Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου: Όλα τα γεγονότα που έμειναν στην ιστορία!

Γεγονότα

    590 - Ο αυτοκράτορας Μαυρίκιος ανακηρύσσει το γιο του, Θεοδόσιο, συναυτοκράτορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

    1027 - Ο Πάπας Ιωάννης ΙΘ΄ στέφει τον Κορράδο Β' αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

   

«Τρένο» για Ρωσία η Εθνική: 1-1 με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες

H εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τις Βρυξέλλες (1-1) και να μείνει ζώντανη όχι μόνο στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης αλλά ακόμα και της πρωτιάς που οδηγεί απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
 

Που να σφίξουν κι οι ζέστες… «Εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος των οδηγών ταξί»

«Κύριε αστυνόμε εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες. Μπορείτε να με συλλάβετε».
Η φράση ανήκει σε άνδρα που εμφανίστηκε στην αστυνομία με σκοπό να παραδοθεί ως ο δολοφόνος του 52χρονου αυτοκινητιστή στην Κηφισιά, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ… ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ… ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ

Οἱ «σωτήρες» μας δὲν ξέρουν τὴν ἀληθινὴ καταγωγή μας. Δὲν ξέρουν ὅτι εἴμαστε ἀπὸ κείνη τὴ γενιὰ τῶν ἀθανάτων, ποὺ τὸ χῶμα τὸ λέει Μήτρα

Καὶ ξαφνικὰ ἕνα πρωὶ βρεθήκαμε νὰ ἐπιλέγουν ἄλλοι γιά μᾶς. Νὰ ἀποφασίζουν ἄλλοι γιά μᾶς. Νὰ νοιάζονται νὰ ἐκσυγχρονίσουν ὄχι τὴ ζωὴ ἀλλὰ τὸ θάνατό μας.

Δέκα Άγνωστα Γεγονότα για την Σελήνη που ίσως δεν γνωρίζετε (video)

Σελήνη: Μία σκοτεινή, παγωμένη άβυσσος, που όμως όλα δείχνουν ότι είναι γεμάτη θαύματα, για τα οποία ελάχιστα γνωρίζουμε.
Ως εκ τούτου, το Διάστημα (και αυτά που σχετίζονται με αυτό) θα αποτελούν πάντοτε ανεξάντλητη «πηγή μυστηρίων»
Η επίδραση του δορυφόρου μας είναι ζωτικής σημασίας για τον πλανήτη.

Απίστευτη Καταγραφή UFO στην Ελλάδα, ήρθε στο φως (video)

Μπορεί να άργησε 6 χρόνια να βγάλει το ντοκουμέντο στο φως,
μπορεί να εμπιστεύτικε άγνωστο πάροχο για τη δημοσίευση του βίντεο της κάμερας ασφαλείας του μαγαζιού του,
μπορεί να είναι και ο ίδιος πίσω από το άγνωστο κανάλι στο You Tube που έβγαλε τα πλάνα στη δημοσιότητα αρχές του 2017…

Η Δολοφονία του Οδυσσέα Ανδρούτσου

Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος “το λιοντάρι της Ρούμελης” υπήρξε μία από τις ηρωικότερες μορφές της Επανάστασης, ευφυής, με ηγετικές ικανότητες, αλλά και παράφορος, στο πρόσωπο του οποίου συνυπήρχαν και η εκρηκτικότητα του πατέρα του αλλά και η πανουργία του προστάτη του Αλή πασά. Το όνομα του σπιλώθηκε και έπεσε θύμα του εμφυλίου. Το ελληνικό κράτος άργησε να αποκαταστήσει τη μνήμη του. Ήταν γιος της Ακριβής Τσαρλαμπά, κόρης του κοτζάμπαση από την Πρέβεζα, και του «λιονταριού της Ρούμελης» του Ανδρέα Βερούση, που ήταν διώκτης των τοπικών αφεντάδων, αλλά και αδελφικός φίλος του Αλή πασά. Ο πατέρας του αποκεφαλίστηκε από τους Τούρκους και έμεινε ορφανός σε ηλικία 7 ετών.

Τι έκρυψαν Κράτος και Εκκλησία για την Επανάσταση του 1821

Η 25η Μαρτίου 1821 μια μέρα που δεν συνέβη στην πραγματικότητα τίποτε, η μαύρη σελίδα της επανάστασης, ο μύθος του «κρυφού σχολειού» και ο ρόλος της επίσημης εκκλησίας στον ξεσηκωμό των Ελλήνων.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...!! ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ...!!!

