Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ερχεται θύελλα για το Σκοπιανό: Σε όλη την Ελλάδα συλλαλητήρια (και ίσως όχι μόνο...)

Την μεγαλύτερη κρίση, πολύ μεγαλύτερη και από αυτή των capital controls θα αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση, με αφορμή την προσπάθειά της να ικανοποιήσει, βασικά τις ΗΠΑ και δευτερευόντως την ΕΕ και να «κλείσει» χωρίς εγγυήσεις για την αλλαγή των αλυτρωτικών διατάξεων του σκοπιανού Συντάγματος, το Σκοπιανό, προκειμένου τα Σκόπια να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ο ανατριχιαστικός αστικός μύθος του τούνελ των «ουρλιαχτών» (βίντεο)

Η καναδική πόλη Niagara Falls μπορεί να είναι γνωστή επειδή βρίσκεται στους πιο διάσημους καταρράκτες του κόσμου αλλά αν είστε λάτρεις των παραφυσικών φαινομένων, υπάρχει μια ιστορία που λέγετε από τους ντόπιους και που θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας πιο πολύ από ό, τι το θαύμα της φύσης. Ο ανατριχιαστικός αστικός μύθος αφορά ένα μικρό πέρασμα από ασβεστόλιθο, γνωστό ως Screaming Tunnel, που χτίστηκε αρχικά ως σύστημα αποστράγγισης κάτω από το Grand Trunk Railway -τώρα πλέον Καναδικοί Σιδηρόδρομοι.


Εξωγήινοι: Ζουν ανάμεσά μας; Τι λένε απόρρητα έγγραφα της CIA ( PDF)

Περίπου 13 εκατομμύρια σελίδες με απόρρητες εκθέσεις και αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (CIA)έχουν δοθεί στο κοινό και δεν υπάρχει ούτε μια σελίδα που το περιεχόμενό της δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον.


Το σπήλαιο Καιάδας στην αρχαία Σπάρτη

Με το όνομα Καιάδας αναφερόταν στην αρχαιότητα ένα μεγάλο βάραθρο κοντά στην αρχαία Σπάρτη δίπλα το όρος Ταΰγετος.
Όπως έχει αναφερθεί σε διάφορα θέματα για την Σπάρτη,ο μύθος για την χρήση του Καιάδα ως «σκουπιδότοπος» για τα αρρωστιάρικα μωρά, δεν ευσταθεί και οφείλεται σε μια παρερμηνεία του Πλούταρχου.

Έρχεται η Πρώτη Ηλιακή Πρίζα που Φορτίζει Απευθείας από το Παράθυρο

Οι σχεδιαστές Kyuho Song και Boa Oh αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την ηλιακή ενέργεια με τον πιο κομψό και όμορφο τρόπο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει λύσεις που δρουν έχοντας την ηλιακή ενέργεια ως εφεδρική μπαταρία αλλά καμία με άμεσο τρόπο όπως αυτή που θα δούμε τώρα.

Ο Πλούταρχος Περιγράφει το MATRIX 2500 πριν

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου
Ο άνθρωπος είναι ότι σκέφτεται και ακριβώς με τον τρόπο αυτό συμμετέχει στο matrix.

Υπάρχουν Τρεις Κατηγορίες Ανθρώπων που Ζουν στη Γαία Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ – ΜΗΝΥΜΑ:
– «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».
-«Οι Ουράνιοι Έλληνες οι συνοδοί των θεών που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».
-«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».


-«Μια ειδική κατηγορία ανθρώπων μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι.

Το πιο θανάσιμο μέρος σε ολόκληρο τον πλανήτη - Μία ώρα αρκεί για να σε σκοτώσει (φωτό)

Κάπου στο κέντρο της αχανούς Ρωσίας, στα νότια Ουράλια Όρη, κρύβεται μια μικρή λίμνη, η Καράτσεϊ. Η πανέμορφη υδάτινη έκταση, ξεπροβάλει μέσα από το ορεινό τοπίο, για να σαγηνεύει καθώς το γαλάζιο χρώμα των νερών ενώνεται με το πράσινο δάσος. Όμως, η ομορφιά αυτή κρύβει ένα θανατηφόρο μυστικό.

Έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα η επικίνδυνη αράχνη Camel Spider

Κανείς δεν γνωρίζει πως μπορεί να αντιδράσει στη χώρα μας το δολοφονικό έντομο Camel Spider. Στο εξωτερικό είχε δολοφονικές τάσεις και οι ειδικοί επισημαίνουν τους κινδύνους επαφής με το έντομο που έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας και συγκεκριμένα σε χωριό του Αιγίου.

Silverpilen: Το τρένο φάντασμα που «καταπίνει» ανθρώπους (φωτό, βίντεο)

Bara de döda stiger av i Kymling... Που θα πει «Μόνο οι νεκροί αποβιβάζονται στο Κίμλινγκ». Όπου Κίμλινγκ ένας στοιχειωμένος σταθμός του μετρό που για πάνω από μισό αιώνα συνοδεύεται από έναν μύθο.

Εικόνες από τραγωδίες που σόκαραν τον πλανήτη

Αν η εικόνα είναι πράγματι χίλιες λέξεις, εδώ μιλάμε για χίλιες εκδοχές της φρίκης. Και βέβαια υπάρχουν και φωτογραφίες που σε σπάνιες περιπτώσεις λένε πολλά περισσότερα από απλές λέξεις, μεταφέροντας δυνατές ιστορίες που συνοψίζουν ζοφερά γεγονότα και τραγωδίες.

Απίστευτες οδηγίες χρήσης για την Ελληνική τηλεόραση το 1966

Τον Μάρτιο του 1966 το περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου κυκλοφορούσε με ένα ρεπορτάζ, που έκανε αίσθηση. Αφορούσε την πρώτη ελληνική τηλεόραση, που έμπαινε έστω και καθυστερημένα στη ζωή των πολιτών. Το τεύχος με τις «δώδεκα πρακτικές συμβουλές για τους υποψήφιους θεατές τους είδους» έγινε ανάρπαστο. Τα χρόνια πέρασαν, πολλά άλλαξαν και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Είσαι στ’ Αλήθεια Ελεύθερος;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συναισθάνονται πως είναι φυλακισμένοι μέσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι, είναι πεπεισμένοι πως είναι ελεύθεροι. Η δυστυχία του ανθρώπου που έχει βαθύτερη αντίληψη από τους άλλους είναι να συνειδητοποιήσει πως είναι φυλακισμένος. Η μεγαλύτερη χαρά πηγάζει μόνο από το γεγονός της πιθανότητας ό,τι το γυάλινο μπουκάλι ίσως, είναι δυνατόν, να σπάσει…» Ε.Τ.Α. Χόφφμαν, 1815

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»

Πέθανε ο Άλαν Μπιν, ο τέταρτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη

Ο αστροναύτης Άλαν Μπιν, ο τέταρτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη, έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, έπειτα από ασθένεια που παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Nasa.

Εκατομμύρια τόνοι πυρομαχικών βρίσκονται στους ωκεανούς και επηρεάζουν…το περιβάλλον

Στις ακτές της Εσθονίας τις τελευταίες ημέρες,

πραγματοποιήθηκε μια επιχείρηση εκκαθάρισης παλαιών πυρομαχικών με την κωδική ονομασία «Open Spirit 2018″. Μετείχαν 850 στρατιώτες από έντεκα χώρες, 19 πλοία και μια ομάδας δυτών. Στόχος; Να καταστραφούν πυρομαχικά που παραμένουν βυθισμένα στη θάλασσα και απειλούν το οικοσύστημα.


Ετοιμάζονται νέα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα για τη Μακεδονία

Με αφορμή τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος των Σκοπίων, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις.

Αλεξανδρούπολη: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ (video)

Λαχτάρισαν οι  επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε σήμερα το μεσημέρι  το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα.

15χρονο αγόρι με αυτισμό έφτιαξε τον Τιτανικό με τουβλάκια Lego

Ένα ακριβές αντίγραφο του Τιτανικού, δημιούργησε ένα 15χρονο αγόρι με αυτισμό από την Ισλανδία χρησιμοποιώντας τουβλάκια της Lego. Το μοντέλο έχει μήκος 8 μέτρα και πλέον μπορεί κάποιος να το θαυμάσει σε ένα μουσείο στο Τένεσι.

