Καρέλιας: Μοίρασε και φέτος 3 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους

Γεμάτος και φέτος ο "σάκος" της εταιρίας, η οποία γιορτάζει τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα το 2016 μαζί με τους εργαζομένους της (vid)
Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε την Παρασκευή ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Καρέλιας, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι θα είναι 200 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο και το επίδομα παρουσίας θα είναι 800 ευρώ καθαρά. Όπως επισήμανε, πέρσι το συγκεκριμένο επίδομα το έλαβε το 84% των εργαζομένων.

To προφητικό τελευταίο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου (βίντεο)

Δεκέμβριος του 2007! Εμφανώς καταβεβλημένος από την ασθένεια του, ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος απευθύνεται για τελευταία φορά στο Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμά του στο Ελληνικό Ορθόδοξο Εθνος σε μία ομιλία που έμελλε να μείνει στην Ιστορία…

Ποιες είναι οι 10 συγκλονιστικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2017 - Τι θα είναι ο «Θερμός Πόλεμος»;

Ο Νοστράδαμος (Michel de Nostredame) ο Γάλλος φιλόσοφος και αστρολόγος του 16ου αιώνα σύμφωνα με όσους προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να αποκωδικοποιήσουν τις προφητείες του είχε προβλέψει μια σειρά σημαντικών και  ιστορικών γεγονότων από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, την επίθεση στους δίδυμους Πύργους το 2001 μέχρι και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΠ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ!!!!

ΕΛΣΤΑΤ: Ξεκίνησε η μείωση των Ελλήνων - 140.000 Ελληνες πέθαναν ή μετανάστευσαν μέσα σε μόνο 1 χρόνο!

Άκρως ανησυχητικά μηνύματα, αναφορικά με τον πληθυσμό της Ελλάδας και την ανανέωσή του, προέκυψαν από τη σχετική έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά την τελευταία καταμέτρηση την 1η Ιανουαρίου 2016.


Οκτώ αθάνατοι βασιλείς διοικούσαν τη Γη για 241.200 χρόνια σύμφωνα με αρχαία Σουμεριακά κείμενα (φωτό, βίντεο)

Πάνω από μια ντουζίνα αντίγραφα ενός αρχαίου κειμένου το οποίο αναφέρεται ως «Η Βασιλική Λίστα των Σουμερίων» ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια από αρχαιολόγους σε περιοχές όπως η Βαβυλώνα, η Σούσα, και η Ασσυρία. 

Τα WikiLeaks υποστηρίζουν: «Οι ΗΠΑ συγκρούστηκαν με ΑΤΙΑ στην Ανταρκτική» (βίντεο)

Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube όπου τα WikiLeaks υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί ενεπλάκησαν σε μάχες εναντίον ΑΤΙΑ στην Ανταρκτική


Οι «Πόρτες Ολύμπου» και το ενδιαφέρον της NASA (φωτό)

Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Εκπληκτικό! H θρυλική ασπίδα του Αχιλλέα για την οποία ο Όμηρος αφιέρωσε 134 στίχους στην Ιλιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την κατασκευή της ασπίδας του Αχιλλέα επιστράτευσαν και ο Ήφαιστος και ο Όμηρος όλη τους την τέχνη. Η ασπίδα του Αχιλλέα είναι ένας ύμνος στην τεχνολογία, μια ποιητική παρουσίαση του πλέον περίφημου σε τέχνη έργου της ομηρικής εποχής.

Τηλεσκόπιο αντι-ύλης παρατηρεί «αόρατες» οντότητες που ζουν στα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας [Βίντεο]

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν οντότητες που ζουν στην γήινη ατμόσφαιρα. Πρόκειται όμως όντως για κάποια πλάσματα ή για άλλα φυσικά φαινόμενα;
Η Thunder Energies Corporation παρουσίασε αποδείξεις για την ύπαρξη των γαλαξιών αντιύλης, αστεροειδών αντιύλης και κοσμικών ακτίνων αντιύλης τα οποία και ανιχνεύθηκαν σε προηγούμενες δοκιμές.

Εκπληκτικά ευρήματα στο Λέχαιο Κορινθίας ανακάλυψαν Έλληνες και Δανοί αρχαιολόγοι. H Eλλάδα στο επίκεντρο του κόσμου:

Αρχαιολόγοι από το ελληνικό υπουργείο πολιτισμού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης ανακάλυψαν τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα στο Λέχαιο Κορινθίας.
Η έρευνα στο αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου εμπεριέχει χιλιάδες ευρήματα καθώς η περιοχή πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια έσφυζε από ζωή.