Την άποψη ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τη μορφή που έχει σήμερα θα πρέπει να καταργηθεί εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως στην παρέλαση πρέπει να συμμετέχουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα αντί να παρελαύνουν σύλλογοι.


Οι δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες για τα σπίτια που θα βγουν στο σφυρί

Οι τράπεζες έχουν έτοιμες τις λίστες με περίπου 10.000 ακίνητα
Μέσα από δύο πλατφόρμες -των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της διαχείρισης ακινήτων- οι τράπεζες ευελπιστούν ότι θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον τεράστιο όγκο των καθυστερούμενων οφειλών, που έχουν φτάσει τα 110 δισ. ευρώ.

Γιατί γίναμε διώκτες για τα γράμματα «Ν» και «Σ» του Ελληνικού αλφάβητου;

Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου.
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το γράμμα «Ν» συντονίζει τον εγκέφαλο.

Διθυραμβικό αφιέρωμα στις Ελληνικές ΕΔ και την χθεσινή μεγάλη παρέλαση στην Αθήνα από τους Ρώσους – «Η νίκη των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»

Εκτενές αφιέρωμα-ύμνο έκανε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων sputnik στις ελληνικές ΕΔ και στην υψηλότατου επιπέδου παρέλαση που διεξήχθη χθες στην Αθήνα κατά τους εορτασμούς της Εθνεγερσίας.

Οι Ισραηλινοί αμφισβητούν την ύπαρξη του Ιησού! – Άκρως προκλητικό δημοσίευμα από ισραηλινή εφημερίδα – Συνεχίζεται το μίσος κατά των Χριστιανών

Ενόχλησε φαίνεται  η είδηση της περάτωσης του κουβουκλίου του ιερού τάφου του θεανθρώπου στα Ιεροσόλυμα και εμφανίστηκε άκρως προκλητικό δημοσίευμα από ισραηλινή εφημερίδα, η οποία  αμφισβητεί την ύπαρξη του Ιησού Χριστού.   

Πρόβα παγκόσμιας χούντας στον Καναδά

Σε ισχύ ένα από τα πλέον παράλογα νομοσχέδια.

Δεν έχει προηγούμενο ένα νομοσχέδιο που πέρασε από την Βουλή του Καναδά, σύμφωνα με το οποίο οι ισλαμιστές και κυρίως οι μειονότητες των μουσουλμάνων θα έχουν το ακαταλόγιστο, απέναντι σε οποιαδήποτε ενέργεια ατόμων άλλης θρησκείας ή ιδεοληψιών!


Τα "βιώσιμα νησιά" της Ατζέντας 2030

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καινοτομίες και για τον ελλαδικό χώρο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 28 Μαρτίου, τα Ευρωπαϊκά νησιά διοργανώνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την εκδήλωση «Έξυπνα Νησιά: Χάραξη Νέων Δρόμων για τα Νησιά της Ευρώπης», στη διάρκεια της οποίας εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών νησιωτικών Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών θα υπογράψουν τη Διακήρυξη των Έξυπνων Νησιών, θεμέλιο λίθο της Πρωτοβουλίας «Έξυπνα Νησιά».

Παλιά Διαθήκη- Γιαχβέ: Σφάξτε όσους σας αντιστέκονται και...- ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ !

Διαβάστε τις μισάνθρωπες οδηγίες που δίνει ο Γιαχβέ στους πιστούς του !

(Δευτερονόμιον 20 : 10-14) (Μεταφρασμένο στη νεοελληνική)
Εάν πλησιάσετε προς μίαν πόλη δια να την πολεμήσετε και να καταλάβετε τους κατοίκους της, πρέπει προηγουμένως να καλέσετε αυτούς εις ειρήνη.

Τέρμα τα δίφραγκα. Φαλίρισαν οι τράπεζες

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη


Οι ελληνικές τράπεζες σταμάτησαν να πληρώνουν τα εμβάσματα των επιχειρήσεων στο εξωτερικό, 12 μέρες πριν κλείσει ο μήνας Μάρτιος, διότι…. τελείωσαν τα λεφτά που επιτρέπουν τα capital controls της κυβέρνησης.


Άγριες καταστάσεις έρχονται στις ΗΠΑ

Η Νέα Τάξη είναι πρόθυμη να βγάλει στους δρόμους τα "καλά παιδιά" της.

Η αρχή έχει ήδη γίνει σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ παρά τον μειωμένο αριθμό διαδηλώσεων από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων του νέου προέδρου, τα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ παρουσιάζουν μία χώρα που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη γενική εξέγερση. 