Μουσουλμάνα καλεί τον Χριστό πάνω στην αυτοκτονία της και γίνεται θαύμα (video)

Άλλη μια εντυπωσιακή μαρτυρία από μια μουσουλμάνα. Στο παρακάτω βίντεο γίνεται αναπαράσταση του περιστατικού. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που ακούμε να γίνονται μοναδικά θαύματα σε μουσουλμάνους. Ο Χριστός σταυρώθηκε και αναστήθηκε για όλον τον κόσμο χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Το 13ο στέμμα! «Βασίλισσα» της Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης (pics+vids)

Οι «Μερένγκες» έκαναν το three peat και έγραψαν ιστορία - Μοιραίος ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ - Μεγάλος άτυχος ο σταρ των “reds”, Σαλάχ που τραυματίστηκε και πιθανότατα χάνει και το Μουντιάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Λίβερπουλ με 3-1 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στον εκπληκτικό Μπέιλ και στις «γκάφες» του τερματοφύλακα των «κόκκινων»


«Βρώμικο» σχέδιο της ΜΙΤ στη Μυτιλήνη: Τούρκοι πράκτορες στους καταυλισμούς

Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας δρουν υπογείως στους καταυλισμούς προσφύγων – Οργή κατά της Άγκυρας από τους Κούρδους που εγκαταλείπουν τη Μόρια


Η Ταινία «Σείριος» Αποδεικνύει την Εξωγήινη Τεχνολογία, με το Σώμα ενός Εξωγήινου (video)

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr

Μια νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα (Απρίλιος 2013) ισχυρίζεται ότι έχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ενός «ανθρωποειδούς

απροσδιόριστης προέλευσης», λέγοντας ότι υπάρχει στην κατοχή τους εξωγήινος οργανισμός.

Ο Αριστοτέλης Αποδεικνύει Εκείνο που οι «Ιστορικοί» Αποφεύγουν να Παραδεχτούν

Μία μελέτη στα «Μετεωρολογικά» του Αριστοτέλη
από τον Γ. Χαραλαμπίδη

Συνεχίζονας τη μελέτη των Μετεωρολογικών, λίγο πριν το τέλος του πρώτου βιβλίου, στο ιερό αρχαίο κείμενο, διαβάζουμε τα εξής:


Οι Αρχαιολόγοι Έμειναν Άφωνοι με Αυτό που Ανακάλυψαν Κάτω από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου (video)

Για πολλές γενιές αυτό ήταν το πιο αμφισβητήσιμο μυστήριο που σήκωνε την μεγαλύτερη διαμάχη και το πιο έντονο ντιμπέιτ. Ώρες ατελείωτης έρευνας έχουν δαπανηθεί αλλά και πάλι οι απαντήσεις δεν επαρκούν και αφήνουν το τοπίο θολό!

Μπορούσαν με την τεχνολογία που κατείχαν οι Αιγύπτιοι εκείνη την εποχή να κτίσουν τις μεγαλοπρεπείς πυραμίδες ή μήπως η τεχνολογία που χρησιμοποίησαν ήταν ανώτερη σε σχέση με αυτό που πιστεύουμε?

Για να είστε υγιείς κάντε το Σταυρό σας, λένε οι επιστήμονες!

Οι  θαυματουργικές ιδιότητες του Σταυρού
Το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού. Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.

Πως θα επιβιώσετε με κλειστά σουπερ-μάρκετ: Αυτές είναι οι 10 τροφές που δεν λήγουν ποτέ

Αχρείαστες ας είναι αυτές οι πληροφορίες, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η τύχη και ο καιρός συντάξαμε την «απόλυτη λίστα» τροφίμων που κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει συλλέξει αν χρειαστεί να επιβιώσει για καιρό χωρίς να έχει πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα.

Τα 20 πιο σπάνια εξωτικά φρούτα που υπάρχουν στη γη!- Το τελευταίο τα «σπάει»...

Οι μπανάνες, τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια, είναι αρκετά γνωστά φρούτα, εδώ και χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες ποικιλίες και είδη στον κόσμο μας.

