Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ FacebookTwitterMore

Όταν το el.gr, πρώτο αναδείκνυε την έναρξη τσιπαρίσματος των εργαζόμενων στην Ευρώπη, κάποιοι, δήθεν έγκριτοι, δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν την είδηση ψευδή (hoax).
Μετά την βελγική εταιρεία Newfusion, στην οποία στην συνέχεια αναφέρθηκε ακόμα και το Euronews, στην οργουελική καινοτομία αποφάσισε να προχωρήσει και η σουηδική εταιρεία «Epicenter».

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά την Μεγάλη Πέμπτη

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα είναι τα κόκκινα αυγά και η διαδικασία του βαψίματος πρέπει να γίνεται σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, κατά την παράδοση...


Στο ερώτημα γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά τη Μεγάλη Πέμπτη η απάντηση «κρύβεται» σε διάφορες εκδοχές.


Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου. Έθιμα και παραδόσεις

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία η Μεγάλη Πέμπτη είναι αφιερωμένη στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση:



Αυτό δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις για το «χάραγμα»

Γερμανοί και Αμερικανοί ερευνητές

αναπτύσσουν πολύ λεπτά ηλεκτρονικά τατουάζ που προσαρμόζονται πάνω στις ατέλειες του δέρματος ενός ανθρώπου και όχι μόνο τις καλύπτουν, αλλά λειτουργούν ως πλήκτρα ευαίσθητα στην αφή, τα οποία επιτρέπουν τον έλεγχο του κινητού τηλεφώνου!

Εξωγήινες μορφές κρυμμένες στους πίνακες του Leonardo da Vinci

Ο Leonardo da Vinci θεωρείται μια αληθινή ιδιοφυΐα της ζωγραφικής. Ειδικοί στον τομέα λένε ότι είχε μια εξαιρετική διανοητική ικανότητα και ένα ευρύ φάσμα έμπνευσης για την δημιουργία των έργων του. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ψάξει για στοιχεία και κωδικούς κρυμμένα στα έργα του da Vinci και προς έκπληξη όλων μερικοί έχουν βρει.

Μουζάλας: Διαμερίσματα και… μετρητά για τους πρόσφυγες

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΚΟ
Το νέο πρόγραμμα προσωρινής στέγασης των προσφύγων σε διαμερίσματα που έχει αναπτύξει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, παρουσίασε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, μαζί με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας, Φιλίπ Λεκλέρκ, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Γιώργο Κωτσό και τον δήμαρχο Λαρισαίων,

Ερντογάν: Δεν μπορώ να ζήσω αιχμάλωτος σε εδάφη γκιαούρηδων

Αποκάλυψη: Το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος είχαν προτείνει στον «Σουλτάνο» να καταφύγει σε ελληνικό νησί και είχε απαντήσει ότι έτσι θα πήγαινε σε «εδάφη γκιαούρηδων»


Να ζεις όπως θέλεις, όχι όπως πρέπει

Της Εύας Αροτσίδου
Ένα από τα πιο κοινότυπα διλήμματα, που μας μαρκάρουν από την ώρα που θα γεννηθούμε είναι εκείνου του θέλω-πρέπει.

Επιθυμίες: Μήπως τα «θέλω» σου πνίγηκαν μέσα στα «πρέπει»;

Μήπως τα «θέλω» σου πνίγονται μέσα στα «πρέπει»; Θα κλείσουμε το πρώτο μέρος αυτής της σειράς άρθρων με αυτό το θέμα-ερώτημα. Είχαμε μιλήσει για τις κυρίαρχες και δευτερεύουσες επιθυμίες κι είχαμε πει ότι πολλές φορές οι τελευταίες γίνονται ασυνείδητα πρωτεύουσες, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζουν το άτομο από τον βασικό του στόχο κι έτσι να βαδίζει τον δρόμο που χαράσσουν οι άλλοι.

Τι γίνεται μετά τον θάνατο: Εικασίες από… την άλλη πλευρά

Από την αυγή της ανθρωπότητας τους ανθρώπους τους προβληματίζει ένα μεγάλο ερώτημα, τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;
Ίσως ο βασικότερος λόγος ύπαρξης των τεσσάρων χιλιάδων και πλέον θρησκειών του πλανήτη, το εναγώνιο ερώτημα «τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;» έχει τόσες απαντήσεις όσες και οι ομάδες/ επιστήμες/ θεωρίες που έχουν επιχειρήσει να το απαντήσουν.