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις χθες στον ελλαδικό χώρο σε μόλις 30 λεπτά (χάρτες)

Έντονη σεισμική δραστηριότητα παρατηρήθηκε στον ελλαδικό χώρο σε μόλις 30 λεπτά
Πιο συγκεκριμένα, σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε 21:31 την Πελοπόννησο, κοντά στους Μολάους.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 73 χλμ νοτιοανατολικά της Σπάρτης και 111 χλμ νοτιοανατολικά της Τρίπολης.

Pravda: Παράλληλο σύμπαν κρυμμένο μέσα στη Γη;

Φαίνεται ότι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των… σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

2016: Η χρονιά της τρομοκρατίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle,

το 2016 είναι μια χρονιά που άλλαξε την Ευρώπη. Τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, στη Νίκαια και στο Βερολίνο, περισσότεροι έλεγχοι ασφαλείας, αυστηρότεροι νόμοι για την πάταξη της τρομοκρατίας, αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε δημόσιους χώρους, αμέτρητες έφοδοι της αστυνομίας, μυστικές επιχειρήσεις εντοπισμού υπόπτων, ξενοφοβία, άνοδος του λαϊκισμού. Ο φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα στις χώρες του Δυτικού Κόσμου.

Τα 11 υπερόπλα των ΗΠΑ που δεν διαθέτει καμία άλλη χώρα [Eικόνες – Βίντεο]

Τη στιγμή που η κοινή γνώμη των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της εμπλοκής της χώρας στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, ο Τζον Κέρι προειδοποιεί πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κρατήσει για χρόνια, μέχρι την τελική ήττα των τζιχαντιστών.

ΕΜΥ: Ιστορικός χιονιάς θα σαρώσει τη χώρα

Νέος χιονιάς αναμένεται να σαρώσει τη χώρα τις επόμενες ώρες,

σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από αύριο, Τετάρτη (28/12) στις ηπειρώτικες ορεινές και ημιορεινές περιοχές και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Στην προεδρική φρουρά ήθελε να ενταχθεί ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη

Ο Τούρκος αστυνομικός Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα δολοφόνησε τον Ρώσο πρεσβευτή στην Τουρκία, είχε επιτύχει στις εξετάσεις προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της προεδρικής φρουράς, ωστόσο δεν έγινε δεκτός εξαιτίας της μικρής εμπειρίας του στην αστυνομία, μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την αδελφή του Σεχέρ Ο.

Η μεγάλη κλοπή! Όλες οι αυξήσεις που έρχονται το 2017!

Από καύσιμα και τσιγάρα, ως βενζίνη και τηλέφωνα παίρνουν την... ανηφόρα λόγω της αυξήσεις των φόρων. Φωτιά και όμως όλες οι τιμές θα πάρουν στα νησιά στα οποία αυξάνεται ο ΦΠΑ.
Μόνοι... τυχεροί οι κάτοικοι στα νησιά όπου ο ΦΠΑ πάγωσε λόγω του προσφυγικού προβλήματος.

Αναλυτικά οι νέοι φόροι:

Βρέθηκε ένα από τα μαύρα κουτιά του ρωσικού Τουπόλεφ

Οι δύτες που συμμετέχουν στη γιγάντια επιχείρηση έρευνας για το ρωσικό αεροσκάφος που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα βρήκαν ένα από τα μαύρα κουτιά του, όπως μεταδίδει το Russia Today επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Παράλληλα ανασύρθηκαν και σοροί των άτυχων επιβατών.

Ηρώδης: Πως πέθανε ο βασιλιάς που διέταξε τη σφαγή των νηπίων

Ο Ηρώδης Α’, ο επονομαζόμενος και Μέγας, υπήρξε Βασιλιάς της Ιουδαίας από το 37 π.Χ. μέχρι και το έτος της Γέννησης του Ιησού Χριστού. Η άνοδος του Ηρώδη του Μεγάλου στον θρόνο του βασιλείου της Ιουδαίας σηματοδοτεί την αρχή της Ηρωδιανής Δυναστείας.


ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ… ΣΤΑΛΙΝΟΥΓΕΝΝΑ

Γράφει ο Αντίοχος
Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα (Ο κακούργος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου), ο δε Δεκέμβριος να καθιερωθεί ως μήνας της γερμανο-σοβιετικής… φιλίας.

