Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Λύθηκε το μυστήριο των εξωσωματικών εμπειριών;

Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει εξωσωματικές εμπειρίες, ή όπως είναι αλλιώς γνωστές οι εμπειρίες αποχώρησης της 

συνείδησης από το σώμα ως… «αστρικά ταξίδια».


ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!

Πικρές αλήθειες για την εισβολή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ευρώπη, που πονάνε τους νεοταξίτες, είπε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, τον οποίο τα εγχώρια «πουτανάκια των δανειστών» (δική τους η έκφραση, σε… άλλους καιρούς) επιχειρούν να εμφανίσουν ως… μέθυσο και γραφικό τύπο.

14 Τρόποι να Προστατευτείτε από την Ατζέντα της ΝΤΠ

Του Paul A. Philips

Η άγνοια της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) έχει την τιμή της και ίσως σας βγει πολύ δαπανηρή.

Δείτε την ΚΟΛΑΣΗ που ετοιμάζουν! Παρακαλώ διαδώστε να ενημερωθεί ο κόσμος!

Ν.Κατσαρός : Αλλάζουν τον τρόπο επικύρωσης της TTIP

Με πρωτοβουλία της Μέρκελ, επιχειρείται να αλλάξει ο τρόπος επικύρωσης της TTIP στην Ε.Ε. ώστε μετά το ευρωκοινοβούλιο και την Κομισιόν να μην χρειαστεί να περάσει από τα Εθνικά Κοινοβούλια , όπου θα απορριφθεί, δηλώνει στον 9.84 ο πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός , επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου», υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Δήμοι της Κρήτης, μετά το Ηράκλειο που έκανε την αρχή θα πρέπει να ανακηρυχθούν σε ελεύθερες ζώνες από την TTIP.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Πανθρησκείας ο Πάπας Φραγκίσκος θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για τους εξωγή’ι’νους; Eρχεται ο Αντίχριστος και η Παγκόσμια Κυβέρνηση;

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Πανθρησκείας ο Πάπας Φραγκίσκος θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για τους εξωγή’ι’νους; Eρχεται ο Αντίχριστος και η Παγκόσμια Κυβέρνηση;

Άγνωστο ΔΑΚΤΥΛΙΟΕΙΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ έρχεται ΠΡΟΣ την ΓΗ (video)

Ένα παράξενο αντικείμενο που θυμίζει τους «Τροχούς του Ιεζεκιήλ» ανιχνεύθηκε από το Stereo-A Spacecraft στις 22-23/08/2016 να περνά από τον πλανήτη Κρόνο. Κινείται προς το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος με πορεία κατεύθυνσης την Γη…

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… – ΦΗΜΗ Ή ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθαίνουν οι ενημερωτικές φωνές που υποστηρίζουν πως πλησιάζουμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Με την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Sputnik, κάνουν λόγο για πρόβα τρίτου παγκοσμίου πολέμου στην μεσανατολική χώρα.

Μυστική Ελλάδα οι πύλες... και τα πλάσματα του "άλλου" κόσμου!!!

Δράκοι και μυθικά τέρατα ζουν στη Χαλκιδική, κάπου ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Παλιότερα, οι βοσκοί της Σιθωνίας διηγούνταν απίστευτες ιστορίες για κάποιο σπάνιο είδος φιδιού, που ζούσε στο κεντρικό βουνό του νομού, το Ντραγουντέλι.

Το τούνελ που σε «ταξιδεύει στον χρόνο» …Το MATRIX αποκαλύπτεται[βίντεο]

Εκείνοι που οδηγούν μέσα από τη σήραγγα, που βρίσκεται στην περιοχή Honghuagang της πόλης Zunyi, βρίσκουν το χρόνο στα κινητά τηλέφωνα τους και μόνο στα κινητά τους τηλέφωνα ανεξήγητα πίσω μια ώρα ακριβώς.
Η σήραγγα χτίστηκε χρόνια πριν, αλλά οι ντόπιοι συνάντησαν αυτό τα παράξενο φαινόμενο τον τελευταίο χρόνο.