Ξενοφών: «Για να υποτάξεις κάποιον φτωχοποίησε τον»

Είναι φορές που και η τυραννία γίνεται ακόμη και για τους τυράννους σκέτη τυραννία. Ο Ιέρων λόγου χάρη. Τύραννος των Συρακουσών, δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν. Ο πρώτος που εφάρμοσε δίκτυο κατασκοπείας. Μίσθωνε τακτικά κατασκόπους και πληροφοριοδότες χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους “ωτακουστές”….

Πέτρινη στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα καταρρίπτει τα πάντα! Ραγδαίες ανατροπές … «Μουδιασμένοι» οι αρχαιολόγοι

Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος. Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.

ΧΡΙΣΤΟΣ: «Θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω πράγματα κρυμμένα από καταβολής κόσμου που δεν ήξεραν ΟΥΤΕ οι προφήτες». ΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ»

Αποκρίθηκε ο Ιησούς (στον Ναθαναήλ) και είπε προς αυτόν: «Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, από τώρα θα δείτε τον παράδεισο ανοιγμένο και τους αγγέλους του Θεού να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν πάνω στον Γιο του ανθρώπου» (κατά Ιωάννη Α:51).

«Επιστολές από την Ανδρομέδα».. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

– Οι Γκρίζοι μετέφεραν κρυφά Αμερικανούς αστροναύτες της NSA στην Σελήνη και εξερεύνησαν τις κατεστραμμένες δομές που υπάρχουν μέσα στον κρατήρα του Ιουλίου Βερν!

Ήρθε από το παρελθόν και ξεμπροστιάζει τους δήθεν «ανθρωπιστές» FacebookTwitterMore

Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και διαβάζετε

Το Μεταναστευτικό χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την αύξηση του εμπορίου ανθρώπων.
Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) κατήγγειλε την ύπαρξη αληθινών «σκλαβοπάζαρων» στην Λιβύη, όπου κυρίως Αφρικανοί μετανάστες πωλούνται για 200 ως 500 δολάρια.

Πρωτοφανείς σφαγές Χριστιανών στην Αφρική

Οι ακραία ισλαμιστές έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο.

Τρομακτικές είναι οι παραδοχές από την σφαγή εκατομμυρίων ανθρώπων που λαμβάνουν χώρα στο Νότιο Σουδάν, η πλειοψηφία των οποίων είναι Χριστιανοί. 

Τέλος εποχής: Παρελθόν οι χάρτινες αποδείξεις, όλα ηλεκτρονικά

Ακόμη και για μικρές συναλλαγές.

Τα πάνω κάτω έρχονται σε ότι αφορά το πλαστικό χρήμα, τις αποδείξεις και το αφορολόγητο, αφότου ο ίδιος ο διοικητής της ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, ενημέρωσε τους φορολογούμενους πως δεν θα είναι υποχρεωμένοι να κρατήσουν ποτέ ξανά χάρτινες αποδείξεις.

Το άλυτο αίνιγμα του αρχαίου Έλληνα οπλίτη ο τάφος του οποίου ανακαλύφθηκε στην Ισπανία (Pics)

To πραγματικό κόσμημα του Μουσείου της Μάλαγας είναι ο σκελετός και τα ευρήματα που βρέθηκαν στον τάφο ενός Έλληνα οπλίτη, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 2012 στα θεμέλια μίας κατασκευής στην πόλη της νότιας Ισπανίας.
Έκτοτε το αρχαιολογικό ενδιαφέρον στρέφεται στην «αναγνώριση» της ταυτότητας του νεκρού, που έχει ταφεί με ιδιαίτερες τιμές, όντας ένας ξένος στην φοινικική πόλη της «Μάλακα».

Φόροι - ρεκόρ στην Ελλάδα: «Χρυσό» η χώρα μας στις φορολογικές επιβαρύνσεις!

Μόνο το 2016 αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 1% η μέση φορολογία στην Ελλάδα. Χώρες όπως η Ισπανία, Εσθονία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν χαμηλότερους φόρους συγκριτικά με τη χώρα μας, αλλά υψηλότερα - κατά πολύ - εισοδήματα. 

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων
Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.

