Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Με το «σκιάχτρο» της Λεπέν στήριξαν οι δήθεν «αριστεροί» το 4ο Ράιχ…

Το 4ο Ράιχ που υπερασπίζεται  τη «δημοκρατία» από την  «ακροδεξιά» Λεπέν!!!
Έχουμε επισημάνει και διεξοδικά αναλύσει, πολλές φορές, ότι σήμερα η «διαλεκτική» των «άλλοθι» και των «σκιάχτρων» έχει γίνει επιστήμη, από τον πλανητικό φασισμό και τους μηχανισμούς του (ιδεολογικούς, πολιτικούς, ΜΜΕ, μυστικές υπηρεσίες κ.λπ).Γράφαμε το Σεπτέμβριο του 2013 σε κείμενό μας (Η διαλεκτική των «άλλοθι» και των «σκιάχτρων»):

Πληρώνεις φόρους και δε το θες ; Εδώ, η λύση για να μη ξαναπληρώσεις

Aφού διαβάσεις πως : ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ! συνέχισε την ανάγνωσή σου με τον τρόπο για να γλυτώσεις την φορομπηχτική σε βάρος σου επιβολή και την (και άσε το ΣτΕ να … γνωμοδοτεί) ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ μη δικαιοδοσία σου να κάνεις ΟΤΙ θες με τα χρήματά σου.

Οι πόλεις που θα μετακινούνται

 
Ισπανός φοιτητής αρχιτεκτονικής Μανουέλ Ντομίνγκες σχεδίασε μια πόλη που κυριολεκτικά περπατά! Η πόλη βρίσκεται πάνω σε πλατφόρμα η οποία πατάει πάνω σε ερπύστριες. Σύμφωνα με τον δημιουργό της η πόλη αυτή θα μετακινείται όπου οι κάτοικοι της επιθυμούν.

Φιλική στο περιβάλλον


Έλεγχος του Νου – Υποσυνείδητα Μηνύματα – Πλύση Εγκεφάλου [Βίντεο]


Η τεχνολογία των Υποσυνειδήτων Μηνυμάτων χρησιμοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες με σκοπό το κέρδος σε βάρος των ανθρώπων, προβάλλοντας διάφορα προϊόντα, προωθώντας τον καταναλωτισμό κ.λπ.


Στο φως νέος κλεμμένος θησαυρός των Ναζί


Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του περιοδικού «Focus», ο 80χρονος Κορνέλιους Γκούλιτ στο Μόναχο είχε στα χέρια του 1.500 πίνακες, σκίτσα και χαρακτικά έργα από διάσημους καλλιτέχνες, όπως ο Πικάσο, ο Σαγκάλ και ο Ματίς, η αξία των οποίων μπορεί να αγγίζει ακόμη και το ένα δισ. ευρώ.


Τα δεδομένα μέσω μικροτσίπ μεταφέρονται στο Κράτος

Το ίδιο θα συμβεί και με εκείνα των ανθρώπων

Διαβάζουμε στο VICE:

Όσο κτηνίατροι και φιλόζωοι δίνουν μάχη να πείσουν τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να βάλουν μικροτσίπ στον σκύλο ή τη γάτα τους, την ίδια ώρα η βάση δεδομένων σήμανσης και καταγραφής φαίνεται να διχάζει. Από τη μία ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος και η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία καταγγέλλουν ότι η βάση δεδομένων όπου είναι περασμένα τα μικροτσίπ παρουσιάζει δυσλειτουργίες και ελλείψεις, ενώ από την άλλη η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.


