Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΠΛΑΝΩΜΕΘΑ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ! ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ; ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΑΣ;

Kap-Dwa: Ένας Μυστηριώδης Γίγαντας Ύψους 3,5 Μέτρων Με Δύο Κεφάλια

Ο Kap-Dwa ήταν ένας δικέφαλος, 3,5 μέτρα ψηλός γίγαντας που κάποτε έζησε στη Γη.

Η ιστορία ξεκινάει το 1673 όταν ο τεράστιος γίγαντας αιχμαλωτίστηκε από Ισπανούς ναύτες και παρέμεινε αιχμάλωτος μέχρις ότου προσπάθησε να τους ξεφύγει αλλά τον σκότωσαν με ένα δόρυ στο στήθος.

ΗΠΑ: Επιστήμονες Διατήρησαν «Ζωντανούς» Επί 36 Ώρες Εγκεφάλους Αποκεφαλισμένων Χοίρων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν να διατηρήσουν σε λειτουργία τους εγκεφάλους αποκεφαλισμένων χοίρων για έως και 36 ώρες.



“Φτάνει Μια Ιδέα Να Στο Πει!” Άρθρο Του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στους γραικύλους



“...Κι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια.
Μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι!
Τράβα, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο,
και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.

Ποιός Τελικά Σκότωσε Το Βρέφος Της 22χρονης;

Η ΝΕΑ ηθική ΤΑΞΗ, όλων ημών των... προοδευτικών επιτάσσει:
"Εσείς οι Γκέι ενωθείτε, διαμαρτυρηθείτε, βραβευθείτε, ανορθωθείτε, πληθυνθήτε και... κατακυριεύσατε με τα παραφύσιν σας την γην! Να είστε πανταχού παρόντες, εγκριτέοι, τιμημένοι θριαμβευτές και πάντα... ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!


Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

Πριν χιλιάδες χρόνια έφτασαν κάποιοι θεοί από τα άστρα. Επισκέφτηκαν την Αίγυπτο. Έδωσαν τον πολιτισμό. Αργότερα έφυγαν, επέστρεψαν πίσω από εκεί που ήρθαν. Έμεινε πίσω μόνον ο Όσιρης. Έναν μυστηριώδη τάφο που βρήκαν οι Ρώσοι, υποθέτουν ότι του ανήκει…


Τι Έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες στους Προδότες

Τι Έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες στους Προδότες
Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους, καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα.

Βίντεο: 5 μυστικά που οι Ιλλουμινάτι δεν θέλουν ποτέ να μάθετε!

Οι Ιλλουμινάτι (λατινικά: Illuminati, κυριολεκτικά: Πεφωτισμένοι) ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια. Τέτοιες αιρέσεις παρουσιάστηκαν στην Ισπανία, στη Βαυαρία και στην Πικαρδία. Κατά τα τέλη του 18ου αιώνα οι Ιλλουμινάτοι προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό.


Αυτά είναι τα φερέφωνα του Ρ.Τ. Ερντογάν που απειλούν συνεχώς την Ελλάδα με πόλεμο (φωτό, βίντεο)

Τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα έχει μπει στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την ρητορική της Άγκυρας να γίνεται ολοένα και πιο επιθετική. Εκτός από τον ισχυρό ανήρ της Τουρκίας οι επιθέσεις κατά της Αθήνας έρχονται και από τα φερέφωνά του. Ο γνωστός σύμβουλος του Ρ.Τ. Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ που συχνά πυκνά προκαλεί με τα λεγόμενά του έχει τον τελευταίο καιρό «απασφαλίσει».

Η προέλευση των Ελλήνων, του ‘Αρη Πουλιανού (Βιβλίο 400 σελίδων)

Η προέλευση των Ελλήνων, του ‘Αρη Πουλιανού
(Βιβλίο 400 σελίδων)

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ (ΕΒΡΑΪΚΗ) ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΟ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.


David Icke: Πως μας Προγραμματίζουν για να Γίνουμε Σκλάβοι

Πως μας Προγραμματίζουν για να Γίνουμε Σκλάβοι
David Icke:
Πως μας προγραμματίζουν για να γίνουμε σκλάβοι
Από τις καλύτερες τοποθετήσεις του Άικ.
Σκέψεις που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται
να συνυπολογίσουμε για την ίδια μας τη ζωή..