Ποιόν πολεμά η Αμερική;

Τίποτα δεν μπορεί να συγχωρήσει ή να δικαιολογήσει μια τρομοκρατική πράξη, είτε αυτή διαπράττεται από θρησκευτικούς φονταμενταλιστές, ιδιωτικές αστυνομίες ή λαϊκά κινήματα αντίστασης, είτε εμφανίζεται ως ανταποδοτικός πόλεμος από μια αναγνωρισμένη κυβέρνηση. Ο βομβαρδισμός του Αφγανιστάν δεν αποτελεί ανταπόδοση στις επιθέσεις κατά της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον.

Τέλος στην Ασθένεια του Καναπέ

Απαλλαγείτε από την ασθένεια του καναπέ!
Οι γιατροί μιλάνε για την ασθένεια του καναπέ και τώρα νέες έρευνες έρχονται να αποδείξουν ότι πραγματικά η ακινησία βλάπτει. Αν περιορίσουμε σε τρεις ώρες την ημέρα τον χρόνο που περνάμε καθιστοί, ενδεχομένως να προσθέσουμε επιπλέον δύο χρόνια στο προσδόκιμο ζωής μας! Αν μειώσουμε τον χρόνο που περνάμε μπροστά στην οθόνη σε λιγότερο από δύο ανά ημέρα, τότε προσθέτουμε 1,4 χρόνια.

7 Σημάδια ότι ένας Άγγελος Βρίσκεται στο Πλευρό σας αυτή τη στιγμή

Οι Άγγελοι υπάρχουν σε μια διαφορετική δονητική συχνότητα από αυτή των ανθρώπων και συνεπώς οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους δούμε, αλλά μπορούμε συχνά να νιώσουμε την παρουσία τους γύρω μας.

Εμφανίστηκαν Ολύμπια Σκάφη στην Ιθάκη;;;


ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΣ !!! ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ !!!

Τα Άγνωστα Χρόνια της ζωής του Ιησού: Πού ήταν από 13 έως 30 ετών;

Τα άγνωστα χρόνια της ζωής του Ιησού. Πού βρισκόταν από 13έως 30 ετών; Υπήρξε στα αλήθεια Εσσαίος; Ποιά είναι η αλήθεια για τα θαύματά Του, τη διδασκαλία Του, αλλά και τηθεϊκή Του υπόσταση;

Λήστεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με ρόπαλα!

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος η επιστροφή του με το αυτοκίνητο από την Αθήνα στη Βοιωτία, την Κυριακή των Βαΐων.

NASA: Έκτακτη ανακοίνωση για σημαντική ανακάλυψη στο ηλιακό μας σύστημα– Δείτε LIVE τη συνέντευξη

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) εξήγγειλε ότι την Μεγάλη Πέμπτη (στις 21:00 ώρα Ελλάδας) θα οργανώσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις που θα αφορούν «νέα ευρήματα σχετικά με ωκεάνιους κόσμους στο ηλιακό μας σύστημα».
Η ανακάλυψη σχετίζεται με παρατηρήσεις που έχει κάνει τόσο το διαστημικό τηλεσκόπιο «Χαμπλ» όσο και το σκάφος «Κασίνι» που μελετά τον Κρόνο και τους δορυφόρους του από το 2004.

Ισχυρή έκρηξη στην Τουρκία (Pics+Vids)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Ντιγιάρμπακίρ στη νοτιοανατολική Τουρκία, με κυρίως κουρδικό πληθυσμό, κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Οι χάκερς μπορούν να κλέψουν το PIN και τραπεζικούς κωδικούς

Mε τη βοήθεια των αισθητήρων κίνησης του κινητού τηλεφώνου

Οι χάκερ είναι σε θέση να κλέψουν τα ΡΙΝ και τους διάφορους κωδικούς (passwords) -πχ τους τραπεζικούς- που εισάγει ο χρήστης στο κινητό του, από τον τρόπο και μόνο που γέρνει το τηλέφωνό του όταν πληκτρολογεί.

Αφήστε το δέντρο και δείτε το δάσος

του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Επειδή τα γεγονότα πλέον τρέχουνε πολύ γρήγορα και όταν τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα,, ξεχνάμε συνήθως να δούμε το τι συμβαίνει παγκόσμια (the big picture) και ασχολούμαστε μόνο με τα μεμονωμένα γεγονότα που τραβούν την προσοχή μας, θυμίζω με δύο λόγια τα εξής.

Και δεύτερος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κατά της κρατικής μεταφοράς του Αγίου Φωτός - video

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Δεν είναι αρχηγός κράτους,  και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.


Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ετσι δημιουργούνται οι μνήμες -Μια «όμορφη» ανακάλυψη

Εχετε αναρωτηθεί πως γίνεται να θυμόμαστε κάποιες καταστάσεις της ζωής μας και πώς κάποιες άλλες τις ξεχνάμε;
Επιστήμονες δίνουν την απάντηση και μας αποκαλύπτουν πως ακριβώς γίνονται οι μνήμες.

Που βρίσκονται σήμερα το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα του Χριστού

Περίπου 2000 χρόνια μετά, το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα υπάρχουν ακόμη, για να μας θυμίζουν το Γολγοθά, τον πόνο, την αδικία και κατ΄ επέκταση την Ανάσταση, την ελπίδα, τη δύναμη.
 

UFO ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ποια μυστήρια κρύβουν τα 3 διασημότερα όρη της χώρας μας, Πεντέλη, Όλυμπος & Ταΰγετος;
Ποια η σχέση τους με… εξωγήινους αποικιστές;
Ποια μυστήρια κρύβονται γύρω και «μέσα» σε αυτά;
Ποια ήταν η σημαντικότερη αποκάλυψη εξωγήινης επισκεψιμότητας στο κόσμο τη χρονιά που μας πέρασε;

ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Κατά καιρούς έρχονται στο φως περίεργα ευρήματα που διχάζουν τους ερευνητές και τους επιστήμονες…
Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι βραχογραφίες της Cochno Stone στην Σκωτία…

«Υπό πολιορκία» η Μεσόγειος: Χάνονται τα ψάρια της - Τι συμβαίνει με το Ιόνιο

Τι έδειξε επιστημονική μελέτη

Το ελληνικό πέλαγος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση - Στη Μεσόγειο εκτιμάται ότι ζουν συνολικά 10.000 έως 12.000 θαλάσσια είδη
Το 41% των θαλάσσιων θηλαστικών (δελφίνια, φάλαινες, φώκιες κ.α.) και το 34% των συνολικών πληθυσμών ψαριών (εμπορικών και μη) χάθηκαν από τη Μεσόγειο κατά τα τελευταία 50 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική μελέτη, η οποία χαρακτηρίζει «υπό πολιορκία» την κλειστή θάλασσα μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής.


Είναι να τραβάς τα μαλλία σου με αυτούς! «Έρχεται» χαράτσι σε όσους δηλώνουν κάτω από 5.500 ευρώ - Τι προβλέπεται για ανέργους και αγρότες

Υπέρογκα ποσά φόρου εισοδήματος θα κληθούν να καταβάλουν περίπου 3.000.000 χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, περιστασιακά απασχολούμενοι και κατ’ επάγγελμα αγρότες με ζημιές από την άσκηση των δραστηριοτήτων τους ή με πολύ χαμηλά εισοδήματα, από τη στιγμή που η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη μείωση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος στα επίπεδα των 5.500 ευρώ για τους άγαμους και μέχρι τις 6.000 ευρώ για τους έγγαμους με τέκνα, όπως ήδη έχει συμφωνήσει με τους δανειστές.

Οι 147 Δελφικές Εντολές: Η κληρονομιά των Ελλήνων που όλοι πρέπει να διαβάσουμε

Τα Δελφικά Παραγγέλματα είναι οι σοφές εντολές που άφησαν στους Έλληνες οι σοφοί της Αρχαίας Ελλάδας. Μια πολύτιμη κληρονομιά γνώσης και σοφίας για τις επερχόμενες γενεές.

Οι αρχαίοι Έλληνες ιερείς δεν έδιναν συμβουλές ούτε άκουγαν τις εξομολογήσεις των πιστών, αλλά ασχολούνταν μόνο με την τέλεση των θυσιών και των άλλων ιεροτελεστιών.

«Εσύ Τούρκε νέε γιατί δεν διεκδικείς την Αγιά Σοφιά;» – Εθνικιστικό παραλήρημα σε τουρκική εκπομπή με αφορμή την …ΑΕΚ (Βίντεο)

Στο στόχαστρο Τούρκου συγγραφέα μπήκε ακόμη και η ΑΕΚ εμφανίζοντας, μάλιστα, μία φανέλα της ομάδας που είναι τυπωμένη η Αγιά Σοφιά.