Τα 10 «ψέματα» που μαθαίνουμε στο σχολείο [βίντεο]

Υπάρχουν πράγματα που μαθαίνουμε στο σχολείο που δεν είναι απολύτως αληθινά ή απολύτως διαπιστευμένα, είναι όμως γραμμένα στα βιβλία μας.


Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Καλλιθέα: Αγρια επίθεση σε φύλακα πάρκου -Τον χτύπησαν στο κεφάλι [εικόνες & βίντεο]

Θύμα επίθεσης έπεσε ο φύλακας του πάρκου Δαβάκη στην Καλλιθέα, το βράδυ της Τρίτης.
Άγνωστοι του επιτέθηκαν με μία καρέκλα στο κεφάλι επειδή τους ζήτησε να φύγουν από το πάρκο.

Επικαιροποιημένο Μνημόνιο: Τελειωτικό χτύπημα σε συντάξεις, ΕΚΑΣ, αφορολόγητο

Πλεονάσματα 3,5% ως το 2022, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός αστερίσκος, δέσμευση για μεταρρυθμίσεις σε βάθος πολλών ετών και ρήτρα πρόωρης μείωσης του αφορολογήτου εάν το κρίνει σκόπιμο το ΔΝΤ, συμπεριλαμβάνει το κείμενο με το οποίο επισφραγίζεται σήμερα στο Eurogroup η τεχνική συμφωνία. 


Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε δεύτερη φορά τα πλαστικά μπουκάλια

Πλέον τα πλαστικά μπουκάλια βρίσκονται παντού γύρω μας. Από τα μπουκάλια για το νερό, μέχρι εκείνα για τα αναψυκτικά ή τους χυμούς κ.λπ. Πολλοί από εμάς, για λόγους, κυρίως, ευκολίας αλλά και οικονομίας μπαίνουμε στον πειρασμό και τα ξαναχρησιμοποιούμε, γεμιζοντάς τα και δεύτερη και τρίτη φορά με νερό ή με άλλα υγρά που θέλουμε.


Από που βγήκε η φράση «πήραν τα μυαλά του αέρα»

Την ελληνική ιδιωματική φράση "πήραν τα μυαλά του αέρα" την λέμε και στις μέρες μας. Σήμερα φυσικά αναφέρεται σε κάποιον άνθρωπο ο οποίος έχει κυριευθεί από υπέρμετρη υπερηφάνεια και εγωισμό, με αποτέλεσμα να "θολώνει" η λογική του κρίση και να παίρνει αποφάσεις οι οποίες τελικά οδηγούν στην καταστροφή του ίδιου, αλλά πολύ συχνά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος.


Ιστορίες γέννησης θεών άλλων πολιτισμών πριν το Χριστιανισμό

Η σύλληψη του Θεανθρώπου με τον κρίνο και η γέννηση του αποτελούν τα σημαντικότερα θαύματα της Χριστιανικής πίστης. Ωστόσο εκατοντάδες χρόνια πριν την εμφάνιση του χριστιανισμού, υπήρξαν πολιτισμοί και θρησκείες στις οποίες το κεντρικό πρόσωπο λατρείας επίσης συνδέεται με μία θαυμαστή ιστορία γέννησης.


Σουηδία: Μετά από χιλιάδες βιασμούς από μετανάστες αναγνώρισε ως βιασμό το σεξ χωρίς συναίνεση!

Έπρεπε να το ημερολόγιο να δείξει 2018 για να αναγνωρίσουν οι Σουηδού ότι το σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός!

Ως δομική αλλαγή στο νομικ σύστημα, με προεκτάσεις στις κοινωνικές δομές και σχέσεις, παρουσιάζουν οι Σουηδοί νομοθέτες την ψήφιση ενός νόμου που αναγνωρίζει για πρώτη φορά ως βιασμό το σεξ χωρίς συναίνεση.


Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πανελλήνια θλίψη: Πέθανε ο «άρχοντας» της σάτιρας Χάρρυ Κλυνν

«Έφυγε» από τη ζωή, o Χάρρυ Κλυνν, μετά από κρίση που έπαθε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του στην Καλαμαριά.

