Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο ποσοστό του εγκεφάλου μας χρησιμοποιούμε – Ο μύθος του 10% και η αλήθεια

Ο εγκέφαλος είναι το πιο πολύπλοκο όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Πολλοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο το 10% του εγκεφάλου του. Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό;


Ο εγκέφαλος ενός ατόμου καθορίζει το πώς βιώνει τον κόσμο γύρω του. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος ζυγίζει περίπου 3 κιλά και περιέχει περίπου 100 δισεκατομμύρια νευρώνες (κύτταρα που μεταφέρουν πληροφορίες).


Κάτοικοι της Ζαρού Κρήτης περιγράφουν U.F.O που έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή τους!!!

Στη Ζαρού της Κρήτης, περιγράφουν μπροστά στην κάμερα όσα είδαν στον ουρανό, κάνοντας λόγο για ιπτάμενο δίσκο!!!…

Το σχέδιο της Νέας Τάξης για Κίνα

Τον Ιούλιο η Κίνα παρουσίασε το σχέδιο
με το οποίο φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε κορυφαία δύναμη παγκοσμίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνη, μέσω της οποία επιδιώκεται να διακυβερνηθεί ο πλανήτης.

Διαβάζουμε στην «Καθημερινή»:


Πρόσεχε τι αναρτάς στο Facebook – Θα λογοδοτήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Η εποχή που είσαι υπόλογος για ότι γράφεις στο ίντερνετ είναι εδώ.

Και μάλιστα θα μπορεί ο καθένας, να ερμηνεύσει τα γραφόμενα ή τις δραστηριότητές σου, κατά τον τρόπο που τον εξυπηρετεί.

«Η Σελήνη γεννήθηκε μέσα από… τα σπλάχνα της Γης»

Νέα θεωρία για τη δημιουργία του φεγγαριού - Πήρε τη σημερινή του μορφή πριν τον πλανήτη μας

Μια νέα θεωρία για τη δημιουργία της Σελήνης, η οποία θέλει τον μοναδικό δορυφόρο του πλανήτη μας να προέκυψε από… τα σπλάχνα της Γης, παρουσίασαν επιστήμονες στις ΗΠΑ. Με βάση αυτήν τη θεωρία, το φεγγάρι προέκυψε μέσα από ένα τεράστιο νέφος εξαερωμένων γήινων πετρωμάτων, το οποίο είχε σχήμα ντόνατ και ονομαζόταν «συνεστία».

Αυτό είναι το νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Τα νέα πρόσωπα, οι αμετακίνητοι και αυτοί που μένουν εκτός

Αναλυτικά, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης έχει ως εξής:

Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης: Ιωάννης Δραγασάκης

Υπουργείο Εσωτερικών


Κι όμως! Κινητή τηλεφωνία 4 G και στη... Σελήνη [βίντεο]

Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα τέταρτης γενιάς (4G) θα αποκτήσει από του χρόνου η Σελήνη!
Για τον σκοπό αυτό εργάζονται ήδη η Vodafone και η Nokia, αλλά και η Audi, όπως ανακοίνωσαν στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας στη Βαρκελώνη.

Σιβηρικό ψύχος στην Ευρώπη -41 νεκροί, στους -36 το θερμόμετρο στην Ελβετία [εικόνες]

Το κύμα σιβηρικού ψύχους που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Ευρώπη έχει προκαλέσει 41 νεκρούς, πολλοί από τους οποίους ήταν άστεγοι, και συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στις μεταφορές.
Το κύμα ψύχους προκάλεσε τουλάχιστον 41 θανάτους από την Παρασκευή (23/2):

«ΚΑΛΥΨΗ» ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...Απίστευτη δήλωση από ανώτατο αξιωματούχο του ΥΠΕΞ: Κι εμείς κάψαμε σημαίες της ΠΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη

Μία απίστευτη δήλωση, με την οποία «καλύπτει» την κίνηση Σκοπιανών εθνικιστών να κάψουν την ελληνική σημαία σε συγκέντρωση την Τρίτη, έκανε ανώτατος αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί υπάρχουν τόσοι τόνοι από χαλίκια ανάμεσα στις σιδηροδρομικές ράγες; Δεν πάει το μυαλό σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι σιδηροδρομικές γραμμές είναι καλυμμένες με χαλίκια; Αν όχι, τότε συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε…

Αυτοί οι τόνοι χαλικιού χρησιμοποιούνται για τον σχηματισμό των σιδηροδρομικών ραγών και για να παραμείνουν σταθερές. Τα χαλίκια έχουν σκοπό να διατηρήσουν τις ξύλινες σανίδες στη θέση τους.