Οι εθνικιστικές κορώνες παίζουν πάντα μπάλα στην Τουρκία… Ο ιστορικός, Μουσταφά Αρμαγάν έβαλε στο στόχαστρό του και την ΑΕΚ

κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή. Ανακάλυψε, μάλιστα, μία φανέλα της Ένωσης, όπου έχει τυπωμένη την Αγιά Σοφιά χωρίς τους μιναρέδες και ξεσπάθωσε.


Ανησυχητικό «brain drain»: Εφυγαν απ' την Ελλάδα 20.000 επιστήμονες στην 5ετία

Διαστάσεις επιδημίας προσλαμβάνει το αποκαλούμενο «brain drain» - η φυγή εξειδικευμένων  επιστημόνων στο εξωτερικό, που στερεί την ελληνική οικονομία από πολύτιμο έμψυχο υλικό, δυσχεραίνοντας την τεχνολογική έρευνα, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη.



Πώς δολοφονούν τις μάζες με τα μεταλλαγμένα – Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την απόλυτη κυριαρχία.

Κβαντική θεωρία αποδεικνύει ότι η ψυχή περνά σε άλλο σύμπαν μετά το θάνατο!

Ένα βιβλίο με τίτλο «Βιοκεντρισμός: Πώς η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος» έχει γίνει δημοφιλές στο Διαδίκτυο, επειδή περιέχει την αντίληψη ότι η ζωή δεν τελειώνει με τον θάνατο του σώματος, αλλά μπορεί να διαρκέσει για πάντα με την μετανάστευση της ψυχής.


«17» !! ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ … !!!

Ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο από την επιχειρηματική ζωή του τόπου αναμένεται να ανακοινώσει αιφνιδίως την δημιουργία κόμματος με την ονομασία “17”.
Ο τίτλος είναι αναφορά στους σημερινούς εφήβους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κρίσης και πολλοί από αυτούς επιλέγουν τον δρόμο της ξενιτιάς.

Το κλασικό καμάκι ανήκει στο παρελθόν...Εφαρμογή στο κινητό δείχνει τους διαθέσιμους για φλερτ ή σεξ

Το κλασικό καμάκι του παρελθόντος στα στέκια της αθηναϊκής νύχτας έχει αντικατασταθεί από το Grindr και το Tinder, εφαρμογές στο κινητό που ψάχνουν ερωτικούς συντρόφους στην εμβέλεια του χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού


Θα χρησιμοποιούσατε έναν δονητή με κάμερα;

Το ερωτικό αυτό εργαλείο έχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.  Εισχωρώντας στον γυναικείο κόλπο, η κάμερα με την οποία είναι εξοπλισμένος ο δονητής, καταγράφει τα όσα περίεργα συμβαίνουν την ώρα της κορύφωσης ... 


Και όμως: Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να... προβλέπουν τον καιρό

Η τεχνολογία βασίζεται στη μελέτη του τρόπου που το νερό της βροχής σκεδάζει και απορροφά τα μικροκύματα

Εκ πρώτης όψεως η κινητή τηλεφωνία και η μετεωρολογία έχουν μεταξύ τους τόση σχέση όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Αλλά ακόμη και τα φαινομενικά πιο άσχετα πράγματα συχνά έχουν υπόγειες σχέσεις.

Ποιοι ήταν οι «Αθάνατοι» Πέρσες του Ξέρξη! (βίντεο)

Οι Αθάνατοι ήταν η βαριά μονάδα πεζικού του στρατού της αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών. Είναι επίσης γνωστή ως η πρώτη Περσική Αυτοκρατορία, ο πολιτισμός ιδρύθηκε από τον Κύρο τον Μέγα το 550 π.Χ. εκεί που είναι σήμερα το Ιράν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ: Ξεκίνησε η ιστορική προσπάθεια

Αν οι επιστήμονες τα καταφέρουν, θα πρόκειται μάλλον για το πιο σημαντικό «πορτρέτο» που θα έχει ποτέ τραβηχτεί.

Υπάρχει άραγε κάποια αλλαγή της κυβέρνησης που να μην εξυπηρετεί τις πολιτικές της Νέας Τάξης;

Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσω του Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), την παραχάραξη της εθνικής Ιστορίας. Είναι έτοιμη να διαγράψει ιστορικά γεγονότα όπως της Επανάστασης του 1821 και να τα αντικαταστήσει με το μεταναστευτικό, τον ψυχρό πόλεμο, την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων, τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας και την εισβολή στο Ιράκ…