Διαδώστε το!

Ερμής Τρισμέγιστος: Η Καταδίκη των Ψυχών και η Ενσάρκωση σε Θνητά Σώματα

(Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ -ΠΕΡΙΚΟΠΗ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΧΙΙΙ)
§29. … Και ο θεός, ο κυρίαρχος του κόσμου πρόσταξε να γεννηθεί το φύλο των ανθρώπων.
§30. «Και εγώ», λέει ο Ερμής «ζήτησα να μάθω ποια ύλη πρέπει να χρησιμοποιήσω (για να κατασκευαστεί το φύλο των ανθρώπων) και παρακαλούσα τον

μονάρχη.

Η Τουρκία καπηλεύεται και τον τρωικό πόλεμο: Ανακήρυξε το 2018 σε «έτος Τροίας»



Προσπαθούν να οικειοποιηθούν την αίγλη της αρχαίας Ελλάδας - Ζωγράφισαν τον Δούρειο Ίππο σε αεροσκάφος της Turkish - Μετά τους Σκοπιανούς και οι Τούρκοι επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία

Τελικά ο Αχιλλέας ήταν «αρχαίος Αλβανός» και η Τροία υπήρξε αλβανική ή μάλλον ακριβέστερα αλβανική πόλη; Αυτά τα απίστευτα ιστορικά ερωτήματα απαντούν οι γείτονές μας το τελευταίο διάστημα, επιχειρώντας μία άνευ προηγουμένου καπηλεία της αρχαιοελληνικής ιστορίας. Εκτός των Σκοπιανών, Αλβανοί και Τούρκοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν λίγη από την αίγλη της αρχαίας Ελλάδας προκαλώντας την χώρα μας και σε ιστορικό επίπεδο. 

Καταστροφή: Η Ελλάδα Έχει Τον 6ο Πιο Γερασμένο Πληθυσμό Στον Κόσμο - Οι Έλληνες Χάνονται

Μια εθνική καταστροφή διαδραματίζεται στην Ελλάδα χωρίς να υπάρχει τάση αυτή να σταματήσει καθώς οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες για την εξέλιξη του δημογραφικού στη χώρα μας και ο ελληνικός πληθυσμός είναι πλέον ο έκτος γηραιότερος του πλανήτη!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη


Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.


ΒΙΝΤΕΟ-"Θα ξεπουλήσουν την Κοζάνη" ούρλιαζε... και την ξεπούλησε μόνος του

Έχουμε χάσει το μέτρημα με τις κωλοτούμπες του Καμμένου. 

Τώρα που κάθεται στην καρέκλα δεν τον ενοχλεί που πωλούνται 
οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ.

«Λαμπάδιασε» όταν άναψε το κερί στην τούρτα των γενεθλίων της- ΒΙΝΤΕΟ

Κανείς δεν περίμενε την τροπή που πήρε το πάρτι γενεθλίων ενός κοριτσιού στην Ινδία.
Το βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το κορίτσι τυλίχτηκε στις φλόγες, όταν τα μπαλόνια, πήραν φωτιά από τα κεράκια της τούρτας της.

Σαν Σήμερα Η "Μαύρη" Επέτειος Της Γενοκτονίας Των Αρμενίων

Της Στεφανίας Κασίμη ..

Ήμερα μνήμης για όλους τους Αρμένιους είναι η 24η Απριλίου, καθώς θεωρείται ως η έναρξη της Γενοκτονίας από τους Τούρκους. Σήμερα, συμπληρώνονται 103 χρόνια από τη μαύρη αυτή σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας, με θύματα περίπου 1,5 εκατ. ανθρώπους. Φέτος, η επέτειος της Γενοκτονίας των Αρμενίων έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται και 100 χρόνια από την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Αρμενίας το 1918, που δύο χρόνια μετά ενσωματώθηκε υποχρεωτικά στη Σοβιετική Ένωση.

2018.. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αυτό συνέβη στη Γη μας! 14 -16 Απριλίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ…ΓΟΝΕΑΣ1 ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ2! ΜΑΛΙΣΤΑ!

