Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Τι Υπάρχει και Ζει Μέσα στο Σπήλαιο της Πεντέλης (εκπληκτικές φωτογραφίες και video)

Μυστήρια στην Πεντέλη – Σπήλαιο του Νταβέλη ,Αμώμων – Πανός.
Αρχείο Ο.Ε.Α.Φ. (1999-2015)
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επιστήμονες Ανακάλυψαν ότι η Ψυχή Δεν Πεθαίνει μετά θάνατο: Ταξιδεύει σε Άλλο Σύμπαν (video)

Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που ψηφίστηκε από τους τους NY Times ως ο 3ος πιο σημαντικός εν ζωή επιστήμονας , δεν έχει καμία αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πιθανό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ…

Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ… (4:19)

Οι ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.. (2:01)
πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς
και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσοβο.…. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Πάγκαλος…

Μέγα σημείο: Δάκρυσε εικόνα της Αγίας Παρασκευής (pics+vid)

Δέος και ανατριχίλα από το θαύμα – Συγκλονισμένοι οι πιστοί σπεύδουν να προσκυνήσουν την εικόνα
Η εικόνα της Αγίας Παρασκευής άρχισε να κλαίει από τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 19-6-2017 στην πόλη Τιργκόβιστε της Ρουμανίας.

Αυτή είναι η… κοινωνική δικαιοσύνη της αριστερής κυβέρνησης: Έρχονται κατασχέσεις στα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που περιμένουν να λάβουν από τον ΟΓΑ τον Ιούλιο τα οικογενειακά επιδόματα απειλούνται με αυτόματη κατάσχεση λόγω οφειλών προς το Δημόσιο.

Η παγκόσμια τάξη απευθύνεται στους Έλληνες – Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Δεν είναι πλέον μυστικό πως ισλαμοποιείται η Ευρώπη με την Ελλάδα να βρίσκεται κυρίως στο στόχαστρο, καθώς ο πληθυσμός της έχει ισχυρή εθνική συνείδηση και αρνείται την πολυπολιτισμικότητα. Μέσω βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, η παγκόσμια τάξη καλεί κυρίως τους Έλληνες να αποδεχθούν την μοίρα τους.


Το κράτος μπαίνει στα σπίτια μας με την «ενεργειακή ταυτότητα» - Πώς θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Έρχεται η απόλυτη παρακολούθηση ακόμα και μέσα στα σπίτια των Ελλήνω και το ακόμα καλύτερο είναι ότι θα την χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι οι πολίτες αφού τουλάχιστον 500 ευρώ θα στοιχίζει η περιβόητη ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου, που εισάγει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος με τίτλο «Μηχανισμοί και μέσα ελέγχου της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος».


Σύσσωμη η Δύση εναντίον της Ελλάδας- Η απόφαση της Αθήνας που προκάλεσε αναταραχή

Του Ραφαήλ Αξιώτη

Σοκαρισμένο είναι το δυτικό μπλοκ και ειδικά η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ από την απόφαση της Ελλάδας να μην συνυπογράψει την ανακοίνωση περί καταγγελίας παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα. Είναι αλήθεια ότι η έκπληξη των Δυτικών είναι δικαιολογημένη, καθώς η Ελλάδα έχει δείξει πολλάκις στα διεθνή φόρα και οργανισμούς ότι ψηφίζει «ό,τι βρει μπροστά της», ενώ αρκετοί έχουν κατηγορήσει τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις για έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού όσον αφορά τις διεθνείς αποφάσεις.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ στον «ΠΥΡΓΟ της ΚΟΛΑΣΕΩΣ» στο ΛΟΝΔΙΝΟ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πριν μερικές μέρες
είχαμε το δυσάρεστο γεγονός της πυρκαγιάς στον πύργο Grenfell στο Λονδίνο, που κόστισε την ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους μας, με πολλούς αγνοούμενους και πολλούς τραυματίες.

ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ YALDABAOTH ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Πλησιάζει η ώρα της εξόντωσης του..
ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ YALDABAOTH ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
Τα χειρόγραφα των Γνωστικών γράφουν για τον Γιαχβέ:
… – Ο δημιουργός του Αδάμ και της Εύας, του βιβλικού κήπου της Εδέμ, δεν ήταν θεός, αλλά ένα κατώτερο ον, ένας άρχοντας του σκότους, μια σκοτεινή καρικατούρα του δημιουργού Θεού, ένας δράκος που ονομαζόταν Γιαχβέ, που αναφέρεται πάνω από 270 φορές στην Βίβλο και που ο ίδιος ταύτιζε τον εαυτό του με τον δημιουργό του κόσμου.

Assange: Το μέλλον της ανθρωπότητας απειλείται από προπαγάνδα ελεγχόμενη μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Την έλευση ενός δυστοπικού κόσμου, όπου η ανθρώπινη αντίληψη δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με την, ελεγχόμενη από Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), προπαγάνδα, προβλέπει ο ιδρυτής του WikiLeaks, Julian Assange (Τζούλιαν Ασάντζ) - κρίνοντας ότι οι δημιουργοί της ΑΙ δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που μπορεί να έχει, ενώ οραματίζονται ένα ουτοπικό μέλλον- «νιρβάνα». 

SOS! Ρατσισμός! Έβαλαν σομπρέρο στον Super Mario

Το να οικειοποιείσαι στοιχεία της κουλτούρας του άλλου στην Αμερική της άγριας πολιτικής ορθότητας λέγεται "culturalappropriation" και οι λίμπεραλ και οι SJWs προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι κάτι τέτοιο (π.χ. το να έχεις κοτσιδάκια ράστα χωρίς να είσαι μαύρος ή να ντυθείς Ινδιάνος ή Άραβας στις αποκριές) είναι «κακό» και «προσβάλει» τον άλλον και υποδηλώνει «ρατσισμό», «αποικιοκρατικό πνεύμα», «λευκή υπεροχή» μέχρι και κυριολεκτικά «βία».

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Μείνετε μακριά από αυτό το μυστηριώδες ανθρωποειδές πλάσμα

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για ένα επικίνδυνο πλάσμα, το οποίο φαίνεται πεινασμένο, φοβισμένο και έτοιμο να επιτεθεί σε όποιον βρεθεί στον δρόμο του.

Ισχυρός σεισμός στη Λακωνία - Αισθητός και στην Αθήνα

Σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/06) στο νομό Λακωνίας στην Πελοπόννησο, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Αθήνα.

Δεν είναι πλάκα: Δείτε τι ανέβασε ο Π.Καμμένος στο Twitter και πέστε κάτω

Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο!

Αυτή είναι στ' αλήθεια η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στο Eurogroup, στο Twiiter του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.  

Δεν είναι πλάκα! Είναι αλήθεια.


Τουρκικές ταινίες, σήριαλ και Survivor: Πώς η Τουρκία κάνει προπαγάνδα μέσα στην Ελλάδα και διαστρεβλώνει την Ιστορία

H Πολιτιστική Διπλωματία

αποτελεί ένα πεδίο άσκησης πολιτικής που στοχεύει στη δημιουργία, ανάπτυξη και προβολή των πολιτισμικών στοιχείων μιας χώρας στο εξωτερικό. Η ιστορία, η γλώσσα, τα έθιμα, οι παραδόσεις και τα πάσης φύσεως καλλιτεχνικά επιτεύγματα ενός λαού, προβάλλονται με σκοπό όχι μόνο να δημιουργήσουν μια θετική και ελκυστική εικόνα για την εκάστοτε χώρα, αλλά και για να λειτουργήσουν ως ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ κρατών που διαθέτουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, αμβλύνοντας έτσι, ιστορικές, θρησκευτικές ή άλλες διαφορές που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ τους.

Δεν ησυχάζουν οι κάτοικοι της Λέσβου - Νέοι ισχυροί μετασεισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Φόβος για νέες καταστροφές και αγωνία για το αύριο.

Ο εγκέλαδος ήρθε για να μείνει στη Λέσβο, που μέρες μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, δεν ησυχάζει με τίποτα, αφού νέοι ισχυροί μετασεισμοί ταρακουνούν το νησί.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ... Μέρος 2

Πρωτόκολλο 7

  • 7.1 Αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε είναι η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας. Στα διάφορα κράτη δεν πρέπει να υπάρχουν παρά μόνο <b>μάζες απόρων</b>, και κάποιοι αφοσιωμένοι σε μας εκατομμυριούχοι, αστυνομικοί και στρατιώτες.