Ο μεγάλος μας κωμικός, τον τελευταίο καιρό ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν 78 ετών. Τον Ιούνιο του 2016 είχε χάσει τον γιο του, Νίκο Τριανταφυλλίδη, μέσα σε 6 μήνες από καρκίνο.


Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Απίστευτες Εξομολογήσεις Αστροναυτών για το τι Είδαν και Έζησαν Εκεί Έξω!!! (video)

Μας κρύβουν κάτι για το διάστημα; Υπάρχει κάτι στο Φεγγάρι που δεν πρέπει να γνωρίζουμε;
Ακόμα και το αν πήγαν ή όχι εκεί και προσεληνώθηκαν αποτελεί ένα -ας το διατυπώσουμε- «μυστήριο» καθώς και

για τις δύο αντίθετες πλευρές, υπάρχουν οι σχετικές ενδείξεις και αποδείξεις που, παραδόξως, φαίνεται να «ισορροπούν» αναμεταξύ τους.

«Περί Φύσεως» Παρμενίδης

Είναι και Μη Είναι των πραγμάτων.
«Αλλά ωστόσο θα μάθεις και τούτο, πως τα δοκούντα θα έπρεπε να είναι απολύτως δεκτά, όλα δεκτά στο σύνολό τους ως όντα».
Ο Παρμενίδης είναι αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος που γεννήθηκε το 514 π.κ.ε. περίπου στην Ελέα τής κάτω Ιταλίας και πέθανε περί το 440 π.κ.ε. Θεωρείται ο βασικότερος εκπρόσωπος της Ελεατικής σχολής, που ιδρύθηκε από τον ποιητή Ξενοφάνη τον Κολοφώνιο. Μαθήτευσε κοντά στον Ξενοφάνη, αλλά δέχτηκε και την επίδραση των Πυθαγόρειων.

Τα Μυστικά της Μετενσάρκωσης

Αναμνήσεις από Προηγούμενες Ζωές
Τι γίνεται με τη Συνείδηση μετά το θάνατό του ανθρώπου; Το σώμα πεθαίνει, ενώνεται με το χώμα, σαπίζει, ανακυκλώνεται, «ταΐζει τα σκουλήκια» ή καίγεται και γίνεται στάχτη, ανάλογα με τα έθιμα του κάθε λαού. Η συνείδηση, η ψυχή, ο νους, το πνεύμα, με την αρχαία έννοια, τι απογίνεται;

Τρώμε Βαρέα Μέταλλα...ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Βαρέα μέταλλα στο πιάτο μας. Ένας υπαρκτός διατροφικός κίνδυνος!
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις. Αφού αυτά τα προϊόντα αποτελούν το βασικότερο κρίκο στην τροφική αλυσίδα, η είσοδος των βαρέων μετάλλων στα αγροτικά οικοσυστήματα θεωρείται, από τους επιστήμονες, θεμελιώδους σημασίας, καθώς η επιβάρυνση της υγείας του καταναλωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αθροιστικά.

Τι Ήξερε η Μέριλιν Μονρόε για τους Εξωγήινους και Δολοφονήθηκε;…

Η ταινία «Unacknowledged» παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας που δίνει ενδεχόμενη εξήγηση για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε
Ένα νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την εκδοχή ότι η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε, επειδή είχε σκοπό να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με εξωγήινους και την ύπαρξή τους.


Τι Κρύβεται Πίσω από τα Δίδυμα Αδέλφια Απόλλων και Άρτεμις. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για τον θεό Απόλλωνα και την θεά Άρτεμις. Πολλοί γνωρίζουν ότι αυτοί οι δύο είναι αδέλφια και λιγότεροι ότι είναι δίδυμα. Όμως, ελάχιστοι γνωρίζουν τι μπορεί να σημαίνει αυτό.


Το ήξερες; Οι περισσότεροι serial killers είναι το ίδιο ζώδιο!

Αν ο... διπλανός σας είναι Ταύρος τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε από κοντά του.

Η εφημερίδα Mirror κατέληξε πρόσφατα ότι το ζώδιο δεν συνδέεται με το αν κάποιος θα εξελιχθεί σε serial killer ή όχι.