Νέες πληροφορίες για το πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια και εμφανίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων!

Πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια εμφανίζεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων.Ο ισχυρισμός που έγινε γνωστός στο διαδίκτυο από το World News Daily Report, τον Μάιο του 2015 και είχε παραμείνει στις ειδήσεις μέχρι Σεπτεμβρίου 2015

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Οι Έλληνες δεν θέλουν να πιστέψουν αυτό που έρχεται!!

Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους. Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο,που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον

Ερπετοειδή Εναντίων Ολύμπιων Δυνάμεων

Αφού ο Τυφών ολοκλήρωσε ταχέως τις προετοιμασίες του, αναδύθηκε από το Κωρύκιο άντρο και άρχισε την Τυφωνομαχία με συνδυασμένη επίθεση των αναριθμήτων ερπετοειδών ορδών του στις γήινες και διαστημικές Ολύμπιες δυνάμεις.


ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Κατά την περίοδο μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και Ναζί SS οδηγήθηκαν σε τρία μεγάλα σπήλαια στην Ανταρκτική από Ερπετοειδείς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην εν ενεργεία της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, William Tompkins.

Ο Όμηρος Εξηγεί την Παρουσία των Ερπετοειδών στον Πλανήτη μας

Στίχος β19 [1].-Αντιφος αιχμητης ,
Στο βιβλίο άλφα της Ομηρικής Οδύσσειας γνωρίσαμε ένα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά – ιδιότητες του άνδρα που ήταν βασιλέας του πλανήτη Ιθάκη 33 για εκατομμύρια χρόνια. Το όνομα που χρησιμοποίησε ο Όμηρος εκεί ήταν [ Φορκυνας = οφρ’ Κυνας] .

19χρονος Έλληνας Ντύνει τα Playmobil Με Ελληνικές Παραδοσιακές Στολές

Ρωτάς κάποιους δεκαεννιάχρονους τι έχουν να σου πουν για τη ζωή τους, υπάρχουν μερικοί που κάνουν πράγματα, σαν εσένα πιχί, αλλά άλλοι δεν ξέρουν τι να σου απαντήσουν, άντε να σου πουν καμιά καγκουρόπλακα με τα κολλητάρια, δέκα λέξεις όλες κι όλες κι ύστερα μούγκα.

Tο προσφυγικό απειλεί πλέον άμεσα και την Εθνική ασφάλεια της χώρας.

Είναι αλήθεια κύριοι , ότι , κατ’απαίτηση της Αγκυρας, δεν εκτελούνται περιπολίες στα Δωδεκάνησα ;
Είναι αλήθεια ότι στη Χίο οι αστυνομικοί της FRONTEX που έχουν το διοικητήριο τους στο ξενοδοχείο Χανδρής, πραγματοποιούν κανονικά περιπολίες στους δρόμους του νησιού κάνοντας ακόμα και τροχονομικούς ελέγχους ;

Η φανερή – και κρυφή – ιστορία της ελληνικής μασονίας

Οταν ο γνωμονας και o διαβητης τρυπωσαν στην ελληνικη επικρατεια

Η αναφορά και μόνο της λέξης «μασονία» προκαλεί σε πολλούς ρίγη ανατριχίλας, καθώς το παραδοσιακό μυστικιστικό τάγμα έχει συνδεθεί στην αποκαλυπτική και συνωμοσιολογική βιβλιογραφία με όλων των λογιών τις σκοτεινές διαβουλεύσεις για παγκόσμια κυριαρχία και νέα τάξη πραγμάτων.

Υποβρύχια UFO :Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα απο το Ρωσικό Ναυτικό, λένε ότι είναι πραγματικά!!

Άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα (USO η OVNI Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχια Αντικείμενα) δεν είναι τόσο γνωστά όπως τα UFO, ειναι πραγματικά, σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα αρχεία του ρωσικού Ναυτικού. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν μια ανεξήγητη συμπεριφορά και ειναι πολύ ανώτερα τεχνολογικά, κατά πολύ ανώτερη από οτιδήποτε έχουμε φτιάξει ποτέ οι άνθρωποι.

Προκαλεί και πάλι ο Γ.Μπουτάρης - Αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» (vid)

Tα Σκόπια αποκάλεσε "Μακεδονία" σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό της γειτονικής χώρας, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Ο David Rockefeller μιλάει για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τη ΜΕΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο David Rockefeller νομίζει ότι είναι ο Θεός επί της γης και θεωρεί τον υπερπληθυσμό του πλανήτη μεγάλο πρόβλημα και σαφώς κάνει οτιδήποτε για να τον μειώσει.Ιδρυτικό μέλος της Τριμερούς επιτροπής που αποφασίζει για τις τύχες του κόσμου.

ΣΑΜΑΕΛ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ

Κάποιοι τον γνωρίζουν ως Σατανά, άλλοι ως Διάβολο η Εωσφόρο και Λούσιφερ, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το πραγματικό του όνομα και το αγγελικό γένος από το οποίο προέρχεται.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (THE GREAK DEPRESSION) (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, απλήρωτη άφησαν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος περίπου ένας στους τέσσερις φορολογούμενους, γεγονός που οφείλεται στη σημαντική μείωση των εισοδημάτων τους, συνεπεία της υπερφορολόγησης…

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ...ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Η «ΕΦΕΣΟΣ» ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έκθαμβοι οι Τούρκοι διαπίστωσαν μετά από αρκετών μηνών έρευνες ότι μια ελληνική πόλη χαμένη στο βάθος του χρόνου, η οποία χαρακτηριστικά ονομάστηκε η «Έφεσος του Πόντου», ήρθε στο φως στην περιοχή Konuralp bölgesi της επαρχίας Duzce, δυτικά της Bolu, στον δρόμο προς την Βασιλίδα των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη.

Ράγισαν καρδιές για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία - Στους 291 οι νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Ημέρα εθνικού πένθους σήμερα στην Ιταλία για τα 291 θύματα του σεισμού που ισοπέδωσε πολλά χωριά στο κεντρικό τμήμα της χώρας.
Σε ένα γυμναστήριο στο Άσκολι Πιτσένο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, ο επικεφαλής της κυβέρνησης Ματέο Ρέντσι και εκατοντάδες κάτοικοι και μέλη σωστικών συνεργείων παρέστησαν στην κηδεία 35 θυμάτων του φονικού σεισμού.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! «Ολόκληρος ο Κόσμος μας Πρόκειται να Αλλάξει…»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ….
Θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια; Ακούστε τον Bill Holter

Ο φονικός σεισμός και το τσουνάμι ύψους 20 μέτρων που ισοπέδωσε την Λισαβόνα το 1755 (φωτό)

Το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 1755 στις 9.40, ένας σεισμός που εκτιμάται μεταξύ 8,5 και 9 βαθμών της κλίμακας MMS (σεισμικής ροπής) προκλήθηκε στον Ατλαντικό, 200 χιλιόμετρα από τις ακτές της Ιβηρικής χερσονήσου. 1η Νοεμβρίου είναι η γιορτή των Αγίων Πάντων των καθολικών, μια υποχρεωτική αργία σε πολλές ρωμαιοκαθολικές χώρες.