Το Φάντασμα του Γκρίνμπριερ – Μία ανεξήγητη υπόθεση

Θα μπορούσε ένα πνεύμα, και μάλιστα αυτό του θύματος, να βοηθήσει στο να αποδοθεί δικαιοσύνη; Θα μπορούσε άνετα να αποτελεί ιστορία σε κάποια σειρά μεταφυσικού μυστηρίου, αλλά συνέβη στην πραγματικότητα. Αποτελεί μια μοναδική υπόθεση όχι μόνο για τον Μεταφυσικό Κόσμο, αλλά και για την Ιστορία του Δικαστικού Συστήματος της Αμερικής. Ποτέ δεν έχει καταγραφεί μια υπόθεση σαν αυτή, στην οποία το Φάντασμα μιας γυναίκας βοήθησε να λυθεί ένας φόνος και να καταδικαστεί ο δολοφόνος.

Οράματα του Νεκροκρέβατου : Ένα μυστηριώδες Φαινόμενο

Θάνατος. Ένα ακόμα θέμα – ταμπού, μια έννοια που ακόμα και στο άκουσμα της λέξης, ο άνθρωπος νιώθει φοβισμένος και ανίσχυρος. Λέγεται πως πριν πεθάνει κάποιος, αποκτάει μια ασυνήθιστη διαύγεια και μπορεί να δει τα μελλούμενα μέσα από Οράματα, με αποτέλεσμα να μην σταματάει να μιλάει. Είναι αλήθεια πως η σύγχρονη επιστήμη δεν γνωρίζει και πολλά για τις τελευταίες στιγμές του ανθρώπου πριν πεθάνει αλλά και για τον ίδιο τον θάνατο. Αλλά τι είναι το φαινόμενο των “Οραμάτων του Νεκροκρέβατου” και μήπως δεν είναι ένας ακόμα αστικός μύθος αλλά μια πραγματικότητα, που τείνει να αγνοεί ο σύγχρονος κόσμος;

Κατάρα: H Ευχή της Εχθρότητας

Η Κατάρα είναι μια μορφή γητείας που έχει σκοπό να επιφέρει κακοτυχία, αρρώστια, κακό, ακόμα και τον θάνατο σε όποιον πέσει επάνω. Συνήθως την αποκαλούν ως “βλαστήμια”, “αποστροφή” ή “ανάθεμα”. Η κατάρα αποτελεί την πιο τρομακτική μορφή Μαγείας και είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Εκατοντάδες οι μετασεισμοί στη Λέσβο ύστερα από τα φονικά 6,1 Ρίχτερ (φωτό)

Μόνο από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι και αυτή την ώρα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα μετασεισμοί στη Λέσβο με τον μεγαλύτερο να είναι της τάξης 3,9 Ρίχτερ. 

«Το μάτι της Αττικής»: Τελικά δεν είναι μυστική βάση αλλά... ραδιοφάρος (βίντεο)

Mια περίεργη κατασκευή βρίσκεται στην κορυφή του Υμηττού στο ύψος της Βουλιαγμένης στην περιοχή Βάρης – Κορωπίου και κατά καιρούς έχει τροφοδοτήσει ευφάνταστα σενάρια συνωμοσιολογίας.

Rakka: Το «αλλόκοτο» φιλμ του Oats Studios που θα σας καθηλώσει

Δείτε την τελευταία δουλειά του Oats Studios που περιγράφει την υποθετική εισβολή από το διάστημα το 2020 των ερπετοειδών και τον σταδιακό αφανισμό και υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους. Πρόκειται για ανεξάρτητη παραγωγή που προβάλλεται στο you tube.

ΘΑΥΜΑ: Δελφίνια έβγαλαν εικόνα της Παναγίας στην ακτή

Του Χρήστου Μιχαηλίδη
Ένα θαυματό και ασυνήθιστο γεγονός που μας θυμίζει Συναξάρια, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία.

Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε!

Οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται τις κυβερνήσεις τους, ενώ κανονικά οι κυβερνήσεις, θα έπρεπε να φοβούνται τους πολίτες τους!!!
Γιατί;;;
Γιατί οι κυβερνήσεις έχουν υποσχεθεί να τηρήσουν την υπόσχεση τους απέναντι στους πολίτες τους….

Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ! Εκεί θα καταφύγουν οι δισεκατομμυριούχοι εάν καταστραφεί ο κόσμος

Πολλοί έχουν προβλέψει το τέλος του κόσμου κι όσο κι αν ακούγεται περισσότερο σαν θεωρία συνομωσίας, υπάρχουν μερικοί που προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.
Το κεντρικό άρθρο του Forbes αναφέρει πως οι δισεκατομμυριούχοι που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ λαμβάνουν σε ανύποπτο χρόνο τα μέτρα τους, σε περίπτωση που ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, καταστραφεί.

O Mέγας Αλέξανδρος στις αφηγήσεις του Κορανίου – Τα ρυπαρά γένη – Οι Γωγ και οι Μαγώγ

Ο μυστηριώδης Dhu al-Qarnayn (=Ντου αλ-Καρνάϊν)
Πολύς λόγος έγινε τους προηγούμενους μήνες για το μνημειώδη τάφο της Αμφίπολης στο Λόφο Καστά και την ταυτότητα του νεκρού ή των νεκρών που έκρυβε για αιώνες μέσα στα σπλάχνα του. Οι εικασίες στα ΜΜΕ έλαβαν τεράστιες διαστάσεις και γράφηκαν πολλά κείμενα ήδη για το θέμα και ενώ η αρχαιολογική διαδικασία βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη.

Οι Έλληνες γνώριζαν την Άλγεβρα πριν 2500 χρόνια και πολύ πριν του Άραβες!

Αντίθετα με ότι πιστεύαμε ως σήμερα, η Άλγεβρα δεν είναι επινόηση των Αράβων. Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι παλαιότερα οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εφεύρει «αλγεβρικούς» τρόπους επίλυσης πρακτικών προβλημάτων

Η απίστευτη ιστορία της 11χρονης που αιωρούνταν πάνω από το κρεβάτι της!

Πάνω από 30 χρόνια μετά, τα τρομακτικά γεγονότα που μαστίζουν την… οικογένεια Hodgson ακόμη «αντηχούν» μέχρι και σήμερα.
Είναι ίσως η πιο γνωστή περίπτωση poltergeist που έχει καταγραφεί ποτέ, σε ένα σπίτι σε έναν τυπικό προαστιακό δρόμο στην οικογένεια της 11χρονης Janet Hodgson.

Εξωφρενικό: Δημιούργησαν υβρίδιο ανθρώπου με γορίλα στην Ινδία

Αυτό δεν είναι από κάποιο είδος από ταινία τρόμου, αλλά το υβριδικό βρέφος ανθρώπου γορίλα που γεννήθηκε στην Ινδία.

Μια συγκλονιστική έκθεση που προέρχεται από το Ινδικό Πανεπιστήμιο του Μπανγκαλόρ στη Καρνατάκα ανακοίνωσε ότι έχει κλωνοποιήσει με επιτυχία ένα υβρίδιο μισού ανθρώπου, μισού γορίλα.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Le Monde: Οι Ελληνίδες δεν γεννούν και ο πληθυσμός της χώρας γερνάει. ΑΥΤΟΣ είναι ο στόχος των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ πολιτικών

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επέφερε και δημογραφική κρίση,αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα "Le Monde".  «Ο πληθυσμός της Ελλάδας ολίσθησε στα 10,8 εκατομμύρια το 2016, γηράσκει και μειώνεται», επισημαίνει, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει κάτι τέτοιο:...

Η υπομονή τελείωσε: Δείτε τι φέρνουν σε όλα τα σχολεία και φρίξτε. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Έναν απίστευτο τρόπο να διαδώσουν στα παιδιά, νηπιαγωγείων και δημοτικών, τον τρανσεξουαλισμό βρήκαν οι υπέρμαχοί του. Χρησιμοποιούν τον άνθρωπο-κουλουράκι, γνωστό στα μικρά παιδιά, τα οποία τον λαχταρούν κάθε φορά που στο σπίτι τους κάποιος ψήνει κουλουράκια. Η διαστροφή τους ξεπερνά κάθε όριο ανθρώπινης υπομονής. Η Angela Plaunt, δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Sir James Dunn στην Wawa, στο Ontario του Καναδά, ενσωμάτωσε τον «ερμαφρόδιτο άνθρωπο-κουλουράκι», στα μαθήματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας που διδάσκονται στα μικρά παιδιά....