Νέο Μνημόνιο: Δείτε την λίστα με τα μέτρα - φωτιά που συμφώνησε η κυβέρνηση

Οι απαιτήσεις του επικαιροποιημένου Μνημονίου

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έρχεται φορολογική αφαίμαξη του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Είστε έτοιμοι; Αυτά θα διδάσκουν στα παιδιά από 4 ετών - ΒΙΝΤΕΟ

Μία μέρα μετά τις δηλώσεις Τσίπρα για την Παιδεία το el.gr αποκαλύπτει…

Μία μέρα μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού σε σχέση με την Παιδεία, το el.gr κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δεκάδες χιλιάδες γονείς, οι οποίοι, σύμφωνα με τις εξαγγελίες, θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν τα παιδιά τους από 4 ετών στο κράτος για να τα μορφώνει.

Η έξυπνη προπαγάνδα του συστήματος

Παρατηρείστε, κάθε καθεστωτικό ΜΜΕ όταν ανακοινώνει ένα νέο μέτρο. Αμέσως από κάτω μπαίνει ο υπότιτλος: «Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν».


Βίντεο: Τα 5 μεγαλύτερα σκάνδαλα και θεωρίες συνωμοσίας

Η ιστορία είναι γεμάτη γεγονότα που δεν θα μάθουμε ποτέ. Είτε γιατί είναι άκρως απόρρητα είτε γιατί δεν συμφέρει την «κοινή γνώμη» όπως χαρακτηριστικά λένε άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης.

Βίντεο: 5 απίστευτες ανακαλύψεις θησαυρών πειρατών

Από τα αρχαία χρόνια οι άρχοντες των θαλασσών ήταν αδιαμφισβήτητα οι πειρατές. Καθώς κανείς δεν είχε την απαραίτητη δύναμη να ελέγχει το υγρό στοιχείο ήταν πραγματικά «no man’s land» όπου επιβίωνε ο ισχυρότερος.


Αίσωπος, ο μυστηριώδης παραμυθάς που καταδικάστηκε σε θάνατο από το Μαντείο των Δελφών

Ο μέγας έλληνας μυθογράφος του 6ου αιώνα π.Χ. ήταν ένα αινιγματικό πρόσωπο ήδη από την εποχή του, πόσο μάλλον που κατόπιν ο μύθος επιστρατεύτηκε για να καλύψει τα κενά της βιογραφίας του. Ή της ίδιας του της ύπαρξης.

«Τα Ίχνη του Διαβόλου» - Το απόκοσμο φαινόμενο που δε βρήκε ποτέ την εξήγησή του

Γυρνώντας πίσω στο 1855, στο παγωμένο Ντέβον της νοτιοανατολικής Αγγλίας, θα συναντήσει κανείς το πιο ανατριχιαστικό, απόκοσμο και ανεξήγητο φαινόμενο του κόσμου: Τα ίχνη του Διαβόλου.
Γράφει η Όλγα Παρθενέα - Γεωργάτσου

Έβαλαν χάρτινους στρατιώτες σε σκοπιές στρατοπέδων (ΦΩΤΟ)

Χάρτινους στρατιώτες έβαλαν σε σκοπιές σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.
Αυτό αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η εφημερίδα, «Φιλελεύθερος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυπριακής εφημερίδας, οι αρμόδιοι του συγκεκριμένου στρατοπέδου απέδωσαν την απόφαση για τοποθέτηση του «ψεύτικου σκοπού», σε λόγους εκπαίδευσης.

Μυστήρια Επαναλαμβανόμενα Φώτα Εμφανίστηκαν στον Ουρανό του Παρισιού (video)

Ένα σταθερά επαναλαμβανόμενο φως από τον σκοτεινό ουρανό στο Παρίσι και σε άλλες περιοχές της Γαλλίας σήμανε συναγερμό στις γαλλικές αρχές, οι οποίες έλαβαν αμέτρητες αναφορές για εμφάνιση ATIA .

Υπάρχουν Μυστικές Βάσεις και Κέντρα Κατασκευής Ανθρώπινων Κλώνων σε όλο τον κόσμο; (video)

«Δεν υπάρχει συνωμοσία! Τα κέντρα κατασκευής ανθρωπίνων κλώνων είναι αληθινά και αυτό δεν είναι κάτι νέο»!
Τα παραπάνω υποστηρίζει σε ένα βίντεο που ανέβασε ο χρήστης του you tube UFOmania – The truth is out there. Και να ήταν μόνο αυτό!

