Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Μυστικές βάσεις Υπερδυνάμεων Κώδικας Μυστηρίων

Τα Μυστήρια του Νότιου Πόλου! Η μυστική βάση των ΝΑΖΙ στην Ανταρκτική και ο ναύαρχος Bird με το βίντεο για την κούφια Γη το οποίο εξαφάνισαν....


Πως μας Κυβερνούν με Συχνότητες 523 ΗΖ

O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας....
προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα.

Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.


Γιατί οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης ενοχλήθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη

Οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης ενοχλήθηκαν επειδή ο Ιβάν Σαββίδης διοργάνωση πολύ μεγάλη εκδήλωση στη Μόσχα για την Γενοκτονία των Ποντίων. Μία από τις πολλές που έχει κάνει η “μαμά πατρίδα” των “τουρκολάγνων”.Η Τουρκία και οι…θαυμαστές της ανατριχιάζουν και μόνο που ακούνε τις ιστορίες των Γενοκτονιών που έχουν κάνει οι πρόγονοί τους. Η ταραχή αλλά και ο οχετός που εκτόξευσαν κατά του Σαββίδη τουκρόφωνες εφημερίδες.Διαβάστε τι γράφει η Birlik σε μετάφραση από τα tourkikanea.gr


Πνευματα & Οντοτητες απο “αλλου”

Η ύπαρξη των Πνευματων είναι μία θεώρηση που πιστεύεται από πάρα πολύ κόσμο ακόμη και στην σύχρονη εποχή που ζούμε. Όμως μπορούμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξή τους με τις κοινές μας αισθήσεις; Πως είναι αυτά τα Πνευματα;
Ας δούμε μερικά απο τα ερωτήματα που αναπόφευκτα ζητούν απάντηση και μας αποκαλύπτουν την φύση των πνευματικών οντοτήτων.

Deus Ex Machina: Οι Μηχανικοί Θεοί & η Digital Μεταφυσική

Η Φράση  Deus Ex Machina έχει την έννοια  “Από μηχανής Θεός”. Και είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός πως στον κόσμο που ζούμε σήμερα η Επιστήμη είναι στα πρόθυρα δημιουργίας Συνειδητότητας μέσα από τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Σαν προμηθεϊκή ραψωδία εμπνευσμένη από τα τεχνολογικά επιτεύγματα του 21ου Αιώνα, μέσα από την  Επιστήμη θα αποκτήσουμε σύντομα τον έλεγχο των θεμελιωδών δυνάμεων που βρίσκονται στον πυρήνα του Σύμπαντος.

Τι Κρύβει η Ξαφνική Επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα (video)

Τι να γυρεύει άραγε η αλεπού στο παζάρι (Τι να γυρεύει άραγε ο Ομπάμα στην Ελλάδα);
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
(ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ).

Το φάντασμα του Αίαντα και η θεραπεία του Στησίχορου από το πνεύμα της Ελένης

Η δέκατη όγδοη ιστορία του Κόνωνα μας αναφέρει ότι καθώς ο Αίαντας σχετιζόταν με τους Λοκρούς, αυτοί συνήθιζαν να αφήνουν έναν κενό χώρο στις γραμμές τους, στον οποίο να μπορεί να στέκεται ο Αίαντας σαν να ήταν εκεί. Έτσι λοιπόν όταν σχημάτισαν τις γραμμές τους στη μάχη εναντίον των κατοίκων του Κρότωνος και ο Αυτολέων ο Κροτωνιάτης θέλησε να περάσει από το σημείο που είχε αφεθεί κενό και να περικυκλώσει τον εχθρό, τραυματίστηκε στον μηρό από ένα φάντασμα και απωθήθηκε.

Απόρρητη έκθεση της Μοσάντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ …

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)

Συμβαίνει σε όλο τον Κόσμο! Η ζωή όπως την ξέρουμε πρόκειται να Αλλάξει για Πάντα!!

Τα παγκόσμια γεγονότα θέτουν τις βάσεις για κάτι που δεν θα το πιστεύετε.
Ο χρόνος τελειώνει!

ΠΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Με τους Απάτριδες 300 της Βουλής
—————————————————-
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ BARAK OBAMA έρχεται εδώ στο κράτος μπανανία του Αλέξη-Κυριάκου-Φώφης-Βασίλη- Ποτάμια, κ.λ.π. με δύο σκοπούς.
1.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τη Θράκη-Ανατ.Αιγαίο-Νησιά στη Τουρκία, σε αντάλλαγμα της ιδρύσεως του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
2.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. στο ΙΣΡΑΗΛ.

ΠΙΛΟΤΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στο παρακάτω άρθρο διαλύονται με χαρακτηριστικό τρόπο όλα όσα υποστηρίζουν διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ότι δεν μας ψεκάζουν καθημερινά και ότι όλες αυτές οι θεωρίες είναι συνομωσιολογικές ανοησίες. Δυστυχώς για αυτούς τους κυρίους όπως θα δείτε παρακάτω επιστήμονες, γιατροί και το πιο εντυπωσιακό ακόμα και πιλότοι αποκαλύπτουν την πραγματικότητα για το τεράστιο αυτό θέμα των ψεκασμών που σκόπιμα το συσκοτίζουν για να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια στο κοινό.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ! Περιμένουν Κάτι Πολύ Σημαντικό

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ … «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ»!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από την Κυριακή το πρωί παρατηρείται έντονη κίνηση στα αεροδρόμια Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας από Αμερικανούς, αλλά και από άλλους Ευρωπαίους, κυρίως υπαλλήλους των διπλωματικών αντιπροσωπειών και όχι μόνο, που εγκαταλείπουν ομαδικά την Τουρκία ενώ οι φήμες οργιάζουν για επικείμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις.

Συνεχίζεται το παραμύθι με την αιθαλομίχλη

Τι αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Για την ποιότητα της ατμόσφαιρας πάνω από τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, ασχολείται σημερινό δημοσίευμα του Guardian, θέλοντας να αναδείξει και πάλι το πρόβλημα της αιθαλομίχλης παρουσιάζοντας τους Έλληνες πως καίνε τα πάντα προκειμένου να ζεσταθούν.

Καταιγιστικός ο Β.Πούτιν ξεμπροστιάζει τη Νέα Τάξη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηγέτης της Ρωσίας μοιάζει να είναι από καιρό έτοιμος για τη μεγάλη σύγκρουση.

Για τις διεθνείς εξελίξεις μίλησε από το Σότσι της Ρωσίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατακεραυνώνοντας τη Δύση για την αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή και προαναγγέλοντας μία αναπόφευκτη σύγκρουση.


Προετοιμάζουν τον κόσμο για το αναπόφευκτο

Κάνουν λόγο για πιθανό γενικό μπλακ άουτ που θα επιφέρει το χάος στον πλανήτη.

Το Κέντρο Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού των ΗΠΑ προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για μία άνευ προηγουμένου ηλιακή καταιγίδα που ενδεχομένως θα πλήξει με ανεπανόρθωτες βλάβες τη γη. 

Σε έκτακτη κατάσταση η Ιταλία - Πάνω από 30.000 άστεγοι (φωτό, βίντεο)

Η Ιταλία προσπαθεί να «μπαλώσει» τις πληγές της και να ανασκουμπωθεί μετά τον χθεσινό σεισμό καταστροφικό σεισμό που έπληξε τις κεντρικές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι άστεγοι έχουν φτάσει τις 30.000 και σχεδόν 15.000 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί σε ξενοδοχεία, σε παραθαλάσσιες περιοχές και κοντά στην λίμνη Τρασιμένο της περιφέρειας Ούμπρια.

ESA: 15.000 κομήτες βρίσκονται επικίνδυνα κοντά στην Γη - Ραγδαία αύξηση

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) το ορόσημο των 15.000 αστεροειδών και κομητών ξεπέρασε η διεθνής προσπάθεια να βρεθούν όσο γίνεται περισσότερα ουράνια αντικείμενα, που οι τροχιές τους τα φέρνουν επικίνδυνα κοντά στη Γη. Πριν τρία χρόνια ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνούσε τα 10.000.

Οι μυστηριώδεις άνθρωποι με τα μαύρα μάτια!

Τους αποδίδονται χαρακτηρισμοί όπως αλλόκοτοι, ανατριχιαστικοί, απειλητικοί, μέχρι και απάνθρωποι. Αυτές είναι λέξεις που έχουν χρησιμοποιηθεί από κάποιους ανθρώπους για να περιγράψουν παιδιά, εφήβους και ενήλικες, που μοιράζονται ένα κάπως ασυνήθιστο γνώρισμα: ολόμαυρα μάτια που μοιάζουν να είναι αφύσικα.