Capital Controls: Έρχεται μεγάλη αλλαγή στις αναλήψεις από 1η Μαρτίου - Τι αλλάζει

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 687, τεύχος Β’)... η απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με την οποία τροποποιούνται οι περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και στη μεταφορά κεφαλαίων, που θεσπίστηκαν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 18ης Ιουλίου 2015.

Σύμφωνα με την απόφαση από την 1η Μαρτίου:


Μερικοί μερικοί ξεχνάνε εύκολα ...Καμμένος για Rothschild: "Αυτοί μας βάλανε στα μνημόνια" (vid)

Μερικοί μερικοί ξεχνάνε εύκολα ...Καμμένος για Rothschild: "Αυτοί μας βάλανε στα μνημόνια" (vid)

Δείτε το σχετικό βίντεο ...


Το ινστιτούτο Λεβί, οι Ρότσιλντ και το ΣΧΕΔΙΟ που εφαρμόζεται τώρα στην Ελλάδα (BINTEO)

του Κίμωνα Χαραλάμπους




Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το έκρυψαν ποτέ! Έλαβαν στήριξη από την αριστερόστροφη διεθνιστική τάση στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.
Ποιος ξεχνά την ζωντανή συνομιλία Αλέξη Τσίπρα Και Μπιλ Κλίντον στις ΗΠΑ;

«Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»: Ζεσταίνουν τις μηχανές για το ξεσπίτωμα των Ελλήνων

Του Άρη Δημόπουλου



Με πολύ μεγάλη προθυμία αλλά και μεθοδικότητα, η "πρώτη φορά αριστερά" είναι έτοιμη να αποδείξει στους Έλληνες ξανά ότι είναι ικανή να περάσει τα πλέον χειρότερα μέτρα, εκείνα που υπό άλλες συνθήκες θα έφερναν ξεσηκωμούς από τους "αγανακτισμένους πολίτες".
Ωστόσο σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο. 

Οι κουκουλοφόροι απειλούν να ισοπεδώσουν ολόκληρη την Αθήνα και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Απειλές ότι θα ισοπεδώσουν την πόλη εκτοξεύουν οι κουκουλοφόροι φιλοπαγκοσμιοποιητές που υπογράφουν το κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση τα ξημερώματα στην Ερμού.

Πως θα γίνουν τα σώματά μας στην Δευτέρα Παρουσία;

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα θέματα της πίστεώς μας είναι Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
Πράγματι, οι περισσότεροι άνθρωποι υποτίμησαν το ανθρώπινο σώμα, θεωρώντας το από την αρχαιότητα έως σήμερα, και εις τους αιώνας, ως κάτι το ενοχλητικό, παράτερο και βδελικτό. Άρα, αποκλείεται αυτό το «ξεδιάντροπο» ανθρώπινο σώμα να κληρονομήσει Την Βασιλεία Του Θεού.

Γιατί δεν μας αποκαλύπτεται ο Θεός;

Είπε κάποτε ο Αββάς Ολύμπιος: Κατέβηκε κάποτε ένας ιερεύς των ειδωλολατρών σε Σκήτη και ήλθε στο κελί μου και κοιμήθηκε. Και βλέποντας τη διαγωγή των μοναχών, μου λέγει: Έτσι ζώντας, τίποτα δεν σας φανερώνει ο Θεός σας; Και του λέγω: Τίποτε. Και μου λέγει: Και όμως εμάς, όταν ιερουργούμε στο θεό μας, τίποτε δεν κρύβει, αλλά μας αποκαλύπτει τα μυστήρια του. Ενώ σείς, τόσους κόπους κάνοντας, αγρυπνίες, ησυχίες και ασκήσεις, λες ότι τίποτε δεν βλέπετε;