ΑΝΑΛΥΣΗ. Πανωλεθρίαμβος! Διαπραγματεύονταν δύο χρόνια για να… πετύχουν τη χειρότερη συμφωνία

Βαριά ήττα για την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων συνιστά το αποτέλεσμα του Eurogroup αφού μετά από ατέρμονες διαπραγματεύσεις πολλών μηνών, καταλήξαμε στο χειρότερο σενάριο για τα ελληνικά συμφέρονταΜας δόθηκε δόση μόλις 8,5 δις ευρώ τα οποία ΔΕΝ θα δούμε αφού θα πάνε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους δανειστές και την ίδια στιγμή ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος, πήραν μια μελλοντική υπόσχεση για ρύθμιση ελληνικού χρέους...

H.A.A.R.P. : Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Χούντας η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα "όπλα",

"όπλα" κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, καθώς και όπλα εναντίων της υγείας των ανθρώπων.

Απαγορεύουν την παρουσία ανθρώπων και οχημάτων στα ελληνικά δάση

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Εφαρμόζουν την Ατζέντα 2030 και την ώρα που ο λαός απολαμβάνει τα μπάνια του, εκείνοι απαγορεύουν την παρουσία πολιτών και οχημάτων στα ελληνικά δάση με αφορμή τις πυρκαγιές.


Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Άλις Κούπερ για το Χριστό

Εδώ σίγουρα κολλάει η φράση “τα φαινόμενα απατούν”!

Μπορεί να φαίνονταν πάντα σατανικός και περίεργος όμως ο Άλις Κούπερ ήταν πάντα βαθιά θρησκευόμενος και μάλιστα χριστιανός!

Ο Κούπερ γνώρισε το αλκοόλ όταν άρχισε την μουσική του καριέρα, και έπινε πολύ για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο Lonn παρέθεσε τα λόγια του ίδιου του Κούπερ:


ΒΙΝΤΕΟ: Όταν η NASA έλαβε μήνυμα από τα Τάρταρα

Στις 14 Φεβρουαρίου του 1995,

η Καναδική εφημερίδα «Weekly World News» δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την θεωρία της κούφιας Γης ή αλλιώς των Ταρτάρων, όπως την ονόμαζαν οι Έλληνες.


Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα (φωτό, βίντεο)

Ο μοναδικός σεισμός στην Ελλάδα που έφτασε στα 8 Ρίχτερ ήταν ο σεισμός του 1926 στη Ρόδο Κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον Αρχάγγελο.

Δήλωση - «βόμβα» Λέκκα: Ο σεισμός στη Μυτιλήνη προκάλεσε τσουνάμι!

Για τσουνάμι, «ισχνών, βέβαια τάσεων, το οποίο είναι παρατηρήσιμο», μέσου κυματισμού 40 εκατοστών, που προκλήθηκε από τον προχθεσινό σεισμό στη Μυτιλήνη, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Παγίδα θανάτου: Γιατί ο πύργος στο Λονδίνο λαμπάδιασε σαν σπιρτόξυλο σε 15 λεπτά

Τους 17 φθάνουν οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον πύργο διαμερισμάτων Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο. 
Ωστόσο η αστυνομία αναμένει ότι ο αριθμός θα αυξηθεί, καθώς δεν υπάρχουν ελπίδες να βρεθούν άλλοι επιζώντες, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι κανένας από τους ενοίκους των τριών τελευταίων ορόφων δεν κατάφερε να σωθεί.

Σε ρόλο Θεού...Επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι θα αναστήσουν νεκρούς μέσα στο 2017

«Ρόλο» θεού διεκδικούν οι επιστήμονες μιας αμερικανικής εταιρίας βιοτεχνολογίας, που σκοπεύουν μέσα στο 2017 να χαρίσουν ζωή σε νεκρούς!