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Αποκαλύφθηκε το Μυστικό Όπλο της CIA για τον Έλεγχο του Ανθρώπου

Η νέα τάξη πραγμάτων και όλα τα «σκοτεινά υποκείμενα» που την εκπροσωπούν προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να δημιουργήσουν προγράμματα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, με σαφή σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου γένους.

Έρχεται το πιο ψυχρό Πάσχα των τελευταίων 10 ετών; – Χιόνια και καταιγίδες!

Το μοντέλο πρόβλεψης αμερικάνικων προδιαγραφών «CFS» μας δίνει τις πρώτες εικόνες για τον καιρό το φετινό Πάσχα.
Τα προγνωστικά στοιχεία, σύμφωνα με το greek-weather.org,
θέλουν τόσο τη Μεγάλη Eβδομάδα όσο και την Κυριακή του Πάσχα ιδιαίτερα άστατο καιρό, με καταιγίδες και χιονοπτώσεις,
κυρίως στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Οι κρυφές ζωές του Ιησού (National Geographic)

Ντοκιμαντέρ του National Geographic που αναφέρεται στη συλλογή Ναγκ Χαμάντι (αγγλιστί: Nag Hammadi) από δεκατρία αρχαία δερματόδετα βιβλία (αγγλιστί: codices) με πάνω από πενήντα χειρόγραφα κείμενα (αγγλιστί: manuscripts-scriptures), από Γνωστικιστές και Κόπτες χριστιανούς, καθώς και άλλα, τα οποία ανακαλύφθηκαν στην ομώνυμη περιοχή της νότιας (άνω) Αιγύπτου το 1945, από ένα αγρότη ονόματι Muhammed al-Samman, καθώς έψαχνε για λίπασμα.

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ!! Δείτε τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ… Φυσικά αυτή την ΕΙΔΗΣΗ τα Βοθροκάναλα δεν τη ΕΙΔΑΝ Ποτέ!!!

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ !!!!
ΟΠΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ
ΤΗΣ ‘ΕΟΚΑ’, ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ
ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΞΩ!!!!
ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ !!!
ΑΙΣΧΟΣ! ΣΥΡΙΖΕΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Εικόνες σοκ από την Αίτνα – Τρόμος, ουρλιαχτά και ματωμένα πρόσωπα [vid, pics]

Ο τρόμος που έζησαν το συνεργείο του BBC και ένα γκρουπ Γερμανών τουριστών όταν το μεσημέρι της Πέμπτης (16.03.2017) βρέθηκαν στο φημισμένο ηφαίστειο Αίτνα στη Σικελία έχουν καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video. Η στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου, ο τρόμος στην προσπάθειά τους να σωθούν και τα πρόσωπα κάποιων γεμάτα αίματα.

Σοκ: Με 40 ευρώ το μήνα ζει η οικογένεια της 17χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στην Πάτρα

Τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει πολύ μεγάλος αριθμός οικογενειών στην Ελλάδα εξαιτίας της πολυετούς λιτότητας και των μνημονίων που «τσάκισαν» τα εισοδήματα, ανέδειξε η ιστορία της 17χρονης μαθήτριας που λιποθύμησε από πείνα στο σχολείο της, στην Πάτρα.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη – Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο – Το τραγικό περιστατικό που έχει σοκάρει το πανελλήνιο σημειώθηκε μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν.

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας - Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή (vid)

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, τους επιβάλλεται και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Δείτε το και διαδώστε το. AGENDA 2030 - VIDEO

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Δείτε τι κρύβεται πίσω από τα ωραία λόγια τα μεγάλα. Δείτε από τι να προφυλαχθείτε, από αυτά που ψήφισαν στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2015 και άρχισαν πλέον να εφαρμόζονται μαζικά.

Παρέμβαση για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 στην Ελλάδα

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
O υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, παρευρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση «17 Στόχοι ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη» που διοργάνωσε το Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης, καθώς συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία προώθησής τους.

Οι ΗΠΑ «σπρώχνουν» τα παιδιά στον Σατανισμό

Οι ΗΠΑ ευνοούν και επίσημα τον Σατανισμό και καλούν τα παιδιά να μάθουν τη.. φιλοσοφία του.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου χριστιανοί γονείς κατηγορούν την κυβέρνηση για προώθηση του Σατανισμού ως.. εξωσχολικής δραστηριότητας σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Η είδηση ήρθε στο φως τις τελευταίες ημέρες, αν και τα σχέδια περί «σατανιστικού κατηχητικού» υπήρχαν ήδη από τον Οκτώβριο του 2016, από την «μητροπολιτική εκκλησία του Σατανισμού» στο Σιάτλ.