Απίστευτος συλλογισμός του Νίτσε: “Να γιατί κανείς δεν μπορεί Να καταστρέψει τους Έλληνες!”

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο …
“Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.


Βραζιλία: Σχεδόν εννέα στους 10 αποδίδουν την οικονομική τους κατάσταση στον Θεό

Σχεδόν εννιά στους 10 Βραζιλιάνοι (88%) αποδίδουν την οικονομική τους κατάσταση «στον Θεό», σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Νταταφόλια που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.
Το ποσοστό όσων δήλωσαν ότι το πιστεύουν αυτό ξεπέρασε το 90% μεταξύ όσων δήλωσαν θρησκευόμενοι, όμως έφτασε το 70% και μεταξύ όσων είπαν πως δεν θρησκεύονται. Ακόμη και το 23% από όσους δήλωσαν «άθεοι» απάντησε «ναι» στην ερώτηση: «Όλη την οικονομική επιτυχία της ζωής μου την οφείλω, πρώτα απ' όλα, στον Θεό».

Τί μέγεθος είχε ο Σταυρός του Χριστού και πώς ανακαλύφθηκε;

Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του, την Ελένη, στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει σε ποιο σημείο βρισκότανε ο Τάφος του Κυρίου και ο Τίμιος Σταυρός Του, γιατί οι Εβραίοι είχαν ρίξει επάνω τους χώματα και τα είχαν θάψει για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος από την ιστορία
του Χριστού…

Το στιλέτο του Αιγύπτου βασιλιά Τουταγχαμών είναι εξωγήινης προέλευσης

Από την ανακάλυψή τους το 1925, η προέλευση της λεπίδας από το στιλέτο της σαρκοφάγου του βασιλιά Τουταγχαμών αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης.
Νέες μετρήσεις στη χημική σύνθεση της λεπίδας στηρίζει ότι η προέλευσή του προέρχεται από μετεωρίτη.

Εξαφανίζουν στην Ευρώπη ότι έχει σχέση με τα Χριστούγεννα για να μην προσβάλλονται οι ισλαμιστές!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τι συμβαίνει με την Ευρώπη; Υποτίθεται ότι είναι χριστιανική και γιορτάζει τα Χριστούγεννα αλλά η λέξη Χριστούγεννα τείνει να εκλείψει, είτε από τελετές, είτε από κάρτες και σχολικές εορτές, για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, ενώ αντιθέτως οι λέξεις , ραμαζάνι (μουσουλμανική εορτή) και Χαλάλ έχουν γίνει μέρος της ζωής των ανθρώπων σαν να πρόκειται για την δική τους κουλτούρα.
 

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Τραμπ; Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες της ιδιωτικής εταιρείας RSB

Λυσσαλέος μαίνεται ο πόλεμος του Ν.Τραμπ με την CIA και την NSA καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές περίπου 370 επίλεκτοι Ρώσοι υπερ-επίλεκτοι πράκτορες προστατεύουν την ζωή και την οικογένεια του νέου Αμερικανού προέδρου από τις «βουλές» της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν αποκλείεται μάλιστα όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει να έχει γίνει και η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του. Οι Ρώσοι πράκτορες έχουν γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» του.

Τρία μυστήρια που αμφισβητούν ιστορία και αρχαιολογία

Ο κόσμος είναι γεμάτος μυστηριώδη και α
νεξήγητα φαινόμενα από το παρελθόν που πιθανώς δεν γνωρίζουμε.
Εδώ έχουμε μερικές ανακαλύψεις που προκαλούν με κάποιο τρόπο,
την ιστορία και την αρχαιολογία.

Αυτοί έχτισαν τις Πυραμίδες: Η Μεγαλύτερη Συγκάλυψη όλων των Εποχών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι πυραμίδες του πλανήτη μας αποτελούν ένα μυστήριο της σημερινής ανθρωπότητας.

Ειδικότερα, η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα έχει πολλά επιπλέον μυστήρια καθώς φαίνεται να εμπεριέχει στην αρχιτεκτονική και την τοποθεσία της πολλά μυστικά μία άγνωστης εποχής…

Πάρτι διαζυγίων, η μόδα ήρθε και στην Ελλάδα -Μακάβριες τούρτες και βωμολοχίες

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ; Μάλλον τα πράγματα δεν είναι πια όπως στερεοτυπικά τα είχαμε στη συνείδησή μας.
Οχι μόνο γιορτάζουνε, αλλά οργανώνουν πλέον και μεγάλα πάρτι. Πάρτι διαζυγίου.