Το άρθρο 3 στόχος των αθέων

Η από χρόνια επιδίωξη των αθέων, και των «εκσυγχρονιστών», ιδεολόγων της πολτοποίησης των εθνικών ταυτοτήτων, είναι η κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος. Ο μύθος, που εκπέμπει συστηματικά η πανίσχυρη επικοινωνιακά προπαγάνδα τους, είναι ότι η Ελλάδα, με την κατάργηση του άρθρου 3, θα προσχωρήσει στα «προοδευτικά ουδετερόθρησκα κράτη».


Οδηγός προστασίας: Αν κάνει σεισμό και είσαι στον 7ο, να πας προς την ταράτσα ή προς το ισόγειο;

Αν την ώρα του σεισμού βρίσκεστε στον 7ο όροφο πολυκατοικίας θα κατευθυνθείτε στην ταράτσα, θα παραμείνετε κάτω από κάποιο έπιπλο ή θα επιχειρήσετε να εγκαταλείψετε το κτίριο, κατεβαίνοντας από τις σκάλες;


Μία παράξενη προειδοποίηση! Η «αόρατη απειλή» που μπορεί να φέρει το τέλος της ανθρωπότητας!

Φαίνεται νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο… Ή μήπως όχι;
Την έλευση ενός δυστοπικού κόσμου, όπου η ανθρώπινη αντίληψη δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την, ελεγχόμενη από Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), προπαγάνδα προβλέπει ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάντζ- κρίνοντας ότι οι δημιουργοί της ΑΙ δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που μπορεί να έχει, ενώ οραματίζονται ένα ουτοπικό μέλλον- «νιρβάνα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και Φρίξτε…. Αποκαλύπτουμε το ΑΙΣΧΟΣ που Νομιμοποιήθηκε Κάτω από τη Μύτη Όλων…

Ο ΟΗΕ Κανονικοποιεί την Παιδεραστία: Το «Βαθύ Κράτος» είναι ελεύθερο να κυνηγήσει τα παιδιά σας
Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επικυρώνει μια σεξουαλική επανάσταση που θα κορυφωθεί με τη νομιμοποίηση και την ολόψυχη υποστήριξη του «transgenderism» (όποιος καταφέρει ας το μεταφράσει), αλλά θα υποστηρίξει και τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Καθώς το βαθύ κράτος εκτίθεται περισσότερο για το ρόλο του στο Pedogate, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες αντεπιθέσεις, όπως η νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

KATAΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ (ΜΑΣ) ΕΙΠΕ Ο MISTER ALEXIS ; ; ; ΤΟ …»Ε Θ Α Ψ Α Ν» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

‘ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ’! «Τ Ρ Α Ν Σ Π Α Ι Δ Ι «;;;
KATAΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ (ΜΑΣ) ΕΙΠΕ Ο MISTER ALEXIS ; ; ;
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ;

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ …»Ε Θ Α Ψ Α Ν» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α!
‘ Σ Ο Κ ‘!
ΜΗΠΩΣ, ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ «ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΕΙ» ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΠΟΥ & ΠΟΙΑ;
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑΧΑ, ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ;
ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ Π.Χ. ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ;
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΥΡΓΟΣ (GRENFELL TOWER) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ… ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… Εικόνες που Σοκάρουν, Μία Ημέρα Μετά… (ΦΩΤΟ)

Τους 12 φθάνουν οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον πύργο διαμερισμάτων Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο.
Ωστόσο, σύμφωνα με την μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί, καθώς δεν υπάρχουν ελπίδες να βρεθούν άλλοι επιζώντες, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι κανένας από τους ένοικους των τριών τελευταίων ορόφων δεν κατάφερε να σωθεί.

Επίκληση Πνευμάτων. Αν Καλέσουμε ένα Αγαπημένου Προσώπου, Τι Έρχεται στην Πραγματικότητα; (video)

Ένας άλλος, σκοτεινός κόσμος, βρίσκεται δίπλα μας
και κάποιοι τολμούν να τον «αγγίξουν».
Μηνύματα από τον άλλον κόσμο,
ανίερες συμμαχίες και συμβόλαια με τις πιο σκοτεινές δυνάμεις.