Η Αγκυρα διόρισε ιμάμη στην Αγία Σοφία - Θέλουν να ξορκίσουν το κακό που έρχεται; - Τι σημαίνουν οι τέσσερις Αγγελοι που αποκαλύφθηκαν στο ναό;


του Γιάννη Πετρίδη
Ελληνας διπλωμάτης μιλώντας εκ μέρους του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, υπό τον όρο της ανωνυμίας δήλωσε στην  Al-Monitor πριν λίγο ότι "Φοβόμαστε ότι η Αγία Σοφία θα μετατραπεί τελικά σε τζαμί, καθώς η τουρκική κυβέρνηση υπακούει στις θέσεις των φανατικών ισλαμιστών. Όπως και άλλες χώρες που συνορεύουν με την Τουρκία, έτσι και η Ελλάδα ανησυχεί για την μανία της αστάθειας που «εκπέμπει» ο Ερντογάν τόσο στο εσωτερικό της χώρας του όσο και εκτός χώρας" .

Αρχισαν να δημοσιεύουν νέους χάρτες στην Τουρκία: Στην Θεσσαλονίκη ή το λιγότερο στον ποταμό Στρυμώνα τα δυτικά τουρκικά σύνορα!


του Γιάννη Πετρίδη
Οι πρώτοι χάρτες του πώς εννοεί τη νέα "Μεγάλη Τουρκία ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ,Ερντογάν ήρθαν στην δημοσιότητα. Αποτυπώνουν είτε τον «Εθνικό Όρκο» που εγκρίθηκε σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στις 28 Ιανουαρίου 1920, για την υλοποίηση του οποίου δεσμεύθηκε ο Ρ.Τ.Ερντογάν, είτε πάνε λίγο πιο βόρεια μέχρι τη νότια Βουλγαρία, όπου ζουν συμπαγείς τουρκικοί πληθυσμοί, περίπου 1,2 εκατομμυρίων τουρκόφωνων.

«Βόμβα» Τσελέντη: «Περιμένουμε μεγάλο σεισμό σε δύο περιοχές της Ελλάδας - Έχουμε ενημερώσει» (vid)

Στις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν τη γειτονική Ιταλία αναφέρθηκε o Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, τονίζοντας ότι η Πολιτεία είναι ενημερωμένη για δύο περιοχές της Ελλάδας στις οποίες αναμένονται μεγάλοι σεισμοί!
Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η σεισμική ακολουθία ολοκληρώθηκε.

Αίσχος! Ετοιμάζουν μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας στην Ελλάδα!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ

«Πετυχαίνει» για τα καλά τους... στόχους του το κυβερνητικό επιτελείο! Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και επίσημα πλέον ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τα νοικοκυριά προσπαθούν να επιβιώσουν με εισοδήματα πείνας. 

Της Αμέλιας Αναστασάκη

ΔΕΙΤΕ LIVE: Kυκλώνας «σαρώνει» την Κρήτη - Συναγερμός και προβλήματα στο νησί

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός στην Κρήτη, με το πέρασμα του κυκλώνα, για τον οποίο είχε προειδοποιήσει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
«Βαρομετρικό χαμηλό με χαρακτηριστικά τροπικού κυκλώνα (medicane), έχει ήδη σχηματιστεί την Κυριακή 30/10 στη θαλάσσια περιοχή νoτιοανατολικά της Σικελίας, όπως διακρίνεται και στη δορυφορική φωτογραφία που ακολουθεί.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δύο διαφορετικές ώρες έχει από σήμερα η Κύπρος

Τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 04.00 οι δείκτες των ρολογιών μετακινήθηκαν μία ώρα πίσω, καθώς τέθηκε σε εφαρμογή η χειμερινή ώρα που θα διατηρηθεί έως και την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2017.
Κάτι που ωστόσο δεν συνέβη στην περίπτωση της Κύπρου, αφού από σήμερα το νησί θα έχει δύο διαφορετικές ώρες- ελληνοκυπριακή ώρα και τουρκοκυπριακή ώρα.  