«Ο σύγχρονος «πολιτισμός» μας καλπάζει ασύλληπτος και τώρα καταργεί τους….αναχρονιστικούς όρους πατέρας και μητέρα»
Με δηκτικό ύφος, στο κείμενο που ακολουθεί (Le Figaro, 18-4-2018), οι Γάλλοι ψυχαναλυτές Μonette Vacquin, Jean-Pierre Winteret Michel Gad Wolkowicz σχολιάζουν την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Παρισιού να αντικαταστήσει στις ληξιαρχικές πράξεις τις λέξεις ‘’πατέρας’’ και ‘’μητέρα’’ με τους όρους ‘’γονέας 1’’ και ‘’γονέας 2’’.E.Δ.Ν.]

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ;;; (βίντεο)

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε κάποιο «επεισόδιο» με την Τουρκία: Ο Ελληνικός στρατός φυσικά θα βρίσκεται στα σύνορα.
Ποιος αστυνομικός νομίζεις θα επέμβει σε μια τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να σταματήσει ένα τέτοιο πλήθος(που θα είναι νηστικό επειδή έκλεισαν οι τράπεζες ή σταμάτησαν να τους χορηγούν επιδόματα ;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΑΤΟ (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δεν έχουν τέλος οι φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και κάθε φορά επιδιώκει να αναδεικνύεται σαν ο νέος μεγάλος ηγέτης όχι μόνο της Τουρκίας αλλά ολοκλήρου του Ισλάμ, που σαν αντί-σταυροφόρος θα κατακτήσει και θα τιμωρήσει τις χώρες των απίστων όσο και αν αυτό ακούγεται για κάποιους αναχρονιστικό και όμως είναι πολύ σοβαρό.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΒΑΦΤΙΣΙΑ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Περίεργα παιχνίδια στη λύση για το «Μακεδονικό» παίζονται τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας εκνευρισμό στην Αθήνα.

Η δήλωση – «βόμβα» του Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν  ότι θα κλείσει συμφωνία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων ώστε να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, αλλά και η αντίθετη εκτίμηση του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάφερ έχει προκαλέσει ταραχή στη Αθήνα.


Ο Κώδικας DNA Αποτυπωμένος σε Αρχαία Κρητική Περικεφαλαία του 600 π.Χ.

Στην εικόνα αυτή παρατηρούμε κάτι το αξιοπερίεργο. Είναι μια χάλκινη παράσταση πάνω σε κράνος 650 – 600 π.Χ. που βρέθηκε στο Ιερό Αφρατί της Κρήτης και τώρα βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Μουσείο Νέας Υόρκης. Αναπαριστά
δύο φίδια συμπλεκόμενα όπως αυτά του Κηρυκείου σε σχήμα DNA που δεξιά και αριστερά του σχήματος βρίσκονται οι γιοί του Βορέα, Ζήτης και Καλάις οι οποίοι πετούσαν με υποπόδια.

Εκλάπη Μυστικό Όπλο που Προκάλεσε την Παρέμβαση Δυνάμεων του Διός από την Ανδρομέδα

Μικρή εναλλακτική είδηση για πολύ λίγους..

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ CABAL ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ με Έστελνε Ταξίδια στο Χρόνο, Συνεχώς!» (video)

Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι, όταν ήταν στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο,
όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο, υπό την εποπτεία ενός ειδικού Γραφείου του υπουργείου Αμύνης σχετικό με τέτοιου είδους ζητήματα.

Τι σημαίνει το Λ; Ποιοι ήταν οι ΕΛ; (video)

Ενδεχομένως έχετε δει ή διαβάσει πολλά σχετικά με τα ιερά γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.
Ίσως, όμως σας ξέφυγαν μερικά…
Τι σημαίνει το γράμμα Λ;
Ποιοι ήταν οι περιβόητοι ΕΛ;

Τι ήταν η επέμβαση της λοβοτομής η χειρουργική επέμβαση που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για την αντιμετώπιση ψυχικών παθήσεων και διανοητικών διαταραχών.

Η λοβοτομή είναι η χειρουργική επέμβαση που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για την αντιμετώπιση ψυχικών παθήσεων και διανοητικών διαταραχών.


Ο γιατρός κατέστρεφε κάποια τμήματα του εγκεφάλου τα οποία βρίσκονταν στο μετωπιαίο λοβό, με σκοπό την απενεργοποίηση σημαντικών εγκεφαλικών λειτουργιών.


