Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

To σπίτι που κρέμεται στα βράχια [photo]

Ένα από τα πλέον πρωτότυπα σπίτια με την ονομασία Cliff House (σ.σ. «Το σπίτι των βράχων») μπορεί να...
τοποθετηθεί στην άκρη απόκρημνων βράχων και να κρέμεται κυριολεκτικά στο κενό.


Ένα φορο-αμόκ χωρίς αρχή, μέση και τέλος - Νισάφι πια...

Μπορεί να μη χορεύουμε τις αγορές με τα... νταούλια, παρά την ελεγχόμενη απόπειρα εξόδου μας σε αυτές, πληρώνοντας... μίζα στους διεθνείς γύπες περίπου 2.000.000 ευρώ, αλλά σίγουρα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι εξακολουθούν να χορεύουν τον χορό του Ζαλόγγου με την Εφορία.


Η Αληθινή Ιστορία της Κούκλας Annabelle (video)

Η τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής ταινίας
«“The Conjuring” – «η δημιουργία» –
βασίστηκε στα αληθινά και αν μη τι άλλο φρικιαστικά γεγονότα που έζησε η οικογένεια Perron και το πώς σώθηκαν από τους αμφιλεγόμενους δαιμονολόγους, Ed και Lorraine Warren – η ταινία έχει κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και έδωσε τροφή για εφιάλτες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί: Τι κάνει με Ένα Άγγιγμά του

Ο Naresh Kumar, από το χωριό Muzzafarnagar της βόρειας Ινδίας, ισχυρίζεται ότι έχει ένα μοναδικό χάρισμα.
Με όποια ηλεκτρική συσκευή έρθει σε επαφή, αρχίζει να λειτουργεί. Πιάνει με γυμνά χέρια καλώδια και ανάβει τις λάμπες του σπιτιού. Αυτό όμως που αφήνει, όσους τον γνωρίζουν άφωνους, είναι ότι τρέφεται με ηλεκτρικό ρεύμα.

Γιατί ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ την ΝοτιοΔυτική Ζάκυνθο; Τι Έγραψε ο Ηρόδοτος…

Τι υπάρχει στην Ζάκυνθο; Τι έγραψε ο Ηρόδοτος; Τι βρήκαν ερευνητές και επιστήμονες; -d-

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! Η Ρωσία Κατασκευάζει Πυραμίδες στην Επικράτειά της !!! Εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ (video)

Το ξέρατε ότι τι Σουδάν έχει περισσότερες πυραμίδες από την Αίγυπτο? Ακόμα περισσότερες πυραμίδες όμως βρίσκονται μαζεμένες στην Νότια Αμερική, περισσότερες σε σχέση με όλες τις άλλες μαζί στον υπόλοιπο πλανήτη!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Όταν η Ελλάδα Έφτιαχνε Αεροπλάνα! Κι όμως Υπήρξε Τέτοια Εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Την φωτογραφία αυτή εκπαιδευτικών αεροσκαφών Avro »Tutor » της Ελληνική Αεροπορίας. στα Γιάννενα εντοπίσαμε στην σελίδα »Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ» στο FACEBOOK, σε ανάρτηση του Stephan Dimos‎ που σημειώνει ότι είναι τραβηγμένη περίπου το 1938. Η ανάρτηση αυτή ήταν μια αφορμή για μια μικρή έρευνα από την οποία βρήκαμε ότι πολλά από τα περίπου 90 βρετανικής κατασκευής Avro 621 Tutor που απέκτησε η χώρα μας είχαν κατασκευαστεί στην Ελλάδα με ειδική άδεια !


Προσοχή! Αυτό είναι το μήνυμα που σας χρεώνει ακόμα κι αν δεν το διαβάσετε – Μην το ανοίξετε ΠΟΤΕ!


Ιδιαίτερη προσοχή! Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προειδοποιεί όσους έχουν κινητά: Μην ανοίξετε ΠΟΤΕ αυτό το μήνυμα.
Μεγάλη απάτη σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών που έχουν κινητό. Εταιρείες - «φαντάσματα» στέλνουν μηνύματα, τα οποία όσοι τα ανοίξουν χρεώνονται πολύ. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν να τα ανοίξει κάποιος.

Βάσεις 2017 - Αποτελέσματα: Δείτε που περάσατε - Τα μόρια για όλες τις σχολές

Βάσεις 2017: Ποια τμήματα εκτινάχθηκαν και ποια σημείωσαν κατακόρυφη πτώση – Ποια είναι η σχολή με τη χαμηλότερη βάση – Δείτε τους φετινούς επιτυχόντες

«Θα θρηνήσουμε θύματα όπως το 2010 στις ψυχιατρικές κλινικές»

Η ψυχιατρική μεταρρύθμιση μετατράπηκε εδώ και μια 20ετία στην χώρα μας σε ένα απόστημα που δεν σπάει με τίποτα και πονάει όλο και περισσότερο!

Τώρα γιατροί του ΕΣΥ που υπηρετούν σε νοσοκομεία με ψυχιατρικές κλινικές, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς οι κλινικές "ξεχειλίζουν" με ασθενείς εκ των οποίων οι μισοί έχουν εισαχθεί με εισαγγελική εντολή. Δηλαδή είναι ψυχικά πάσχοντες σε άσχημη κατάσταση που είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους.
 

Παιδιά που είχαν το κακό μέσα τους - Οι ιστορίες τους προκαλούν τρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν στην ιστορία για τις στυγερές τους δολοφονίες, που διέπραξαν ακόμη και σε παιδική ηλικία:

Αγάλματα ερπετόμορφων στο Ιράκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι "αρχαίοι θεοί" εικονιζόμενοι σε αγάλματα και τοιχογραφίες που χρονολογούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια:

Πως θα μοιάζει ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ που πολλοί πλέον φοβούνται;

Η προαναγγελία ενός εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ δεν αποτελεί αποκλειστικότητα του αρθρογράφου.

Αλλά το  εξαιρετικό ενδιαφέρον του άρθρου συνίσταται στην μοναδικής οξυδέρκειας διάγνωση των αιτίων, των διεθνών επιπτώσεων και των ιστορικών διαστάσεων μιας κρίσεως με πιθανή απόληξη που θα σημειώσει καμπή στην πορεία της ανθρωπότητας.