Ακόμα και τώρα μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια.

Γιατί αγαπάμε τους ψεύτες;

Ένα μεγάλο ερώτημα, που προβληματίζει τον κάθε έλληνα είναι πώς μπορεί να εμπιστευθεί ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, πώς μπορεί να πιστέψει πολιτικούς, που συστηματικά του έλεγαν ψέματα.


“Μυστικό” διαστημικό σκάφος των ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ παραμονής σε τροχιά και επέστρεψε με επιτυχία [Video]

Εκτός από τους επαναχρησιμοποιήσιμους πυραύλους της SpaceX τρέχουν παράλληλα και άλλα projects που έχουν παρόμοιο στόχο, δηλαδή την πραγματοποίηση αποστολών στο Διάστημα με δυνατότητα επιστροφής στη Γη για νέα χρήση. Μόλις χτες ολοκληρώθηκε και η “μυστική” δοκιμή του X-37B της US Air Force, το οποίο προσγειώθηκε αυτόνομα με επιτυχία στο Kennedy Space Center μετά από 718 ημέρες σε τροχιά.

Ερευνητές δημιούργησαν τεχνητό αίμα και το δοκίμασαν με επιτυχία σε πειραματόζωα!

Ερευνητές από το Babeş-Bolyai University στη Ρουμανία ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν τεχνητό αίμα και μάλιστα το δοκίμασαν με επιτυχία σε ποντίκια!

Εντόπισαν γονίδιο του εμφράγματος


Τα άτομα που φέρουν τη μετάλλαξη αντιμετωπίζουν 15% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακό επεισόδιο

Ένα γονίδιο το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος ανακαλύφθηκε από γερμανούς ερευνητές. Επιστήμονες από το Γερμανικό Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εκτιμούν ότι τα άτομα που φέρουν το συγκεκριμένο γονίδιο αντιμετωπίζουν 15% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακό επεισόδιο σε σύγκριση με όσα δεν το φέρουν. Όπως μάλιστα λένε οι ερευνητές, ποσοστό μεγαλύτερο του 50% του πληθυσμού φέρει το «επίμαχο» γονίδιο.


O πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες στην Ισπανία

Η εποχή των ρομπότ έρχεται. Είναι πλέον γεγονός ότι η realdoll κατασκευάζει καταπληκτικές κούκλες για 6.000 $, που πολύ εύκολα τις μπερδεύει κάποιος με αληθινές γυναίκες ή άντρες. Μια νέα πρόταση στο σεξ επί πληρωμή έρχεται από την Ισπανία. Συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής, ο οποίος προσφέρει στους πελάτες αντί για την συντροφιά αληθινών γυναικών, κούκλες από σιλικόνη.


Δέκα τρόποι με τους οποίους οι κυβερνήσεις μας παρακολουθούν [Βίντεο]

Το παράδειγμα της NSA…
Η κυβερνητική παρακολούθηση υπάρχει, ακόμη και αν κάποιοι δεν το δέχονται, ολοένα και περισσότερες κυβερνητικές και μη υπηρεσίες ελέγχουν τους χρήστες τους, με την δικαιολογία ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ασφαλείς…
Στο εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο που παρακολουθεί θα δείτε:

Κοιτάζοντας κατάματα την αμαρτία

Αρχιμ. Θεοδόσιος Μαρτζούχος, Εφημέριος Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου Πρεβέζης: Παλιότερα η σχέση ενός ανθρώπου με την Εκκλησία δήλωνε ότι η Εκκλησία είναι ζωή και ο τρόπος της είναι κι εκείνος τρόπος ζωή.