Ανεξήγητες εξαφανίσεις ολόκληρων στρατιωτικών τμημάτων μέσα στην Ιστορία

Ένας από τους πιο διάσημους γρίφους της ιστορίας αποτελεί η εξαφάνιση της Ένατης Λεγεώνας, που χάθηκε στην ομίχλη της Βρετανίας στη ρωμαϊκή εποχή.

Νέα έρευνα προτρέπει όσους έπαθαν εγκεφαλικό να παίζουν ... χαρτιά

Μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα, η μεγαλύτερη του είδους της έως σήμερα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, η αποκατάσταση του ασθενούς μπορεί να επιταχυνθεί με απλές δραστηριότητες, όπως το να παίζει χαρτιά ή να προσπαθεί να πετάξει από απόσταση ένα μπαλάκι μέσα σε ένα καλάθι αχρήστων.

Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και είναι τέλος Απριλίου! - Τι μας περιμένει το καλοκαίρι;

Η θερμοκρασία σήμερα θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και αν συμβαίνει αυτό από τα τέλη Απριλίου τότε το θέρος αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια.


Δεν το χωράει ο νους: Η 22χρονη πέταξε το βρέφος της από το μπαλκόνι για να το εξαφανίσει!

Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί το πως η 22χρονη σπουδάστρια ΙΕΚ , έφθασε στο σημείο να γεννήσει το παιδί της και να το πετάξει ζωντανό, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. 


Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Παραδίδουν και τα νήπια στο σύστημα εκπαίδευσης της Νέας Τάξης ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοπόρος η Γαλλία, όπως πάντα, σε κάθε νοοτροπία επιρροής της Λευκής Αδελφότητας,

από την εποχή του "Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα" έως σήμερα, έρχεται να κάνει υποχρεωτική την παράδοση των νηπίων από τα 3 τους χρόνια, στο σύστημα εκπαίδευσης του κράτους της νεοταξικής νοοτροπίας.

Τα φοβερά ψέματα που θα οδηγήσουν στον Γ' ΠΠ- ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παραδοχή Άσαντ! ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί από τους δέκτες του, την ανηλεή προπαγάνδα του ψεύδους,

που παίζεται πάνω από την ερειπωμένη και κατεστραμμένη Συρία.
Λες και πόσο άλλο μπορεί να αντέξει μια χώρα, που έχει υποστεί τόσα δεινά: Χιλιάδες των πολιτών της νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι σε καταυλισμούς φυλακές, μια πολιτισμική και κοινωνική καταστροφή σε μια χώρα, που δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει στους ρυθμούς που ζούσε κάποτε κι ένας σωρός ερειπίων πάνω από τα οποία τα γεράκια παραμονεύουν, για να φάνε όσο μεγαλύτερα κομμάτια από την "πίτα" μπορούν.

Νέα εφαρμογή θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει τους πάντες μέσω δορυφόρων

Διαβάζουμε στο cnbc:
Η EarthNow, σχεδιάζει να συνενώσει όλους τους δορυφόρους της Γης. Όταν λέμε ότι θα τους συνενώσει εννοούμε ότι θα δουλεύουν όλοι μαζί σαν ένα σύνολο ώστε να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε τι σκαρφίστηκαν για να μας φέρουν πιο κοντά στην ηλεκτρονική σκλαβιά (Βίντεο)

Η Νέα Τάξη ή η Παγκόσμια οικονομική ελίτ αν θέλετε,
εδώ και δεκαετίες προωθεί την καταδυνάστευση του ανθρώπου συστηματικά. Δεν είναι λόγια του αέρα αυτά, ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Είναι γεγονός! Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ – Δείτε που

Ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ αναμένεται να ανοίξει επίσημα για το κοινό του στα τέλει του μήνα.
Πρόκειται για ένα πρότυπο ξενοδοχείο με ωριαία χρέωση του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 40 δολάρια την ώρα, ενώ δίνεται και η ευκαιρία στον πελάτη να νοικιάσει μια κούκλα του σεξ για τη διάρκεια της παραμονής του, με την τιμή να ανέρχεται στα 80 ευρώ.

Απίστευτη τυχαία ανακάλυψη του Google Maps!

Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη προέκυψε εντελώς τυχαία μέσω των δορυφόρων του Google Maps, που ως γνωστόν «χαρτογραφούν» τα πάντα πάνω στην Γη. Αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε ένας τεράστιος κρατήρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι 50.000 χρόνων και προκλήθηκε από την πτώση αστεροειδούς.

Η Ρωσία έτοιμη για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Δείτε την επιχειρησιακή της υπεροχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ρωσικά οπλικά συστήματα που, σύμφωνα με τους Ρώσους, μπορούν να «αγνοήσουν» αμυντικά συστήματα.


Δείτε το βίντεο:

Μυστικές Βάσεις και Όντα Μη Ανθρώπινα. Νότιος Πόλος και Κούφια Γη (video)

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ
ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΡΩΣΙΑΣ….
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΝΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Επιθέσεις που Δέχεται η Ψυχή Πριν Βγει από το Σώμα

Το θέμα της ψυχής, είναι μία τεράστια κατηγορία και ένα μεγάλο μυστήριο πολλών αιώνων.
Πολλοί έχουν ασχοληθεί μαζί της, είτε για την αυτού καθεαυτού ύπαρξή της, είτε για το τι συμβαίνει σε αυτήν μετά τον θάνατο.

ΟΣΜΙΟ Το Ακριβότερο Μέταλλο στον κόσμο είναι στην Ελλάδα – Ο Κρυφός Πόλεμος για την Κατοχή του

Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους…
Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό. Υπόθεση – μυστήριο με

λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα.

Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη; Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη;
Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική;

Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.

Μα, θα μου πεις, ποιός είσαι εσύ που το λες; Είσαι κάποιος ειδικός; Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος, έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;

Καιρός για μπάνια: Έρχεται «μίνι» καλοκαίρι με 30άρια

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα – Μίνι καλοκαίρι από την ερχόμενη εβδομάδα – Ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου – Δείτε αναλυτικά τον καιρό των επόμενων ημερών από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Κίνα - Δυστύχημα ΣΟΚ: 17 κωπηλάτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια προπόνησης (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών, στην Κίνα.
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ποτάμι στην Κίνα όταν δύο κωπηλατικές βάρκες τύπου Ντράγκον Μπόουτ, ανετράπησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης, κοντά στην πόλη Γκουιλίν. 

«Παζάρια» από την Τουρκία – Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν

Σε πανικό ο Ερντογάν - Από τη μία τείνει χείρα φίλιας και στάζει… μέλι για την Ελλάδα και από την άλλη απειλεί για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - Θέτει θέμα «ανταλλαγής» με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς - Μιλάει για παραβίαση των συνόρων από τους Έλληνες αξιωματικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο - Πού το πάει ο «Σουλτάνος»;


Παγκόσμιος τρόμος από τον τυφοειδή πυρετό του Πακιστάν: «Αντέχει σε όλα τα φάρμακα - Ένα βήμα πριν την καταστροφή»

Θεωρούμε την βασική υγεία ως κάτι δεδομένο και ότι μεσαιωνικές επιδημίες που εξαφάνιζαν τον μισό ευρωπαϊκό πληθυσμό ότι είναι πλέον αδύνατον να τις ζήσουμε, δεν είναι όμως έτσι καθώς μια επιθετική επιδημία τυφοειδούς πυρετού στο Πακιστάν φαίνεται πως απειλεί όλο τον πλανήτη ακριβώς όπως το «T-Virus» στο «Resident Evil»


Το τελευταίο ηχητικό μήνυμα του Γεώργιου Παπαδόπουλου: «Ο ελληνικός λαός προπαρασκευάζεται για να γίνουν δούλοι»

Ο συνταγματάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος, δέκα χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και με την ευκαιρία της ίδρυσης της ΕΠΕΝ, ηχογράφησε από την φυλακή το 1984 ένα ηχητικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.


Αηδιαστικό: Σούπερ μάρκετ στη Γερμανία πουλάει μπέργκερ από... σκουλήκια!

Μια διαφορετική πρόταση για λήψη πρωτεΐνης έκανε στους πελάτες του σούπερ μάρκετ στην πόλη Άαχεν στη Γερμανία δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπέργκερ από... σκουλήκια!