Ντοκιμαντέρ συγκλονίζει για την ανομία στην Αθήνα - Ερωτικές συνευρέσεις, ναρκωτικά και παράνομοι μετανάστες (βίντεο)

Η Αθήνα μόλις πέσουν τα φώτα μετατρέπεται σε μια πόλη ανομίας. Ναρκωτικά, μαφίες και ο υπόκοσμος είναι ο πραγματικός ταγός της πόλης που κανείς δεν τολμά ν’ αμφισβητήσει την κυριαρχία του στους σκοτεινούς δρόμους της πρωτεύουσας με εν ψυχρώ δολοφονίες να καταλήγουν καθημερινό φαινόμενο που ούτε στις εμπόλεμες περιοχές της Γούτα και της Αφρίν δεν συναντά κανείς.

Οι Ισραηλινοί Προειδοποιούν: Έρχεται Φονικό Ατύχημα Μεταξύ Ελλάδας Και Τουρκίας Στο Αιγαίο

Καμπανάκι υπαρκτού κινδύνου πολέμου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας κρούουν εκτός όλων των άλλων και οι Ισραηλινοί οι οποίοι διαβλέπουν κανονική πολεμική σύρραξη στην περιοχή, κυρίως λόγω των αυτοκρατορικών φιλοδοξιών του Τούρκου προέδρου για την αναβίωση της «οθωμανικής αυτοκρατορίας».

TO ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο, όπου φαίνεται η στιγμή που το ανθρωπόμορφο κτήνος πετά το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.
Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και όπως φαίνεται ένας άνδρας ασφαλείας μεταφέρει το βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το πετά στον κάδο.

Πάτρα: Αλλοδαποί κατεβάζουν τα παντελόνια τους και επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες λιμενικούς

Το ακούσαμε και αυτό. Νεαροί αλλοδαποί  δεν διστάζουν να  προκαλέσουν κατεβάζοντας τα παντελόνια τους, επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα, σε γυναίκες λιμενικούς, ενώ ενδιεκτικό του χάους που επικρατεί στο λιμάνι είναι το γεγονός ότι γυναίκα  υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς και για να αποφύγει τα χειρότερα, κλειδαμπαρώθηκε στα γραφεία και κάλεσε σε βοήθεια.

Ήταν οι Νεάντερταλ οι πρώτοι καλλιτέχνες του ανθρώπινου είδους; Μάλλον ναι, δείχνει νέα έρευνα

Οι Νεάντερταλ ίσως δεν ήταν και τόσο διαφορετικοί από εμάς, λέει πια η επιστήμη. Νέα ευρήματα αποκαλύπτουν πως οι Νεάντερταλ είναι οι δημιουργοί των αρχαιότερων καταγεγραμμένων βραχογραφιών ενώ φορούσαν κοχύλια ως «κοσμήματα». Οι δύο αυτές συμπεριφορές υποδεικνύουν πως σκέφτονταν συμβολικά και είχαν καλλιτεχνική φλέβα, όπως ακριβώς οι επίγονοί τους.

Οι «προφητικοί» Simpsons και η νίκη των ΗΠΑ στο curling των Χειμερινών Ολυμπιακών

Οι Simpsons «προέβλεψαν» ξανά: είχαν προβάλλει το χρυσό μετάλλιο των ΗΠΑ στο curling των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα, επεισόδιο του 2010 είχε παρουσιάσει τον Χόμερ και την αμερικανική ομάδα του να κερδίζουν τον τίτλο.


Υποψίες για ύπαρξη ζωής σε δορυφόρο του πλανήτη Κρόνου

Τα ευρήματα του δορυφόρου Cassini της NASA δημιουργήσαν περισσότερες υποψίες για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα και συγκεκριμένα στον δορυφόρο του Κρόνου, τον Εγκέλαδο.



