. Μόλις σε τέσσερα βήματα! Ας τα δούμε:
-d-

1) Την απο-ηθικοποιηση,

536 Μ.Χ. - Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


Γράφει ο Έρικ Σμυρναίος ~

To καλοκαίρι του έτους 536 μ.Χ. ένας κοσμικός σπασμός διέτρεξε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Σύμφωνα με τις αφηγήσεις των ανθρώπων εκείνης της εποχής, ένα ασυνήθιστο σύννεφο εμφανίστηκε στους ουρανούς της Νότιας Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Δυτικής Ασίας. Οι μάρτυρες του συγκεκριμένου φαινόμενου το παρομοίωσαν με ένα «πέπλο σκόνης» που βύθισε την περιοχή της Μεσογείου και πολλές άλλες περιοχές του κόσμου σε μια πολύχρονη περίοδο σκοταδιού και ψύχους. Το καταστροφικό εκείνο γεγονός καταγράφηκε από τον Βυζαντινό χρονογράφο Προκόπιο, σύμφωνα με τον οποίο το φως του ήλιου έχασε τη λαμπρότητά του. 


«ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ γιατί «ΜΙΛΑΓΕ ΠΟΛΥ» για την Ελλάδα που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ;
«Αυτά τα γράμματα είναι 4.500 χρόνια πριν τους Φοίνικες. Τα σχολικά βιβλία αλλάζουν πολύ δύσκολα τελικά απ’ ότι φαίνεται.

Η... προειδοποίηση του Ν.Κοτζιά για Αλβανία και φόβοι για νέα «επιτυχημένη» συμφωνία: «Θα το λύσω και αυτό το ζήτημα»

«Πριν πάω διακοπές θα έχω λύσει τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα με την Αλβανία» είχε πριν πριν λίγες μέρες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και αρκετοί φοβούνται μήπως είναι άλλη μια "επιτυχημένη" συμφωνία ανάλογη αυτή για το Μακεδονικό που με την δική μας υπογραφή κερδίζουν ... οι άλλοι.

Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες - Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους

Το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες με το οποίο οι Γερμανοί φιλοδοξούν να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους και να αποτελέσει τον θάλαμο συγκέντρωσης των μεταναστευτικών ορών για να μην φτάνουν στην Ευρώπη, επικεντρώνεται πλέον στα εκατοντάδες ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου πελάγους.


Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Προετοιμασμένο το «έγκλημα»: Πριν καν υπάρξει η συμφωνία Τσίπρα-Σκοπιανών το ΥΠΕΞ τους αποκαλούσε «Σλαβομακεδόνες»!

Από προχθές ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς πανηγυρίζει για την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες και αναγνώρισε την «μακεδονική εθνικότητα».

Βίντεο: Απίστευτος Τσίπρας υποδεικνύει στον Ινδό πρόεδρο να αποκαλεί τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία»!

Διαφήμιση της «Βόρειας Μακεδονίας», δηλαδή του σκοπιανού κράτους που αναγνώρισε ο ίδιος ως «Βόρεια Μακεδονία», έκανε ο απίστευτος Αλέξης Τσίπρας, κατά τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ινδίας Ραθ Ναμ Κοβίντ.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από την ΓΑΔΑ (βίντεο)

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταζητούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής το πρωί στην Πεντέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κρυβόταν σε σπίτι φίλης του, δεν προέβαλλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, παρά ακολούθησε πειθήνια τους αστυνομικούς, όταν του το ζήτησαν. 


Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Τα ιερά τρίγωνα της ελληνικής αρχαιότητας και η καλά κρυμμένη σημασία τους

Ο περίφημος γεωδαιτικός τριγωνισμός της αρχαίας Ελλάδας είναι άλλο ένα θαυμαστό μυστήριο των προγόνων μας, καθώς η χωροθεσία των ναών και των ιερών τους σχηματίζει νοητούς γεωμετρικούς σχηματισμούς που αψηφούν λογικές ερμηνείες και καλοβαλμένα πλαίσια εγγραφής. Το γιατί έχτιζαν οι αρχαίοι Έλληνες τους χώρους λατρείας τους κατά τρόπο που να δημιουργούν στον χάρτη ισόπλευρα και ισοσκελή τρίγωνα ή να επαληθεύουν περίπλοκες μαθηματικές σχέσεις παραμένει το μεγάλο ζητούμενο, με τα ερωτήματα που ανακύπτουν να είναι πολλά και ποικίλα: τι εξυπηρετούσε η ιερή αυτή χωροθεσία αλλά και πώς υπολόγιζαν τις τεράστιες αποστάσεις (πόσο μάλλον όταν παρεμβαλλόταν ανάμεσά τους η θάλασσα); Και βέβαια μπορεί δύο ισοσκελή τρίγωνα να έχουν κλέψει όλη τη δόξα, εγείροντας συνωμοσιολογικές θεωρίες για ενεργειακά μαγνητικά πεδία και άλλα πολλά, ο τριγωνισμός φαίνεται πάντως πως ήταν γενικευμένη πρακτική της ελληνικής ζωής.

Το ξενοδοχείο της γρίπης! Μένεις, αρρωσταίνεις και κερδίζεις 3.500 δολάρια

Θα μένατε σε ένα ξενοδοχείο όπου δεν θα πληρώνετε, αλλά θα σας πληρώνουν και μάλιστα πολύ ικανοποιητικά; Αν δεν πιστεύετε την τύχη σας, λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει μια λεπτομέρεια: μάλλον θα κολλήσετε γρίπη.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Θεωρίες συνωμοσίας και τι κρύβουν οι κυβερνήσεις με την Κούφια γη

Ένα από τα πιο προκλητικά και ενδιαφέροντα σενάρια στον κόσμο του ανεξήγητου είναι αυτό της κούφιας γης, ενός κόσμου που εξελίσσεται και δρα μυστικά, κάτω από τα πόδια μας. Οι θεωρίες είναι αναρίθμητες, τα στοιχεία όμως είναι ελλειπή.


10 συναρπαστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι πραγματικό! (Βίντεο)

Είναι γνωστό πως όταν οι φυσικοί θέλουν να διεγείρουν το ενδιαφέρον του κοινού για το αντικείμενό τους, στρέφονται στην κοσμολογία ή τη σωματιδιακή φυσική. Πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να πεις για το χώρο ή την έρευνα νέων σωματιδίων.