Οδηγός για Α.Τσίπρα: H απάντηση Ινδιάνου αρχηγού στον Αμερικανό πρόεδρο του 1855 που του ζητούσε να δώσει «γη και ύδωρ»

Το παρακάτω κείμενο χρονολογείται γύρω στα 1855 και αποτελεί την απάντηση του Σιάτλ, αρχηγού μιας φυλής Ινδιάνων, στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Φραγκλίνο Πηρς, ο οποίος ζήτησε από τους Ινδιάνους να πουλήσουν τη γη τους στην αμερικανική κυβέρνηση.


Σουηδία: Εμφανίστηκε το «Σύννεφο της Αποκάλυψης» (φωτό)

Πολλά φαινόμενα αποτελούν ιδανικά για φωτογραφίες και υπάρχει κόσμος που θέλει να απαθανατίζει σπάνια φαινόμενα όπως αυτό το σύννεφο!

Είναι ένα σύννεφο μακρύ το οποίο μοιάζει με σωλήνα και έχει κυματοειδή κίνηση.


Τα σημεία του Χριστού και του Αντιχρίστου - Πώς θα τους ξεχωρίσει ο κόσμος

Η Αγία Γραφή μας πληροφορεί, ότι λίγο πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού θα γίνουν «σημεία» στον ήλιο, στην σελήνη, στα άστρα και στην θάλασσα[94]. Παράλληλα μας λέγει, ότι και ο αντίχριστος θα κάμει σημεία στον ήλιο, στην σελήνη, στα άστρα και στον αέρα[95]!


«Ξύλο» στον Γιάννη Μπουτάρη από Πόντιους στο Λευκό Πύργο: Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα - Δείτε βίντεο

Άγρια επίθεση δέχθηκε, από εξοργισμένο πλήθος Ποντίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς τον κατηγορούν για «τουρκολαγνεία», αλλά και για την ταυτόχρονη διεξαγωγή της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων με το Gay Parade!

Βίντεο με τις δηλώσεις Γ.Μπουτάρη που πυροδότησαν την επίθεση σε βάρος του: «Χέστ... κα αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες»

Eπειδή πολλές φορές η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την χώρα και ειδικά μεταξύ των πολιτικών και ορισμένων συστημικών ΜΜΕ, αυτοί που σήμερα καταδικάζουν την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη από μερίδα πολιτών χθες στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Θεσαλονίκη, ας δούμε και τις κατά καιρούς προκλητικές δηλώσεις του κατά των Ποντίων.

Δημήτρης Παγουρτζής: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διέπραξε το μακελειό στο σχολείο (Pics)

Ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ποινή του θανάτου, αφού δολοφόνησε 10 ανθρώπους στο λύκειό που φοιτούσε στη Σάντα Φε του Τέξας των ΗΠΑ.
Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τον λόγο για τον οποίο ο Παγουρτζής πραγματοποίησε την επίθεσή του στη διάρκεια του μαθήματος των καλλιτεχνικών, η μητέρα ενός εκ των θυμάτων δήλωσε στην εφημερίδα Los Angeles Times ότι η κόρη της, η Σάνα Φίσερ 16 ετών, επί τέσσερις μήνες απέρριπτε τις επίμονες προτάσεις του Παγουρτζή.

Παιδοκτόνος Πετρούπολης: «Οφείλω συγγνώμη μόνο στο Θεό»

Η παιδοκτόνος της Πετρούπολης σπάει τη σιωπή της - Σε κατ' οίκον περιορισμό η 19χρονη, στη φυλακή η μητέρα της

Η 19χρονη μίλησε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» την ώρα που οδηγούνταν -μαζί με τη μητέρα της- στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα για τις αποτρόπαιες πράξεις που τους αποδίδονται.


Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Λίγα λόγια για το Σκοπιανό

Εντείνεται τις τελευταίες ημέρες η «προσπάθεια δημιουργίας κλίματος» για «πρόοδο» στις συζητήσεις για την επίλυση του «ονοματολογικού» με τα Σκόπια. Από κοντά και οι αναφορές σε δήθεν πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξεύρεση λύσης με τη δήθεν επίκληση μάλιστα γεωπολιτικών ανησυχιών και λόγων.