Οι αποδεδειγμένες απάτες της θεωρίας της εξελίξεως

Η μεγαλύτερη απόδειξη απάτης της θεωρίας της εξελίξεως είναι ότι ποτέ δεν κατάφεραν οι χημικοί επιστήμονες στα εργαστήρια να ενώσουν και να καταφέρουν να γίνει σύλληψη, με εξωσωματική γονιμοποίηση μεταξύ σπερματοζωαρίου ανθρώπου και πιθήκου, όσες φορές το επιχείρησαν αυτό!

Τί προκαλεί τον καρκίνο στον άνθρωπο…

Η ασθένεια, είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος στο πρόβλημα των «εσωτερικών συγκρούσεων»
Η νέα ιατρική του γιατρού Χάμερ

5 δαίμονες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας! – Και μάλλον είναι αληθινοί… (βίντεο)

Το υπερφυσικό είναι κάτι που αν και ακόμα δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά εντούτοις όλοι μας έχουμε προσωπικές εμπειρίες που μαρτυρούν το αντίθετο. Άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό, όμως όλοι έχουμε «αισθανθεί» κάτι.

Τι μας κρύβουν;;; Υπόγειος θάλαμος με 130 αρχαία Ελληνικά αγάλματα (video)

Σε έναν υπόγειο θάλαμο υπάρχουν 130 αρχαία ελληνικά αγάλματα εξαιρετικού κάλλους, που περιμένουν να ανακαλυφθούν.
ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ θάλαμος που περιέχει 130 αρχαία ελληνικά αγάλματα ανακαλύφθηκε στην Αθήνα πριν από 25 χρόνια. Αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κατορθώσει να νικήσει το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που εμποδίζει το άνοιγμα της καταπακτής, ώστε τα αγάλματα να έρθουν στο φως.

Απαράδεκτο: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» (pics)

Τη στιγμή που οι εξ Ανατολών γείτονες έχουν αποθρασυνθεί τελείως, επιδιώκοντας να επιβάλουν το «δίκαιο του Δερβέναγα» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η παρουσία του βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ σε εκδήλωση του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας», όπου απεύθυνε χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» είναι, το λιγότερο, προκλητική.

Άγιος Χριστόφορος - Ο κυνοκέφαλος Άγιος

Αρκετούς αιώνες πριν τη γέννηση του Ιησού,
η περιοχή της Μικράς Ασίας και η ευρύτερη περιοχή του Πόντου ήταν κατοικημένη από νομαδικά φύλα αγρίων φυλών.
Μαρτυρίες αντλούνται τόσο από κείμενα αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, όσο και απο κείμενα νεώτερων συγγραφέων, όπως ο Ξενοφών, ο Στράβων, ο Πτολεμαίος, ο Αρριανός, αλλά και ο Όμηρος. Οι λαοί αυτοί λυμαίνονταν τις περιοχές του Πόντου, αλλά έκαναν και επιδρομές στους γειτονικούς τους λαούς, των Περσών και των Μήδων.


Η παγίδα

Μας έχουνε στήσει μία πολύ μελετημένη παγίδα, βασισμένη στην μεγάλη πολυχιλιετή καταγεγραμμένη εμπειρία τους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί η έξοδος απ’ την παγίδα.
Η παγίδα κανονικά δεν παρουσιάζει κανένα άλλο ενδιαφέρον σημείο, εκτός από το που είναι η έξοδος από την παγίδα, δηλαδή που είναι η μυστική πύλη της ζωής.


Τα έχουνε κάνει μαντάρα

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Μετά από επτά χρόνια στα μνημόνια και με κερασάκι το ανοσιούργημα που ονομάσθηκε νόμος Κατρούγκαλου:

1. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες, θα έπρεπε να έχουν καταλάβει, ότι υπάρχει μεθοδευμένο σχέδιο για να τους κλείσουν όλους και να μείνουν οι πολυεθνικές αλυσίδες (αυτό δεν το κατάλαβε ο Ιβάν Σαββίδης)


Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Συγκλονιστικό: Σε συνθήκες ακραίας φτώχειας 1,5 εκατομμύριο Έλληνες

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που δείχνουν την οικονομική «κατάρρευση» της κοινωνίας λόγω των μνημονίων και της ακραίας λιτότητας.
Εν έτει 2017 πολίτες στερούνται βασικά τρόφιμα, τηλέφωνο αλλά και ρούχα!