Προσοχή - Νέα έρευνα: Η παρατεταμένη έκθεση σε τεχνητό φως επηρεάζει αρνητικά την υγεία

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ρυθμισμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται σε μια φυσιολογική ακολουθία εναλλαγής φωτός και σκοταδιού μέσα στο 24ωρο. Αυτή η ακολουθία ονομάζεται κιρκάδιος κύκλος ή κιρκάδιο ρολόι. Ο κύκλος αυτός συνδέεται με κάποιο τρόπο με ένα αντίστοιχο «εγκεφαλικό ρολόι» το οποίο δίνει εντολές στο σώμα να λειτουργεί και να προσαρμόζεται με βάση τις εναλλαγές φωτός – σκοταδιού μέσα στην ημέρα. 

Να πως τα drones θα μας παρακολουθούν ακούραστα

Επιστήμονες του Imperial College London πραγματοποίησαν επίδειξη μιας πρωτοποριακής μεθόδου ασύρματης μετάδοσης ενέργειας 
 
σε drone ενώ αυτό βρίσκεται εν πτήσει.

Έτσι, τα ρομποτικά κατασκευάσματα θα μπορούν να παρακολουθούν τους πολίτες «ακούραστα».
Το συγκεκριμένο επίτευγμα θεωρητικά θα επέτρεπε σε drones να παραμένουν στον αέρα επ' αόριστον.

Οἰκογένεια χωρίς Χριστό εἶναι καταδικασμένη!

Οἱ οἰκογένειες σήμερα μοιάζουν σάν μία μικρή ἐπιχείρηση, ἡ ὁποία ἀποβλέπει μόνο στήν εὐημερία καί ὄχι στήν ἐν Χριστῶ σωτηρία

Ἡ ἑλληνική οἰκογένεια πληρώνει σήμερα τήν ἀποστασία της ἀπό τόν Θεό. Τό συνειδητό δέσιμό της στό ἅρμα τοῦ Σατανᾶ τήν ὁδηγεῖ στόν ὄλεθρο. Ἡ κοινωνία ξεπέρασε ἀκόμη καί τούς νόμους τῆς ζούγκλας. Οἱ οἰκογενειακές,οἰκονομικές καί γενικά οἱ κρίσεις σέ ὅλα τά κοινωνικά ἐπίπεδα ἀποτελοῦν τίς συνέπειες τῆς ἐκδίωξης τοῦ λόγου τοῦ Θεοῦ ἀπό τή ζωή μας.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ !

Η κρίση που μας επιβλήθηκε είναι τεχνητή ,γνωστόν σ’ όλους .

Είναι ένα καλοσχεδιασμένο και προμελετημενο πείραμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστουν οι Παγκοσμιοποιητές τις υπερχρεωμένες χώρες.


Το Πρόγραμμα Stargate & οι Κατάσκοποι Ψ

Τα Μεταφυσικά και Ψυχικά φαινόμενα υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις παρυφές της Συμβατικής επιστήμης και τον Ακαδημαικό Κόσμο. Φαινόμενα όπως η Εξωαισθητική αντίληψη (ESP), η διορατικότητα, τα Αστρικά Ταξίδια, η Τηλεκίνηση κ.α έχουν υποβαθμιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, μαζί με τις χιλιάδες αναφορές από αποδεκτά συστήματα πεποίθησης που ασπάζονται αυτά τα φαινόμενα σε διάφορους πολιτισμούς. Ανέκαθεν υπήρξε πρόκληση για τους ερευνητές της επιστήμης η εδραίωση τέτοιων φαινομένων. Όλα αυτά ώσπου να έρθει στο φώς  Το Πρόγραμμα Stargate και οι Κατάσκοποι “Ψ” 

Η Επιστήμη ερευνά Μοναχούς με Ψυχικές Δυνάμεις

Είναι συναρπαστικό το γεγονός πως οι Αρχαίες Διδαχές αναφέρουν πως οι άνθρωποι έχουμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε ιδιαίτερες Ψυχικές Δυνάμεις  μέσα από την χρήση διαφόρων τεχνικών. 

Παγανιστικό Samhain: Πως ξεκίνησε το Halloween

Πως ξεκίνησε το Halloween; To έθιμο του Halloween που πλησιάζει, και έχει γίνει trend και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια είναι η εποχή για θεματικά φοβικά parties μεταμφιέσεων  και  φάρσες που προκαλούν τον τρόμο, όπως έγινε και με την περίπτωση των Τρομερών Κλόουν.

Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ DNA ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

Νέα στοιχεία που βρέθηκαν από επιστήμονες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν στα νησιά της Μελανησίας θα μπορούσαν να φέρουν ένα άγνωστο είδος ανθρώπινου DNA.

ΙΝΔΙΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια επαρχιακή φυλακή στο Σανγκαρέντι (Sangareddy), έχει μετατρέψει τη φυλάκιση σε τουριστική ατραξιόν, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να ζήσουν σαν φυλακισμένοι για μία ημέρα, αρκεί να πληρώσουν 7,50 δολάρια ή 500 ρουπίες.

«Πριν από τον κατακλυσμό»

Αυτόν επέλεξε η Νέα Τάξη για να κατατρομοκρατήσει τα πλήθη


Λυτούς και δεμένους έχει στρατολογήσει η Νέα Τάξη, προκειμένου να πείσουν τους ανθρώπους πως θα καταστραφούν λόγω υπερθέρμανσης και έτσι να αποδεχθούν τον παγκόσμιο σωτήρα και την «οικολογική» δικτατορία που θα επιβάλλει.

ΗΠΑ: Θλιβερές εικόνες από το κοντινό μέλλον της παγκόσμιας χούντας - ΒΙΝΤΕΟ

Όπου η διαφορετική άποψη θα καταπνίγεται από τον όχλο.

Μία αποτρόπαια επίθεση έλαβε χώρα την Παρασκευή στη Λεωφόρο της Δόξας, όπου μία άστεγη γυναίκα αποδοκιμάζεται και λιντσάρεται από το εξαγριωμένο πλήθος.

Περισσότερες κοινές προσευχές ζητάει ο Πάπας Φραγκίσκος για να πετύχει η Πανθρησκεία

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος,

με αφορμή συνέντευξή του στο περιοδικό των Ρ/Καθολικών Ιησουίτων «La Civilta Cattolica», επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως «πρέπει να συνεχιστεί ο θεολογικός διάλογος ανάμεσα στα δόγματα», ωστόσο εμφανίστηκε απαισιόδοξος για μια ουσιαστική εξέλιξη και πρότεινε γι’αυτό το λόγο περαιτέρω κοινές προσευχές αλλά…και έργα ελέους!

Με νέο βίντεο οι Anonymous προειδοποιούν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Σύμφωνα με την ομάδα Anonymous,

ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών, καθώς όπως αναφέρουν, το τελευταίο διάστημα οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους Βρετανοί, ετοιμάζονται να κινηθούν προς την Πολωνία, σε μια μεγαλειώδη στρατιωτική συγκέντρωση δυνάμεων του ΝΑΤΟ που έχει γίνει ποτέ στα ρωσικά σύνορα από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.


Θεόφραστος περί της μυθικής Ατλαντίδος…..

Σας μεταφέρω ένα απόσπασμα του  Αιμιλιανού ο οποίος  διέσωσε μία  άγνωστη αναφορά στην μυθική Ατλαντίδα του Θεόφραστου *  (σύγχρονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου). Πρόκειται  περί ενός διαλόγου μεταξύ του Μίδα ( του Φρυγός)  και του Σειληνού.

Η Μαγνητική Ανωμαλία Bangui: Το μυστηριώδες μέρος της Κεντρικής Αφρικής όπου οι πυξίδες «τρελαίνονται» (φωτό, βίντεο)

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η ανθρωπιστική κρίση που πλήττει τη χώρα έχει τραβήξει τα φώτα της διεθνούς κοινότητας επάνω σε αυτή τη μικρή αφρικανική χώρα, όπου τέσσερις στους πέντε ζουν με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα.
Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία όμως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και για ένα άλλο λόγο, καθώς εκεί παρατηρείται ένα πολύ μυστηριώδες φαινόμενο.

Imperium Tour: Η διάδοση ιδεών και θρησκειών στο πέρασμα των αιώνων (βίντεο)

6.000.000 και πλέον θεάσεις στο Facebook αρκούν για να περιγράψουν τον αντίκτυπο του βίντεο της σελίδας ιστορικού ενδιαφέροντος Imperium Tour.


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!! Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν γνώση και να έχουν την θέληση να αντισταθούν!!!

Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν γνώση και να έχουν την θέληση να αντισταθούν!!!

   
Ευρωπαϊκή χώρα προειδοποιεί τους πολίτες της…

Η αναζωπύρωση του ψυχροπολεμικού κλίματος οδήγησε μια χώρα να αποφασίσει να ετοιμάσει τους πολίτες της για πόλεμο μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια.