Οι φωτογραφίες της οργής: Σκοπιανοί και Τούρκοι καίνε Ελληνικές σημαίες! (pics &vid)

Σκοπιανό | Ζόραν Ζάεφ: Εν μέσω διαπραγματεύσεων για την ονομασία, οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις - Εθνικιστές καίνε Ελληνικές σημαίες - Δείτε την αθλιότητα μέσα από τις φωτογραφίες - Αντίστοιχες ενέργειες και από Τούρκους που ανεβάζουν βίντεο στο ίντερνετ - Την ίδια ώρα σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι φαίνεται πως επιδίδεται τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση των Σκοπίων, ερχόμενη να διαψεύσει και μάλιστα με τρόπο κατηγορηματικό τα όσα είχε πει ο πρωθυπουργός της γείτονος,Ζόραν Ζάεφ, για την ονομασία, αλλά και για την υποτιθέμενη αλλαγή του Συντάγματος.


Τραγωδία! Φονική σύγκρουση τρένων στην Αίγυπτο – 19 νεκροί και 15 τραυματίες

- Τουλάχιστον 19 οι νεκροί από τη σύγκρουση εμπορικής με επιβατική αμαξοστοιχία - Δεν έχουν διαπιστωθεί οι λόγοι της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων



Τορπιλίζει τις διαπραγματεύσεις ο Ζάεφ: Παράλογη η αλλαγή Συντάγματος

«Δυναμιτίζει» το κλίμα για ακόμα μία φορά ο Ζόραν Ζάεφ χαρακτηρίζοντας παράλογη την απαίτηση της Ελλάδας για τροποποίηση του Συντάγματος των Σκοπίων, ώστε να καταστεί σαφές ότι τα Σκόπια δεν τρέφουν αλυτρωτικές βλέψεις.


Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κι άλλα στελέχη της κυβέρνησης βρέθηκαν με επίδομα ενοικίου

Ανακατατάξεις στην κυβέρνηση!

Διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά»:
Έγγραφο από την Διαύγεια βάσει του οποίου και ο Δημήτρης Μάρδας είχε κάνει χρήση του νόμου για το επίδομα ενοικίου παρουσίασε ο ΣΚΑΙ. Ο Δημήτρης Μάρδας ήταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση τυο ΣΥΡΙΖΑ (Ιανουάριος -Αύγουστος 2015) και υφυπουργός Εξωτερικών το διάστημα Σεπτεμβρίου 2015-Νοεμβρίου 2016. 

Το Marketing του πολέμου: Ποιους συμφέρει να υπάρχουν εντάσεις στα Βαλκάνια και στο Αιγαίο

Του Γιώργου Φαρμάκη
Οι γειτονικές μας χώρες δεν είναι και πολύ φιλικά προσκείμενες προς την Ελλάδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξηγούν αυτή την κατάσταση από την εθνική οπτική των πραγμάτων. Οι περισσότεροι

Κώδικας Μυστηρίων 6-01-2018 MK ULTRA -ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Κώδικας Μυστηρίων 6-01-2018 MK ULTRA -ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ , ΕΛΛΗΝΑΣ (ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ) Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;

Κώδικας Μυστηρίων 6-01-2018


Ας μιλήσουμε για όπλα

Ας μιλήσουμε για όπλα
Έχει αποδειχθεί στατιστικά ότι ένοπλοι πολίτες σταματούν μόνοι τους δολοφόνους

Από τον Θάνο Γκουρνέλο,Πολιτικός αναλυτής

Πρόσφατα και για πολλοστή φορά οι ΗΠΑ συγκλονίστηκαν από την ένοπλη επίθεση ενός μανιακού μέσα σε ένα σχολείο. Μια ανείπωτη τραγωδία, η οποία, όπως και οτιδήποτε άλλο, αναλύθηκε ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού Ωκεανού μέσω του πολιτικού πρίσματος και η συζήτηση περί της οπλοκατοχής θυσιάστηκε από την Αριστερά στον βωμό της θυματοποίησης.


Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

Τι γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες για τη σελήνη;

Τι γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες για τη σελήνη;

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει: «Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές και κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς», αναφέρει ο Ξενοφάνης για τον δάσκαλο του. Αυτά που έλεγε ο Σωκράτης τα υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι.


Μηχανή του Χρόνου: Η σφαγή των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς από τους Τσάμηδες

Ένα προαποφασισμένο έγκλημα σε συνεργασία με την αιματοβαμμένη μεραρχία Εντελβάις των Ναζί.

Από τη mixanitouxronou.gr : Το καλοκαίρι του 1943 η Παραμυθιά και τα χωριά του κάμπου της περνούσαν άσχημες ώρες. Η περιοχή ζούσε την κορύφωση του δράματος που είχε αρχίσει την άνοιξη του 1941 με την επικράτηση του άξονα στην Ελλάδα. Η Θεσπρωτία, ζούσε μία τριπλή κατοχή, των Γερμανών, των Ιταλών και των μουσουλμάνων Τσάμηδων, οι οποίοι έσπευσαν από την αρχή να συνεργαστούν με τους κατακτητές.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ : «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η…ΚΑΡΕΚΛΑ»

Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 εξελέγη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Δημοκρατική Αριστερά. Στις 10 Ιουλίου του 2014 με επιστολή της προς τον Φώτη Κουβέλη δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της από το κόμμα.

ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ…ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ!

Όσοι νομίζουν ότι με το να δώσουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια θα ξεμπερδεύουν από ένα ενοχλητικό ζήτημα και ότι όλα θα είναι…
ωραία και καλά. έχουν άγρια μεσάνυχτα το τι γίνεται στο γειτονικό τεχνητό κρατίδιο. Ακούς Μπουτάρη ;;;


ΑΕΚ προς Βασιλειάδη: «Διακοπή πρωταθλήματος μέχρι να βγουν οι αποφάσεις»

Αδιανόητο! Σκότωσε τον 6 μηνών γιο του – Τον πέρασε για αράχνη

Ο Dwayne Lindsey, που δικάζεται στη Μελβούρνη, ήταν μόνος με τον 6 μηνών θετό του γιο Chayse Dearing όταν πέθανε στις 26 Ιουνίου 2016.
Η μητέρα του βρέφους Michelle Dearing είχε βγει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ το μοιραίο πρωί.

Αποκάλυψη Ζάεφ για Σκοπιανό: Αυτά είναι τα τέσσερα ονόματα που έχουμε προτείνει

Τέσσερις επιλογές για την ονομασία τους έχουν προτείνει τα Σκόπια, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στο Reuters.

Ανεξήγητα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδος - Σφραγίστηκαν και απαγορεύτηκε η είσοδος

H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…


Απίστευτο γέλιο: Ο Ραπτόπουλος δοκίμασε στο κεφάλι συναδέλφου πόσο πονάει το ρολό ταμειακής (βίντεο)

Τρομερά και φοβερά τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιαστή, Κωστή Ραπτόπουλου στο «Europe1».
Η διακοπή του αγώνα, για το πρωτάθλημα, μεταξύ του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, λόγω ρίψης χαρτιού ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, δεν έμεινε ασχολίαστη.

Το Σύμπαν έχει τρισεκατομμύρια πλανήτες - Είναι δυνατόν να είμαστε μόνοι; - Τι λέει το ποράδοξο του Fermi (βίντεο)

Το ερώτημα αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα της αστρονομίας και της επιστήμης εν γένει, και είναι γνωστό ως «Παράδοξο του Φέρμι», καθώς, παρά αυτά τα δεδομένα, δεν έχει βρεθεί ακόμα καμία ένδειξη πως υπάρχει άλλο είδος ζωής στο σύμπαν.


Καφές: Αν νιώσετε αυτά τα συμπτώματα πρέπει να τον μειώσετε!

Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που υπάρχει σε διάφορες τροφές, ποτά και άλλα προϊόντα. Είναι γνωστή για την ιδιότητά της να φέρνει και να διατηρεί σε εγρήγορση τον εγκέφαλο.