Εγκαινιάστηκε το "χωριό" των λαθρομεταναστών-λαθροπροσφύγων στη Κάτω Μηλιά Πιερίας. (ΦΩΤΟ)

ΕΣΥ Έλληνα ΨΟΦΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ στο δρόμο!!

Χωρίς την παρουσία του Γιάννη Μουζάλα και χωρίς την παρουσία του Δήμου Κατερίνης εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το χωριό των λαθρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας.

Ο Πάπας αποκαλεί τα Σκόπια “Δημοκρατία της Μακεδονίας”

“Δημοκρατία της Μακεδονίας” αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ο Πάπας στην προσευχή της Κυριακής στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Μια προσευχή που θα ανάψει φωτιές

Δείτε τι σημαίνει το «Κύριε ελέησον» που επικαλούμαστε καθημερινά

Το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με», και συντομότερα «Κύριε ελέησον», από τον καιρό των Αποστόλων χαρίστηκε στους Χριστιανούς και ορίστηκε να το λένε ακατάπαυστα, όπως και το λένε. Τι σημαίνει όμως τούτο το «Κύριε ελέησον», είναι πολύ λίγοι σήμερα που το ξέρουν, κι έτσι φωνάζουν καθημερινά ανωφελώς, αλλοίμονο, και ματαίως το «Κύριε ελέησον», και το έλεος του Κυρίου δεν το λαβαίνουν γιατί δεν ξέρουν τι ζητούν. 


Θα τρομάξετε! Δείτε τί αναφέρουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για τον έλεγχο του πλανήτη και για τους Χριστιανούς

Πρωτόκολλο Εικοστό – Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.


«Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό στην ιστορία της ανθρωπότητας»: Τί υποστήριζε ο Πλούταρχος (βίντεο)

Ο Πλούταρχος είχε πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι ο Λούκουλλος είχε παρατάξει τα στρατεύματά του σε θέση μάχης όταν ξαφνικά ο αέρας σχίστηκε και ανάμεσα στα δύο στρατεύματα έπεσε ένα φλεγόμενο σώμα σε σχήμα πιθαριού.


Προσπαθούν να μας εξολοθρεύσουν! Παραχάραξη της Ιστορίας επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας – Βαφτίζουν τα Σκόπια «Μακεδονία» και τον Εμφύλιο «επανάσταση»

Ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυμέρης Βόγλης, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής να υποβάλει μελέτη στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διδασκαλία της Ιστορίας, κατατάσσει τα Δεκεμβριανά στις «επαναστατικές στιγμές» των Ελλήνων.

Έκλεισε η συμφωνία Τι αλλάζει για Κυριακές, ΔΕΗ, επιδόματα, φάρμακα και εργασιακά

Περικοπές επιδομάτων ανεργίας, τέκνων, φτώχειας και άλλων - Πώληση λιγνιτικών μονάδων και του 17% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ - Περισσότερες Κυριακές ανοιχτά μαγαζιά και ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων


Μαρτυρία τραπεζίτη: Θυσίες Παιδιών στα Υψηλά Κλιμάκια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης (video)

Συγκλονιστική μαρτυρία μεγάλο-τραπεζίτη με δάκρυα στα μάτια
Πολλές φορές, αρκετοί δημοσιογράφοι σε Ευρώπη και Αμερική έχουν προειδοποιήσει πως στους κύκλους των πολιτικών, θρησκευτικών και οικονομικών ελίτ της Νέας Τάξης τελούνται σατανιστικές τελετές στο όνομα του Γιαχβέ-Αλλάχ-Σαμαέλ, τον οποίο πολλοί θέλουν να δουν ακόμα και κυβερνήτη του πλανήτη.