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος: Μεγάλος αστεροειδής απειλεί τη Γη

Τι θα συμβεί στις 3 Σεπτεμβρίου;
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), ένας μεγάλος, αστεροειδής – 600 πόδια = (1968.50 μέτρα) έως 800 πόδια =(2624.67 μέτρα) μέγεθος, είναι σε πορεία που πολύ πιθανό, να είναι ικανή να προκαλέσει σύγκρουση με την Γη, στις 3 Σεπτεμβρίου 2016.
AdTech Ad

Αλλάζουν όλα στην Παιδεία: Τέλος οι πανελλήνιες, 4 χρόνια Γυμνάσιο και 2 το Λύκειο

ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΡΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα όλων των βαθμίδων τις οποίες προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αρχαίοι εξωγήινοι: Διαστημικός σταθμός Σελήνη

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο που αξίζει να παρακολουθήσετε!
Αναφέρονται και τονίζονται ορισμένα χαρακτηριστικά της Σελήνης που προκαλούν εντύπωση, αλλά και προβληματισμό.Είναι η Σελήνη Διαστημικός Σταθμός από απόκοσμα όντα ;

Οι περίεργες συμπτώσεις με τις διακοπές Νταβούτογλου σε νησιά του Αιγαίου

Δεν είχαμε μόνο τον Αχμέτ Νταβούτογλου στα ελληνικά νησιά για διακοπές το καλοκαίρι.Όπως γράφει η ΛΙΑΝΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ στην Τουρκία έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι πολύ κοντά στον Νταβούτογλου ήταν και ο Μπαρζανί.

Σόρος…..Γιατί Οι Μετανάστες Είναι Οι Σωτήρες Μας.Βιντεο

Στο βίντεο λοιπόν αυτό παρακολουθήστε τον Κο Σόρος να σας αναλύει γιατί οι μετανάστες είναι οι σωτήρες μας.

Ξεσηκωμός ή μαζική κοινωνική αυτοκτονία

Σας εμπαίζουν χοντρά τα υπαλληλάκια της ναζιστοκυβέρνησης. Σας έχουν στήσει στον τοίχο και γελάνε μαζί σας ρίχνοντας γιαούρτια στα μούτρα σας πριν αρχίσουν να γεμίζουν με σφαίρες τα μυδράλια για να σας καθαρίσουν όλους… 

ΧΑΜΟΣ στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ… – ΑΚΟΜΑ μία ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΦΤΑΣΕ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Κι όμως… Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Πριν περίπου ένα μήνα. Η θέαση δεν μοιάζει να είναι μία σύμπτωση, αλλά ούτε κάτι τυχαίο… Μοιάζει με υπενθύμιση ή με μία ακόμα «αποστολή»…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Νομίζετε ότι τα παιδάκια… «χάνονται»; ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας κάνουν αδιανόητα όλα αυτά? Δε γίνονται αυτά στην Ελλάδα είπατε? Για σκεφτείτε πόσα παιδιά έχουν χαθεί και στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να βρεθεί ίχνος τους ποτέ…

Πλησιάζει η Αποκάλυψη; Αυτό το σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό και προκαλεί τρόμο (photo)

Αυτό το σημάδι που εμφανίστηκε στον ουρανό για πολλούς θεωρείται ότι είναι η απαρχή για την Αποκάλυψη και την καταστροφή του κόσμου.

Ξεχάστε τα διαβατήρια όπως τα ξέρατε - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Σημαντικές αλλαγές στην έκδοση διαβατηρίων προβλέπει το νομοσχέδιο που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εσωτερικών.

Βρέθηκε ο σκελετός του Λιαντίνη στον Ταΰγετο – Τι λέει το γράμμα που άφησε στην κόρη του

Δημήτρης Νικολακάκος ή Λιαντίνης καθηγητής φιλοσοφίας. Γεννήθηκε στην Πολοβίτσα Λακωνίας στις 23 Ιουλίου 1942. Σπούδασε κλασσικές γνώσεις, Ίωνες φυσικούς και ανθρωπολογία.


Ερχονται Μεγα-σεισμοί;Η Τσεχική κυβέρνηση προειδοποιεί για μεγαλή καταστροφή.