Η χαμένη ευκαιρία και οι πληγές που άφησε το Περιστέρι στην ΑΕΚ

Με τρεις τραυματίες έφυγε από το ματς με τον Ατρόμητο - Επτά κίτρινες συμπλήρωσε ο Λιβάγια

Μια μεγάλη ευκαιρία να περάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League έχασε χθες στο Περιστέρι η ΑΕΚ, όχι τόσο γιατί δεν προσέγγισε σωστά το ματς, βάσει και της κούρασης που φανερά κουβαλούσε από την ευρωπαϊκή κόντρα με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά κυρίως γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει την τρομερή έμπνευση του Αμρ Ουάρντα.

Σκηνές τρόμου: Έπιασε φωτιά ο κινητήρας του αεροπλάνου – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο


Δραματικά στιγμιότυπα δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη στιγμή που ο κινητήρας ενός επιβατηγού αεροπλάνου εκρήγνυται και τυλίγεται στις φλόγες στον αέρα.

Το βίντεο δείχνει το αεροσκάφος της Southwest Airlines που πετάει χαμηλά μετά από την απογείωση από το Salt Lake City της Γιούτα, χθες το πρωί (26/2).


Η Αφροδίτη του Brassempouy. Παραδέχονται ότι είναι 25.000 χρονών ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν το «άλλο»

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Αφροδίτη του Brassempouy. Παραδέχονται ότι είναι 25.000 χρονών
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν το «άλλο»

Αυτό το μυστηριώδες ειδώλιο φιλοτεχνημένο σε ελεφαντόδοντο, από την Άνω Παλαιολιθική Εποχή, βρέθηκε σε μια σπηλιά στο Brassempouy της Γαλλίας το 1892. Το περίτεχνα σκαλιστό αλλά σπασμένο αγαλματάκι έχει επαληθευτεί επιτυχώς ότι χρονολογείται γύρω στα 25.000 χρόνια πριν.

Γιγάντια Αντικείμενα Περικυκλώνουν το Φεγγάρι (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Γιγάντια Αντικείμενα περικυκλώνουν το Φεγγάρι

Η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Τι νομίζουμε, λοιπόν, ότι είναι αυτός δορυφόρος της Γης;

«Λέμε ΟΧΙ στά νέα Θρησκευτικά»: Συλλαλητήριο και πορεία στα Προπύλαια στις 4 Μαρτίου...

Τὴν Κυριακὴ 4 Μαρτίου 2018 καὶ ὥρα 13:00 θὰ πραγματοποιηθεῖ συλλαλητήριο καὶ πορεία στά Προπύλαια, ὡς ἔνδειξη διαμαρτυρίας στὰ νέα ἀπαράδεκτα βιβλία τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν.

Εξώδικο Προς Τον ΤΣΙΠΡΑ Για Το “Όνομα Της Μακεδονίας Μας”…

Εξώδικο απέστειλαν χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας, η Παμμακεδονική Ένωση Καναδά, η Παμμακεδονική Ένωση N. Αφρικής και η Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και τον Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο για το θέμα της Μακεδονίας.

Γιάννενα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα στη λίμνη – Τη βρήκαν στο σημείο που δένουν τα καραβάκια!

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί στα Γιάννενα, όταν μέσα στα παγωμένα νερά της Παμβώτιδας, στη θέση που δένουν τα καραβάκια για το Νησί, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα ηλικιωμένης.

Τι συμβαίνει με τον πλανήτη;;; Μυστήρια λευκή γραμμή 21.000 χιλιομέτρων εντόπισε το Google Earth

Αν πιστέψουμε τους συνωμοσιολόγους, κάτι κακό συνέβη στη Γη τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με το κανάλι του YouTube, Secureteam10, και τον συνωμοσιολόγο Tyler Glockner που παρακολουθεί φανατικά το Google Earth ψάχνοντας για ανωμαλίες, μια λευκή γραμμή από την Ανταρκτική ως τον Βόρειο Πόλο εμφανίστηκε στην υδρόγειο, καλύπτοντας μια απόσταση 13.000 μιλίων (20.921 χιλιομέτρων).