Η κολοσσιαία υποβρύχια πυραμίδα στις Αζόρες νήσους της Πορτογαλίας [Βίντεο]

Μία κολοσσιαία υποβρύχια πυραμίδα έχει ανακαλυφθεί στις Αζόρες νήσους της Πορτογαλίας το 2013.
Η τεράστια δομή μετρά 60 μέτρα σε ύψος, με τη βάση της να μην είναι μικρότερη των 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Ανακαλύφθηκε από έναν ερασιτέχνη ναύτη τον Diocletian Silva, ενώ βρίσκονταν για ψάρεμα με το γιοτ του στον Ατλαντικό, ανάμεσα στο νησί του Σάο Μιγκέλ και Terceira.

Νέα τάξη πραγμάτων και σχέδιο Coudenhove-Kalergi

Η Μεταναστευτική πολιτική χαράσσεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, και εκτελείται από τις Δυτικές Σιωνιστικές Δυνάμεις Ε.Ε. & Η.Π.Α. με βάση τη λαθρομετανάστευση.
Εκτελείται από τις τοπικές δουλικές κυβερνήσεις της Ν.Τ.Π.

Σνόουντεν: Ένας εξελιγμένος πολιτισμός βρίσκεται στα έγκατα της Γης

Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA και το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, μάλλον έχει βαλθεί ή να μας τρελάνει ή να κάνει καριέρα ως διεθνής συνωμοσιολόγος.

Έξι Μυστικές πόλεις για τις οποίες δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει

Έχουν δημιουργήσει ολόκληρες πόλεις και Υπόγειους Πολιτισμούς εν αγνοία του κοινού
Η μυστικότητα έχει γίνει τρόπος ζωής, ιδιαίτερα για τις λαθραίες λειτουργίες των πυρηνικών δυνάμεων και για τη συνέχεια των κυβερνήσεων του συστήματος.

Στη Ρουμανία βρέθηκε το πιο απομονωμένο οικοσύστημα στον κόσμο με κατοίκους παράξενα πλάσματα

Aν θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα ακόμη σπήλαιο Movile θα έπρεπε με απλά λόγια να ακολουθήσουμε την παρακάτω συνταγή:

Πώς μας κάνουν να αγοράζουμε αυτό που θέλουν

Μπαίνοντας σε ένα πολυκατάστημα, θα ορκιζόσουν πως εσύ αποφασίζεις που θα ξοδέψεις τα χρήματα που έχεις προς ξόδεμα. Εσύ έχεις την τελική επιλογή και εσύ έχεις τα ηνία της θέλησης και της απόφασης.
 

Ναΐτες Ιππότες: Το μυστικιστικό τάγμα με την απεριόριστη ισχύ (βίντεο)

Μέλη του στρατιωτικοθρησκευτικού τάγματος του Ναού τού Σολομώντος, οι οποίοι έφεραν και την ονομασία Ακτήμονες Ιππότες του Χριστού και του Ναού του Σολομώντος. Κατηγορήθηκαν για αποκρυφιστικές μυητικές τελετές (θεωρούνται πρόδρομοι των Μασόνων), ενώ συνεισέφεραν σημαντικά στην εξέλιξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Θαλάσσιο «τέρας» βύθισε Γερμανικό υποβρύχιο στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο! Βρέθηκε το ναυάγιο του (φωτό)

Ένα γερμανικό υποβρύχιο λέγεται ότι είχε δεχτεί επίθεση από ένα θαλάσσιο τέρας όταν είχε βρεθεί στα ανοικτά των ακτών της Σκωτίας.
Ανακαλύφθηκε κοντά στην περιοχή του Wigtownshire στο νότιο-δυτικό τμήμα της Βρετανίας, το ναυάγιο του γερμανικού υποβρυχίου του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο εντοπίστηκε από εργαζόμενους που τοποθετούσαν νέο καλώδιο τροφοδοσίας κάτω από τη Βόρειο Θάλασσα.

Βίντεο: Η ταινία για τους αρχαίους Anunnaki που ματαιώθηκε και δεν βγήκε ποτέ

Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki … αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, το έργο ματαιώθηκε. Η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

«Βόμβα» από ΔΕΗ: Σε ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Εμμανουήλ Παναγιωτάκης ανήγγειλε την πρόθεση να αναθέσει σε ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες την διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΔΕΗ σε ομιλία του στην Βουλή επισημαίνοντας παράλληλα πως τα ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν «σκαρφαλώσει» στα 2,6 δις ευρώ από 1,7 δις ευρώ που ήταν στις 31.12.2015.