Γράφει η Susan Duclos. 
Μετά τις ΗΠΑ και την γερμανία ,άλλη μία κυβέρνηση,αυτή της Τσεχίας,ειδοποίησε τους πολίτες της να ετοιμαστούν για μεγάλη καταστροφή.Τι περιμένουν πραγματικά οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και βγάζουν τέτοιες προειδοποιήσεις.

Κάποιοι μας Κατέχουν – Κάπου Ανήκουμε

Η μοναδική σκέψη του Φορτ, είχε μια «Κοσμική Υπόσταση». Στην πραγματικότητα η Γη δεν είναι αυτό που φαίνεται! Είναι κάτι ενδιάμεσο μέσα στο Σύμπαν! Ίσως η Γη να μην είναι καθόλου ανεξάρτητη όπως νομίζουμε και η ζωή πάνω στη Γη να μην είναι ανεξάρτητη από άλλες ζωές και από άλλες υπάρξεις μέσα στο διάστημα.

Οικονομικά Αγράμματοι

Είναι Οικονομικά Ελεύθερος ο Πλούσιος;
Αυτός που έχει πολλά χρήματα είναι οικονομικά ελεύθερος; Είναι Πλούσιος; Ο Πλούτος έχει σχέση μόνο με τα χρήματα και αν όχι τότε ποιός είναι Πλούσιος; Αυτό που χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις, άμεσα, πριν κατέβεις στην πλατεία και το παίξεις αγανακτισμένος-σχιζοφρενής, είναι το ότι, το Χρήμα και ο Πλούτος δεν είναι επικίνδυνο, απαγορευμένο ή καταστροφικό.

Διάσημα και πανάρχαια μνημεία που κρύβουν ακόμη μυστικά

Οι περισσότερες ειδήσεις από το θαυμαστό κόσμο της αρχαιολογίας έρχονται από τοποθεσίες που σήμερα πραγματοποιείται για πρώτη φορά ανασκαφή.
Ωστόσο, ορισμένες φορές, νέα εντυπωσιακά ευρήματα προκύπτουν σε γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία που θεωρούσαμε ότι γνωρίζουμε πλέον καλά.

Τα σχολεία αρχίζουν: Πώς να βάλετε τα παιδιά σε πρόγραμμα

Ας προσπαθήσουμε να μπούμε για λίγο στη θέση τους. Μετά από τρεις μήνες διακοπών, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, τα παιδιά καλούνται να επιστρέψουν στα θρανία! Αν αυτό δεν βοηθά, θυμηθείτε για λίγο πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να γυρίσετε στη δουλειά μετά από δύο εβδομάδες άδειας- και σκεφτείτε ότι τους «ρίχνετε» αρκετά χρόνια αλλά και… ωριμότητα!

«Γαλαξίας - φάντασμα» αποτελείται κατά 99,99% από σκοτεινή ύλη

Νέα δεδομένα στον τρόπο που κατανέμεται η σκοτεινή ύλη στο σύμπαν, δημιουργεί η ανακάλυψη ενός γαλαξία που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από αυτό το μυστηριώδες υλικό. Ο γαλαξίας ονομάζεται Dragonfly 44 και ήρθε στο «φως» από Αμερικανούς και Καναδούς επιστήμονες, οι οποίοι υπολόγισαν πως η σκοτεινή ύλη αντιστοιχεί στο 99,99% της μάζας του.

«Περιβαλλοντικό» χαράτσι και στο νερό, με πολύ "αγάπη" η σατανική Ατζέντας 21

Η εφαρμογή της Ατζέντας 21 στην Ελλάδα είναι ταχύτερη από κάθε άλλη φορά! Έρχεται περιβαλλοντικό χαράτσι και στο νερό!

Η Ιταλία θρηνεί σήμερα τα 281 θύματα των φονικών Ρίχτερ

Δημοσία δαπάνη οι πρώτες 40 κηδείες παρουσία του Ιταλού προέδρου - Άγνωστος παραμένει ακόμα ο αριθμός των αγνοουμένων - Πάνω από 380 οι τραυματίες, 40 σε σοβαρή κατάσταση