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Εδώ και χρόνια εξιχνιάζεται μια μεγάλη συνομωσία με επίκεντρο το Βατικανό που χρησιμοποιεί αστρολογικά δεδομένα με κύριο σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για μια εντυπωσιακή προβολή της εμφάνισης του Αντιχρίστου.

Τεράστια Ανακάλυψη: Επιστήμονες μιλούν για Περίεργες Εισόδους και Σήραγγες κάτω από την Σφίγγα (video)

Το 1987,
ιαπωνική ομάδα από το Πανεπιστήμιο Waseda (Τόκιο),
υπό την καθοδήγηση του Sakuji Yoshimura,
πραγματοποίησε μια ηλεκτρομαγνητική ακουστική έρευνα της πυραμίδας Khufu και της Σφίγγας και βρήκε δύο κοιλότητες και σήραγγες.

ΒΡΕΘΗΚΕ η ΜΟΥΜΙΑ ενός ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ στην ΑΙΓΥΠΤΟ;;;; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία περίεργη είδηση φαίνεται να κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς υπάρχει ο ισχυρισμός ότι βρέθηκε η μικρόσωμη μούμια ενός εξωγήινου, σε ανασκαφές στην Αίγυπτο…

Αμερικανοί επιστήμονες: Το Λάδι που Καταστρέφει το 90% των Καρκινικών Κυττάρων στο Έντερο (video)

Σύμφωνα με την Αμερικανική Κοινότητα για τον Καρκίνο, θα υπάρξουν 95.270 νέες περιπτώσεις διάγνωσης καρκίνου στο παχύ έντερο, φέτος στις ΗΠΑ. Οι περισσότεροι ασθενείς θα θεραπευτούν με εγχείρηση, θεραπεία με ακτίνες ή χημειοθεραπεία και όλοι αυτοί οι τρόποι αντιμετώπισης θα φέρουν μαζί τους παρενέργειες.

Αρχαιοελληνικός βωμός 2.400 ετών βρέθηκε στην Κριμαία (video)

Τα απομεινάρια ενός βωμού από μια αρχαιοελληνική κατοικία,
η ηλικία της οποίας θεωρείται ότι φτάνει τα 2.400 έτη,
ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στα περίχωρα της Σεβαστούπολης στην Κριμαία.

Η Κατάρα του Γιαχβέ & το Τέλος των Ελλήνων

Η Συρρίκνωση του Ελληνισμού από το Βδέλυγμα του Γιαχβέ
«Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν»
Ελεγε ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητος Θουκυδίδης και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί έδινε τόση μεγάλη σημασία στην μάθηση και γνώση της ιστορίας για τον άνθρωπο. Η απάντηση είναι διότι η ιστορική γνώση είναι η εμπειρία του λαού στον οποίο αναφέρεται και περιλαμβάνει όχι μόνον τα μεγαλουργήματα των προγενεστέρων γενεών αλλά και τα λάθη ώστε οι νεώτερες γενεές να επαναλάβουν τις εποποιίες και τα μεγαλουργήματα των προγόνων τους τα οποία θα τους οδηγήσουν σε πρόοδο και ευημερία αλλά και να αποφεύγουν τα λάθη τους.

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ…

ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΜΑΟΥΣ
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-«ΜΑΧΑΙΡΙ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

«Λευκός καπνός» για τα Μνημόνια – νέος Μαραθώνιος 15 ημερών για τα μέτρα
Πλέον υπάρχει συμφωνία που αναμένεται να χαρακτηριστεί από την τρόικα preliminary agreement (τεχνική προκαταρκτική συμφωνία) εν αναμονή του συμβιβασμού για το χρέος που οδηγεί στο staff level agreement (τεχνική συμφωνία).

FACEBOOK !!! Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ…

Ο Κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικών μέσων χρησιμοποιείται ως εργαλείο των παγκοσμιοποιητών για να προωθήσούν την ατζέντα τους