Αυτό είναι πραγματικό survivor: Εννιά μήνες-κόλαση με αρκούδες, λύκους και θερμοκρασίες στους -50

Τώρα που τα ριάλιτι που θυμίζουν την ταινία «Truman Show» δεν μας ξαφνιάζουν πια, μια ρωσική εταιρεία προχωρά το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με ένα ριάλιτι που παραπέμπει σε Αγώνες Πείνας και σε πραγματικές ιστορίες επιβίωσης.

H μεγαλύτερη νεκρόπολη βρίσκεται στο Φάληρο - Οι περισσότεροι τάφοι θάφτηκαν για πάντα κάτω από το Κέντρο Πολιτισμού (φωτό)

Πάνω από 1.800 ταφές που έχουν έρθει στο φως έως σήμερα στον αρχαιολογικό χώρο εντός του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μεταξύ Φαλήρου και Καλλιθέας, ο τίτλος «η μεγαλύτερη και πιο σημαντική νεκρόπολη της αρχαίας Ελλάδας» φαντάζει αυτονόητος

ΠΟΓΙΑΝΓΚ!!!!! Η ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΙΜΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ!!!!

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περισσότερα από 200 πλοία βυθίστηκαν στα μυστηριώδη νερά της λίμνης Poyang, ( Πογιάνγκ ) η οποία είναι γνωστή ως το Κινεζικό Τρίγωνο των Βερμούδων!!!! Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα πολλά πλοία και πάνω από 1.600 άνθρωποι εξαφανίστηκαν με πάνω από 30 επιζώντες όπου σήμερα είναι εντελώς τρελοί!!!!.


H «Θάλασσα του Θανάτου» που κρύβεται κάτω από την έρημο της Τάκλα Μακάν

Οι αρχαίοι πίστευαν ότι από τη στιγμή που θα έμπαινες σε αυτό το μέρος δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής. Πριν από πολύ καιρό, υπήρχαν σπίτια και ναοί εκεί. Σήμερα, τα πάντα είναι 
θαμμένα κάτω από την άμμο.

Συναγερμός στα Βαλκάνια για ασθένειες από κουνούπια – Τι γίνεται στην Ελλάδα

Στην πρώτη γραμμή επιδημιολογικά, για ασθένειες που μεταδίδονται με τα κουνούπια, βρίσκονται τα Βαλκάνια, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καταπολέμησης Κουνουπιών (EMCA), δρ Βιολογίας Σπύρος Μουρελάτος, με αφορμή τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου στο Becici του Μαυροβουνίου, από τις 12 έως τις 16 Μαρτίου.

Προσοχή! Τα 116 πράγματα που μπορούν να σου προκαλέσουν καρκίνο

Mε αφορμή την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την βέβαιη καρκινογόνα δράση του επεξεργασμένου κρέατος (αλλαντικά, μπέικον, λουκάνικα) αναρωτιέται κανείς ανυπάρχουν και άλλα τόσο συνηθισμένα πράγματα που βρίσκονται στην λίστα με τα πλήρως αποδεδειγμένα καρκινογόνα υλικά.

Αναγνωρίστηκε η υιοθεσία δύο παιδιών από ζευγάρι ομοφυλόφιλων – Προχωρά η διάλυση του θεσμού της οικογένειας

Ιταλικό δικαστήριο στη Φλωρεντία αναγνώρισε επίσημα σήμερα την υιοθεσία δυο παιδιών από ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών, η οποία είχε
πραγματοποιηθεί στην Βρετανία.

Ακόμα και η NIKE στην υπηρεσία του Ισλάμ!

Η Nike, στο πλαίσιο προώθησης του Ισλάμ, προχώρησε στον σχεδιασμό της πρώτης της σειράς με αθλητικέςμαντίλες, τα γνωστά hijab που κάθε μουσουλμάνα πρέπει να
φοράει στο κεφάλι.

Είστε έτοιμοι; Έτσι «τίμησαν» την γυναίκα στην Αθήνα

Φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άφωνους

Με μαντήλες (σύμβολο γυναικείας καταπίεσης), ισλάμ, σατανισμό, φεμινισμό, γυμνισμό, νέα τάξη και τρανσεξουαλισμό «τίμησαν» με πορεία μέχρι την Βουλή την γυναίκα.