Τα Χριστούγεννα που ο Αλ Καπόνε γέμισε στην Αθήνα με πλαστά δολάρια

«Είμαι όπως κάθε άλλος άνθρωπος. Το μόνο που κάνω είναι να παρέχω… ζήτηση»! Ο Αλ Καπόνε ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος και ένας παμπόνηρος γκάγκστερ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι διωκτικές Αρχές στις ΗΠΑ προσπαθούσαν επί πολλά χρόνια να τον συλλάβουν για κάποιο έστω από τα εγκλήματά του αλλά ουδέποτε το κατάφεραν.

Στρατιωτική θητεία: Τα κίνητρα για στράτευση στα 18 και ο αποκλεισμός των παχύσαρκων

Σημαντικές αλλαγές στον Ελληνικό Στρατό – Τα σχέδια του υπουργείου για θητεία μετά το Λύκειο – Γιατί μένουν εκτός στρατεύματος οι έχοντες περιττά κιλά
Κίνητρα για όσους νέους -και νέες- προσέρχονται εθελοντικά για στράτευση στα 18 επιδιώκει να δώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΝΕΝΝΑ!!!!

ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ  ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΑΣ ΔΥΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ.

Μήνυμα υπέρ της Πανθρησκείας από το ζεύγος Ομπάμα

Σε ένα...χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους.

Στο τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα έκαναν μία αποτίμηση της 8ετούς παρουσίας τους στον Λευκό Οίκο, δίχως να λείπουν τα νεοταξικά μηνύματα πάσης φύσεως.

Απίστευτη ομολογία για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Με αφετηρία τα εργαστήρια των ΗΠΑ.

Ένας από τους πολλούς ιούς που κατασκευάστηκαν στα γνωστά βιο-εργαστήρια των ΗΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινής γνώμης, όταν το 2014 στο αποκορύφωμά του σκότωσε χιλιάδες επί χιλιάδων ανθρώπους στη Δυτική Αφρική και την κεντρική Αμερική. 

Χτυπήθηκε η Ρωσία ανήμερα των Χριστουγέννων;

Συγκαλείται εκτάκτως συμβούλιο ασφαλείας στη Μόσχα.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη μυστηριώδης συντριβή του αεροσκάφους τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154), λίγα λεπτά αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Σότσι. 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η μυστηριώδης ιστορία του ανθρώπου από το Taured [φωτό]

Ο άνθρωπος από Taured (μερικές φορές αναφέρεται ως το Μυστήριο Taured ή άνθρωπος χωρίς Χώρα ) είναι μια ιστορία για έναν άνθρωπο ο οποίος φτάνει σε ένα ιαπωνικό αεροδρόμιο από μια χώρα που δεν υπάρχει και ονομάζεται Taured.

ΦΟΒΕΡΟ! Αποκαλυπτικοί ήχοι και μυστηριώδη φαινόμενα στη Σλοβακία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτικοί ήχοι και μυστηριώδη φαινόμενα στη Σλοβακία – Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι ίσως ευθύνεται το HAARP που ελέγχει το κλίμα, δημιουργώντας καταιγίδες, πλημμύρες, τυφώνες, σεισμούς και άλλες καταστροφές, ή ακόμα και τα chemtrails…

ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους Ερπετοειδείς που ειναι εισβολείς στη Γη και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Ποιοί είναι οι ερπετοειδείς ; Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν; Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco).
Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, το master-lista.blogspot.gr, συγκέντρωσε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Κόπηκε ο «Επιτάφιος» του Περικλέους από την Γ’ Λυκείου: Για να μην καταλαβαίνουν τα ελληνόπουλα τις ανοησίες των πολιτικάντηδων όταν μιλάνε περί Δημοκρατίας...

Κόπηκε ο «Επιτάφιος» του Περικλέους από την Γ’ Λυκείου: Για να μην καταλαβαίνουν τα ελληνόπουλα τις ανοησίες των πολιτικάντηδων όταν μιλάνε περί Δημοκρατίας...


Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο

Της Mia Andrén (Nordfront) / ΚΟ

Άνδρες. Βιολογικά σχεδιασμένοι να είναι πολεμιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Έχετε μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους σας. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι τρομακτικό. Δέχεστε επιθέσεις από παντού. Σας μισούν και σας κατηγορούν για τα πάντα.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Κι όμως, ο πιο σφοδρός επικριτής της κατάργησης των όρων ‘πατέρας’ και ‘μητέρα’ χάριν «ισότητας» είναι ένας ομοφυλόφιλος

Ο πιο σφοδρός επικριτής του νόμου που επαναπροσδιορίζει την πατρότητα και την μητρότητα στο Οντάριο του Καναδά, είναι ένας ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, συγγραφέας, blogger και σύμβουλος ιστοσελίδων, ο Joe Clark, ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους που παρευρέθηκαν για να προβάλουν αντιρρήσεις ενώπιον της νομοθετικής επιτροπής του Οντάριο η οποία εξετάζει το νομοσχέδιο με την ονομασία Bill 28”, ο οποίος και είπε ευθέως στα μέλη της ότι ο νόμος αυτός είναι μία ανοησία. Με την κίνησή του αυτή, ανέδειξε και τις ρωγμές που υπάρχουν εντός του LGBTκινήματος.

Οι άντρες για να είναι υγιείς πρέπει να τα πίνουν δυο φορές την εβδομάδα με τους φίλους τους - Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακάλυψε ότι όταν οι άντρες βγαίνουν έξω για ποτά με τους φίλους τους δεν διασκεδάζουν απλώς, αλλά κρατιούνται και υγιείς!
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, οι άντρες πρέπει να βγαίνουν έξω δύο φορές την εβδομάδα από αναγκαιότητα.

Πυραμίδα «μυστήριο» ξεσηκώνει τους συνομωσιολόγους (pics)

Πάρτι κάνουν στο διαδίκτυο όσοι αγαπούν τις θεωρίες συνομωσίας μετά την ανακάλυψη, μέσω Google Earth, μιας μυστήριας νέας πυραμίδας στην Ανταρκτική.

Ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη και απειλεί με χάος!

Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες βρίσκονται πίσω από εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα όπως το Βόρειο Σέλας, αλλά μπορούν να αποβούν καταστροφικές για τον ανθρώπινο πολιτισμό, όπως έχουν επισημάνει οι επιστήμονες στο παρελθόν.

Σάλος με Περιφερειακό Διευθυντή του υπουργείου Παιδείας: Ο Χριστός ήταν πρόσφυγας!

Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει το «Χριστουγεννιάτικο μήνυμα» που απέστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας του υπουργείου Παιδείας, με το οποίο επιχειρείται να γίνει σύνδεση του Ιησού Χριστού με το σημερινό προσφυγικό πρόβλημα. 

Νέα ανατριχιστική έρευνα των Ghosthunters στο παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.

Νέα έρευνα των Ghosthunters στο παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα. Καταγράφτηκαν μεταφυσικές δραστηριότητες!!!

Μήπως το Άγχος ελέγχει την ζωή σου;

Γράφει ο Ανδρέας Σταυρόπουλος
– Καλημέρα τι κάνεις;
– Καλά είμαι.
Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη καθημερινή στιχομυθία. Ο ένας ρωτάει τι κάνεις, δηλαδή με τι ασχολείσαι τώρα, και ο άλλος απαντάει καλά είμαι, δηλαδή πως είναι στην υγεία του, πνευματική, συναισθηματική, σωματική. Στην Ελληνική γλώσσα το κάνω αναφέρεται σε δράση και το είμαι σε κατάσταση. Αυτή η κοινότυπη διαστρέβλωση επειδή έχει χρησιμοποιηθεί από πάρα πολλούς για πάρα πολύ καιρό, όλοι πλέον νομίζουν ότι ορθά απαντούν στην ερώτηση. Όμως αν είσαι στο γραφείο έρθει ο Διευθυντής και σε ρωτήσει τι κάνεις και του απαντήσεις καλά είμαι, τι νομίζεις ότι θα γίνει;

Πρέκας: «Ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε και έχω την πιο βαθιά πληροφόρηση που μπορεί κανείς να έχει»!

Η δημόσια δήλωση που προκαλεί αίσθηση... 
Ο Κώστας Πρέκας, σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα, αναφέρεται και στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Τα λόγια του κάνουν αίσθηση, καθώς ο ίδιος μιλά για δολοφονία. 

Φρίκη στην Ιντιάνα, κλείδωναν 3χρονη σε κουτί με κατσαρίδες

Σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, όταν η αστυνομία συνέλαβε εννέα ανθρώπους για κακοποίηση ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο έκλειναν και συχνά κλείδωναν σε ένα κουτί με κατσαρίδες και άλλα νεκρά έντομα.