Φωτό: Ένα ιδιαίτερο σπίτι φτιαγμένο για την ανθρώπινη επιβίωση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Η θέα λαχταριστών λιχουδιών από τριζόνια και δυνατής βότκας από έντομα μπορεί να μην σας ανοίγει την όρεξη, αλλά μπορεί να σας σώσει σε μια επικείμενη καταστροφή.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας προειδοποιεί ότι το σενάριο της πυρηνικής αποκάλυψης Skynet μπορεί να γίνει πραγματικότητα

"Η μηχανή είναι μηχανή. Μπορείς να της εμπιστευτείς ένα τέτοιο ιερό πράγμα, όπως η ύπαρξη της Ανθρωπότητας; Αμφιβάλλω. Αλλά, όπως φαίνεται όλα οδεύουν προς τα κει", δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ο άνθρωπος θα πέσει θύμα της εξέλιξής του.

Σάλος στην Ιταλία από δήλωση Ισραηλινού υφυπουργού για τους φονικούς σεισμούς: «Θεία δίκη κατά των Ιταλών»!


της Χριστίνας Φλάσκου
Σάλος ξέσπασε τσακισμένη από τους συνεχείς σεισμούς, Ιταλία, από την δήλωση του Ισραηλινού υφυπουργού του υφυπουργού Εγιόβ Καρά, ο οποίος χαρακτήρισε τον σεισμό με τους δεκάδες νεκρούς την περασμένη εβδομάδα στην γειτονική χώρα ως "Θεία δίκη κατά της Ιταλίας"!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «ΜΥΘΟΣ»το αλβανικό έπος, απλή ΔΙΕΛΕΥΣΗ η εισβολή των Ιταλών…»!!!

Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του… κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος… Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος.

Η ελληνική εταιρεία που κινούσε τρακτέρ, καΐκια και ποτιστικά σε όλη την Ελλάδα…

Ο χαρακτηριστικός δυνατός ήχος «γκντουπ, γκντουπ, γκντουπ» που κάνουν οι παλιές βάρκες, τα καΐκια, τα τρακτέρ και οι μηχανές ποτίσματος έχει ονοματεπώνυμο και μάλιστα, ελληνικό. Το εργοστάσιο Μαλκότση ήταν μια από τις δυναμικές επιχειρήσεις στην ελληνική βιομηχανία και γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη στη μεταπολεμική περίοδο.

Ερντογάν: «Τα νησιά του Αιγαίου ήταν δικά μας» Και εμείς οι Έλληνες απαντάμε ... Μολών Λαβέ

Μαθήματα… ιστορίας δίνει ακόμα μια φορά ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσον αφορά τα ελληνικά νησιά και τη Συνθήκη της Λωζάνης.


Οι μόνοι μισθοί που παίρνουν αύξηση εν μέσω κρίσης είναι αυτοί των Golden Boys του ΤΧΣ!


Τους χρυσοπληρώνουμε για να κάνουν πλιάτσικο στη χώρα μας, με πρόσχημα την σωτηρία των τραπεζών!

Σύμφωνα με το marketfair.gr δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλειδη Τσακαλώτου για το διορισμό του Βασίλη Κατσικιώτη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΧΣ, του Eric Toure στη θέση του αναπληρωτή δ/ντος συμβούλου και του Δ. Φραγκέτη (εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδας) ως μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και οι αμοιβές τους.

Οι Παράξενοι Δίσκοι που Μιλούν γι’ Αυτούς που Ήρθαν από τον Ουρανό (video)

Οι παράξενοι δίσκοι των Dropa
Σύμφωνα με το μύθο, ο καθηγητής Chi Pu Tei οδήγησε μια αποστολή στα σύνορα της Κίνας και του Θιβέτ, στα βουνά Baian-Καρά-Ula το 1938. Εκεί ανακάλυψαν ένα τεράστιο σύστημα σπηλαίων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ «ΕΙΣΒΟΛΗ» ή «ΠΡΟΒΑ», μάλλον ΞΕΚΙΝΗΣΕ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Πολλές θεάσεις, αναφορές και καταγραφές UFOs σε ένα μόνο 24ωρο έχουν θέσει τις βάσεις για να έναν μίνι πανικό σε πολύ κόσμο, δεδομένου ότι κυκλοφορεί πολύ το σενάριο μίας παγκόσμιας εισβολής ή αποκάλυψης των εξωγήινων στο επόμενο χρονικό διάστημα…